Bayrampaşa'da hal yönetimi ile esnaf arasında 'sepet' gerginliği
Bayrampaşa'da hal yönetimi ile esnaf arasında 'sepet' gerginliği Bayrampaşa yaş sebze ve meyve halinde, yönetim kullanılmayan 'sepet' adı verilen kasaları toplamak isteyince kargaşa yaşandı. Bir hal esnafı boş kasaları ateşe verdi.
4.11.2022 Gündem
Kaçak avlanan 5 ton kara kıllı midye denize bırakıldı
Kaçak avlanan 5 ton kara kıllı midye denize bırakıldı İstanbul Bayrampaşa Sebze ve Meyve Halinde kaçak avlandığı belirlenen 150 Çuval 5 ton midyeye el konuldu. Canlı oldukları belirlenen midyeler denize iade edilirken, kaçak avlanan midyelerin naklini yapanlar hakkında idari para cezası uygulandı.
5.01.2022 Haberler
Son dakika... Alkollü sürücü denetleme yapan trafik polisine çarpıp kaçtı!
Son dakika... Alkollü sürücü denetleme yapan trafik polisine çarpıp kaçtı! Bir son dakika haberine göre, İstanbul’da sokağa çıkma yasağının kalkmasına iki saat kala Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali önünde denetleme yapan trafik polisine otomobiliyle çarpan Haydar Ö. olay yerinden kaçtı. Polis tarafından yakalanan Haydar Ö.'nün ehliyetine alkollü olduğu gerekçesiyle el konulurken, makas atmaktan ve sokağa çıkma yasağının sürdüğü saatlerde izinsiz dışarı çıkmaktan para cezası kesildi. Sürücünün polise çarpma anları ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
27.05.2020 Gündem