Beats

Beats

Son dakika beats haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan beats gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan beats haber sayfamızda...

Beats

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 187 beats haberi bulunmuştur.
Zuhal Olcay'ın gözyaşları! 'Bu dünyada insanlar acı çekiyor'
Zuhal Olcay'ın gözyaşları! 'Bu dünyada insanlar acı çekiyor' Zuhal Olcay, Müze Gazhane'de gerçekleşen müzik festivalinin ilk gününde sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı, Gazze'de 7 Ekim'den beri yaşanan insanlık dramı için gözyaşları içinde açıklama yaptı.
2.11.2023 Cadde
Mabel Matiz gerçekten 'Aferin'i hak ediyor mu?
Mabel Matiz gerçekten 'Aferin'i hak ediyor mu? Mert Demir'le birlikte kaydettikleri 'Antidepresan'la dillere pelesenk olan Mabel Matiz, bir 'Antidepresan 2' patlatmak yerine bu kez 'Aferin'le yoluna devam ediyor. Yazın yayınlanması planlanan 5'inci Mabel Matiz albümü öncesindeki 'köprüden önce son çıkış' görevindeki 'Aferin' gerçekten adı gibi ona bir 'Aferin' dememize vesile oluyor mu peki?
24.04.2023 Müzik
Aztek Teknoloji halka arz edilecek
Aztek Teknoloji halka arz edilecek Aztek Teknoloji, halka açılıyor. 10-11-12 Ağustos tarihleri arasında halka arz edilecek paylar için pay başına 10,90 TL’den talep toplanacak.
8.08.2022 Uzmanpara
‘Piyanist 2’ görücüde
‘Piyanist 2’ görücüde Sinan Akçıl, ‘Piyanist’ albümüyle uzun süre zirvede adından söz ettirdikten sonra, bu yıl ‘Piyanist 2’yi görücüye çıkarttı.
22.01.2022 Cadde
Yeni albüm müjdesi
Yeni albüm müjdesi IDLES, dördüncü stüdyo albümü ‘Crawler’ı Partisan etiketi ve GRGDN Müzik temsilciliğiyle çıkardı.
15.11.2021 Cadde
Apple’ın Beats Fit Pro modeli için özellikler ve tanıtım tarihi ortaya çıktı
Apple’ın Beats Fit Pro modeli için özellikler ve tanıtım tarihi ortaya çıktı Apple 18 Ekim tarihinde ‘Unleashed’ adı verilen bir etkinlik düzenledi. Bu etkinlikte yeni ürünlerini tanıtan şirket, AirPods 3 modelini nihayet tanıttı. HomePod Mini de tanıtılan bu ürünler arasında yerini almıştı. Apple Müzik ve Siri için de planlarından bahseden popüler şirketin Beats Fit Pro modeli hakkında da bazı detaylar ortaya çıktı.
19.10.2021 Teknoloji
Beats yeni Studio Buds kulaklığı ile oldukça iddialı geliyor
Beats yeni Studio Buds kulaklığı ile oldukça iddialı geliyor Kablosuz kulaklık pazarının dikkat çeken isimlerinden Beats özellikle Apple ile kurduğu ortaklık ile ses getirmişti. Yeni cihazlarını tanıtmaya devam eden Beats, yeni Studio Buds kulaklığını tanıttı. Cihazın özellikleri bakımından önceki modellerden ayrıldığını söylemek mümkün. Öte yandan 24 saate kadar çalma süresi sunan cihazda gürültü engelleme özelliği de bulunuyor.
3.09.2021 Teknoloji
Sezonun ilk daveti
Sezonun ilk daveti Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple’ın çatısı altında hizmet veren Beats, kablosuz kulaklığı Studio Buds’ın tanıtımı için Zorlu Center Zanzibar’da sezonun ilk davetini gerçekleştirdi.
2.09.2021 Cadde
Girişimciye asist teknolojiye depar
Girişimciye asist teknolojiye depar Yeni nesil teknolojik girişimler olan startup’lara ünlü sporcuların ilgisi artıyor. Yüzlerce firmaya yatırım yapan ünlü isimlerin gözdeleri ise spor startup’ları...
22.07.2021 Ekonomi
Genç müzisyenlere yeni alan
Genç müzisyenlere yeni alan Kendi müziğini yapmak isteyen genç kadınlara ücretsiz eğitim olanağı sunan New York merkezli müzik programı ve kolektifi Beats By Girlz’ün Türkiye ayağı başladı.
13.06.2021 Kültür Sanat
Apple'ın piyasaya sürülmemiş kulaklığı LeBron James'in kulağında!
Apple'ın piyasaya sürülmemiş kulaklığı LeBron James'in kulağında! Apple'ın yeni piyasaya sürmeyi planladığı Beats Studio Buds kulaklığı daha önce sızdırılmıştı. Sızdırılan kulaklık ilk kez karşımıza bir Instagram gönderisinde çıktı hem de ünlü basketbolcunun kulağında! İşte bütün detaylar...
27.05.2021 Teknoloji
Yeni MacBook Pro modelleri için üzen erteleme kararı
Yeni MacBook Pro modelleri için üzen erteleme kararı Apple'ın MacBook Pro modelleri için bazı planları bulunuyor. Bu planlar günden güne açığa çıkarken, yeni bir haber geldi. Apple'ın yeni 14 ve 16 inç olmak üzere iki farklı boyutta olması beklenen dizüstü bilgisayarlarının çıkışı ertelenmiş olabilir.
18.05.2021 Teknoloji
Apple, Beats Studio Buds üzerinde çalışıyor
Apple, Beats Studio Buds üzerinde çalışıyor Apple AirPods dışında bir de yeni bir kulaklık üzerinde çalışıyor. Hiçte şaşırtıcı olmayan bu gelişmenin akabinde Beats Studio Buds hakkında bazı detaylar da ortaya çıktı. İşte Apple Beats Studio Buds ve diğer detaylar:
18.05.2021 Teknoloji
Kadının ve müziğin gücü
Kadının ve müziğin gücü Kendi müziğini yapmak isteyen kadınlara ücretsiz eğitim olanağı sunan müzik kolektifi Beats By Girlz’ün Türkiye ayağı Haziran’da başlıyor.
11.05.2021 Kültür Sanat
Borusan Sanat baharı karşılıyor
Borusan Sanat baharı karşılıyor Borusan Klasik, bahar mevsimini dijital platformlar üzerinden sunduğu konserler ile karşılıyor. BİFO’nun dünyaca ünlü Avusturyalı şef Patrick Hahn yönetiminde 4 Mart Perşembe günü saat 14.00’te Borusan Klasik’te canlı yayınlanacak konserin yanı sıra, 7 Mart Pazar günü borusansanat.tv’de Gabor Káli’nin yönettiği, “Baharı Karşılama” başlığını taşıyan konser izleyicileri ile buluşacak.
2.03.2021 Kültür Sanat
Apple 6 yılda dikkat çeken 'satın alımlar' gerçekleştirdi!
Apple 6 yılda dikkat çeken 'satın alımlar' gerçekleştirdi!  Apple'ın Üst düzey yöneticisi (CEO) Tim Cook, Apple'ın son 6 yılda yaklaşık 100 şirketi bünyesine kattığını duyurdu.
24.02.2021 Teknoloji
Amber Heard'e 'yalancılık' suçlaması
Amber Heard'e 'yalancılık' suçlaması Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp ile olaylı bir şekilde boşanan Amber Heard'ün 7 milyon dolarlık boşanma tazminatı ile ilgili sözünü tutmadığı öne sürüldü. Depp’in avukatları Heard'ün bağış sözünün 'sahte' olduğunu öne sürdü.
10.01.2021 Cadde
Johnny Depp bir projeyi daha kaybetti
Johnny Depp bir projeyi daha kaybetti Johnny Depp’in kariyerindeki depremler devam ediyor... 'Fantastik Canavarlar' serisindeki rolünü kaybeden dünyaca ünlü aktör, dev bir projeden daha oldu. 
10.12.2020 Cadde
2020’nin en önemli koleksiyonerleri: Türkiye’den üç isim listede
2020’nin en önemli koleksiyonerleri: Türkiye’den üç isim listede Art News 2020’nin en önemli koleksiyonerlerini açıkladı. Listede Türkiye’den Ömer Koç, Halit Cıngıllıoğlu ve Kemal Has Cıngıllıoğlu yer aldılar.
24.10.2020 Kültür Sanat
Rap’çilerin eşyaları müzayedeye çıkıyor
Rap’çilerin eşyaları müzayedeye çıkıyor Amerikalı rap sanatçısı Tupac Shakur’un ergenlik dönemine ait aşk mektupları ve The Notorious B.I.G.’in “King of New York” isimli tacı, önümüzdeki ay New York’taki Sotheby’s Müzayede Evi tarafından açık artırmaya sunulacak.
27.08.2020 Kültür Sanat
Powerbeats Pro için yeni renkler duyuruldu!
Powerbeats Pro için yeni renkler duyuruldu! Apple tarafından geçtiğimiz yıl satışa sunulan Powerbeats Pro için dört yeni renk seçeneği duyuruldu. Yeni renk seçenekleri, önceki Powerbeats Pro'lara göre çok daha canlı görünüyor.
1.06.2020 Teknoloji
Richie Hawtin İstanbul'da
Richie Hawtin İstanbul'da 90’lardan bu yana elektronik müziğe yön veren, dans sahnesinde liderliğini koruyan ve sınırları zorlayan DJ prodüktör Richie Hawtin, dünyanın en büyük elektronik müzik sanatçıları arasında yer alıyor. Hawtin, yıllar sonra ilk festival dışı İstanbul performansı için 28 Mart tarihinde Jeton Records sunumu ve Zorlu PSM ev sahipliğinde İstanbul’da olacak. Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleşecek gecede Hawtin’e Jeton Records kurucusu Ferhat Albayrak ve plak şirketinin lokal yeteneklerinden Kuvoka eşlik edecek.
24.02.2020 Kültür Sanat
Apple en pahalı kulaklığını duyuracak: Airpods X!
Apple en pahalı kulaklığını duyuracak: Airpods X! Son yıllarda piyasaya sunduğu kulaklık modellerinden olumlu geri dönüşler alan Apple, yeni bir kulaklıkla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu kulaklık Apple ailesindeki en pahalı ürün olacak ve Apple'ın uzun zaman önce satın aldığı Beats markası tarafından üretilecek.
24.02.2020 Apple
Babylon’da Bu Hafta! 19 - 20 – 21 - 22  Şubat
Babylon’da Bu Hafta! 19 - 20 – 21 - 22 Şubat Babylon’da bu hafta; Kampüs Konserleri kapsamında Boğaziçi Üniversitesi, İstanbullu söz yazarı, besteci, saksafonist ve prodüktör Korhan Futacı, Türkçe rap sahnesinin özgün ve üretken isimlerinden 90 BPM ile Kamufle ve Radyo Eksen DJ’lerinin içlerinden geldiği gibi çaldığı Radyo Eksen Partisi var.
17.02.2020 Kültür Sanat
Bluetooth LE Audio teknolojisi yolda!
Bluetooth LE Audio teknolojisi yolda! Aksiyon filmlerinde ajanların kulağında gördüğümüz kablosuz kulaklıkların kullanımı oldukça yaygın-laştı. Kablosuz kulaklıkların avantajlarını bilen teknoloji tutkunları CES 2020’de tanıtımı yapılan Blue-tooth LE Audio teknolojisini ilgiyle karşıladı. Peki, bu teknoloji kullanıcılar için ne anlama geliyor, ne zaman yeni cihaz modellerine entegre edilebilecek?
11.02.2020 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Beats ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.