Bebe pudrası ile evdeki sorunları çözmenin 11 yolu
Bebe pudrası ile evdeki sorunları çözmenin 11 yolu Talk pudrası olarak da bilinen bebek pudrası bebeğinizin cildini yumuşatmaktan çok daha fazlasını yapabilir. Pembe Nar olarak bebek pudrası kullanarak evdeki hayatınızı daha kolay ve keyifli hale getirecek 11 öneriyi sizinle paylaşıyoruz. İşte detaylar...
25.09.2020 Püf Noktası
Bebek pudrasının cilde inanılmaz faydaları
Bebek pudrasının cilde inanılmaz faydaları Bebeklerin pişik olmasını önleyen ve cildi yumuşacık yapan bebek pudrasının güzellik alanında da kullanıldığını biliyor muydunuz? Peki, bebek pudrasının cilde faydaları nelerdir, nasıl kullanılır? İşte cevabı...
24.06.2019 Cilt Bakımı
Bebek pudrasında asbest çıktı
Bebek pudrasında asbest çıktı Asbest ve Tehlikeli Atıklar Derneği (ASTA) ile Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) analiz ettikleri 4 bebek pudrasının 4’ünde de talk mineralinin 1. derecede kanserojen asbest içerdiğini açıkladı.
19.01.2019 Gündem
Bebek pudralarında 'gizli' tehlike
Bebek pudralarında 'gizli' tehlike Yaz aylarında özellikle bebek ciltlerinde meydana gelen pişiklerde kullanılan pudradaki tozun, akciğerlere inebileceği uyarısı yapıldı.
8.07.2016 Bebek
Bebek pudrasını kaç farklı şekilde kullanabiliriz?
Bebek pudrasını kaç farklı şekilde kullanabiliriz? Makyajınızdan, ayakkabı bakımınıza kadar birçok yerde kullanabileceğiniz bebek pudrası hayat kurtarıyor.
23.12.2014 Güzellik