Bedri Serter

Bedri Serter

Son dakika Bedri Serter haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bedri Serter gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bedri Serter haber sayfamızda...

Bedri Serter

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 166 bedri serter haberi bulunmuştur.
Muhtarlarla buluştu
Muhtarlarla buluştu CHP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı Bedri Serter, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
30.12.2023 Ege
Bal-Göç’te Nursoy güven tazeledi
Bal-Göç’te Nursoy güven tazeledi İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin genel kurulunda, başkan yeniden Abdurrahim Nursoy oldu.
2.03.2023 Ege
‘Vergi Dairesi’ne gidin’ uyarısı
‘Vergi Dairesi’ne gidin’ uyarısı CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, depremde en çok zarar gören illerden biri olan Malatya’da incelemelerini sürdürüyor.
1.03.2023 Ege
Kestane hediye etti
Kestane hediye etti Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.
2.02.2023 Ege
Bakan Soylu'dan 'İmamoğlu kararı' açıklaması: Hukuki açıdan doğru
Bakan Soylu'dan 'İmamoğlu kararı' açıklaması: Hukuki açıdan doğru İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK'te canlı yayında flaş açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen mahkeme kararına ilişkin soruları yanıtladı.
19.12.2022 Gündem
Minibüsçünün sorunlarını çözmek için çalışacak
Minibüsçünün sorunlarını çözmek için çalışacak CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası’nı ziyaret etti.
5.12.2022 Ege
İzmir’i zafer coşkusu sardı
İzmir’i zafer coşkusu sardı 30 Ağustos’un 100. yılı, İzmir’de farklı bir coşkuya sahne oldu. 9 Eylül’e kadar sürecek etkinliklerin yapıldığı kent, Zafer Bayramı’nda meydanlara akın etti.
30.08.2022 Ege
Serter Ailesi’nin nişan heyecanı
Serter Ailesi’nin nişan heyecanı CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter ve Girişimci İş Kadınlar Federasyonu Başkanı Huriye Serter’in kızı İlayda Serter ile Emekli Tapu Müdürü Faruk Tekin ve Tasvir Tekin’in oğlu Gökberk Tekin nişanlandı.
10.08.2022 Ege
Can dostların da oteli var
Can dostların da oteli var Almanya ve Türkiye’de uzun yıllardır lojistik, rent a car ve çeşitli sektörlerde yatımları olan Ümit Taşdan eşi Şerife Taşdan ile birlikte, turizm cenneti Çeşme’de butik otel açtı, turizm sektöründe ilk yatırımını yaptı.
16.06.2022 Ege
Çırak ücretleri artırılsın!
Çırak ücretleri artırılsın! İzmir Milletvekili ve CHP Ekonomi Masası üyesi Bedri Serter, mecliste mesleki eğitim kanunun da değişiklik yapmayı öngören kanun teklifi üzerine TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı, çıraklar ve kalfaların ücretlerinin artırılmasını istedi...
3.12.2021 Ege
‘Yatırımları artıracağız’
‘Yatırımları artıracağız’ KAMİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akyüz, Karşıyaka Belediyesi’yle düzenledikleri Yapı Üreticileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı’nda, “İlçemizde yeni yatırımları ve potansiyeli artırmak durumundayız. Genişlettiğimiz ticaret ağı ile bu çabaya önemli katkılarda bulunduğumuzu düşünüyoruz” dedi
15.11.2021 Ege
İzmir'de CHP lideri Kılıçdaroğlu'na protesto
İzmir'de CHP lideri Kılıçdaroğlu'na protesto CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de önce Mobilya Akademi açılışı ve ardından Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi temel atma törenlerine katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kendilerini dinlemediğini ileri süren Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi mağdurları, gençlik ve spor merkezi temel atma töreninin yapılacağı alan önünde bekledikleri Kılıçdaroğlu'ndan, 9 yıldır tamamlanmayan projenin bir an önce bitirilmesi için söz aldı. Karabağlar Belediyesi'nde çalışırken görevden alındığını ileri süren bir kadın da, Kılıçdaroğlu'na, konuşmasını okunan öğle ezanı nedeniyle ara verdiği sırada seslenerek, "Ben işimi, ekmeğimi istiyorum Başkanım. 16 aylık maaşımı alamadım" dedi.
24.10.2021 Haberler
B.E.D.R.İ ile iş güvenliği
B.E.D.R.İ ile iş güvenliği CHP İzmir Milletvekili ve CHP Ekonomi Masası Üyesi Bedri Serter, KOSBİ, BAYOSB, İAOSB ve ESİAD’ı ziyaret etti, “Temel sorun doğalgaz ve elektriğe yapılan zamlar ve dövizin yüksek seyridir. 2023 seçimlerinde iktidara geldiğimizde temel prensibimiz üretimin önündeki tüm setleri kaldırmak ve ülkeyi üretim seferberliğine sokmak olacaktır” dedi.
29.09.2021 Ege
Aynı gurur aynı heyecan!
Aynı gurur aynı heyecan! İzmir’in kurtuluşunun yıldönümü coşku dolu etkinliklere sahne olacak. Büyükşehir’in ev sahipliğinde düzenlenen program sabah saat 09.00’da Zafer Yürüyüşü ile başlayacak
8.09.2021 Ege
Ege’nin dört yanı zafer...
Ege’nin dört yanı zafer... 30 Ağustos Zafer Bayramı; İzmir, Manisa, Balıkesir, Aydın, Denizli, Uşak, Muğla ve Çanakkale’de törenlerle kutlandı, “Kuruluşa emek verenleri minnetle anıyoruz” mesajı verildi
30.08.2021 Ege
‘Kahramanlık destanı’
‘Kahramanlık destanı’ İzmir Milletvekili Bedri Serter, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili olarak mesaj yayınladı.
30.08.2021 Ege
Seni unutmayacağız
Seni unutmayacağız Herkesin sevgilisi olan ‘İzmir Baba’ Sancar Maruflu, örnek kişiliği ve imza attığı başarıların paylaşıldığı anma konuşmalarıyla son yolculuğuna uğurlandı
18.08.2021 Ege
‘Bu incir farklı’
‘Bu incir farklı’ Güzelbahçe Belediyesi’nin düzenlediği 8. Payamlı Bardacık Festivali rengârenk görüntüler sundu.
16.08.2021 Ege
‘Vatandaşlar geçinemiyor’
‘Vatandaşlar geçinemiyor’ İzmir Milletvekili Bedri Serter, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan haziran ayı enflasyonu ve yıllık enflasyon verilerini değerlendirdi.
6.07.2021 Ege
Bornova’ya engelli ve doğa dostu havuz
Bornova’ya engelli ve doğa dostu havuz İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 4 yatırımının açılış töreni için kente gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ikinci durağı Havuz İzmir oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Pandemi yatırımlarımızı durduramadı ama kıymetli buluşmaları geciktirdi” dedi
28.06.2021 Ege
Gençlik politikası hayata geçirilmeli
Gençlik politikası hayata geçirilmeli CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
18.05.2021 Ege
İpler artık Altay’ın elinde
İpler artık Altay’ın elinde TFF 1. Lig’de Play Off yarı final ilk maçında evinde İstanbulspor’u 3-2 mağlup eden Altay, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı rövanş karşılaşması öncesi avantajı eline aldı.
18.05.2021 Ege
Altay - İstanbulspor: 3-2
Altay - İstanbulspor: 3-2 TFF 1. Lig'de Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği play-off mücadelesi nefes kesti. Play-off yarı final ilk maçında Altay evinde İstanbulspor'u 3-2 mağlup etti.
17.05.2021 1.Lig
‘Basın özgür değilse demokrasi yoktur’
‘Basın özgür değilse demokrasi yoktur’ CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, “3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nde özgür basının, özgür gazeteciliğin demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu unutmayalım...
3.05.2021 Ege
Torbalı’ya ziyaret
Torbalı’ya ziyaret İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İsmail Uygur’un vefatının ardından Torbalı Belediye Başkanlığı’na seçilen Mithat Tekin’e tebrik ziyaretinde bulundu.
1.05.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Bedri Serter ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.