Esra Dermancıoğlu'ndan 'Bir Zamanlar Çukurova'ya veda
Esra Dermancıoğlu'ndan 'Bir Zamanlar Çukurova'ya veda ATV ekranlarında perşembe akşamı ekrana gelen 'Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde senaryo gereği bir veda yaşandı. Dünkü bölümde Hünkar Yaman'ı öldürdüğünü itiraf eden Behice Hekimoğlu, kendini uçurumdan attı. Böylece Esra Dermancıoğlu da 'Bir Zamanlar Çukurova’ya veda etti.
26.02.2021 Cadde
Bir Zamanlar Çukurova 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Demir ölümden döndü
Bir Zamanlar Çukurova 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Demir ölümden döndü ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova 53. son bölüm ile ekrana geldi. Ekrana gelen son bölümde aldığı haberler uçurumun kenarında kalan Demir Yaman, köylülerin tesadüf eseri o yoldan geçmesi sayesinde kurtuldu. Köylüler ağaları bildiği Demir Yaman'ı kurtarırken dün akşam ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisine Behice ve Hünkar arasında yaşanan konuşma damga vurdu. Peki Bir Zamanlar Çukurova 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
31.01.2020 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova 53. yeni bölüm fragmanında Behice, Hünkar'ın sırrını bildiğini açıklıyor!
Bir Zamanlar Çukurova 53. yeni bölüm fragmanında Behice, Hünkar'ın sırrını bildiğini açıklıyor! ATV ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam ekrana geliyor. Perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir arabası ile uçurumun kıyısında zor da olsa duruyor. Ölümle yaşam arasındaki çizgiden Demir kurtulacak mı? Öte yandan Behice, Hünkar'ın büyük sırrını bildiğini açık açık Hünkar'a söylüyor. Yaşanan gelişmeleri Fekeli'ye anlatan Hünkar'ın ağzından dökülenlerin ardından Fekeli fenalaşıyor. Bir Zamanlar Çukurova nefes kesen yeni bölüm ile bu akşam ATV ekranında...
30.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri