Bekarlık

Bekarlık

Son dakika bekarlık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bekarlık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bekarlık haber sayfamızda...

Bekarlık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 239 bekarlık haberi bulunmuştur.
Otobüsün arkasında ilginç detay! Bekarlığını dile getiren şoför herkesi şaşkına çevirdi
Otobüsün arkasında ilginç detay! Bekarlığını dile getiren şoför herkesi şaşkına çevirdi Ramazan Bayramı tatilinde TEM Otoyolu'nda çekilen görüntüler sürücüleri ikiye böldü. Otobüsün arkasında LED'li kayan yazı ile bekarlığını dile getiren şoförün diğer sürücülerin dikkatini dağıtarak trafiği tehlikeye soktuğunu söyleyen de oldu, meslektaşını destekleyen de.
15.04.2024 Haberler
Otobüsün arkasında ilginç detay! Bekarlığını dile getiren şoför herkesi şaşkına çevirdi
Otobüsün arkasında ilginç detay! Bekarlığını dile getiren şoför herkesi şaşkına çevirdi Ramazan Bayramı tatilinde TEM Otoyolu'nda çekilen görüntüler sürücüleri ikiye böldü. Otobüsün arkasında LED'li kayan yazı ile bekarlığını dile getiren şoförün diğer sürücülerin dikkatini dağıtarak trafiği tehlikeye soktuğunu söyleyen de oldu, meslektaşını destekleyen de.
15.04.2024 Gündem
Ebru Polat: Sevgilim asgari ücrete çalışıyor!
Ebru Polat: Sevgilim asgari ücrete çalışıyor! Bir süre avukat olarak görev yaptıktan sonra kariyerini bambaşka bir alan olan müzik üzerine kurmaya karar veren Ebru Polat, 2007'de 'Çetin Ceviz' adlı ilk albümünü çıkarmıştı. Sahibi olduğu güzellik merkezleri ve kozmetik firmasıyla da dikkat çeken Polat, özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
7.03.2024 Cadde
Ebru Polat: Kiralar çok fena, villadan rezidansa geçeceğim!
Ebru Polat: Kiralar çok fena, villadan rezidansa geçeceğim! Şarkıcılığın yanı sıra ticaretle de uğraşan Ebru Polat, önceki gün katıldığı törende muhabirlerin sorularını yanıtladı. Maddi anlamda durumunun iyi olduğunu ama hayat pahallığın hissedilir düzeyde olduğunu söyleyen şarkıcı, oturduğu evle ilgili gündem olacak açıklamaya imza attı.
28.02.2024 Cadde
Jennifer Aniston nişanlandı mı? Pırlanta yüzüğü dikkat çekti
Jennifer Aniston nişanlandı mı? Pırlanta yüzüğü dikkat çekti Son beş yıldır romantik bir ilişkisi olmadığı bilinen Jennifer Aniston, 2024 SAG Ödülleri'nde dev bir pırlanta yüzük taktı. Daha önce iki kez evlenip boşanan oyuncunun pozları hayranlarını heyecanlandırırken, 'nişan' iddialarını da beraberinde getirdi.
27.02.2024 Cadde
Hande Doğandemir: Aşk olmasa da mutluyum
Hande Doğandemir: Aşk olmasa da mutluyum 'Güneşi Beklerken', 'Muhteşem Yüzyil: Kösem', 'Kaybedenler Kulübü Yolda' ve 'Hükümsüz' gibi projelerde rol alan Hande Doğandemir, özel hayatı hakkında konuştu.
20.12.2023 Cadde
Eski aşkının beğenisi olay olmuştu! Serenay Sarıkaya'ya Umut Evirgen sorusu
Eski aşkının beğenisi olay olmuştu! Serenay Sarıkaya'ya Umut Evirgen sorusu Oyuncu Alina Boz'la evlilik hazırlığı yapan Umut Evirgen, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın Instagram hesabından yayınladığı iddialı pozu beğenmiş, bir saat sonra ise beğenisini kaldırmıştı. Ünlü işletmeciyle ilişkisi sessiz sedasız sona eren Sarıkaya'ya, Evirgen'in sosyal medyada gündem olan hamlesi hatırlatıldı.
7.11.2023 Cadde
Yıllar sonra sessizliğini bozdu! 'Escobar'a olan aşkım hayatımı zindana çevirdi'
Yıllar sonra sessizliğini bozdu! 'Escobar'a olan aşkım hayatımı zindana çevirdi' 'Hayatımın ilk ve tek aşkı' dediği Pablo Escobar ile tanıştığında daha 12 yaşındaydı. Ona göre Escobar, 'sevgi dolu ve tatlı bir beyefendi, harika bir aşık'tı. Çoğu insanın kötü şöhretli uyuşturucu kralını tanımlamak için kullanacağı ilk kelimeler elbette bunlar değildi. Küçük yaşına, aralarındaki şoke edici yaş farkına ve ailesinin onaylamamasına rağmen bu adamla evlenen genç kadını sonrasında ise kâbus dolu günler bekliyordu.
12.09.2023 Yaşam
CELAL İLE CEREN OYUNCULARI KARAKTERLER: Celal ile Ceren filmi ne zaman, nerede çekildi?
CELAL İLE CEREN OYUNCULARI KARAKTERLER: Celal ile Ceren filmi ne zaman, nerede çekildi? Celal ile Ceren filmi başrollerinde Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola yer alıyor. Film 2013 yılında vizyona girdi. Komedi türündeki Celal ile Ceren filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
24.08.2023 Cadde
Soyadı özgürlüğü 2024’te başlayacak
Soyadı özgürlüğü 2024’te başlayacak Anayasa Mahkemesi (AYM), 28 Nisan 2023’te Resmi Gazete’de yayınlanan kararı ile kadının evlilikten sonra hiçbir külfete katlanmadan sadece bekarlık soyadını kullanabilmesinin yolunu açtı.
20.08.2023 Gündem
AYM'den devrim gibi karar: Kadının soyadı var!
AYM'den devrim gibi karar: Kadının soyadı var! Anayasa Mahkemesi, Medeni Kanunu’ndaki kadının evlendikten sonra yalnızca bekarlık soyadını kullanmasını engelleyen hükmü eşitliğe aykırı bularak iptal etti. Hukukçular, 9 ay sonra yürürlüğe girecek karardan mutlu.
29.04.2023 Gündem
Anayasa Mahkemesi'nden kadınlar için 'soyadı' kararı! Tarihe karıştı
Anayasa Mahkemesi'nden kadınlar için 'soyadı' kararı! Tarihe karıştı Anayasa Mahkemesi (AYM), Türk Medeni Kanunu'ndaki kadının evlenmeden önceki soyadını kullanmasını engelleyen hükmü iptal etti.
28.04.2023 Gündem
AYM kararı ile 9 ay sonra evli kadınların bekarlık soyadı için dava açmalarına gerek kalmayacak
AYM kararı ile 9 ay sonra evli kadınların bekarlık soyadı için dava açmalarına gerek kalmayacak Resmi Gazete'de yayımlanan Anayasa Mahkemesi (AYM) kararı ile Türk Medeni Kanunu'nun 187'inci Maddesi'ndeki 'Kadın, evlenmekle kocasının soyadını alır; ancak evlendirme memuruna veya daha sonra nüfus idaresine yapacağı yazılı başvuruyla kocasının soyadı önünde önceki soyadını da kullanabilir' hükmü, eşitliğe aykırı bulunarak iptal edildi. 9 ay sonra yürürlüğü girecek bu karar ile kadınların evlendikten sonra yalnızca bekarlık soyadlarını kullanabilmeleri için dava açmalarına gerek kalmayacak.
28.04.2023 Gündem
Ece Gürsel: Selami abi öyle bir insan değil!
Ece Gürsel: Selami abi öyle bir insan değil! Selami Şahin'in, Etiler'de bir AVM'nin önünü mesken tutup yoldan geçen kadınlara sürekli ofisine davet ettiği ileri sürüldü. Basına yansıyan görüntülerin ardından 74 yaşındaki sanatçıdan cevap gelirken, model Ece Gürsel de olay yaratan dedikodu hakkında açıklama yaptı ve Selami Şahin'e destek verdi.
6.04.2023 Cadde
Papa’dan rahiplerin evliliğine yeşil ışık
Papa’dan rahiplerin evliliğine yeşil ışık Katoliklerin ruhani lideri Papa Françesko, rahiplerin seks yapma yasağını “geçici”olarak nitelendirdi ve böylece bin yıllık bekarlık kurallarının gözden geçirilmesine kapı araladı.
14.03.2023 Dünya
Eski Papa 16. Benedictus, Vatikan'da tarihi bir cenazeyle defnediliyor
Eski Papa 16. Benedictus, Vatikan'da tarihi bir cenazeyle defnediliyor 2013’te istifa ederek emekli olan eski Papa 16. Benedictus, Vatikan’da tarihi bir cenazeyle defnediliyor. Tören, on binlerce kişi tarafından izleniyor.
5.01.2023 Dünya
Canına Tak Etmek Deyiminin Anlamı Ne Demek? Canına Tak Etmek İle İlgili Örnek Cümleler
Canına Tak Etmek Deyiminin Anlamı Ne Demek? Canına Tak Etmek İle İlgili Örnek Cümleler Canına tak etmek deyimi, sabrın tükendiğini gösteren deyimler arasında bulunmaktadır. Sabır ile ilgili anlamı bulunduğundan, günlük hayatta yaygın bir kullanım alanına sahip olmaktadır. Peki, canına tak etmek deyiminin anlamı ne demek? Canına tak etmek ile ilgili örnek cümleler, sizler için derledik.
17.11.2022 Sözlük
TÜRKER İNANOĞLU kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Türker İnanoğlu filmleri, hayatı ve kariyeri...
TÜRKER İNANOĞLU kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Türker İnanoğlu filmleri, hayatı ve kariyeri... Türker İnanoğlu 18 Mayıs 1936 yılında Safranbolu'da dünyaya geldi. Yönetmenlik kariyerine 1960 yılında Köyde Bir Kız Sevdim filmi ile başlayan Türker İnanoğlu kariyerine birçok film sığdırdı. Yapımcı ve Yönetmen olarak birçok filme imza atan Türker İnanoğlu son olarak geçtiğimiz Cumartesi günü evinde düşüp kalça kemiğini kırdı. Başarılı yapımcı ve yönetmen enfeksiyon nedeniyle ameliyat edilemedi.
10.11.2022 Bilgi Rehberi
Ali Uğur'dan boşanan Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz!
Ali Uğur'dan boşanan Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz! İş insanı Ali Uğur ile 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene bitiren Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, ayrıldığı eşiyle ilgili konuşarak; barıştıkları yönünde ortaya atılan iddialara son noktayı koydu. "Aleyna Tilki'ye tokat atmak istiyorum" sözlerinden de bahseden şarkıcı ve oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.
10.11.2022 Cadde
Tasarıma ‘ilham’ perisi
Tasarıma ‘ilham’ perisi Ulusal ve uluslararası projelere imza atan İç Mimar Aslı Arıkan Dayıoğlu, Designist markasının kurucusu. Arıkan Dayıoğlu, tasarımlarında geleneksel öğeleri çağdaş yorumlarla buluşturduğunu anlatıyor.
9.11.2022 Milliyet Executive
Teoman: Evlilik, bekarlıktan daha zor
Teoman: Evlilik, bekarlıktan daha zor Geçtiğimiz haftalarda yakın arkadaşı Şebnem Ferah için “Her zaman arkadaştık. Arada konuşuyoruz, yaşlanınca evlenir birbirimize bakarız diye” söyleyen Teoman, daha sonra bunun bir şaka olduğunu açıklamıştı. Önceki gün spor tarzıyla objektiflere takılan 54 yaşındaki Teoman, evlilik hakkında konuştu.
24.10.2022 Cadde
'Kısmetse Olur' yarışmacısı Nur Erkoç şimdi ne yapıyor?
'Kısmetse Olur' yarışmacısı Nur Erkoç şimdi ne yapıyor? Kanal D'de 2015-2017 yılları arasında ekranlara gelen izdivaç programı 'Kısmetse Olur' ile adını duyuran Nur Erkoç, Milliyet YouTube kanalında yayınlanan 'Şimdi Ne Yapıyor?' programına konuk oldu. 2016'da Kısmetse Olur evinde tanışıp, nikâh masasına oturduğu Batuhan Cimilli ile 2019'da anlaşmalık olarak boşanan Nur Erkoçlar, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
5.10.2022 Cadde
Hakan Peker ile Hande Ertekin'den evliliğe yeşil ışık!
Hakan Peker ile Hande Ertekin'den evliliğe yeşil ışık! 'Karam', 'Bir Efsane', 'Ateşini Yolla Bana' ve 'Amma Velakin' gibi unutulmaz şarkıların sahibi olan Hakan Peker, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Hande Ertekin ile 'Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni' ne katıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü çift, ilişkilerinden bahsederken, evlilik konusuna da sıcak baktıklarını söylediler. İşte detaylar...
28.09.2022 Cadde
İçişleri'nden Kılıçdaroğlu'na 'Mernis' yanıtı!
İçişleri'nden Kılıçdaroğlu'na 'Mernis' yanıtı! İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nce Merkezi Nüfus İdaresi Sistemi'nde (MERNİS) bugüne kadar herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı belirtilerek, "Kurumumuzun, sorumluluk sahibi olması gereken Ana Muhalefet Partisi tarafından hedef alınması ve gerçeğe aykırı beyanlarla gündem oluşturulmaya çalışılması üzüntüyle karşılanmıştır" açıklaması yapıldı.
12.08.2022 Gündem
Hakan Peker'den Hande Ertekin'le aşk pozu!
Hakan Peker'den Hande Ertekin'le aşk pozu! 90'lı yılların sevilen sanatçısı Hakan Peker, geçtiğimiz aylarda kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Hande Ertekin'le ilk kez objektiflere yansımıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Peker, sevgilisiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Ertekin de Peker'in paylaşımına kayıtsız kalmadı.
19.07.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bekarlık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.