Belediye Başkan Adayı

Belediye Başkan Adayı

Son dakika Belediye Başkan adayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Belediye Başkan adayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Belediye Başkan adayı haber sayfamızda...

Belediye Başkan Adayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.960 belediye başkan adayı haberi bulunmuştur.
İYİ Parti’de ‘vadeli’ istifa
İYİ Parti’de ‘vadeli’ istifa İstifaların sürdüğü İYİ Parti’de, bir de “vadeli istifa” durumu yaşanıyor. İzmir Milletvekili ve bu ilden belediye başkan adayı olan Ümit Özlale, 8 Nisan’da partiden istifa ettiğini sosyal medyadan açıklamıştı. Ancak Özlale’nin bunu işleme koydurmadığı ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
Bilgen ve Erol ailesinin mutlu günü
Bilgen ve Erol ailesinin mutlu günü Güzelbahçe Belediye Meclisi Üyesi, geçmiş dönem ilçe başkanı gazeteci Çağlayan Bilgen’in oğlu Bilçağ Bilgen, müzik öğretmeni Bahar Erol ile evliliğe ilk adımı attı.
20.04.2024 Ege
Hakan Peker: Ben hesap ödemiyorum!
Hakan Peker: Ben hesap ödemiyorum! Son dönemde belediye başkan adaylığıyla gündem olan şarkıcı Hakan Peker, İstanbul’da gece dışarıya çıkıp eğlenmenin pahalı olduğunu ancak kendisinin hesap ödemediğini söyledi.
20.04.2024 Cadde
Belediye başkanı seçildi koltuğu eşinden devraldı
Belediye başkanı seçildi koltuğu eşinden devraldı Gümüşhane Kelkit'te Deredolu beldesinde belediye başkanı seçilen Ökkeş Alkan, koltuğu eşi Özgül Alkan’dan devraldı. İşte detaylar...
17.04.2024 Gündem
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu
CHP'den YSK'ya Hatay için 'tam kanunsuzluk' başvurusu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuru yaptı.
15.04.2024 Gündem
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında ünlü sunucu Hakan Ural, hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yaptı.
15.04.2024 Cadde
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 11 itiraza ret
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 11 itiraza ret Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Gümüşhane ve Ağrı ile 6 ilçe ve 3 beldede seçimlerin iptali ve oyların yeniden sayımına ilişkin başvuruları reddetti.
14.04.2024 Gündem
AK Parti'li başkanın çalışanı bıçaklandı! CHP'li adayın eşi tutuklandı
AK Parti'li başkanın çalışanı bıçaklandı! CHP'li adayın eşi tutuklandı Konya’nın Karapınar ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin’in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz’ın (35), darbedilip bıçaklandığı olayla ilgili gözaltına alınan CHP Karapınar Belediye Başkan Adayı olan Gönül Karabacak’ın eşi Hamdi Karabacak tutuklandı. Hastanede tedavi gören Aldanmaz'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
13.04.2024 Gündem
Konya'da AK Parti'li başkanın çalışanı bıçaklandı, CHP'li adayın eşi gözaltında
Konya'da AK Parti'li başkanın çalışanı bıçaklandı, CHP'li adayın eşi gözaltında Konya’nın Karapınar ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin’in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz (35), darbedilip bıçaklandıktan sonra evininin önüne bırakıldı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, CHP Karapınar Belediye başkan adayı olan Gönül Karabacak’ın eşi H.K. ile N.Ö.’yü şüpheli olarak gözaltına aldı.
12.04.2024 Gündem
Çeşme Belediye Başkanı Denizli: Babamın kızı olarak anılmak  beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağım
Çeşme Belediye Başkanı Denizli: Babamın kızı olarak anılmak beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağım İzmir'in Çeşme ilçesinin ilk kadın belediye başkanı ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı Lâl Denizli, "Babamın kızı olarak anılmak öncelikle siyaseten beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağı çünkü Türkiye'ye çok güzel bir isim bıraktı. Babam futbol konusunda gerçekten öncü isimlerden biri olmayı başardı. Kendi alanında bu kadar gurur verici işler başarmış bir babanın kızı olarak ben de kendi alanımda aynı gururu aileme yaşatmak için çabalıyorum" dedi.
9.04.2024 Gündem
MHP, Kütahya'da seçimlerin iptali için YSK'ya olağanüstü itirazda bulundu
MHP, Kütahya'da seçimlerin iptali için YSK'ya olağanüstü itirazda bulundu Kütahya'da seçimleri kaybederek 2'nci olan MHP'li Alim Işık, YSK'ya olağanüstü itirazda bulunduklarını belirtti.
8.04.2024 Gündem
29 yıl önce PKK’lı teröristler tarafından öldürülmüştü! Oğlu belediye başkanı oldu
29 yıl önce PKK’lı teröristler tarafından öldürülmüştü! Oğlu belediye başkanı oldu Tunceli’nin Nazımiye ilçesi belediye başkanlığı görevini yürütürken 29 yıl önce PKK’lı teröristler tarafından öldürülen Kemal Tekin’in oğlu Ali Emrah Tekin, ilçenin yeni belediye başkanı oldu.
8.04.2024 Gündem
Ümit Özlale İYİ Parti’den istifa etti
Ümit Özlale İYİ Parti’den istifa etti İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale partiden istifa ettiğini duyurdu.
8.04.2024 Haberler
Ümit Özlale İYİ Parti’den istifa etti
Ümit Özlale İYİ Parti’den istifa etti İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale partiden istifa ettiğini duyurdu.
8.04.2024 Gündem
İmamoğlu Anıtkabir’i ziyaret etti
İmamoğlu Anıtkabir’i ziyaret etti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı’na yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu, dün beraberinde 31 Mart seçimini kazanan partisinin 26 ilçe belediye başkanı ve yarışı kaybeden 13 ilçe belediye başkan adayı ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.
7.04.2024 Gündem
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından siyasi partilerin itirazları Yüksek Seçim Kurulu’nda (YSK) değerlendirilmeye devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener: Seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin hırsız olduklarını anladık
İYİ Parti lideri Akşener: Seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin hırsız olduklarını anladık İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Hepimiz dürüstlük nutukları atıp, dürüst olduğuna kefalet koyup, seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladığımızda çektiğimiz acıları anlatmam mümkün değil. Mesela ben çok üzgünüm. Ama aldığımız oy oranı ya da kazandığımız yerlerin azlığı veya çokluğu üzerinden değil" dedi.
5.04.2024 Gündem
İtirazlar yapıldı! İşte seçimlerin iptal edildiği ilçeler...
İtirazlar yapıldı! İşte seçimlerin iptal edildiği ilçeler... 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sona erdi. YSK'ya yapılan itirazların sonuçları belli oldu. Bazı ilçeler için yeniden seçim kararı verildi. Öte yandan Ardahan’da yeniden seçim olmayacağı açıklandı.
5.04.2024 Gündem
Ardahan’da İlçe Seçim Kurulu seçimin yenilenmesine karar verdi
Ardahan’da İlçe Seçim Kurulu seçimin yenilenmesine karar verdi Ardahan’da mevcut başkan ve CHP adayı Faruk Demir’in kazandığı seçim, AK Parti yönetiminin itirazını değerlendiren İlçe Seçim Kurulu tarafından iptal edilerek, yenilenmesine karar verildi. CHP yönetiminin yenilenme kararının iptali için İl Seçim Kurulu’na müracaat edeceği bildirildi.
4.04.2024 Gündem
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan mazbatasını aldı
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan mazbatasını aldı Ankara'nın Keçiören Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mesut Özarslan, mazbatasını alarak görevine başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Mesut Özarslan'ın talimatıyla Keçiören Belediyesi binasına 'T.C'. tabelası asıldı.
4.04.2024 Gündem
Özgür Özel: Seçmen bize tüketici kredisi değil, yatırım kredisi verdi
Özgür Özel: Seçmen bize tüketici kredisi değil, yatırım kredisi verdi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Milletimizden bir kredi aldık. Bu kredi bir tüketici kredisi değildir. Öyle görürsek harcar bitirir ve kaybederiz. Bu kredi bir yatırım kredisidir. Seçmen bize '5 yıl iyi yönetin, 4 yıl sonunda karar vereceğim. Eğer belediyeleri iyi yönetir, kavga etmezseniz, size Türkiye'yi yönetmeniz için daha büyük kredi vereceğim' demiştir. Seçmenin bu kredisini doğru değerlendirmek, bu 4 yıl en iyi hizmeti yapmak, örgüt olarak çok çalışmak durumundayız" dedi.
4.04.2024 Gündem
Hatay için itiraz edildi! CHP oyların yeniden sayılmasını istiyor
Hatay için itiraz edildi! CHP oyların yeniden sayılmasını istiyor Hatay'da yerel seçim sonrası sular durulmuyor. CHP, oy farkının 2 bin 735’e gerilediğini belirterek oyların yeniden sayılmasını istiyor.
4.04.2024 Gündem
Şişli Belediye Başkanı Şahan görevine başladı
Şişli Belediye Başkanı Şahan görevine başladı Şişli’de rekor oyla belediye başkanı seçilen Resul Emrah Şahan, mazbatasını alarak görevine başladı. Şişli Belediyesi’nde gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Şahan, “Şişli'de rekor oyla kazandık. Ancak şimdi üzerimize çok büyük bir görev ve sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluğun farkındayım. Çok çalışmak ve hizmet etmek zorundayız. Önümüzdeki dönem gecemi gündüzüme katarak çalışacağım" diye konuştu.
4.04.2024 Gündem
İYİ Partili Dervişoğlu'ndan Ordu’daki seçimlere ilişkin açıklama
İYİ Partili Dervişoğlu'ndan Ordu’daki seçimlere ilişkin açıklama İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, Ordu’da yapılan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde adayları Enver Yılmaz’ın hakkının yenildiğini söyleyerek, “500 bin küsur oyun içinde 98 bin oy geçersizdir demek, Ordu’da vatandaşın oy kullanmayı bilmediğini iddia etmek demektir. Bu Ordu’ya yakışmıyor. Bunu Ordu’ya yakıştıranların, Ordu’nun hakim demokratik geleneklerinin ne olduğunu iyi idrak etmesi lazım” dedi.
4.04.2024 Gündem
Edirne'nin ilk kadın Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın göreve başladı
Edirne'nin ilk kadın Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın göreve başladı Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Edirne'nin tarihindeki ilk kadın Belediye Başkanı seçilen CHP'li Filiz Gencan Akın, mazbatasını alıp göreve başladı. Akın, "Bundan sonra nasıl ki bugüne kadar sahadayken, çalışırken hiç yorulmadık, bundan sonra da Edirne için çalışırken asla yorulmayacağız" dedi.
4.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Belediye Başkan Adayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.