Belediye İşçisi

Belediye İşçisi

Son dakika belediye işçisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan belediye işçisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan belediye işçisi haber sayfamızda...

Belediye İşçisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.056 belediye işçisi haberi bulunmuştur.
Çöp kamyonu ile İETT otobüsü çarpıştı! 1'i ağır 2 yaralı
Çöp kamyonu ile İETT otobüsü çarpıştı! 1'i ağır 2 yaralı Sarıyer'de çöp kamyonu ile İETT otobüsünün çarpıştığı kazada 1'i ağır 2 belediye işçisi yaralandı. Yaralıların ambulansla hastaneye sevk edildikleri öğrenildi.
19.02.2024 Haberler
Lavaboya düşen kayıp yüzük 20 yıl sonra ortaya çıktı
Lavaboya düşen kayıp yüzük 20 yıl sonra ortaya çıktı Sivas’ın Zara ilçesinde nişan yüzüğünü lavaboya düşürüp kaybeden kadın, 20 yıl sonra ilginç bir serüvenin ardından yüzüğüne yeniden kavuştu. Yüzüğü gören çift adeta şaşkına döndü.
23.01.2024 Haberler
Şoke eden olay! Lavaboya düşen kayıp yüzük 20 yıl sonra ortaya çıktı
Şoke eden olay! Lavaboya düşen kayıp yüzük 20 yıl sonra ortaya çıktı Sivas’ın Zara ilçesinde nişan yüzüğünü lavaboya düşürüp kaybeden kadın, 20 yıl sonra ilginç bir serüvenin ardından yüzüğüne yeniden kavuştu. Yüzüğü gören çift adeta şaşkına döndü.
23.01.2024 Gündem
Zeytinburnu’nda lüks otomobil, yol çalışması yapan belediye aracına çarptı
Zeytinburnu’nda lüks otomobil, yol çalışması yapan belediye aracına çarptı Zeytinburnu, D-100 Karayolu'nda seyir halindeki lüks otomobil, sol şeritte çalışma yapan belediye aracına çarptı. Kazada 4 belediye işçisi ile otomobilin sürücüsü yaralandı.
18.01.2024 Haberler
Zeytinburnu'nda lüks otomobil, belediye aracına çarptı! 5 kişi yaralandı
Zeytinburnu'nda lüks otomobil, belediye aracına çarptı! 5 kişi yaralandı Zeytinburnu D-100 Karayolu'nda seyir halindeki lüks otomobil, sol şeritte çalışma yapan belediye aracına çarptı.
18.01.2024 Gündem
Avcılar'da dehşet! Temizlik işçisine tekme tokat saldırdı
Avcılar'da dehşet! Temizlik işçisine tekme tokat saldırdı Avcılar’da bir aracın yol üzerindeki internet kablosunu koparması üzerine duran belediyenin çöp kamyonundaki işçilerden biri, yolun açılmasını isteyen sürücünün tekme tokat saldırısına uğradı. Temizlik işçisinin gözünden yaralandı.
27.12.2023 Milliyet Tv
Avcılar'da dehşet! Temizlik işçisine tekme tokat saldırdı
Avcılar'da dehşet! Temizlik işçisine tekme tokat saldırdı Avcılar’da bir aracın yol üzerindeki internet kablosunu koparması üzerine duran belediyenin çöp kamyonundaki işçilerden biri, yolun açılmasını isteyen sürücünün tekme tokat saldırısına uğradı. Temizlik işçisinin gözünden yaralandı.
27.12.2023 Gündem
Isparta'da yaşandı! Poşete tekme attı, el bombalarını görünce şaştı kaldı
Isparta'da yaşandı! Poşete tekme attı, el bombalarını görünce şaştı kaldı Tuncay Kaya'nın bulduğu poşete tekme atarken demir sesi duydu. Durumda şüphelenen Kaya poşetin içine baktığında el bombalarını gördü. Polis, bombaları incelenmek üzere götürürken Tuncay Kaya yaşadığı şaşkınlığı anlattı.
22.11.2023 Gündem
Çöp yığınının altında kalan belediye işçisinden acı haber
Çöp yığınının altında kalan belediye işçisinden acı haber Kayseri’de, geri dönüşüm tesisinde çöp kamyonundan dökülen çöp yığınlarının altında kalan görevli Zeydan Mugan'ın (45) cansız bedeni bulundu.
19.11.2023 Gündem
Kovulduğu düğünü bastı, rastgele ateş açtı! 1 kişinin öldüğü olayda kan donduran detaylar
Kovulduğu düğünü bastı, rastgele ateş açtı! 1 kişinin öldüğü olayda kan donduran detaylar İzmir'de alkollü olarak gittiği düğünde çok fazla oynayıp, fazla istek parçası istediği için düğün sahibi tarafında kovulan 18 yaşındaki Metin S. dehşet saçtı. Düğün salonuna geri dönen Metin S. 1 kişinin ölümüne neden olurken 7 kişiyi de yaraladı. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
17.11.2023 Gündem
Piyasa değeri 100 milyon lira! Erzincan'da ele geçirildi
Piyasa değeri 100 milyon lira! Erzincan'da ele geçirildi Erzincan'da düzenlenen operasyonda piyasa değeri 100 milyon lira olan uyuşturucu madde ele geçirildi.
21.10.2023 Gündem
Belediye işçisi uyuşturucudan tutuklandı
Belediye işçisi uyuşturucudan tutuklandı İzmir'in Urla ilçe belediyesinde kamyon şoförü olan Ahmet Balaban (27), evinde bir miktar uyuşturucu maddeyle yakalanıp, tutuklandı. Balaban, temmuz ayında kullandığı kamyonun devrilmesi sonucu yaralanmış, kaldırıldığı hastanede kanında uyuşturucu maddeye rastlanmıştı.
16.10.2023 Gündem
Mobilyacılar sitesinde sel zararının bilançosu belli oldu
Mobilyacılar sitesinde sel zararının bilançosu belli oldu Başakşehir'de sağanak yağış sonrası selin zarar verdiği mobilyacılar sitesinde temizlik çalışmaları devam ediyor. MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, "Zararın 700-800 milyon bandına çıkabileceğini düşünüyoruz" dedi.
7.09.2023 Ekonomi
Eşi hastalanınca ‘Kezban Usta’ oldu! 'Önce şaşırıyorlar sonra tebrik ediyorlar'
Eşi hastalanınca ‘Kezban Usta’ oldu! 'Önce şaşırıyorlar sonra tebrik ediyorlar' Hayatının aşkı karşısına lise yıllarında çıktı. O yıllarda Kezban 14, Semavi 17 yaşındaydı. 4 yıl boyunca görüşmeye devam eden çift, Kezban 18 yaşına geldiğinde nişanlandı. Bu aşk bir yıl sonra ise evlilikle taçlandı. Dört çocukları olan çiftin çok mutlu bir hayatları vardı. Ta ki geçen yıl mayıs ayında Kezban’ın eşi Semavi hastalanıncaya kadar. Yaşadıkları bu olay Kezban’ı yaklaşık 500 kişinin çalıştığı İncirliova Sanayi Sitesi’nin tek kadın ustası yaptı. İşte "Bir kadın kendisine hedef koyunca mutlaka başarıyor" diyen 'Kezban Usta'nın herkese, özellikle de tüm kadınlara umut olacak hikâyesi.
24.07.2023 Gündem
Çöp kamyonu ile kamyonet çarpıştı, belediye işçisi yaralandı
Çöp kamyonu ile kamyonet çarpıştı, belediye işçisi yaralandı Tekirdağ Çorlu’da çöp kamyonu ile kamyonetin karıştığı kazada belediye temizlik işçisi yaralandı.
8.04.2023 Gündem
Enkazdan 33 saat sonra sağ çıkan Sude kayıp! 'Düşünmekten uyuyamıyorum'
Enkazdan 33 saat sonra sağ çıkan Sude kayıp! 'Düşünmekten uyuyamıyorum' Hatay’da depremden 33 saat sonra yıkılan binanın enkazından kurtarılan 5 kişilik Öcal ailesinden Sude Lal Öcal (19) hastaneye götürüldükten sonra kayboldu. Aileyi kurtaran ekipten belediye işçisi İbrahim Konuk (44), “Sude’yi enkazdan çıkardığımızda vücudunda çizik bile yoktu. 2 kez kalbi durdu çalıştırdılar ve hastaneye götürdüler. Günlerdir kurtardığımız çocuktan haber alamıyoruz. Düşünmekten uyuyamıyorum ”dedi.
2.03.2023 Gündem
Enkazda tanıştılar misafir oldular
Enkazda tanıştılar misafir oldular Manisa’dan depremin vurduğu Adıyaman’a gidip, arama-kurtarma çalışmalarına katılan belediye işçisi Burhan Genç (38), enkazda tanıştığı 5 kişilik Sönmez ailesini evine davet edip, ağırlamaya başladı.
17.02.2023 Gündem
Arama-kurtarma çalışmalarında tanıştığı depremzede aileyi misafir ediyor
Arama-kurtarma çalışmalarında tanıştığı depremzede aileyi misafir ediyor Manisa’dan depremin vurduğu Adıyaman'da gidip, arama-kurtarma çalışmalarına katılan belediye işçisi Burhan Genç (38), enkazda tanıştığı 5 kişilik Sönmez ailesini evine davet edip, ağırlamaya başladı.
16.02.2023 Gündem
Talihsiz bebeği son yolculuğuna polis ve belediye işçileri uğurladı
Talihsiz bebeği son yolculuğuna polis ve belediye işçileri uğurladı  Uşak’ın merkez Fatih Mahallesi'nde bir sırt çantası içerisinde cesedi bulunan talihsiz bebeği, 2 belediye işçisi ve 3 polis toprağa verdi.
26.01.2023 Gündem
Muğla merkezli 'rüşvet' operasyonunda 6 tutuklama
Muğla merkezli 'rüşvet' operasyonunda 6 tutuklama Muğla'nın Fethiye ilçesi merkezli 3 ilde polisin eş zamanlı düzenlediği operasyonda, rüşvet alarak kaçak yapılar için hafriyat taşıyan kamyonların kontrol noktasındaki geçişini sağladıkları ileri sürülen 14 kişi gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve Fethiye Belediyesi'nde görevli 2 zabıta memurunun da arasında yer aldığı 6 kişi tutuklandı.
6.01.2023 Gündem
Taksici Beste'yi bıçakladı, kendisini böyle savundu
Taksici Beste'yi bıçakladı, kendisini böyle savundu Muğla'nın Datça ilçesinde, taksicilik yapan eski eşi Beste Dırama'yı (38) kavgada bıçakla ağır yaralayıp, tutuklanan Kenan Yavaş'ın (48), savcılık ifadesi ortaya çıktı.
27.12.2022 Gündem
Taksici Beste'yi bıçakla yaralayan eski eşi tutuklandı
Taksici Beste'yi bıçakla yaralayan eski eşi tutuklandı Muğla’nın Datça ilçesinde, taksicilik yapan Beste Drama'nın (38), boşandığı eşi ile erkek arkadaşı arasındaki kavgayı ayırmaya çalışırken bıçakla yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan eski eş Kenan Yavaş (48), sevk edildiği adliyede tutuklandı. Drama'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
25.12.2022 Gündem
Yargıtay, eşini yakarak öldüren kocanın cezasını onayladı
Yargıtay, eşini yakarak öldüren kocanın cezasını onayladı Kayseri’de, kayıp ihbarı yaptığı eşi Fatma Birgül Yalçınkaya'yı (52) televizyon programlarına çıkıp, arayan ve ardından yakarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Osman Yalçınkaya’ya (59) verilen müebbet hapis, Yargıtay tarafından onandı.
15.12.2022 Gündem
Yaptırdığı ahırda tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu
Yaptırdığı ahırda tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu Iğdır'ın Aralık ilçesinde belediye işçisi Sinan Medret (43), yaptırdığı ahırda ölü bulundu. Başından tabancayla vurulan Medret'in cenazesi otopsi için morga götürüldü.
6.12.2022 Gündem
Köpeklerden kaçarken aracın çarptığı temizlik işçisi öldü
Köpeklerden kaçarken aracın çarptığı temizlik işçisi öldü Ordu'da başıboş köpeklerden kaçarken hafif ticari aracın çarptığı belediye temizlik işçisi Metin Tirkil (53), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
16.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Belediye İşçisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.