Belgesi

Belgesi

Son dakika Belgesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Belgesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Belgesi haber sayfamızda...

Belgesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.961 belgesi haberi bulunmuştur.
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek
Bakan Göktaş atama müjdesini duyurdu! Ayın 22’sinde gerçekleşecek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit ve gazilerin ülkeye büyük fedakarlık yaptıklarını belirtti. Bakan Göktaş, "Bu cuma, yani ayın 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece yapacağımız yeni atamalarla kamuda 49 bin 901 şehit yakını, gazi ve gazi yakınını istidam etmiş olacağız" açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Okul servisi şoförünün yaşadığı korku dolu anlar kamerada
Okul servisi şoförünün yaşadığı korku dolu anlar kamerada Kağıthane’de bir otomobil sürücüsü, içinde çocuk bulunan okul servisini yolda sıkıştırarak önünü kesmeye çalıştı. Okul servisini uzun süre takip ederek durdurmaya çalışan magandayı, servis sürücüsü “Arabada çocuk var” diyerek uyardı. Sivil trafik polisi otomobil sürücüsüne ve servis şoförüne toplamda 25 bin 15 lira idari para cezası uyguladı.
18.03.2024 Haberler
Servis şoförünün korku dolu anlarI: Arabada çocuk var
Servis şoförünün korku dolu anlarI: Arabada çocuk var Kağıthane’de bir otomobil sürücüsü, içinde çocuk bulunan okul servisini yolda sıkıştırarak önünü kesmeye çalıştı. Okul servisini uzun süre takip ederek durdurmaya çalışan magandayı, servis sürücüsü “Arabada çocuk var” diyerek uyardı. Sivil trafik polisi otomobil sürücüsüne ve servis şoförüne toplamda 25 bin 15 lira idari para cezası uyguladı.
18.03.2024 Gündem
Öğrenciler dikkat! LGS başvuruları başladı
Öğrenciler dikkat! LGS başvuruları başladı 2 Haziran'da gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başvuruları başladı. Başvurular, 29 Mart'ta kadar "e-Okul" üzerinden isteğe bağlı yapılacak.
18.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 18 Mart mesajı: Büyük bir destandı
Bakan Yerlikaya'dan 18 Mart mesajı: Büyük bir destandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bakanlığın, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla hazırladığı belgesi sosyal medya hesabından paylaşarak, “Çanakkale; sayıca azın çoğa, imanın imkanlara karşı yazdığı büyük bir destandı” ifadelerine yer verdi.
18.03.2024 Haberler
Çanakkale'nin bağrında kimsesizdi, torunlarına kavuştu! 'Bakıp sanmayın ki ben öldüm'
Çanakkale'nin bağrında kimsesizdi, torunlarına kavuştu! 'Bakıp sanmayın ki ben öldüm' Bu sene 109. yılını kutladığımız Çanakkale Zaferi'nin binlerce isimsiz kahramanı var. Bu kahramanlardan biri de Mehmet Çavuş. Onu diğer Çanakkale şehitlerinden ayıran şey ise eşsiz bir mezar taşına sahip olması. 'Bakıp sanmayın ki ben öldüm / Değil ancak askerin son rütbesin gördüm' dizelerinin yazılı olduğu mezar taşının ardındaki hikaye yıllar sonra ortaya çıktı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğr. Gör. İsmail Sabah Milliyet.com.tr'ye anlattı.
18.03.2024 Gündem
SPK'dan 'tahvil' iddialarına yalanlama
SPK'dan 'tahvil' iddialarına yalanlama Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Şirketlerin tahvil ihraçlarının durdurulduğu yönündeki iddiaları yalanladı.
17.03.2024 Uzmanpara
Devletin 4 milyon arşiv belgesi dijitalleşti
Devletin 4 milyon arşiv belgesi dijitalleşti Dijitalleştirme çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı, 2023 yılında yaklaşık 4 milyon arşiv malzemesini daha dijital ortama aktardı.
17.03.2024 Gündem
SPK'dan 'Şirketlerin tahvil ihracı durduruldu' iddialarına ilişkin açıklama geldi
SPK'dan 'Şirketlerin tahvil ihracı durduruldu' iddialarına ilişkin açıklama geldi Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), sosyal medyada yer alan yayılan 'SPK, şirketlerin tahvil ihracını durdurdu' iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
16.03.2024 Ekonomi
SINAV HABERLERİ ✍🏻 AÖF sınav tarihleri ne zaman? 2024 AÖF Bahar Dönemi sınav giriş belgesi ne zaman ve nasıl alınır?
SINAV HABERLERİ ✍🏻 AÖF sınav tarihleri ne zaman? 2024 AÖF Bahar Dönemi sınav giriş belgesi ne zaman ve nasıl alınır? AÖF sınav giriş belgeleri açıklandı. AÖF Bahar Dönemi ara sınav tarihlerine kısa bir süre kala AÖF sınav yerleri merak konusu oldu. Öğrenciler, AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır öğrenmek istiyor. Peki AÖF sınav tarihleri ne zaman? İşte takvim
16.03.2024 Bilgi Rehberi
Sigara paketinde fiyatı yazacak
Sigara paketinde fiyatı yazacak Sigara, puro, sigarillo, nargilelik tütün gibi tütün mamüllerinin üretimi ve ticaretini düzenleyen yönetmelikte değişikliğe gidiliyor.
16.03.2024 Ekonomi
2024 LGS BAŞVURU KILAVUZU ✍ MEB LGS BAŞVURU TARİHLERİ | LGS sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi hangi tarihte yayımlanacak?
2024 LGS BAŞVURU KILAVUZU ✍ MEB LGS BAŞVURU TARİHLERİ | LGS sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi hangi tarihte yayımlanacak? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav kılavuzu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlandı. Haziran ayında uygulanacak LGS'ye resmi ve özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarının 8'inci sınıf öğrencileri katılacak. 2024 LGS sınav yerleri ve sonuç tarihleri de adaylarla paylaşıldı. Peki, LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? İşte, sınav tarihi...
15.03.2024 Bilgi Rehberi
AÖL Açık lise sınavları ne zaman, saat kaçta? AÖL SINAV GİRİŞ BELGESİ GİRİŞ EKRANI 2024 / 2. Dönem
AÖL Açık lise sınavları ne zaman, saat kaçta? AÖL SINAV GİRİŞ BELGESİ GİRİŞ EKRANI 2024 / 2. Dönem Milli Eğitim Bakanlığı, Açık Öğretim Lisesi 2. Dönem sınav tarihlerini açıkladı. MEB'in duyurduğu bilgiye göre AÖL sınav giriş belgeleri bugün erişime açılıyor. Peki AÖL sınav giriş belgesi nasıl alınır? 1. Dönem sınavları ardından merak konusu olan açık lise 2. dönem sınavları ne zaman? İşte MEB'in duyurduğu aöl sınav tarihleri takvimi
15.03.2024 Bilgi Rehberi
'Edirne'yi kültürde, turizmde, sanayide ve eğitimde öncü şehirlerimiz arasına katacağız'
'Edirne'yi kültürde, turizmde, sanayide ve eğitimde öncü şehirlerimiz arasına katacağız' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "'Türkiye Yüzyılı'nda Edirne'mizi gerçekleştirdiğimiz projelerle ihya etmeye devam edeceğiz. Edirne için Edirneliler için yeni hedefler koymaya, projeler üretmeye devam edeceğiz. Serhat şehri olmak demek, öncü olmak demektir. Edirne'yi kültürde, turizmde, sanayide ve eğitimde öncü şehirlerimiz arasına katacağız" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
TUS ne zaman 2024? Sınav kaç dakika, kaç soru? TUS 1.dönem sınav tarihi ve giriş yerleri/belgesi sorgulama ekranı
TUS ne zaman 2024? Sınav kaç dakika, kaç soru? TUS 1.dönem sınav tarihi ve giriş yerleri/belgesi sorgulama ekranı Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS/1) için geri sayım başladı. TIP mezunlarının doktor olabilmesi için girmeleri zorunlu olan ilk TUS sınavı öncesinde, sınavın kaç dakika süreceği ve kaç soru sorulacağı araştırılıyor. Peki, TUS ne zaman, saat kaçta? Sınav kaç dakika, kaç soru? TUS 1.dönem sınav tarihi ne zaman, giriş yerleri/belgesi sorgulama nasıl ve nereden yapılır?
14.03.2024 Bilgi Rehberi
AUZEF SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN? 2024 Bahar Dönemi AUZEF sınavları hangi gün, sınav yerleri belli oldu mu?
AUZEF SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN? 2024 Bahar Dönemi AUZEF sınavları hangi gün, sınav yerleri belli oldu mu? İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri, AUZEF sınav takvimi için arayışta. Güz Dönemi sınavları geride kalan AUZEF'in Bahar Dönemi sınavları ne zaman? 2024 AUZEF sınav giriş belgesi açıklandı mı? İşte AUZEF son güncel durum
14.03.2024 Bilgi Rehberi
MEB'den LGS'ye gireceklere uyarı! Sıkça sorulan sorulara yanıt verildi
MEB'den LGS'ye gireceklere uyarı! Sıkça sorulan sorulara yanıt verildi Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
‘Çamur sıçratma çabası içindeler’
‘Çamur sıçratma çabası içindeler’ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in para sayma görüntüleriyle ilgili başlatılan soruşturma hakkında konuştu.
13.03.2024 Gündem
Son dakika... LGS'de başvuru tarihleri belli oldu
Son dakika... LGS'de başvuru tarihleri belli oldu Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek liselere geçiş sistemi kapsamındaki merkezi sınavın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı. LGS'de merkezi sınav başvuruları 19-29 Mart arasında alınacak.
12.03.2024 Gündem
Türkiye'de dünyaya örnek olacak proje! 20 milyardan fazla ürün dönüşecek
Türkiye'de dünyaya örnek olacak proje! 20 milyardan fazla ürün dönüşecek Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünlersisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı BURSA Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla, Bursa kestanesi için de Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alındı. Bursa kestanesiyle birlikte Bursa’nın Coğrafi İşaret Tescil Belgeli değeri de 33’e çıkmış oldu.
11.03.2024 Ekonomi
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Kacır, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” şeklinde konuştu.
11.03.2024 Gündem
CHP’li adaylardan kadınlara eşitlik sözü
CHP’li adaylardan kadınlara eşitlik sözü CHP Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde belediye başkan adayları ile “Yerel Yönetimlerde Eşitlik Politika Belgesi” imzaladı.
11.03.2024 Gündem
Osmanlı paraları izinde bir ömür
Osmanlı paraları izinde bir ömür "Osmanlı kâğıt paralarını toplayıp araştırmaya başladığımda gözüm işim, ailem ve hobimden başka bir şey görmez oldu. Hayalimi gerçekleştirmek için bilgi, azim ve çalışmaya, cesaretle önemli bir mali destek sağlamasaydım; altın, döviz, hisse senedine yatırsaydım, bugün bu büyük koleksiyon oluşturulamaz, 'Osmanlı Kâğıt paraları' kataloğunu çıkartıp milli bir görevi yerine getiremezdim."
11.03.2024 Milliyet Executive
Bakan Yerlikaya açıkladı! 'Kalkan-14 operasyonunda 25 gözaltı
Bakan Yerlikaya açıkladı! 'Kalkan-14 operasyonunda 25 gözaltı İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Türkiye’de yasal kalış hakkı olmayan yabancılara sahte belgeler düzenleyerek sınır dışı edilmelerine engel oldukları tespit edilen 1'i doktor, 3'ü noter görevlisi, 5'i danışmanlık şirketi sahibi ve 1'i posta görevlisi olmak üzere 25 şüpheli 'Kalkan-14' operasyonlarında yakalandı." dedi.
10.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Belgesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.