Beni Ağlatma

Beni Ağlatma

Son dakika Beni Ağlatma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Beni Ağlatma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Beni Ağlatma haber sayfamızda...

Beni Ağlatma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 68 beni ağlatma haberi bulunmuştur.
Trabzonsporlu taraftarlardan maç öncesi 'Fener ağlama' tezahüratı
Trabzonsporlu taraftarlardan maç öncesi 'Fener ağlama' tezahüratı Bordo-mavili tribünler, 90 dakika öncesi 'Fener ağlama' şeklinde tezahüratta bulundu.
17.03.2024 Trabzonspor
Mustafa Sandal 54 yaşında! Melis Sandal'dan romantik doğum günü kutlaması
Mustafa Sandal 54 yaşında! Melis Sandal'dan romantik doğum günü kutlaması İki sene önce İtalya'nın başkenti Roma'da ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile dünyaevine giren sosyetik güzel Melis Sütşurup Sandal, 54'üncü yaşına giren popçunun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımlarla kutladı.
12.01.2024 Cadde
Mustafa Sandal'dan 'üçüncü çocuk' cevabı! 'Etrafımızda çok fazla testosteron var'
Mustafa Sandal'dan 'üçüncü çocuk' cevabı! 'Etrafımızda çok fazla testosteron var' Geçtiğimiz sene İtalya'nın başkenti Roma'da Melis Sütşurup ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, geçtiğimiz gece eşiyle birlikte Arnavutköy'de görüntülendi. Emina Jahovic ile yaptığı evlilikten iki oğlu olan Sandal, tekrar baba olmayı düşünmediğini söyleyerek; dikkat çeken açıklamalar yaptı.
27.10.2023 Cadde
Melis Sandal paylaştı: En iyi dedikodu koca ile yapılandır!
Melis Sandal paylaştı: En iyi dedikodu koca ile yapılandır! Geçtiğimiz sene İtalya'nın başkenti Roma'da ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile dünyaevine giren sosyetik güzel Melis Sütşurup Sandal, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
26.08.2023 Cadde
Mustafa Sandal: Yol arkadaşına kalpten sarılıyorsan, adımlarının çok fazla önemi yok
Mustafa Sandal: Yol arkadaşına kalpten sarılıyorsan, adımlarının çok fazla önemi yok Geçtiğimiz sene İtalya'nın başkenti Roma'da Melis Sütşurup ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla gündeme geldi.
12.08.2023 Cadde
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup birinci evlilik yıl dönümünü Paris'te kutladı
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup birinci evlilik yıl dönümünü Paris'te kutladı 3 Haziran 2022'de İtalya'nın başkenti Roma'da mutluluğa 'evet' diyen Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, evlilklerinin birinci yılını kutlamak için aşıklar şehri Paris'e gitti. Paris'te çekiken pozlarını sosyal medyadan da yayınlamayı ihmal etmeyen çiftin romantik karelerine beğeni yağdı.
10.06.2023 Cadde
Melis Sütşurup ile Mustafa Sandal'dan Londra pozu
Melis Sütşurup ile Mustafa Sandal'dan Londra pozu Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, Haziran 2022'de İtalya'nın başkenti Roma'da nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinin birinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanan çift, tatil için Londra'ya gitti. Sütşurup, eşiyle çekilen romantik karelerini sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmedi.
23.05.2023 Cadde
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un ilginç tanışma hikayesi!
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un ilginç tanışma hikayesi! 'Beni Ağlatma', 'Jest Oldu', 'Aya Benzer', 'Araba', 'Pazara Kadar' ve 'Aşka Yürek Gerek' gibi hitlerinin yanı sıra ve çok sayıda meslektaşına verdiği bestelerle de 90'lar ve 2000'lerin ilk yıllarına damga vuran Mustafa Sandal, ikinci evliliğini geçtiğimiz yıl Melis Sütşurup'la yaptı. Eşine doğum günü sürprizi yapan Sütşurup, "Biraz komik' dediği tanışma hikayelerini anlattı.
12.01.2023 Cadde
Onno Tunç kimdir? Onno Tunç ne zaman, nasıl öldü? Onno Tunç kısaca hayatı..
Onno Tunç kimdir? Onno Tunç ne zaman, nasıl öldü? Onno Tunç kısaca hayatı.. Sezen Aksu ile birçok parçaya imza atan Onno Tunç; Aşkın Nur Yengi, Bülent Ortaçgil, Harun Kolçak, Nilüfer, Zerrin Özer, Zuhal Olcay gibi isimlerle çalıştı. Tunç, İstanbul'da doğdu ve besteci, aranjör olarak müzik piyasasında adını duyurdu. Peki, Onno Tunç nasıl öldü?
13.01.2022 Cadde
Defne Samyeli'nin Mustafa Sandal'a açtığı tazminat davasında karar verildi
Defne Samyeli'nin Mustafa Sandal'a açtığı tazminat davasında karar verildi Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli'nin, 'Beni Ağlatma' kitabında ilişki yaşadıklarını söyleyerek saygınlığını zedelediği iddiasıyla ünlü popçu Mustafa Sandal'a açtığı 1 liralık manevi tazminat davası sonuçlandı.
20.10.2021 Cadde
'Kin tutmuyorum'
'Kin tutmuyorum' Defne Samyeli, kendisiyle ilişki yaşadığını söyleyen ve dava açtığı Mustafa Sandal’a kin tutmadığını açıkladı
26.06.2021 Cadde
Defne Samyeli'den beraat kararına itiraz!
Defne Samyeli'den beraat kararına itiraz! Şarkıcı Defne Samyeli, “Beni Ağlatma” kitabında ilişki yaşadıklarını yazarak saygınlığını zedelediği iddiasıyla şikayetçi olduğu popçu Mustafa Sandal’a beraat kararı verilmesine itiraz etti.
11.06.2021 Cadde
Kul Nesimi Kimdir? Eserleri, Şiirleri Ve Edebi Kişiliği
Kul Nesimi Kimdir? Eserleri, Şiirleri Ve Edebi Kişiliği Osmanlı döneminde yaşamış olan pek çok önemli şair bulunmaktadır. Bu şairlerin başında da Kul Nesimi gelmektedir. Kul Nesimi gerek yaşayışı gerekse de ortaya koymuş odluğu eserleri ile adından sıkça söz ettirmektedir. Tarihteki en fazla araştırılan şairlerin başında yer almaktadır. Son günlerde Kul Nesimi ile ilgili pek çok detay merak edilmektedir. Peki Kul Nesimi kimdir? Kul Nesimi eserleri nelerdir? Kul Nesimi şiirleri nedir? Kul Nesimi'nin edebi kişiliği nedir? İşte Kul Nesimi ile ilgili bütün detaylar.
27.05.2021 Eğitim
Magazin Haberleri Bülteni (26 Mart 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (26 Mart 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
26.03.2021 Magazin
Beraat etti!
Beraat etti! Mustafa Sandal, ‘Beni Ağlatma’ kitabında ilişki yaşadıklarını iddia ettiği gerekçesiyle Defne Samyeli’nin şikayetçi olduğu davadan beraat etti
26.03.2021 Cadde
Defne Samyeli şikayetçi olmuştu! İşte Mustafa Sandal kararı
Defne Samyeli şikayetçi olmuştu! İşte Mustafa Sandal kararı Şarkıcı Mustafa Sandal, 'Beni Ağlatma' isimli kitabında sunucu Defne Samyeli hakkında yazdıkları nedeniyle yargılandığı davada, söz konusu ifadelerin 'hakaret' suçunu oluşturmadığı gerekçesiyle beraat etti.
25.03.2021 Cadde
Sandal, hakim  karşısına çıktı
Sandal, hakim karşısına çıktı ‘Beni Ağlatma’ isimli kitabında ilişki yaşadığını iddia ettiği Defne Samyeli için yazdıkları nedeniyle hakkında dava açılan Mustafa Sandal, dün İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde ifade verdi.
19.03.2021 Cadde
'Defne Samyeli ile arkadaşlığımız ilişkiye doğru gidiyordu'
'Defne Samyeli ile arkadaşlığımız ilişkiye doğru gidiyordu' Şarkıcı Mustafa Sandal, 'Beni Ağlatma' isimli kitabında Defne Samyeli hakkında yazdıkları nedeniyle hakim karşısına çıktı. 51 yaşındaki sanatçı, Samyeli’nin dönemin en güzel ve akıllı kadını olduğunu belirterek, "Arkadaştık. İlişkiye doğru gidiyordu. Görüşmemizin doğru olmayacağını aktarmıştım. Kendisi de sağlam bir şekilde durdu" dedi.
18.03.2021 Cadde
'Defne Samyeli ile arkadaşlığımız ilişkiye doğru gidiyordu'
'Defne Samyeli ile arkadaşlığımız ilişkiye doğru gidiyordu' Şarkıcı Mustafa Sandal, 'Beni Ağlatma' isimli kitabında Defne Samyeli hakkında yazdıkları nedeniyle hakim karşısına çıktı. 51 yaşındaki sanatçı, Samyeli’nin dönemin en güzel ve akıllı kadını olduğunu belirterek, "Arkadaştık. İlişkiye doğru gidiyordu. Görüşmemizin doğru olmayacağını aktarmıştım. Kendisi de sağlam bir şekilde durdu" dedi.
25.03.2021 Magazin
Defne Samyeli koşar adım gitti!
Defne Samyeli koşar adım gitti! Sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, önceki gün arkadaş grubuyla Bebek'te görüntülenirken, gazetecilerden kaçmak için büyük çaba harcadı.
13.09.2020 Cadde
Mustafa Sandal, Defne Samyeli'den özür diledi
Mustafa Sandal, Defne Samyeli'den özür diledi Şarkıcı Mustafa Sandal, 'Beni Ağlatma' adlı kitabında bir dönem aşk yaşadığını iddia ettiği, bu ifadeler nedeniyle kendisine dava açan Defne Samyeli'ye zeytin dalı uzattı
12.09.2020 Cadde
Defne Samyeli ve Mustafa Sandal neden uzlaşamadı?
Defne Samyeli ve Mustafa Sandal neden uzlaşamadı? Defne Samyeli ve Mustafa Sandal arasında yaşanan 'kitap' krizinde sular bir türlü durulmuyor. Defne Samyeli ile Mustafa Sandal arasında uzlaşma sağlanamamış. Peki şimdi ne olacak?
26.08.2020 Kaos
Defne Samyeli ile Mustafa Sandal arasında uzlaşma sağlanamadı
Defne Samyeli ile Mustafa Sandal arasında uzlaşma sağlanamadı Şarkıcı Defne Samyeli,'Beni Ağlatma' isimli kitabında kendisiyle ilişki yaşadığını iddia ettiği Mustafa Sandal'dan şikayetçi olmuştu. Dosyada yeni bir gelişme yaşandı.
25.08.2020 Cadde
Defne Samyeli, Mustafa Sandal'la uzlaşacak mı?
Defne Samyeli, Mustafa Sandal'la uzlaşacak mı? Mustafa Sandal, 'Beni Ağlatma' kitabındaki ifadeler nedeniyle Defne Samyeli ile davalık olmuştu. İkilinin dosyası Uzlaştırma Bürosu'na gönderildi. Peki Defne Samyeli ile Mustafa Sandal uzlaşacak mı?
9.07.2020 Kaos
'Defne Samyeli, Mustafa Sandal'la uzlaşır mı?'
'Defne Samyeli, Mustafa Sandal'la uzlaşır mı?' Hayatını anlattığı 'Beni Ağlatma' kitabında yer alan ifadeleri nedeniyle Defne Samyeli ile davalık olan popçu Mustafa Sandal, savcılık ifadesinde "Defne'yi onore ettim" dedi. Dosya, Uzlaştırma Bürosu’na gönderildi. Ünlü sunucunun nasıl bir karra vereceği merak konusu oldu.
9.07.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Beni Ağlatma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.