Berat Özdemir: "Milli forma benim hayalim"
Berat Özdemir: "Milli forma benim hayalim" Trabzonspor forması giyen Berat Özdemir, "Bizim bir hedefimiz var, umarım hedefimizi sezon sonu gerçekleştiririz. Şu anki kadroda şampiyonluk haricinde gelebilecek bir sıralama başarı olarak gözükmez. Biz çalışmalarımızı şampiyon olmak üzere sürdürüyoruz" dedi.
12.07.2021 Futbol
Son dakika - Trabzonsporlu futbolcu Berat Özdemir, PFDK'ye sevk edildi
Son dakika - Trabzonsporlu futbolcu Berat Özdemir, PFDK'ye sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trabzonsporlu oyuncu Berat Ayberk Özdemir'i Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
29.04.2021 Trabzonspor
Berat Ayberk Özdemir, Gençlerbirliği'ne veda etti!
Berat Ayberk Özdemir, Gençlerbirliği'ne veda etti! Trabzonspor'a transfer olan Berat Ayberk Özdemir, İlhan Cavcav Tesisleri’nde Gençlerbirliği’ne veda etti.
14.01.2021 Futbol
Son dakika haberleri: Lille, Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'nın ardından bir Türk yıldızı daha transfer ediyor!
Son dakika haberleri: Lille, Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'nın ardından bir Türk yıldızı daha transfer ediyor! Türk oyunculara yaptığı yatırımla dikkat çeken Fransa Ligue 1 ekibi Lille bir Türk yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
3.01.2021 Fransa Ligue 1
Transferin gözdesi Berat'ın hayali Avrupa
Transferin gözdesi Berat'ın hayali Avrupa Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Berat Ayberk Özdemir, "Hedefim, kendimi Avrupa'da bir takımda göstermek. Tabii ki hayalim bu yönde. Avrupa'ya giden kardeşlerimin arasına ismimi yazdırmak istiyorum." dedi.
12.08.2020 Gençlerbirliği
Berat Ayberk Özdemir: EURO 2021 kadrosunda olmayı hedefliyorum
Berat Ayberk Özdemir: EURO 2021 kadrosunda olmayı hedefliyorum Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu Berat Ayberk Özdemir, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 2021'e ertelenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli formayı giymeyi hedeflediğini söyledi.
30.06.2020 Gençlerbirliği
Beşiktaş ve Trabzonspor'un hedefi Berat Ayberk Özdemir
Beşiktaş ve Trabzonspor'un hedefi Berat Ayberk Özdemir Devre arası transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte Beşiktaş ve Trabzonspor, Berat Ayberk Özdemir için karşı karşıya geldi.
30.06.2020 Gençlerbirliği