Berfin Özek

Berfin Özek

Son dakika Berfin Özek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Berfin Özek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Berfin Özek haber sayfamızda...

Berfin Özek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 56 berfin özek haberi bulunmuştur.
Berfin, yüzüne asit atan eski erkek arkadaşıyla evlendi
Berfin, yüzüne asit atan eski erkek arkadaşıyla evlendi Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek (21), 2 yıl önce asitli saldırı sonucu yüzünden yaralanmasına neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) ile evlendi. Berfin Özek'in şikayetinden vazgeçerek Casim Ozan Çeltik'le kıydırdığı nikah sosyal medyada paylaşıldı.
14.12.2021 Haberler
Berfin, yüzüne asit atan eski erkek arkadaşıyla evlendi! Babasından ilk açıklama
Berfin, yüzüne asit atan eski erkek arkadaşıyla evlendi! Babasından ilk açıklama Hatay’ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek (21), 2 yıl önce asitli saldırı sonucu yüzünden yaralanmasına neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) ile evlendi. Berfin Özek'in şikayetinden vazgeçerek Casim Ozan Çeltik'le kıydırdığı nikahın fotoğraflarını paylaştı. Nikahtan haberi olmadığını belirten Berfin'in babası; 'Bundan sonra kızım demeyeceğim kendisine. Berfin diye bir kızım yok" dedi.
14.12.2021 Gündem
Son dakika... Berfin, yüzüne asit atan eski erkek arkadaşıyla evlendi
Son dakika... Berfin, yüzüne asit atan eski erkek arkadaşıyla evlendi Hatay’ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek (21), 2 yıl önce asitli saldırı sonucu yüzünden yaralanmasına neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) ile evlendi. Berfin Özek'in şikayetinden vazgeçerek Casim Ozan Çeltik'le kıydırdığı nikahın fotoğraflarını paylaştı.
12.12.2021 Gündem
Kendisini bu hale getiren caniyi affetmişti! Berfin konuştu
Kendisini bu hale getiren caniyi affetmişti! Berfin konuştu Hatay'ın İskenderun ilçesinde, eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik’in 2 yıl önce yüzüne asit dökmesi sonucu yaralanan Berfin Özek, kadına yönelik şiddette cezaların artması durumunda, suça meyilin azalacağını ifade etti.
11.01.2021 Gündem
Yüzüne asit atan saldırganı affeden Berfin: Pişmanlık duydum
Yüzüne asit atan saldırganı affeden Berfin: Pişmanlık duydum Son dakika haberlere göre Hatay'ın İskenderun ilçesinde, yüzüne asit döken ve bu suçtan 13 yıl hapis cezasına çarptırılan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik'i (23) affederek şikayetinden vazgeçen Berfin Özek (20), "Bu verdiğim karar, yanlış bir karar. Bu karardan dolayı çok pişmanlık duydum" dedi.
10.10.2020 Haberler
Son dakika haberler: Yüzüne asit atan saldırganı affeden Berfin: Pişmanlık duydum
Son dakika haberler: Yüzüne asit atan saldırganı affeden Berfin: Pişmanlık duydum Son dakika haberlere göre Hatay'ın İskenderun ilçesinde, yüzüne asit döken ve bu suçtan 13 yıl hapis cezasına çarptırılan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik'i (23) affederek şikayetinden vazgeçen Berfin Özek (20), "Bu verdiğim karar, yanlış bir karar. Bu karardan dolayı çok pişmanlık duydum" dedi.
10.10.2020 Gündem
Berfin kendisini bu hale getiren caniyi affetmişti! Flaş karar
Berfin kendisini bu hale getiren caniyi affetmişti! Flaş karar Hatay'ın İskenderun ilçesinde yüzüne asit döken ve bu suçtan 13 yıl hapis cezasına çarptırılan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik'i affederek şikayetinden vazgeçen Berfin Özek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, aldığı bu kararın yanlış ve sağlıksız olduğunu anladığını belirterek, "Bunu nasıl yapabildim" dedi.
5.09.2020 Gündem
Saldırganını affeden Berfin Özek: Bunu nasıl yapabildim
Saldırganını affeden Berfin Özek: Bunu nasıl yapabildim Hatay'ın İskenderun ilçesinde yüzüne asit döken ve bu suçtan 13 yıl hapis cezasına çarptırılan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik'i affederek şikayetinden vazgeçen Berfin Özek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, aldığı bu kararın yanlış ve sağlıksız olduğunu anladığını belirterek, "Bunu nasıl yapabildim" dedi.
5.09.2020 Gündem
Sosyal medyadaki 'tahliye' iddialarına yalanlama! Emrah Serbes'e corona izni
Sosyal medyadaki 'tahliye' iddialarına yalanlama! Emrah Serbes'e corona izni TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen infaz düzenlemesinin ardından tahliye edildiği ya da edileceği yönünde paylaşımlar yapılan Ceren Özdemir, Ceren Damar Şenel ve Emine Bulut'un katil zanlılarının suçlarının bu düzenleme kapsamında olmadığı, hüküm giymeleri halinde düzenlemeden yararlanamayacakları belirtildi. 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan senarist Emrah Serbes’in ise 'Covid-19' izni kapsamında izne çıkarıldığı, izin sonrası kalan cezasının infazı için tekrar ceza infaz kurumuna döneceği belirtildi.
19.04.2020 Gündem
Sevgilisinin yüzüne asit döktüğü Berfin: Ozan'a hakkımı helal ettim
Sevgilisinin yüzüne asit döktüğü Berfin: Ozan'a hakkımı helal ettim Hatay'ın İskenderun ilçesinde yüzüne asit döken ve bu suçtan 13 yıl hapis cezasına çarptırılan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) hakkındaki şikayetinden vazgeçen Berfin Özek (20), avukatı Mehtap Sert'in açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Özek'in Sert ile yaptığı konuşmaları yayınladığı hesabından yaptığı paylaşımda, "O orada dört duvar arasındayken benim içim rahat değil. Sayfalarca mektup yazdık birbirimize. Ben hakkımı helal ettim ona. Onu çok seviyorum, o da beni çok seviyor" ifadeleri dikkat çekti.
11.04.2020 Gündem
Son dakika: Berfin'den şoke eden sözler! 'Yastığımın kılıfında adlarımzın baş harfleri ve Arapça yazılar...
Son dakika: Berfin'den şoke eden sözler! 'Yastığımın kılıfında adlarımzın baş harfleri ve Arapça yazılar... Son dakika haberlere göre, Hatay'ın İskenderun ilçesinde yüzüne asit döken ve bu suçtan 13 yıl hapis cezasına çarptırılan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) hakkındaki şikayetinden vazgeçen Berfin Özek (20), avukatı Mehtap Sert'in açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Özek'in Sert ile yaptığı konuşmaları yayınladığı hesabından yaptığı paylaşımda, "O orada dört duvar arasındayken benim içim rahat değil. Sayfalarca mektup yazdık birbirimize. Ben hakkımı helal ettim ona. Onu çok seviyorum, o da beni çok seviyor" ifadeleri dikkat çekti.
11.04.2020 Gündem
Asitçi sanığın evine yerleşti
Asitçi sanığın evine yerleşti Davanın görüldüğü İskenderun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ne “Ozan’ı seviyorum, onunla evlenmek istiyorum, bu yüzden şikayetimden vazgeçiyorum” dilekçesi verip avukatlarını da azleden Berfin Özek’in (20), kendisine saldıran eski sevgilisi Ozan Çeltik’in ailesinin evine yerleştiği ortaya çıktı.
11.04.2020 Gündem
Berfin affetti ama yeni düzenleme affedecek mi?
Berfin affetti ama yeni düzenleme affedecek mi? Hatay’da geçen yıl eski erkek arkadaşı Ozan Çeltik (23) tarafından yüzü asitle yakılan Berfin Özek’in (20),  şikayetinden vazgeçmesi kamuoyunda şaşkınlık yaratırken, kasten yaralama suçundan 13.5 yıl hapis cezası verilen sanığın yeni infaz düzenlemesinden yararlanıp yararlanamayacağı ve davanın akıbeti merak konusu oldu. Hukukçular  farklı görüşler dile getirildi.
11.04.2020 Gündem
Asit saldırısına uğrayan Berfin Özek şikayetinden vazgeçti
Asit saldırısına uğrayan Berfin Özek şikayetinden vazgeçti ; Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek, (20) yüzüne asit döken ve bu suçtan 13 yıl hapis cezasına çarptırılan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) hakkındaki şikayetinden vazgeçti. 'Ozan'ı seviyorum onunla evlenmek istiyorum, bu yüzden şikayetimden vazgeçiyorum' diyerek şikayetini geri çeken Berfin Özek'i dava sürecinde büyük destek veren İskenderun Kadın Platformu, yaptığı açıklamada, "Öldüren sevgi istemiyoruz,' şiarımıza ters düştüğünden, bu saatten sonra Berfin Özek ile ilgili hiç bir çalışmada yer almayacağımızı kamuoyuna bildiriyoruz" dedi.
9.04.2020 Haberler
Berfin Özek ve Casim Ozan Çeltik kimdir?
Berfin Özek ve Casim Ozan Çeltik kimdir? Sevgilisi Casim Ozan Çeltik tarafından yüzüne asit dökülen Berfin Özek, Casim Ozan Çeltik hakkındaki şikayetinden vagzeçti. Şikayetinden vagzeçen Berfin Özek, Ozan'ı seviyorum onunla evlenmek istiyorum bu yüzden şikayetimden vazgeçiyorum açıklamasında bulundu. Peki Berfin Özek ve Casim Ozan Çeltik kimdir?
9.04.2020 Gündem
Son dakika... Asit saldırısına uğrayan Berfin Özek şikayetinden vazgeçti
Son dakika... Asit saldırısına uğrayan Berfin Özek şikayetinden vazgeçti Son dakika gelen bilgilere göre; Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek, (20) yüzüne asit döken ve bu suçtan 13 yıl hapis cezasına çarptırılan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) hakkındaki şikayetinden vazgeçti. 'Ozan'ı seviyorum onunla evlenmek istiyorum, bu yüzden şikayetimden vazgeçiyorum' diyerek şikayetini geri çeken Berfin Özek'i dava sürecinde büyük destek veren İskenderun Kadın Platformu, yaptığı açıklamada, "Öldüren sevgi istemiyoruz,' şiarımıza ters düştüğünden, bu saatten sonra Berfin Özek ile ilgili hiç bir çalışmada yer almayacağımızı kamuoyuna bildiriyoruz" dedi.
9.04.2020 Gündem
Görme engelli öğrencilere saat
Görme engelli öğrencilere saat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Çorlu’dan gelen bir grup görme engelli öğrenciyi kabul etti.
11.01.2020 Siyaset
Asitli saldırı mağduru Berfin Özek ve ailesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Asitli saldırı mağduru Berfin Özek ve ailesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Berfin Özek'in yüzüne asit dökerek sağ gözünü kaybetmesine ve yüzünün bir bölümünün yanmasına neden olan sanığa verilen 12 yıl 18 ay hapis cezasına Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tepki göstermesi, mağdur kadını ve ailesini mutlu etti.
10.01.2020 Gündem
Son dakika: Wikipedia ne zaman açılacak? Bakan açıkladı
Son dakika: Wikipedia ne zaman açılacak? Bakan açıkladı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Nöbetçi noterlik uygulaması ile 9 ayda 598 bin 572 kişi hafta sonu noterde işlem yaptı." dedi. Öte yandan Bakan Gül, "Anayasa Mahkemesi gerekçeli kararı açıklayınca Wikipedia açılacaktır" dedi.  
10.01.2020 Siyaset
Erdoğan’dan dikkat çeken evlilik mesajı: Gençlerin  çoğu  evde kalıyor
Erdoğan’dan dikkat çeken evlilik mesajı: Gençlerin çoğu evde kalıyor Gençlerin evlilik yaşının giderek yukarı doğru çıktığını belirten Erdoğan, “Kızlarımız da erkeklerimiz de çoğu 30’u aşkın evleniyor veyahut da çoğu evde kalıyor. Böyle şey olur mu? Bu büyük tehlikeye hep birlikte karşı koymalıyız” dedi ve evlilik tavsiyesinde bulundu
10.01.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert tepki: Bir namussuz bir alçak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert tepki: Bir namussuz bir alçak... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde engelli vatandaşların ve devlet korumasından yararlanmış gençlerin kamu kurumlarına yerleştirilmesi töreninde konuştu. Berfin Özek'in yüzüne asit döken sanığa verilen cezaya ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir namussuz bir alçak genç kızın yüzüne kezzap atıyor. Mahkemenin verdiği ceza 13 yıl. Ben araştırıyorum... Bu olay kendi kızının başına gelse böyle mi değerlendirirsin? Tüm yargı dünyasına sesleniyorum. Kanunların sayfaları arasındaki maddelere değil vicdanınızın sesine lütfen kulak verin." dedi.
9.01.2020 Haberler
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert tepki: Bir namussuz bir alçak...
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert tepki: Bir namussuz bir alçak... Son dakika haberi I Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde engelli vatandaşların ve devlet korumasından yararlanmış gençlerin kamu kurumlarına yerleştirilmesi töreninde konuştu. Berfin Özek'in yüzüne asit döken sanığa verilen cezaya ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir namussuz bir alçak genç kızın yüzüne kezzap atıyor. Mahkemenin verdiği ceza 13 yıl. Ben araştırıyorum... Bu olay kendi kızının başına gelse böyle mi değerlendirirsin? Tüm yargı dünyasına sesleniyorum. Kanunların sayfaları arasındaki maddelere değil vicdanınızın sesine lütfen kulak verin." dedi.
9.01.2020 Siyaset
Berfin karara böyle itiraz etti: Benim acılarıma eş değer mi?
Berfin karara böyle itiraz etti: Benim acılarıma eş değer mi? Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek (20), asit türü sıvı atarak yüzünün bir bölümünün yanmasına, sağ gözünü de kaybetmesine neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik'e (23), 'kasten yaralama' suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezasına verilmesine itiraz edeceklerini söyledi. Özek, "Bana eski güzelliğimi verebilecekler mi?" dedi.
8.01.2020 Haberler
Berfin karara böyle itiraz etti: Benim acılarıma eş değer mi?
Berfin karara böyle itiraz etti: Benim acılarıma eş değer mi? Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek (20), asit türü sıvı atarak yüzünün bir bölümünün yanmasına, sağ gözünü de kaybetmesine neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik'e (23), 'kasten yaralama' suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezasına verilmesine itiraz edeceklerini söyledi. Özek, "Bana eski güzelliğimi verebilecekler mi?" dedi.
8.01.2020 Gündem
Berfin'in yüzünü asitle yakan caninin cezası belli oldu!
Berfin'in yüzünü asitle yakan caninin cezası belli oldu! Hatay’ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek'e (20) asit türü sıvı atması atarak yüzünün bir bölümünün yanmasına, sağ gözünü de kaybetmesine neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23), 'kasten yaralama' suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Adliye çıkışı açıklama yapan Berfin Özek, "Çektiğim acıların karşılığı bu değil" dedi.
7.01.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Berfin Özek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.