Bergüzar

Bergüzar

Son dakika Bergüzar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bergüzar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bergüzar haber sayfamızda...

Bergüzar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.694 bergüzar haberi bulunmuştur.
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı: Kimseye dokunmayı sevmem
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı: Kimseye dokunmayı sevmem Son olarak dijital bir platformda yer alan bir proje ile ekranlara gelen Bergüzar Korel, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü isim daha önce kimsenin duymadığı takıntılarından bahsetti.
8.04.2024 Cadde
Sema Aydemir Survivor sonrası planlarını açıkladı! 'Antremanlara başlayacağım'
Sema Aydemir Survivor sonrası planlarını açıkladı! 'Antremanlara başlayacağım' Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Sema Aydemir, Pınar Saka ile fiziksel boyutlara varan kavgası nedeniyle diskalifiye edilmişti. Survivor yolculuğu biten Aydemir, yarışmadan sonra hayata geçirmeyi düşündüğü planlarını sevenleriyle paylaştı.
8.03.2024 Cadde
Bergüzar Korel oğlu Han'ın doğum gününü kutladı! 'Muhteşem bir hediyeydin'
Bergüzar Korel oğlu Han'ın doğum gününü kutladı! 'Muhteşem bir hediyeydin' Ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya hesabında ortanca çocukları Han'ın 4 yaşına basmasını doğum fotoğraflarıyla beraber kutladı.
8.03.2024 Cadde
Kerem Bürsin ile akraba mı? Bergüzar Korel'den açıklama
Kerem Bürsin ile akraba mı? Bergüzar Korel'den açıklama Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, önceki akşam dijital bir platformun davetine katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen Korel, "Kerem Bürsin ile akraba mısınız?" sorusu karşısında meslektaşı ile ilgili açıklamada bulundu.
21.02.2024 Cadde
'Beyza'nın güçlü oyunculuğunu görmek beni mest ediyor!'
'Beyza'nın güçlü oyunculuğunu görmek beni mest ediyor!' Oyuncu Engin Hepileri, polisiye dram/gerilim türündeki 'Düğüm' dizisinin kadrosunda yer alan eşi Beyza Şekerci'yi, Maslak'ta bir mekanda gerçekleşen galada yalnız bırakmadı.
20.02.2024 Cadde
Milyonlarca liralık seyahat!
Milyonlarca liralık seyahat! Türk dizilerinin tüm dünyada ilgiyle izlenmeye başlanmasının ardından ünlü isimler, Orta Doğu ülkelerinde katıldıkları lansmanlarda milyonlarca lira kazanarak dönüyor. Bazı oyuncular teklifleri kabul ederken, bazıları ise bu etkinliklere sıcak bakmıyor. İşte milyonlarca liralık seyahatlerin detayları...
8.01.2024 Cadde
Bergüzar Korel'den Londra açıklaması! 'Niye kaçayım ki? Burası benim ülkem'
Bergüzar Korel'den Londra açıklaması! 'Niye kaçayım ki? Burası benim ülkem' Kendisi gibi oyuncu Halit Ergenç'le evli olan Bergüzar Korel, eşi ve üç çocuğuyla birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşınmıştı. Nişantaşı'nda ortaya çıktan ünlü oyuncu, Türkiye'yi terk edip, temelli olarak yurt dışına yerleştikleri iddiasını cevapladı.
5.01.2024 Cadde
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek sahibi olmaya hazırlanan çiftlerin cinsiyetten sonra en çok üzerine düşündükleri konu isimlerdir. Kız bebek bekleyen anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isim konusunda araştırma içerisine girerler. Kızlarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler anlamlarına da dikkat ederler. Kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler nadir bulunan, keşfedilmemiş, duyulmamış, modern ve popüler isimleri tercih ederler. İsim konusunda oldukça seçici davranan aileler anlamlarının da güzel olmasını isterler. B harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Kodlamanın ‘Çalıkuşu’
Kodlamanın ‘Çalıkuşu’ Müjde Esin, dezavantajlı kız öğrencilere bilgisayar, matematik, kodlama, robotik gibi alanlarda teknoloji becerileri kazandırmak için kurduğu KızCode ile 6.500 öğrenciye ulaştı.
30.12.2023 Gündem
6 bin 500 öğrenciye ulaştı! Kodlamanın ‘Çalıkuşu’
6 bin 500 öğrenciye ulaştı! Kodlamanın ‘Çalıkuşu’ Müjde Esin, dezavantajlı kız öğrencilere bilgisayar, matematik, kodlama, robotik gibi alanlarda teknoloji becerileri kazandırmak için kurduğu KızCode ile 6.500 öğrenciye ulaştı.
31.12.2023 Gündem
Bergüzar Korel'in fit görünümü dikkat çekti
Bergüzar Korel'in fit görünümü dikkat çekti Bergüzar Korel son günlerde yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Yoğun olduğunu söylediği seti bitirip Londra'ya dönen Korel verdiği kilolarla dikkat çekti.
7.11.2023 Cadde
Selim Bayraktar: Set bitince fabrika ayarına dönüyoruz!
Selim Bayraktar: Set bitince fabrika ayarına dönüyoruz! Geçtiğimiz ağustos ayında final yapan Kanal D dizisi 'Veda Mektubu'nda 'Ziya Karlı' karakterine hayat veren Selim Bayraktar, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı.
27.10.2023 Cadde
Müge Boz'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! 'Vina’nın kardeşi olsun istiyorum'
Müge Boz'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! 'Vina’nın kardeşi olsun istiyorum' Basketbolcu Caner Erdeniz ile mutlu bir evlilik sürdüren Müge Boz, geçtiğimiz gün yüzü olduğu kozmetik markasının lansmanında muhabirlerin sorularını yanıtladı. İkinci çocuk sorusuna yanıt veren oyuncunun açıklaması dikkat çekti.
13.10.2023 Cadde
Hafsanur Sancaktutan: Kerem Bürsin'in enerjisi bana iyi geldi
Hafsanur Sancaktutan: Kerem Bürsin'in enerjisi bana iyi geldi Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan önceki gün Levent'teki kuaförden çıkarken görüntülendi. Muhabirlerin final yapan dizisi 'Ya Çok Seversen' ile ilgili sorularına yanıt veren oyuncu, dizideki partneri Kerem Bürsin hakkında da konuştu.
11.10.2023 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Bergüzar İsminin Anlamı Nedir? Bergüzar Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Bergüzar İsminin Anlamı Nedir? Bergüzar Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Ülkemizde son yıllarda erkek ve kız çocuklarına farklı ve modern isimler veriliyor. Bu isimlerden biri olan Bergüzar, dilimize Farsçadan geçmiştir. Bergüzar, Ber ve güzar kelimelerinden oluşan birleşik bir isimdir. Kız çocuklarına verilen bu adın anlamı birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bergüzar ne demek, ne anlama geliyor? İşte, merak edilen tüm detaylar.
25.09.2023 Eğitim
Türk öğrencilerin olimpiyat zaferi
Türk öğrencilerin olimpiyat zaferi İsveç’in Lund kentinde 52 ülkeden 189 öğrencinin katılımıyla düzenlenen 3’üncü Avrupa Kızlar Bilgisayar Olimpiyatı’nda Türkiye’yi temsil eden öğrencilerden Duru Özer altın, Bergüzar Yürüm gümüş ve Nehir Karatopcu bronz madalya kazandı.
30.07.2023 Gündem
Bahçeli, 'tarihi önemde' diyerek açıkladı! Yerel seçimde 2 stratejik hedef
Bahçeli, 'tarihi önemde' diyerek açıkladı! Yerel seçimde 2 stratejik hedef Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere dikkat çekerek, 2 hedefi açıkladı.
20.06.2023 Haberler
Bahçeli, 'tarihi önemde' diyerek açıkladı! Yerel seçimde 2 stratejik hedef
Bahçeli, 'tarihi önemde' diyerek açıkladı! Yerel seçimde 2 stratejik hedef Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Bakanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere dikkat çekerek, 2 hedefi açıkladı. Bahçeli'nin gündeminde Anayasa Mahkemesi'nin HDP kararı da vardı.
20.06.2023 Gündem
Ayla Algan: Tiyatro benim için bir yaşam biçimi
Ayla Algan: Tiyatro benim için bir yaşam biçimi Usta oyuncu Ayla Algan, Yeşilçam efsanesi Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar'ın 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü için gerçekleşen özel programına konuk oldu.
25.03.2023 Cadde
‘Çocuklar biraz unutabilsin diye’
‘Çocuklar biraz unutabilsin diye’ UNICEF’in kurduğu oyun alanına giden Tuba Büyüküstün, “Çocukların yaşadığı travmayı unutabilmeleri için herkes çalışıyor” dedi.
6.03.2023 Cadde
Sertab Erener depremden etkilenen hayvanlar için çiftlik kurdu
Sertab Erener depremden etkilenen hayvanlar için çiftlik kurdu Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremler sonrasında tüm Türkiye tek yürek oldu. Ağır yıkımlara neden olan depremde can dostlarımız da etkilendi. Sertab Erener, deprem bölgelerinden etkilenen hayvanlar için çiftlik kurdu ve güvenli bölgelere taşınmaları için harekete geçti.
14.02.2023 Cadde
Yaraları sarmak için kenetlendiler
Yaraları sarmak için kenetlendiler Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, tüm ülkeyi birbirine kenetledi. Maddi, manevi bireysel yardımlarını yapan ünlü isimler, depremzedelerin yaralarını bir nebze olsun sarmak için yardım merkezlerine koştu.
11.02.2023 Gündem
Tolgahan Sayışman'dan Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ itirafı!
Tolgahan Sayışman'dan Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ itirafı! Tolgahan Sayışman, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2002 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında Kıvanç Tatlıtuğ'un ardından ikinci seçilen 41 yaşındaki ünlü isim, mankenlikten oyunculuk sektörüne geçen biri olarak yaşadığı zorlukları anlattı. Hakkında yapılan "2000’li yılların yeni Tarık Akan'ı" yorumunu değerlendiren Sayışman, yapımcılık kararının sebeplerini de paylaştı.
16.01.2023 Cadde
Bergüzar Korel: Londra'da zaman yavaş akıyor
Bergüzar Korel: Londra'da zaman yavaş akıyor Uzun süredir ekranlardan uzak olan Bergüzar Korel, İstanbul ile Londra arasında mekik dokuyor. Londra'daki hayatını anlatan üç çocuk annesi 40 yaşındaki oyuncu, "Dostlarımız yanımızda yok, sosyal çevrenizi özlüyoruz" dedi.
31.12.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bergüzar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.