Berham Salih

Berham Salih

Son dakika Berham Salih haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Berham Salih gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Berham Salih haber sayfamızda...

Berham Salih

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 144 berham salih haberi bulunmuştur.
Irak’ta ziyaretçilerle dolu türbe çöktü, enkaz altındakilere ulaşmaya çalışılıyor
Irak’ta ziyaretçilerle dolu türbe çöktü, enkaz altındakilere ulaşmaya çalışılıyor Irak’ın Kerbela bölgesindeki Kattarat'ül İmam Ali Türbesi, içinde çok sayıda ziyaretçi varken toprak kayması sebebiyle çöktü. Şu ana kadar enkaz altında kalan dört kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
22.08.2022 Dünya
Cumhurbaşkanlığı için 25 aday yarışacak
Cumhurbaşkanlığı için 25 aday yarışacak Irak Meclisi'nin 7 Şubat'taki toplantısında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde 25 aday yarışmaya hak kazanırken, adaylığını açıklayan KDP'nin adayı Hoşyar Zebari ile KYB'nin adayı Berham Salih, Şii ve Sünni partilerin yanı sıra grupların desteğini almak için yarışıyor.
2.02.2022 Dünya
Biden'ın BM konuşması sırasında geçen bir uçak F-16'yla engellendi
Biden'ın BM konuşması sırasında geçen bir uçak F-16'yla engellendi Kuzey Amerika Hava Savunma Komutanlığı, geçici uçuş kısıtlama sahasının normal bir uygulaması olduğunu belirterek operasyonu teyit etti.
23.09.2021 Dünya
Suriye rejimi Arap Ligi’ne mi dönüyor?
Suriye rejimi Arap Ligi’ne mi dönüyor? Üyeliği, yaşanan iç savaş sonrası 2011 yılının kasım ayında askıya alınan Suriye rejiminin Arap Ligi’ne geri dönmesi için Mısır tarafından başlatılan girişime Irak ve Ürdün yönetimi destek verdi. “Irak’a Komşu Ülkeler Konferansı”na katılan Arap ülkeleri ile konu istişare edildi. Irak Cumhurbaşkanı Berham Salih, “Yakın zamanda Beşar Esad’la görüştüm. Siyasi çözüm üzerine genel mutabakata vardık” dedi.
30.08.2021 Dünya
Irak’taki seçimlere ‘erteleme’ ihtimali
Irak’taki seçimlere ‘erteleme’ ihtimali Irak’ta genel seçimlerde birinci çıkan Şii dini lider Mukteda es Sadr’ın desteklediği Sairun Hareketi ve 24 siyasi oluşumun 10 Ekim’de yapılması kararlaştırılan erken genel seçimden çekilmesi, ülkede siyasi krize neden oldu. Sadr hareketini seçime katılması için ikna turları sürerken seçimin ertelenmesi ihtimali artıyor.
23.08.2021 Dünya
Son dakika! Bakan Akar'dan Irak açıklaması: Önemli gelişmelere sebep olacak
Son dakika! Bakan Akar'dan Irak açıklaması: Önemli gelişmelere sebep olacak Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Irak’a yaptığı resmî ziyareti tamamladı. Bakan Akar, "Önümüzdeki dönemde Türkiye-Irak, Türkiye-Erbil iş birliği, terörle mücadele konusunda çok önemli birtakım gelişmelere sebep olabilecek.” ifadelerini kullandı.
20.01.2021 Gündem
Bakan Akar Irak'ta! İki kritik görüşme
Bakan Akar Irak'ta! İki kritik görüşme Gelen son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani, eski IKBY Başkanı ve KDP lideri Mesud Barzani ile ayrı ayrı görüştü. Bakan Akar açıklamasında, 'Amacımız birlik ve beraberlik içinde terör örgütü PKK sorununu ortadan kaldırıp, komşularımızla huzur içinde yaşamaktır' dedi.
19.01.2021 Haberler
Son dakika... Bakan Akar Irak'ta! İki kritik görüşme
Son dakika... Bakan Akar Irak'ta! İki kritik görüşme Gelen son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani, eski IKBY Başkanı ve KDP lideri Mesud Barzani ile ayrı ayrı görüştü. Bakan Akar açıklamasında, 'Amacımız birlik ve beraberlik içinde terör örgütü PKK sorununu ortadan kaldırıp, komşularımızla huzur içinde yaşamaktır' dedi.
19.01.2021 Siyaset
‘Irak ile her türlü iş birliğine hazırız’
‘Irak ile her türlü iş birliğine hazırız’ Bağdat’ta temaslarda bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü PKK’nın Sincar ve Mahmur’daki varlığının sona erdirilmesi noktasında görüşmeler gerçekleştirdi, olası operasyonları masaya yatırdı.
19.01.2021 Siyaset
Son dakika... Bakan Akar ve komutanlar Irak'ta
Son dakika... Bakan Akar ve komutanlar Irak'ta Gelen son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanı Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ile resmi ziyarette bulunmak üzere Irak'ın başkenti Bağdat’a geldi.
18.01.2021 Siyaset
ABD’nin Bağdat Büyükelçisi Erbil’e geçti
ABD’nin Bağdat Büyükelçisi Erbil’e geçti İranlı General Kasım Süleymani’nin öldürülmesi sonrası Irak’ta çok sayıda saldırıya maruz kalan ABD, asker ve silah çekmesinin ardından Bağdat yeşil bölgedeki büyükelçiliğini de boşaltmaya hazırlanıyor.
29.09.2020 Dünya
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği Son dakika gelen habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Berham Salih ile telefonda görüştü. Erdoğan daha sonra Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefonda görüştü.
22.05.2020 Siyaset
Trump'tan çok kritik hamle! Davos'a gitti...
Trump'tan çok kritik hamle! Davos'a gitti... ABD Başkanı Donald Trump, Senatodaki azil yargılamasının başlamasından önceki gün, Dünya Ekonomik Forumu'na katılmak üzere İsviçre'ye gitti. Trump, Senatodaki yargı oturumlarının ilk iki gününde başkent Washington'da olmayacak.
21.01.2020 Dünya
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran ve Irak cumhurbaşkanları ile görüştü
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran ve Irak cumhurbaşkanları ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve Irak Cumhurbaşkanı Berham Salih ile birer telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
4.01.2020 Siyaset
Nefes kesen mesai! 2019 Rusya ile başladı, Tunus ile bitti
Nefes kesen mesai! 2019 Rusya ile başladı, Tunus ile bitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 yılında yurt içi ve yurt dışında pek çok ziyaret gerçekleştirirken, çok sayıda yabancı konuğu da Türkiye'de ağırladı.
29.12.2019 Siyaset
Son dakika... Irak Cumhurbaşkanı Salih'ten istifa sinyali
Son dakika... Irak Cumhurbaşkanı Salih'ten istifa sinyali İdani'ye hükümeti kurma görevi vermeyeceğini belirten Salih, baskılar devam ederse istifaya hazır olduğunu açıkladı.
26.12.2019 Dünya
Kimliği belirsiz kişiler göstericilere ateş açtı, ordu asker konuşlandırma kararı aldı
Kimliği belirsiz kişiler göstericilere ateş açtı, ordu asker konuşlandırma kararı aldı Irak'ın başkenti Bağdat'ta dün akşam saatlerinde silah sesleri duyuldu, Tahrir Meydanı'nda toplanan kalabalığa açılan ateşte en az 19 can kaybı var. Haber ajansları, şiddet olaylarının, protesto gösterilerinin başladığı Ekim ayından beri en kanlı olaylardan biri olduğunu kaydediyor.
7.12.2019 Dünya
Irak'ta sokaklar durulmuyor
Irak'ta sokaklar durulmuyor Başbakan Abdulmehdi'nin istifayı kabul etmesine rağmen protestocular başta başkent Bağdat olmak üzere yine sokaklara çıktı.
2.11.2019 Dünya
Irak'ta sıcak gelişme
Irak'ta sıcak gelişme Irak'ta hükümet karşıtı protestolar devam ederken, Irak Cumhurbaşkanı Berham Salih, Irak Başbakanı Adil Abdülmehdi'nin istifa etmeyi kabul ettiğini açıkladı.
31.10.2019 Haberler
Son dakika | Komşuda sıcak gelişme! Geri adım atıldı...
Son dakika | Komşuda sıcak gelişme! Geri adım atıldı... Irak'ta hükümet karşıtı protestolar devam ederken, Irak Cumhurbaşkanı Berham Salih, Irak Başbakanı Adil Abdülmehdi'nin istifa etmeyi kabul ettiğini açıkladı.
31.10.2019 Gündem
Son dakika... Bağdat'ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Son dakika... Bağdat'ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi Irak ordusu, gösterilerle sarsılan başkentte gece yarısından sabah 06.00'ya yeni bir emir verilinceye kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu.
28.10.2019 Dünya
Irak'ta gösterilere öğrenciler de katıldı
Irak'ta gösterilere öğrenciler de katıldı Irak'ta başkent Bağdat ile ülkenin güneyindeki kentlerde, hükümetin istifası talebiyle düzenlenen protesto gösterileri sürüyor. Bugünkü gösterilere öğrenciler de katıldı.
28.10.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun BM trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun BM trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 74'üncü Genel Kurulu görüşmelerine katılmak üzere gittiği New York'ta 6 devlet başkanı ve 10 başbakan ile bir araya geldi.
26.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de yoğun diplomasi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de yoğun diplomasi 74. Birleşmiş Milletler Genel Kurul çalışmalarına katılmak için New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan yoğun diplomasi trafiğini sürdürüyor.
26.09.2019 Siyaset
Erdoğan ve Salih bir araya geldi
Erdoğan ve Salih bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Irak Cumhurbaşkanı Berham Salih ile görüştü. Vahdettin Köşkü’nde yaklaşık 1 saat süren görüşme, basına kapalı olarak gerçekleşti. Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan da hazır bulundu.
29.05.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Berham Salih ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.