Berk Akand

Berk Akand

Son dakika berk akand haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan berk akand gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan berk akand haber sayfamızda...

Berk Akand

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 84 berk akand haberi bulunmuştur.
Şule Çet davasında yeni gelişme: Yargıtay kararı onadı
Şule Çet davasında yeni gelişme: Yargıtay kararı onadı Yargıtay, üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), Ankara’da plazanın 20'nci katından düşerek, ölmesiyle ilgili, sanık Çağatay Aksu'ya (34) verilen müebbet ve 12,5 yıl, sanık Berk Akand'a (33) verilen 18 yıl 9 ay hapis cezalarını onadı.
23.12.2022 Gündem
Şule Çet raporunu hazırlayan doktora men cezası kesinleşti
Şule Çet raporunu hazırlayan doktora men cezası kesinleşti Ankara’da üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23) plazanın 20'nci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili davada hazırladığı, raporla tepki çeken adli tıp uzmanı Dr. Mehmet Nuri Aydın'a; Ankara Tabip Odası'nca verilen 6 ay meslekten men cezası, Türk Tabipler Birliği Yüksek Onur Kurulu tarafından onanarak kesinleşti.
10.02.2022 Gündem
Şule Çet'in kişisel bilgilerini delil olarak sunan avukata hapis cezası
Şule Çet'in kişisel bilgilerini delil olarak sunan avukata hapis cezası Ankara'da, üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23) plazanın 20'nci katından düşerek, ölmesiyle ilgili sanıklar Çağatay Aksu (34) ve Berk Akand'ın (33) müebbet ve farklı hapis cezalarına çarptırıldığı davada avukat Levent Ekmen, genç kızın okul notlarını içeren transkripti ile reçetesini, intihara meyilli olduğunu kanıtlamak için delil olarak sunması nedeniyle mahkum oldu. Sanık Çağatay Aksu'nun avukatı Levent Ekmen, 'kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Aksu'nun anne ve babası hakkında da aynı suçtan suç duyurusunda bulunulması kararlaştırıldı.
5.01.2022 Gündem
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Şule Çet davasında verilen cezayı az buldu!
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Şule Çet davasında verilen cezayı az buldu! Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından düşerek, ölmesiyle ilgili sanık Çağatay Aksu'ya (34) verilen müebbet ve 12 yıl 6 ay, sanık Berk Akand'a (33) verilen 18 yıl 9 ay hapis cezasının bozulması talebiyle tebliğname düzenledi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 'yardım' suçundan cezalandırılan sanık Berk Akand'ın da asli fail olarak cezalandırılması, sanıklara uygulanan indirimin yersiz olduğu yönünde görüş bildirerek, kararın bozulmasını talep etti.
29.03.2021 Gündem
Şule Çet davasında bilirkişiydi... Prof. Dr. Mustafa Ender Taner evinde ölü bulundu
Şule Çet davasında bilirkişiydi... Prof. Dr. Mustafa Ender Taner evinde ölü bulundu Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Prof. Dr. ve Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi Bilim Dalı Başkanı olarak görev yapan, Prof. Dr. Mustafa Ender Taner evinde ölü bulundu.
11.12.2020 Gündem
Yine şüpheli ölüm, yine aynı soru: Atladı mı, atıldı mı?
Yine şüpheli ölüm, yine aynı soru: Atladı mı, atıldı mı? Şüpheli bir kadın ölümünün bu kez Ataşehir’de yaşandığı ortaya çıktı. Ataşehir Belediyesi çalışanı Şeyda Yılmaz (46), önceki hafta 20 katlı rezidansın 8’inci katından düşmüş halde bulundu.
30.09.2020 Gündem
'Toplum tek yürek olsun'
'Toplum tek yürek olsun' İstinaf Mahkemesi, Şule Çet davasında sanıklara verilen cezaları onadı. Şule Çet’in babasıyla ağabeyi Milliyet’e konuştu. Baba İsmail Çet: Toplumun kadın cinayetlerine karşı tek yürek olmasını diliyorum
18.06.2020 Gündem
Son dakika... Şule Çet davasında flaş gelişme!
Son dakika... Şule Çet davasında flaş gelişme! Son dakika haberi... İstinaf Mahkemesi, Ankara’da üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından düşerek ölmesiyle ilgili sanık Çağatay Aksu'ya ‘kasten öldürmek’, ‘nitelikli cinsel saldırı’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından müebbet ve 12 yıl 6 ay, sanık Berk Akand’a ise tüm suçlarda Aksu’ya yardım ettiği gerekçesiyle 18 yıl 9 ay verilen hapis cezasını onadı.
17.06.2020 Gündem
Savcı, Şule Çet kararı için sunduğu istinaf dilekçesini geri çekti
Savcı, Şule Çet kararı için sunduğu istinaf dilekçesini geri çekti Ankara 31'inci Ağır Ceza Mahkemesi savcısı, üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından düşerek ölmesiyle ilgili sanık Çağatay Aksu ve Berk Akand’a verilen cezaları istinaf etmek için mahkemeye sunduğu dilekçeyi geri çekti.
21.01.2020 Gündem
Bir yıl işte böyle geçti
Bir yıl işte böyle geçti 2019’un ilk yarısı yerel seçim gündemiyle geçti. Kadın cinayetleri zirve yaptı. Doğal afetler, Barış Pınarı Harekâtı ve İstanbul depremi gündemi en çok meşgul eden konular oldu.
31.12.2019 Gündem
‘Doktor raporunda bulgular yok’
‘Doktor raporunda bulgular yok’ Şule Çet davasının gerekçeli kararında, “Doktor raporunda sanık Çağatay Aksu’daki boğuşma izlerine dair bulgulardan, Aksu’nun kolundaki sıyrıklardan ve morarmalardan bahsedilmemiş” denildi
27.12.2019 Gündem
Şule Çet davasının gerekçeli kararı açıklandı: Boynunu kırıp 20. kattan attılar
Şule Çet davasının gerekçeli kararı açıklandı: Boynunu kırıp 20. kattan attılar Mahkemenin gerekçeli kararında, Çağatay Aksu tarafından cinsel saldırıya uğrayıp boynu kırılan Şule Çet’in, intihar görüntüsü vermek amacıyla deliller yok edildikten sonra 20’nci kattan atıldığı belirtildi. Berk Akand’ın da Aksu’nun eylemlerine yardım ettiği ifade edildi
26.12.2019 Gündem
Şule Çet davasında gerekçeli karar çıktı!
Şule Çet davasında gerekçeli karar çıktı! Üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından düşerek, ölmesiyle ilgili sanık Çağatay Aksu'ya (34) verilen müebbet ve 12 yıl 6 ay, sanık Berk Akand'a (33) verilen 18 yıl 9 ay hapis cezasının gerekçesi açıklandı. Kararda sanık Aksu'nun Şule Çet'e cinsel saldırıda bulunduğu, ardından şikayet edileceğini düşünerek darbedip, boğazını sıktığı ve intihar süsü vermek için de pencereden attığı belirtildi.
25.12.2019 Haberler
Son dakika... Şule Çet davasında gerekçeli karar çıktı!
Son dakika... Şule Çet davasında gerekçeli karar çıktı! Üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23), plazanın 20'nci katından düşerek, ölmesiyle ilgili sanık Çağatay Aksu'ya (34) verilen müebbet ve 12 yıl 6 ay, sanık Berk Akand'a (33) verilen 18 yıl 9 ay hapis cezasının gerekçesi açıklandı. Kararda sanık Aksu'nun Şule Çet'e cinsel saldırıda bulunduğu, ardından şikayet edileceğini düşünerek darbedip, boğazını sıktığı ve intihar süsü vermek için de pencereden attığı belirtildi.
25.12.2019 Gündem
Takdir indirimi müebbet hapis
Takdir indirimi müebbet hapis Çağatay Aksu’ya, “nitelikli adam öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası veren mahkeme takdir indirimi uygulayarak cezayı müebbet hapse çevirdi. Berk Akand ise 18 yıl 9 ay hapse mahkum oldu...
5.12.2019 Gündem
Son dakika... Şule Çet davasında karar açıklandı
Son dakika... Şule Çet davasında karar açıklandı Şule Çet'in ölümüne ilişkin davada sanıklardan Çağatay Aksu hakkında "kasten öldürme" suçundan müebbet, "cinsel saldırı" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 12 yıl 6 ay, Berk Akand hakkında ise Aksu'ya bu suçların işlenmesinde yardım ettiği gerekçesiyle toplam 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
4.12.2019 Gündem
Şule Çet davası için karar bekleniyor
Şule Çet davası için karar bekleniyor Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in ölümüne ilişkin iki sanığın "cinayet", "nitelikli cinsel saldırı" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından yargılandığı davanın altıncı celsesi başladı.
4.12.2019 Gündem
‘Alkollüyüm de beni zora sokma’
‘Alkollüyüm de beni zora sokma’ Ankara’da üniversite öğrencisi Şule Çet’in bir plazanın 20. katından atılarak öldürüldüğü suçlamasıyla Çağatay Aksu ve Berk Akand tutuklu yargılanıyor.
22.11.2019 Gündem
Sanıklardan birine müebbet diğerine 31 yıl hapis istemi
Sanıklardan birine müebbet diğerine 31 yıl hapis istemi Ankara’da üniversite öğrencisi Şule Çet’in geçen yıl bir plazanın 20. katından atılarak öldürüldüğü iddiasıyla ilgili Çağatay Aksu ve Berk Akand tutuklu yargılanıyor.
21.11.2019 Gündem
Şule Çet davasında mektuplar ortaya çıktı... "Uyuma işi hikaye"
Şule Çet davasında mektuplar ortaya çıktı... "Uyuma işi hikaye" Şule Çet'in ölümüyle ilgili davada tutuklu sanıklardan Çağatay Aksu'nun, diğer sanık Berk Akand'a gönderdiği ve dava dosyasına giren mektuplar ortaya çıktı.
20.11.2019 Gündem
Son dakika... Şule Çet davasında flaş gelişme!
Son dakika... Şule Çet davasında flaş gelişme! Şule Çet'in ölümüyle ilgili Çağatay Aksu ve Berk Akand'ın yargılandığı davada savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Çağatay Aksu ve Berk Akad için 'müebbet' hapis cezası istedi. Öte yandan ara kararını açıklayan mahkeme, davayı 4 Aralık 2019’a erteledi.
20.11.2019 Gündem
İkinci adli  tıp raporu mahkemede
İkinci adli tıp raporu mahkemede Ankara’da 28 Mayıs 2018’de lüks bir plazanın 20. katından şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybeden Şule Çet’le ilgili davada, sanıklar Çağatay Aksu (34) ve Berk Akand’ın (33) avukatlarının talebini üzerine Adli Tıp Kurumu’nca ikinci kez hazırlanan rapor mahkemeye sunuldu.
7.11.2019 Gündem
Şule Çet'in tırnaklarındaki DNA transferinin nasıl gerçekleştiği saptanamadı
Şule Çet'in tırnaklarındaki DNA transferinin nasıl gerçekleştiği saptanamadı Ankara'da, plazanın 20'nci katından şüpheli şekilde düşerek ölen üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23) tırnaklarında bulunan, sanık Berk Akand'a ait DNA profilinin nasıl transfer olduğu Adli Tıp Kurumu raporunda belirlenemedi. Raporda, transferin basit bir el sıkışma veya boğuşma sırasında da gerçekleşmiş olabileceği ancak dosyadaki bulgulara göre bunun ayrımının yapılamadığı belirtildi.
6.11.2019 Gündem
Ne olursun acilen gel
Ne olursun acilen gel Ankara’da bir plazanın 20. katından atıldığı öne sürülen Şule Çet’in (23) ölümüyle ilgili davada, sanıklardan Berk Akand’ın incelenen telefonuna ilişkin hazırlanan rapor Jandarma Kriminal Daire Başkanlığı’nca mahkemeye sunuldu.
4.11.2019 Gündem
Şule Çet davasında ikinci biyolojik rapor: DNA’lar farklı  kişilere ait
Şule Çet davasında ikinci biyolojik rapor: DNA’lar farklı kişilere ait Ankara’da üniversite öğrencisi Şule Çet’in 28 Mayıs 2018’de bir plazanın 20. katından atılarak öldürüldüğü suçlamasıyla ilgili Berk Akand ve Çağatay Aksu tutuklu yargılanıyor.
1.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Berk Akand ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.