Berke Kentli

Berke Kentli

Son dakika Berke Kentli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Berke Kentli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Berke Kentli haber sayfamızda...

Berke Kentli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22 berke kentli haberi bulunmuştur.
Kafasında neden bardak kırdı? Caner Toygar'dan yıllar sonra gelen itiraf
Kafasında neden bardak kırdı? Caner Toygar'dan yıllar sonra gelen itiraf Caner Toygar, 2004'te Ebru Akel’in sunumuyla ekranlara gelen 'Gelinim Olur musun?' adlı izdivaç yarışmasında Tülin Koca ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkiyle adını tüm Tükiye’ye duyurmuştu. Şimdilerde Esra Erol'un programında muhabirlik yapan ünlü isim, yıllar önce canlı yayında yaşanan kafasında bardak kırma olayını anlattı. İşte detaylar...
7.07.2022 Cadde
Caner Toygar'ın evliliği TV’de başladı mahkemede bitti
Caner Toygar'ın evliliği TV’de başladı mahkemede bitti Katıldığı evlilik programında tanışan Caner Toygar ve Berke Kentli boşandı. Mahkeme, Caner Toygar’ın Berke Kentli’ye 50 bin TL tazminatın yanı sıra aylık 500 TL tedbir nafakası ödemesine hükmetti. Caner Toygar’ın tazminat talebi ise reddedildi.
20.06.2019 Cadde
Caner Toygar için mahkeme kararını verdi
Caner Toygar için mahkeme kararını verdi Boşanma aşamasında olduğu eşi Berke Kentli tarafından, tehdit ve şantajla suçlanan Caner Toygar için mahkeme beraat kararı verdi.
31.01.2019 Cadde
Caner Toygar kimdir, intihar mı etti, son durumu nasıl?
Caner Toygar kimdir, intihar mı etti, son durumu nasıl? Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan bir izdivaç programında ünlenen Caner Toygar'ın intihar ettiği bilgisi gündeme bomba gibi düştü. Caner Toygar kimdir, intihar mı etti, son durumu nasıl? İşte Caner Toygar ile ilgili bilgiler...
28.03.2018 Gündem
Caner Toygar'dan kötü haber
Caner Toygar'dan kötü haber Evlilik programlarında adını duyuran Caner Toygar intihar girişiminde bulundu. Beylikdüzü’nde bir hastaneye kaldırılan Toygar'ın sosyal medyadan yaptığı son paylaşımı ise dikkatlerden kaçmadı. “Birazdan cesaret toplayınca ;) canlı yayın açıyorum herkes izlesin süprizler var son sözler güzeldir” ifadelerini kullanan Toygar, canlı yayınını ağlayarak bitirdi.
29.03.2018 Cadde
Esra Erol'da evlenen Caner, Rus mankenle aşk mı yaşıyor?
Esra Erol'da evlenen Caner, Rus mankenle aşk mı yaşıyor? İzdivaç programında evlendiği Berke'den henüz boşanmayan Caner Toygar, sosyal medyadan aşk yaşadığı konuşulan Rus asıllı manken Albina Albi ile fotoğraflarını paylaştı.
27.02.2018 Cadde
Esra Erol'da evlenen Caner, Rus mankenle aşk mı yaşıyor?
Esra Erol'da evlenen Caner, Rus mankenle aşk mı yaşıyor? İzdivaç programında evlendiği Berke'den henüz boşanmayan Caner Toygar, sosyal medyadan aşk yaşadığı konuşulan Rus asıllı manken Albina Albi ile fotoğraflarını paylaştı.
27.02.2018 Cadde
Berke Kentli: "Su alacak paramız bile yoktu"
Berke Kentli: "Su alacak paramız bile yoktu" Caner Toygar'dan şiddet gördüğünü söyleyen Berke Kentli, onunla birlikte olduğu dönemlerde yaşadığı sıkıntıları anlattı.
11.09.2019 Televizyon
Caner beni arabadan atmaya kalktı!
Caner beni arabadan atmaya kalktı! Caner Toygar'dan şiddet gördüğünü söyleyen ve canlı yayında gözyaşlarına boğulan Berke, "Caner beni arabadan atmaya kalktı" dedi.
29.01.2018 Cadde
Caner Toygar'dan yıllar sonra gelen Tülin itirafı!
Caner Toygar'dan yıllar sonra gelen Tülin itirafı! Berke Kentli ile olan boşanma davası sebebiyle zor günler geçiren Caner Toygar, Esra Erol'un programında "Keşke Tülin'le evlenseydim. Şimdi 15 yaşında çocuğum olurdu" dedi
25.10.2017 Cadde
Caner makyaj mı yapıyor? Canlı yayında çıldırdı!
Caner makyaj mı yapıyor? Canlı yayında çıldırdı! Esra Erol'un programında tanışıp evlenen Caner ile Berke'nin arasında sular durulmuyor. Bugün çıkan haberlere itiraz eden Caner, Berke'nin sadece para peşinde olduğunu söyledi. Caner evine girilmesi üzerine canlı yayında adeta çılgına döndü.
24.10.2017 Cadde
Caner: Berke 300 bin TL tazminat istiyor!
Caner: Berke 300 bin TL tazminat istiyor! Esra Erol'un programında evlenip 4 ay içinde boşanma kararı alan Caner ve Berke'nin dava dilekçesindeki detaylar şoke etti. Caner, Berke'nin 300 bin TL'ye yakın tazminat istediğini söyledi.
18.09.2017 Cadde
Başka erkeklerle bastım der seni rezil ederim!
Başka erkeklerle bastım der seni rezil ederim! Berke Toygar, Esra Erol'un izdivaç programında tanışıp evlendiği Caner Toygar'a boşanma davası açtı.
15.09.2017 Cadde
Caner Toygar ve Berke Kentli boşanıyor mu?
Caner Toygar ve Berke Kentli boşanıyor mu? Caner Toygar bugün Esra Erol'un programına katıldı ve Berke Kentli ile boşanma süreçlerini anlattı. Şiddet uygulamadığını söyledi. Caner barışmak istemediğini söyledi.
11.09.2019 Televizyon
Caner Toygar ve Berke Kentli boşanıyor mu? Açıkladı..
Caner Toygar ve Berke Kentli boşanıyor mu? Açıkladı.. Caner Toygar bugün Esra Erol'un programına katıldı ve Berke Kentli  ile boşanma süreçlerini anlattı. Şiddet uygulamadığını söyledi. Caner barışmak istemediğini söyledi.
6.09.2017 Cadde
Caner Toygar: Başka erkeklerle mesajlaşırken yakaladım
Caner Toygar: Başka erkeklerle mesajlaşırken yakaladım Geçtiğimiz mart ayında nikah masasına oturan çift karakolluk oldu! Caner şiddet iddialarına karşı suçlamalarla yanıt verdi.
22.08.2017 Cadde
Caner Toygar: Başka erkeklerle mesajlaşırken yakaladım
Caner Toygar: Başka erkeklerle mesajlaşırken yakaladım Geçtiğimiz mart ayında nikah masasına oturan çift karakolluk oldu! Caner şiddet iddialarına karşı suçlamalarla yanıt verdi.
22.08.2017 Cadde
Caner Toygar'dan şoke eden ölüm mesajı!
Caner Toygar'dan şoke eden ölüm mesajı! Atv ekranlarında yayınlanan izdivaç programında Berke Kentli ile evlenen Caner Toygar'ın mutluluğu kısa sürdü. Eşi evi terk ettikten sonra büyük bir psikolojik çöküntü yaşayan Caner'in son paylaşımı ise sevenlerini korkuttu.
6.07.2017 Cadde
Caner Toygar canlı yayında adeta çıldırdı
Caner Toygar canlı yayında adeta çıldırdı Caner, boşanma aşamasındaki eşi Berke'nin hakkında öne sürdüğü suçlamaları para için yaptığını söyledi. "Berke beni hiçbir zaman sevmedi" diyen Caner, boşanmanın eşiğinde olduğu eşine seslenerek, "Yazıklar olsun" dedi. İşte Caner'in canlı yayındaki o açıklamaları: İKİ KURUŞ PARA ALACAĞIM DİYE... 'Ben bu kadar kötü bir adamsam boşan! Düşmüşsün paranın peşine. '50 bin TL ver boşanayım' diyorsun. Biz mahkemelerde büyüdük. Annem, babama tazminat davası açıyordu. Aynısını bana yapıyorlar! İki kuruş para alacağım diye... Size yazıklar olsun! Yemin ediyorum cebimde param olsa 50 değil 100 bin lira vereceğim kurtulmak için... NE DEMEK MAKYAJ MALZEMELERİNİ CANER KULLANIYOR Cebimde para olsa bütün parasını vereceğim. Berke'nin babasına ulaşmaya çalışıyorum. Salih Zafer Kentli lütfen bana ulaşın. Ne demek makyaj malzemelerini Caner kullanıyor. Kendisi kullandığı makyaj malzemelerinin reklamını yapıyor. Evde makyaj malzemeleri var. Böyle bir cümle kullanılır mı? Yazıklar olsun…
11.09.2019 Televizyon
Festival Günlüğü'nde 9 Nisan
Festival Günlüğü'nde 9 Nisan 32. İstanbul Film Festivali'nde bugün sizleri hangi filmler bekliyor?
9.04.2013 Kültür Sanat
Festival Günlüğü'nde 5 Nisan!
Festival Günlüğü'nde 5 Nisan! 32. İstanbul Film Festivali'nde bugün sizleri hangi filmler bekliyor?
5.04.2013 Kültür Sanat
TV’yi ağalar bastı
TV’yi ağalar bastı TV’yi ağalar bastı
8.10.2002 The Others

Benzer Haber Etiketleri

Berke Kentli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.