Gani Müjde

Gani Müjde

Türk yazar, karikatürist, senarist, yönetmen, sunucu. Güngören İzzet Ünver Lisesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Sinema - Televizyon Bölümü mezunudur.   Yaşamı   Kosova-Prizren göçmeni bir ailenin dördüncü ve son çocuğudur. Lise yıllarında karikatüre olan ilgisi nedeni ile Gırgır dergisine gidip gelirken zamanla dergide çalışmaya başladı. Sekiz yıla yakın bir süre Gırgır ve Fırt dergilerinde çalıştı. Laklak adlı dergide bir süre editörlük yaptı. Sonra bir grup arkadaşı ile birlikte ayrılıp Limon dergisini kurdu. Bu dergide "Peynir Gemisi" başlığı altında sürekli yazılar yazmaya başladı. Tükenmezkalem adlı bir yazım ve prodüksiyon şirketi kurdu. Sanatçı Belma Canciğer ile evlidir. Ece Su ve Arda adında iki çocuğu vardır. Çalıştığı kurumlar Gırgır Fırt Laklak Limon Nankör Deli Politika Şenola Günaydın Güneş Cumhuriyet Tomorrow Aktüel Sabah Milliyet Penguen Naviga   Yapıtları   Peynir Gemisi (22. baskı) T.Örkiye (14. baskı) Ayaküstü (9. baskı) Beraber ve Solo Kaygılar (9. baskı) Ahmak Islatan (6. baskı) Aramızda Kalsın (6. baskı) Seni sevdiğimi kimseye söyleme çünkü ben herkese söyledim (8. baskı) Üç yanlış bir doğruyu götürür (4. baskı) İsim, şehir, hayvan, bitki (2. baskı) Kahpe Bizans (Senaryo kitabı) Ya benimsin ya toprağın ya da arasını bulalım (2. baskı) Bendeki kulak Van Gogh'ta yok   Yazdığı ve katkıda bulunduğu programlar   Uğur Yücel Aile Planlaması skeçleri (Aile Planlaması Vakfı) Biraz Düş Biraz Gülüş (TRT) Eğrisiyle Doğrusuyla(TRT) Bir Başka Gece (TRT) Şamata (Show TV) Bir yaz gecesi rüyası (TRT) Eller yukarı (İnterstar) Turgutlu Sultanlığı (Çizgi Film-Show TV) Laf Lafı Açıyor (Show TV - Kanal D) Kaygısızlar (Kanal D - İnterstar - Kanal 6) İnce İnce Yasemince (Kanal D - İnterstar) Baskül Ailesi (İnterstar - Kanal D) Şafak Vakti (Kanal D) Akasya Pasajı (Kanal D) Dostlar Pasajı (TRT) Ruhsar (Kanal D) Şans Direksiyonu (Kanal D) Ayrılsak da beraberiz (TRT) Vay Anam Vay (Kanal D) Dikkat Bebek Var (TRT) Zor Baba (TGRT) Ceyhun Yılmaz Show (ATV) Kibar Ana (Kanal D - Star) Yarım Elma (Kanal D - Show TV) İki Arada (Kanal D) Bayanlar Baylar (Kanal D) Hayat Bilgisi (Kanal D - Show TV) Davetsiz Misafir (Show TV) Gönül (Kanal D) Selena (ATV) Hayatım Sana Feda (ATV) Deli Saraylı (Show TV) Yahşi Cazibe (ATV) Pis Yedili (Show TV) Harem (Fox TV) Salih Kuşu (ShowTV) Ankara'nın Dikmen'i (Kanal D)   Yazdığı veya katkıda bulunduğu sahne gösterileri   Uğur Yücel - Müjde Ar Show Uğur Yücel - Sezen Aksu Show Müzikomedi (Nükhet Duru - Demet Akbağ - Rasim Öztekin) Mega Show Ve Cem Özer ve... Beyaz stand-up Yazdığı tiyatro oyunları   Burası T.Ö.rkiye (Ercan Yazgan - Cihat Tamer) 2071 Türkiye (Demet Akbağ - Rasim Öztekin - Cenk Koray) Yazdığı veya yönettiği sinema filmleri   Arabesk (1988 - Senaryo) Kahpe Bizans (1999 - Senaryo & Yönetmen) Osmanlı Cumhuriyeti (2007 - Senaryo & Yönetmen) Sunduğu televizyon programları   Gündem Dışı (NTV) Gündem Dışı XL(NTV) Denizde Hayat (NTV) Miras (TRT) Pişşti(StarTv) Normal misin (TURKMAX)

Gani Müjde

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 724 gani müjde haberi bulunmuştur.
Elvan Gruda'ya veda! 'Ünlü bir anne babanın çocuğu olmak çok zor'
Elvan Gruda'ya veda! 'Ünlü bir anne babanın çocuğu olmak çok zor' Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Gruda, son yolculuğuna uğurlandı. 55 yaşında hayatını kaybeden Gruda'nın cenazesi Şişli Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
27.12.2023 Cadde
Sinan Çalışkanoğlu: 'Hades' karakterinin üzerime yapışmasından hiç rahatsız olmadım!
Sinan Çalışkanoğlu: 'Hades' karakterinin üzerime yapışmasından hiç rahatsız olmadım! Sinan Çalışkanoğlu, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 'Selena', 'Türk Malı', 'Kertenkele' ve 'Güldür Güldür Show' birçok projede yer alan Çalışkanoğlu, oyunculuğa nasıl başladığını anlattı.
14.10.2023 Cadde
Altın Koza Film Festivali'nin Onur Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Koza Film Festivali'nin Onur Ödülleri sahiplerini buldu Adana'da bu yıl 30.'su düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin Onur Ödülleri sahiplerini buldu.
21.09.2023 Cadde
Anne sütü kapışması
Anne sütü kapışması Gani Müjde, dinç kalmak içen anne sütü için Selen Görgüzel’i ti’ye aldı.
21.08.2023 Cadde
Çizgi dünyasına ‘ters’inden bakın
Çizgi dünyasına ‘ters’inden bakın Çizgi dünyasının usta isimleri ve genç yetenekleri Ters Dergi’nin sayfalarında buluşmaya devam ediyor. Çizgi ve mizah dünyasına yeni bir soluk getirme hedefiyle yola çıkan dergi, 2. sayısında da dopdolu bir içerikle okur karşısına çıkıyor.
1.07.2023 Kültür Sanat
Birol Güven: İleri derecede nomofobiğim!
Birol Güven: İleri derecede nomofobiğim! Senarist ve yapımcı Birol Güven, "Hastaneye yatmam lazım, ileri derecede nomofobiğim" itirafıyla şaşırttı.. Nomofobi, cep telefonu ile sağlanan iletişimden kopmaktan aşırı korkma anlamına geliyor.
2.02.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Soyadı meselesi Salma Hayek Pinault, son dönemde eşi François-Henri Pinault’nun soyadını kullanmasıyla ilgili konuştu...
2.02.2023 Cadde
Ne mutlu güldüm diyene
Ne mutlu güldüm diyene “Uykusuz” dergisinin vedası üzerine anımsanan eski mizah dergilerinin tarihine baktığımızda, Türkiye’deki son yüzyıl ve ondan da önce bıraktıkları izlerin, yine tarih ile yarışan bir çeşitlilik gösterdiği ortaya çıkıyor.
29.01.2023 Gündem
Gelsin Hayat Bildiği Gibi Oyuncuları Resimli | Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, hangi gün?
Gelsin Hayat Bildiği Gibi Oyuncuları Resimli | Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, hangi gün? Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizi, konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile adından söz ettiriyor. Dizinin başrollerinde ise Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan yer alıyor. Sadi Payaslı'nı hayatlarına girmesiyle ile yaşamları bambaşka olacak bir grup gencin öyküsü ekrana geliyor. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi konusu nedir, hangi kanalda?
8.09.2022 Bilgi Rehberi
GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ OYUNCULARI || Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, hangi gün?
GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ OYUNCULARI || Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, hangi gün? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ekran macerasına başladı ve nefes kesti. Dizinin başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan yer alıyor. Dizide bir grup gencin değişme aşamasında olan hayatları anlatılıyor. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?
26.07.2022 Bilgi Rehberi
Kadir Doğulu kimdir, kaç yaşında? Kadir Doğulu kardeşleri ve eşi kim? İşte dizileri ve biyografisi
Kadir Doğulu kimdir, kaç yaşında? Kadir Doğulu kardeşleri ve eşi kim? İşte dizileri ve biyografisi Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen Afara programı bu hafta Kadir Doğulu'yu da ağırlayacak. İzleyenler ise Kadir Doğulu hakkında bilgi almak için arayışa geçecek. İlk olarak Kadir Doğulu kimdir, kaç yaşında? soruları ilgi görürken, Kadir Doğulu kardeşleri ve eşi kim soruları da merak konusu oldu. İşte başarılı oyunculuğuyla hafızlara kazınan Kadir Doğulu'nun biyografisi haberimizde...
27.05.2022 Cadde
Bizans Oyunları filmi oyuncuları ve konusu! Bizans Oyunları oyuncu kadrosu ve çekim yerleri...
Bizans Oyunları filmi oyuncuları ve konusu! Bizans Oyunları oyuncu kadrosu ve çekim yerleri... Bizans Oyunları filmi, komedi türünde vizyona giren yapımlar arasında. Film, 2016 yılında beyazperdeye çıktı. Başrollerinde ise Gürkan Uygun, Gonca Vuslateri ve Tolgahan Sayışman gibi isimler bulunuyor. Peki, Bizans Oyunları filmi nerede çekildi?
12.05.2022 Cadde
Tarık Papuççuoğlu'ndan 'Hayat Bilgisi' itirafı!
Tarık Papuççuoğlu'ndan 'Hayat Bilgisi' itirafı! TRT 2'de yayınlanan, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına Tarık Papuççuoğlu konuk oldu. Usta oyuncu, 2003-2006 yılları arasında rol aldığı 'Hayat Bilgisi' dizisine dahil olma süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
23.04.2022 Cadde
Ömür Arpacı 'Güldür Güldür Show'un kadrosuna katıldı
Ömür Arpacı 'Güldür Güldür Show'un kadrosuna katıldı Show TV'de yayınlanan 'Güldür Güldür Show' kadrosuna, flaş bir isim dahil oldu. Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi dizilerdeki rolleriyle hafızalara kazınan Ömür Arpacı Güldür Güldür'e katıldı.
29.03.2022 Cadde
Rasim Öztekin kimdir, ne zaman ve neden vefat etti? Oyuncu Rasim Öztekin hayatı...
Rasim Öztekin kimdir, ne zaman ve neden vefat etti? Oyuncu Rasim Öztekin hayatı... Sahnelerin ve beyazperdenin başarılı oyuncularından Rasim Öztekin, Galatasaray Lisesi'ni bitirdi, İstanbul Üniversitesi'ndeki eğitimi ardından oyunculuğa dair eğitim aldı. Profesyonel oyunculuk kariyerine Ferhan Şensoy'un Ortaoyuncular'ı ile adım attı. Peki, Rasim Öztekin neden öldü?
7.03.2022 Cadde
Fikirler ölmez!
Fikirler ölmez! Atatürk’ün Samsun’daki anıtına yapılan çirkin saldırıya sosyal medyada binlerce kişi tepki gösterdi, kınadı.
5.02.2022 Gündem
Rasim Öztekin kimdir? Oyuncu Rasim Öztekin ne zaman, nasıl ve kaç yaşında öldü? İşte, hayatı...
Rasim Öztekin kimdir? Oyuncu Rasim Öztekin ne zaman, nasıl ve kaç yaşında öldü? İşte, hayatı... Usta oyuncu Rasim Öztekin'in hayatı sevenleri tarafından araştırılıyor. Oyuncu son olarak Seksenler dizisinde yer alırken kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Öztekin'in kendisi gibi oyuncu olan Pelin Öztekin adında da kızı bulunuyor. Peki, Rasim Öztekin kaç yaşında öldü, nereli?
13.01.2022 Cadde
Ankara’da ödüller sahibini buldu
Ankara’da ödüller sahibini buldu 32. Ankara Uluslararası Film Festivali başladı. CerModern Konferans Salonu’nda düzenlenen açılış töreninde, Onur Ödülleri de sahiplerini buldu.
6.11.2021 Kültür Sanat
Ankara’da verilecek onur ödülleri açıklandı
Ankara’da verilecek onur ödülleri açıklandı 32.Ankara Film Festivali, 4 Kasım akşamı CerModern’de düzenlenecek açılış töreni ile başlayacak.
20.10.2021 Kültür Sanat
Mehmet Ali Erbil kaç yaşında, kimdir? Mehmet Ali Erbil evlilikleri hayatı ve kariyeri...
Mehmet Ali Erbil kaç yaşında, kimdir? Mehmet Ali Erbil evlilikleri hayatı ve kariyeri... Mehmet Ali Erbil kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Evinin banyosunda düştükten sonra eski hastalığı nükseden ve uzun süre hastanede tedavi altında kalan ünlü oyuncu ve şovmen yeniden sağlığına kavuştu. Şarkılar Bizi Söyler 18 Eylül programına konuk olacak olan Mehmet Ali Erbil hayatı kariyeri, evlilikleri ve hastalığı hakkında merak edilen tüm detaylar...
18.09.2021 Cadde
Vildan Atasever kimdir, kaç yaşında? Vildan Atasever film ve dizileri...
Vildan Atasever kimdir, kaç yaşında? Vildan Atasever film ve dizileri... Vildan Atasever kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Mehmet Erdem ile evlenen oyuncunun hayatı ve kariyeri hakkındaki bilgiler sevenleri ve magazin gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya başladı. İşte Vildan Atasever film ve dizileri...
10.09.2021 Cadde
Rasim Öztekin ne zaman, kaç yaşında öldü? İşte Ferhan Şensoy'un Rasim Öztekin'e yazdığı son mektup...
Rasim Öztekin ne zaman, kaç yaşında öldü? İşte Ferhan Şensoy'un Rasim Öztekin'e yazdığı son mektup... Usta sanatçı Rasim Öztekin ile ilgili aramalar Ferhan Şensoy'un ölümünün ardından arttı. Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy 2 Temmuz'dan beri hastanede tedavi görüyordu. İç kanama geçiren Şensoy'un ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Mart ayında yaşamını yitiren Rasim Öztekin için yazdığı mektup ise yeniden gündem oldu.
31.08.2021 Cadde
Seksenler Fehmi olacak mı, öldü mü? Rasim Öztekin ne zaman ve neden öldü?
Seksenler Fehmi olacak mı, öldü mü? Rasim Öztekin ne zaman ve neden öldü? Seksenler dizisinde Fehmi karakteri ile sevenleri ile buluşan Rasim Öztekin, 8 Mart tarihinde hayatını kaybetti. Yeni sezonları ile TR1'de izleyici karşısına çıkacak olan Seksenler'de Fehmi'yi kim oynayacak merak konusu. İşte, Rasim Öztekin hayatı...
8.07.2021 Cadde
Aşkın Tarifi Fırat kim? Kadir Doğulu kaç yaşında, nereli, eşi kim?
Aşkın Tarifi Fırat kim? Kadir Doğulu kaç yaşında, nereli, eşi kim? Kadir Doğulu, Aşkın Tarifi adlı dizide Fırat Karasu karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen oyuncu bir süredir ekranlarda yer almıyordu. Dizi sevenler ise Aşkın Tarifi Fırat kimdir, gerçek adı nedir gibi sorulara yanıt arıyor.
7.06.2021 Cadde
Gani Müjde'nin kruvasan keyfi
Gani Müjde'nin kruvasan keyfi Yönetmen ve yapımcı Gani Müjde, önceki gün Bodrum Bitez'de bulunan bir mekandan akşam 17.00 çayı için el yapımı çeşitli kruvasanlardan alarak, motosikletle evine gitti.
7.06.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gani Müjde ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.