Serap Torun

Serap Torun

Son dakika Serap Torun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Serap Torun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Serap Torun haber sayfamızda...

Serap Torun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 59 serap torun haberi bulunmuştur.
Paranın ne önemi var mühim olan vizyon!
Paranın ne önemi var mühim olan vizyon! Dijital dönüşümden halkla ilişkiler ve reklamcılık sektörü de nasibini alıyor. Para yerine vizyonun ve inovasyonun peşinden koşan kazanıyor
26.04.2019 Ekonomi
Çocukları cinsel istismardan korumak için bunları yapın
Çocukları cinsel istismardan korumak için bunları yapın Çocuk istismarı ne yazık ki insanlık tarihi kadar eski bir konu. Çocuk istismarı başlığı altında fiziksel istismar, cinsel istismar, sömürme ve duygusal istismar gibi birçok kötü muamele gerçekleşmektedir.
19.02.2018 Ebeveyn
Portakal kabuğundan mumluk yapımı
Portakal kabuğundan mumluk yapımı Portakal kabuğundan mis kokulu mumluklar yapabilirsiniz. İşte adım adım portakal kabuğundan mumluk yapımı...
28.12.2017 Kendin Yap
DEHB Tedavi edilirse suç oranı azalır mı?
DEHB Tedavi edilirse suç oranı azalır mı? 9. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi & 5. Çocuk ve Ergen Psikofarmakolojisi Sempozyumu’nda çocuk ve gençlerde Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB) ile suça karışma ilişkisi değerlendirildi.
3.05.2017 Ebeveyn
DEHB Tedavi edilirse suç oranı azalır mı?
DEHB Tedavi edilirse suç oranı azalır mı? 9. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi & 5. Çocuk ve Ergen Psikofarmakolojisi Sempozyumu’nda çocuk ve gençlerde Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB) ile suça karışma ilişkisi değerlendirildi.
3.05.2017 Ebeveyn
Kadın patronlar dünyayı değiştirecek
Kadın patronlar dünyayı değiştirecek Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz. Peki, sizce kaçımız aslında ne kadar değerli olduğumuzu biliyoruz?
9.03.2016 Yaşam
Çocuklara ve büyüklere bağırsak dostu  içecekler
Çocuklara ve büyüklere bağırsak dostu içecekler Çocuklar için 1 yaş ve sonrasında büyükler de ise dilendiği zaman içilebilecek bağırsaklar için inanılmaz faydalı böğürtlenli kefir...
6.07.2021 Bilgi
Bağırsak dostu bakteriler neler?
Bağırsak dostu bakteriler neler? Bağırsaklarda bulunan bakterilerden bir kısmı onlar için inanılmaz faydalıdır. Peki nedir bu yararlı bakteriler?
18.08.2015 Genel Sağlık
Annelerin en büyük yardımcısı : Kids Gourmet
Annelerin en büyük yardımcısı : Kids Gourmet Hamilelikten itibaren "Ne yemeliyim, nasıl yemeliyim?" diye titiz araştırmalar yapan annelerin en büyük yardımcısı Kids Gourmet'i daha yakından tanıyalım...
14.07.2015 Ebeveyn
Çocuğumu spora nasıl başlatmalıyım?
Çocuğumu spora nasıl başlatmalıyım? Siz de çocuklarınızı spora teşvik edin, siz de Olimpik anne olun.
11.05.2015 Ebeveyn
Dünyaya Yelken Açtıran Anneler
Dünyaya Yelken Açtıran Anneler Siz de çocuklarınızı spora teşvik edin, siz de Olimpik anne olun.
8.05.2015 Ebeveyn
7 aylık hamile eşi toprağa verildi, katil koca kaçırdığı torunu ile teslim oldu
7 aylık hamile eşi toprağa verildi, katil koca kaçırdığı torunu ile teslim oldu Mersin’in Tarsus ilçesinde, cinayet suçundan 20 yıl cezaevinde yatıp 8 ay önce tahliye olan eşi Murat Biçer (45) tarafından öldürülen 7 aylık hamile Serap Biçer (41), karnında ölen bebeğiyle toprağa verildi. Murat Biçer,  geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.
8.01.2024 Gündem
Kızını öldüren torunu ve damadı için en ağır cezayı istedi
Kızını öldüren torunu ve damadı için en ağır cezayı istedi Eskişehir’de kızı öldürülen Cennet Bor, olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen eski damadı Erkan A. ve katil zanlısı torununun en ağır cezayı almasını istediğini belirtti.
13.06.2023 Gündem
39 vekil CHP'den ayrıldı! Yemin töreninde dikkat çeken görüntü
39 vekil CHP'den ayrıldı! Yemin töreninde dikkat çeken görüntü TBMM'de milletvekillerinin yemin etmesiyle birlikte 28. Dönem resmen başladı. CHP ve YSP listelerinden seçilen vekiller kendi partilerine geçti.
2.06.2023 Gündem
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika: CHP'de vekillerin yarısı listeye giremedi! Hangi partiye neresi verildi?
Son dakika: CHP'de vekillerin yarısı listeye giremedi! Hangi partiye neresi verildi? CHP’de 134 milletvekilinin 66’sı liste dışı kalırken, İYİ Parti ile ortak liste anlaşması kapsamında 6 ilde aday çıkarılmadı. Gelecek’ten 19, Deva’dan 25, Demokrat Parti’den 3, Saadet’ten 24 aday ve TDP’li Sarıgül de CHP listesinde yer aldı.
10.04.2023 Gündem
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler?
İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. Dönem İYİ Parti milletvekili adayları kimler? Partilerin milletvekili aday listeleri belli oldu. Son olarak İyi Parti'nin de milletvekili aday listesi kesinleşti. Şimdi seçmeler sıkça "İYİ Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor. İşte açıklanan isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler
İYİ Parti milletvekili aday listesi kesinleşti! İşte il il o isimler 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu. İYİ Parti 9 ilde aday çıkarmadı.
11.04.2023 Gündem
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
Göçük altından hayata dönüş
Göçük altından hayata dönüş Büyük felaketin merkez üssü Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmaları depremin ikinci gününde hız kazandı. Ekipler, yüzlerce binanın çöktüğü kentte enkazda sağ kalanlara ulaşmak için zamanla yarıştı. Beyza 42, Mina 37, Şahin 31, Ali 24 saat sonra sağ kurtarıldı. Ardı ardına gelen güzel haberler umudun adı oldu.
8.02.2023 Gündem
3 padişah, 12 Cumhurbaşkanı gördü
3 padişah, 12 Cumhurbaşkanı gördü Amasya'da yaşayan 3 padişah, 12 Cumhurbaşkanı dönemine tanıklık etmiş, 5 çocuk ve 12 torun sahibi Şeker Aslan, 119 yaşına girdi. Ailesince düzenlenen doğum gününde pastadaki mumlara üfleyen Aslan, sağlığını doğal olarak tükettiği yoğurt, tereyağı, bal, ayran ve haşlanmış yumurtaya borçlu olduğunu söyledi.
27.06.2021 Haberler
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti!
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti! 2020 yılını uğurlamaya hazırlanıyoruz. Kovid-19 sporu da sekteye uğrattı. ABD'li efsane basketbolcu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna, California'daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. Futbol efsanesi Diego Armando Maradona da hayata gözlerini yumdu. İşte sporda 2020'nin olayları...
15.12.2020 Skorer
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Son dakika... Binali Yıldırım duyurdu: "Bugün başlıyoruz"
Son dakika... Binali Yıldırım duyurdu: "Bugün başlıyoruz" AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, "Malum 31 Mart'ta yapılacak seçimler dolayısıyla  adaylığımız bugün resmiyet kazandı. Ayrıldık ve bismillah deyip İstanbul  Eyüpsultan'dan bugün çalışmaları başlatıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Allah mahcup  etmesin" dedi.
19.02.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Serap Torun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.