Ümit Avcı

Ümit Avcı

Son dakika ümit avcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ümit avcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ümit avcı haber sayfamızda...

Ümit Avcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.382 ümit avcı haberi bulunmuştur.
Komşu kavgasında baba ve kızı öldürüldü! Görüntüler ilk kez ortaya çıktı
Komşu kavgasında baba ve kızı öldürüldü! Görüntüler ilk kez ortaya çıktı Hakan Yiğit ve annesi Tülay Yiğit'in aynı apartmanda oturan komşuları Ahmet Avcı ve kızı Ebru Avcı’yı defalarca kez bıçaklayarak öldürdüğü olaya ilişkin görüntülere DHA ulaştı.
5.01.2024 Haberler
Komşu kavgasında baba ve kızı öldürüldü! Görüntüler ilk kez ortaya çıktı
Komşu kavgasında baba ve kızı öldürüldü! Görüntüler ilk kez ortaya çıktı Hakan Yiğit ve annesi Tülay Yiğit'in aynı apartmanda oturan komşuları Ahmet Avcı ve kızı Ebru Avcı’yı defalarca kez bıçaklayarak öldürdüğü olaya ilişkin görüntülere DHA ulaştı.
5.01.2024 Gündem
BİDEV'den örnek proje!
BİDEV'den örnek proje! Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV), çok başarılı bir çalışmaya daha imza attı.
25.09.2023 Basketbol
Sel sularına kapıldı! Sabaha kadar sürecek, herkes teyakkuzda olsun
Sel sularına kapıldı! Sabaha kadar sürecek, herkes teyakkuzda olsun Samsun'da sel felaketi sonucu yaşanan heyelanda 2 vatandaş vatandaş sel sularına kapıldı. Yaşanan dehşet anları anbean güvenlik ve vatandaş kameralarına yansıdı. Samsun Valisi Orhan Tavlı turuncu alarm verilen kent için yeni bir uyarıda bulundu.
3.09.2023 Gündem
Mersin’de antrenörler efsanelerle buluştu
Mersin’de antrenörler efsanelerle buluştu Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu’nun Mersin’de gerçekleştirdiği 2. Kademe D Antrenör Kursuna katılan antrenörler, çalışmalara ev sahipliği yapan Toros Okulları’nın konferans salonunda Türk Basketbolu’nun efsane isimleriyle bir araya geldi.
26.05.2023 Basketbol
Bir zamanlar Afganistan! Şaşırtan bu değişimin altındaki sebep ne?
Bir zamanlar Afganistan! Şaşırtan bu değişimin altındaki sebep ne? Geçtiğimiz 50 yılda Afganistan savaş, kan ve gözyaşının merkezlerinden birisi haline gelmiş olsa da 1960’lı yıllarda durum bugün olduğundan çok farklıydı. İşte şaşırtan değişimin arka planında yaşananlar...
12.03.2023 Dünya
Tümör zannediliyor ama gerçek çok başka! İçlerinde 26 yıl beyninde ikizini taşıyan bile var
Tümör zannediliyor ama gerçek çok başka! İçlerinde 26 yıl beyninde ikizini taşıyan bile var Anneler için bebeklerini bekledikleri gebelik süreci heyecanlı olsa da özellikle tek yumurta ikizlerinde bazen pek de beklenmeyen komplikasyonlar gelişebiliyor. Bunlar içerisinde kardeşine 'hamile' olarak doğan ve ya da kardeşinin kalıntısını 26 yıl beyninde taşıyanlar bile var. 'Fetüs içinde fetüs' olarak adlandırılan bu sendromu Op. Dr. Nazlı Korkmaz'a sorduk.
12.03.2023 Dünya
Ümit Avcı yazdı: Fenerbahçe Beko ayakta, Anadolu Efes komada
Ümit Avcı yazdı: Fenerbahçe Beko ayakta, Anadolu Efes komada Çift maç haftasına iki ekibimiz de deplasmanlardaki yenilgilerle başladı ancak sahasında Barcelona karşısında 17 sayıdan dönüp kazanan Fenerbahçe Beko gövde gösterisi yaparken, Sinan Erdem’de Maccabi Tel Aviv’e farklı kaybeden Anadolu Efes play-off şansını biraz daha azalttı.
Spora da IŞIK oluyor
Spora da IŞIK oluyor Türkiye’de okul-spor birlikteliğinin en başarılı örneklerinden birisi olarak öne çıkan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, çok yönlü bireyler yetiştirme hedefinden vaz geçmiyor. FMV Yönetim Kurulu Başkanı Akın Süel ile Genel Sekreteri ve Işık Spor Kulübü Başkanı Zeynep Sezerman da spora desteklerinin hiç bitmeyeceğini söylüyor.
29.01.2023 Diğer
Jr. NBA Türkiye Ligi dev final organizasyonu ile sona erdi
Jr. NBA Türkiye Ligi dev final organizasyonu ile sona erdi 9-12 yaş aralığındaki 1.000’in üzerinde erkek ve kız sporcunun yarıştığı Jr. NBA BİDEV Ligi’nin final etkinliği, Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda düzenlenen final maçları, yetenek yarışması ve kapanış töreni ile sona erdi.
16.01.2023 Basketbol
Göksenin açıkladı: Fenerbahçe taraftarları bu yüzden bana tepkili
Göksenin açıkladı: Fenerbahçe taraftarları bu yüzden bana tepkili Galatasaray NEF Basketbol Takımı'nın kaptanı Göksenin Köksal, gündemle ilgili konularda açıklamalarda bulundu.
Kartal Özmızrak: Hayatım boyunca unutamam! Çok garip hissettim
Kartal Özmızrak: Hayatım boyunca unutamam! Çok garip hissettim Bahçeşehir Koleji forması giyen Kartal Özmızrak, açıklamalarda bulundu.
15.11.2022 Basketbol
Naz Aydemir Akyol'un fotoğrafı sosyal medyaya düştü! 'Böyle anlaşmamıştık'
Naz Aydemir Akyol'un fotoğrafı sosyal medyaya düştü! 'Böyle anlaşmamıştık' Filenin Sultanları'na veda eden ve Fenerbahçe'den ayrılan Naz Aydemir Akyol bu sezon THY'de forma giyecek. Üniversite hayalini gerçekleştiren Akyol, bir yandan idmanlara bir yandan derslere giriyor. Fotoğrafı sosyal medyaya düşen Naz'dan esprili bir cevap geldi.
15.10.2022 Voleybol
Yangın haberinde çekim yapan DHA muhabirine polisten saldırı
Yangın haberinde çekim yapan DHA muhabirine polisten saldırı Sivas'ta 4 katlı bir binanın çatısında çıkan yangını görüntülemeye giden DHA Muhabiri Hüsnü Ümit Avcı, görüntü almaya çalıştığı sırada polis memuru Ü.G.'nin yumruk ve tekmeli saldırısına uğradı.
17.09.2022 Haberler
Yangın haberinde çekim yapan DHA muhabirine polisten saldırı
Yangın haberinde çekim yapan DHA muhabirine polisten saldırı Sivas'ta 4 katlı bir binanın çatısında çıkan yangını görüntülemeye giden DHA Muhabiri Hüsnü Ümit Avcı, görüntü almaya çalıştığı sırada polis memuru Ü.G.'nin yumruk ve tekmeli saldırısına uğradı.
17.09.2022 Gündem
12 Dev Adam'ın mağlubiyeti sonrası: 'Bu seviyelerin yapacağı iş değil'
12 Dev Adam'ın mağlubiyeti sonrası: 'Bu seviyelerin yapacağı iş değil' A Milli Basketbol Takımımız, FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Fransa'ya dramatik bir şekilde mağlup oldu. Mücadele sonrası spor yazarları Berlin'deki mağlubiyeti değerlendirdi.
11.09.2022 Milli Takım
Ergin Ataman'dan Ömer Faruk Yurtseven'e sitem! 'Amerikalı menajerle oyuncu pazarlığı yapmam'
Ergin Ataman'dan Ömer Faruk Yurtseven'e sitem! 'Amerikalı menajerle oyuncu pazarlığı yapmam' A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın tecrübeli başantrenörü Ergin Ataman, Avrupa Şampiyonası'ndaki hedeflerden, aday kadrodaki tercihlerinin nedenlerine kadar önemli konularda değerlendirmelerde bulundu. Milliyet Gazetesi'nden Ümit Avcı'nın sorularına, Ergin Ataman içtenlikle cevap verdi. Shane Larkin'in Milli Takım adına dikkat çeken bir yıldız olduğunu belirten Ergin Ataman, Ömer Faruk Yurtseven'in aday kadro davetini geri çevirmesi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
16.08.2022 Milli Takım
Katliamın arkasındaki güçler hesap vermedi
Katliamın arkasındaki güçler hesap vermedi Madımak katliamında yaşamını yitirenler kentte üç ayrı etkinlikle anıldı. Konuşmalarda katliam lanetlenirken Madımak’ın müze yapılması talebi bir kez daha yinelendi, katliamın asıl faillelerinin ortaya çıkarılmadığı vurgulandı...
3.07.2022 Siyaset
Komşularını öldüren anne- oğul, savunma için akıl sağlığı raporunu öne sürdü
Komşularını öldüren anne- oğul, savunma için akıl sağlığı raporunu öne sürdü Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, iki aile arasındaki kavgada Ahmet Avcı ve kızı Ebru Avcı’nın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili müebbet hapis cezasıyla yargılanan Tülay Yiğit ve oğlu Hakan Yiğit, akıl sağlıklarının yerinde olup olmadığına dair rapor alınmadan savunma yapmayacaklarını söyledi.
2.07.2022 Gündem
Metecan Birsen: "Oynamaya geldim şampiyon oldum"
Metecan Birsen: "Oynamaya geldim şampiyon oldum" Alt yapısından yetiştiği Fenerbahçe Beko’ya döndüğü yıl şampiyonluk yaşayan Metecan Birsen, “Buraya oturmaya değil oynamaya gelmiştim. Sezon başında biraz sıkıntı yaşadım ama her şey güzel bitti. Gözümü açtığım yerde şampiyonluk yaşamak, benim için rüya gibiydi” dedi
'Avrupa'da Anadolu Efes krallığı! Olağanüstü bir şey'
'Avrupa'da Anadolu Efes krallığı! Olağanüstü bir şey' Turkish Airlines Euroleague'in finalinde İspanyol devi Real Madrid'i 58-57 mağlup eden Anadolu Efes, dev organizasyonda üst üste ikinci kez mutlu sona ulaştı. Milliyet Gazetesi'nden Ümit Avcı temsilcimizin zaferini yorumladı.
ÖZEL | "Final için hazırız, hak ettiğimiz yerdeyiz"
ÖZEL | "Final için hazırız, hak ettiğimiz yerdeyiz" EURO Cup Finali'nde Bologna ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Bursa Frutti Extra takımından Birkan Batuk ve Onuralp Bitim, Ümit Avcı'ya özel açıklamalarda bulundu!
11.05.2022 Basketbol
Frutti Extra Bursaspor’da Dusan Alimpijevic meydan okudu: Finale hazırız
Frutti Extra Bursaspor’da Dusan Alimpijevic meydan okudu: Finale hazırız Müthiş bir sezon geçiren ve çarşamba günü Eurocup finaline çıkmaya hazırlanan Frutti Extra Bursaspor’da ‘yılın coachu’ seçilen Dusan Alimpijevic, “Artık kendimizi kanıtladığımızı düşünüyorum. Virtus Bologna yıldızlarla dolu bir kadro ama sahada maçlar 5’e 5 oynanıyor. Finale de hazırız” dedi
Frutti Extra Bursaspor'dan tarihi başarı! Euroleague hedefi
Frutti Extra Bursaspor'dan tarihi başarı! Euroleague hedefi Eurocup’ta adını finale yazdırarak tarihi bir başarı elde eden Frutti Extra Bursaspor’da başarıyı getiren etkenlerden bir tanesi de mükemmel iş birliği. İki dev marka arasındaki birleşme sıradan sporsorluk değil, adeta bir ailenin bir araya gelişi.
5.05.2022 Eurocup
Onuralp Bitim hedefini açıkladı! Bursaspor'un tarihi başarısı sonrası itiraf geldi
Onuralp Bitim hedefini açıkladı! Bursaspor'un tarihi başarısı sonrası itiraf geldi Partizan’ı eleyerek Eurocup’ta adını çeyrek finale yazdıran Frutti Extra Bursaspor’da yeni bir yıldız doğuyor. Onuralp Bitim, kendisinden beklenen performansı bu sezon ortaya koyarken, henüz 23 yaşında olması da Türk Basketbolu’nun geleceği için heyecan yaratıyor.
24.04.2022 Eurocup

Benzer Haber Etiketleri

Ümit Avcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.