Berker Güven

Berker Güven

Son dakika Berker Güven haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Berker Güven gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Berker Güven haber sayfamızda...

Berker Güven

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 368 berker güven haberi bulunmuştur.
Türkan ve Somer’e ne olacak?
Türkan ve Somer’e ne olacak? Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, yeni bölümüyle ekrana geliyor.
6.04.2024 Cadde
Çileden çıkaracak
Çileden çıkaracak Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.
23.03.2024 Cadde
Yeni gelişmeler
Yeni gelişmeler İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi ‘Üç Kız Kardeş’, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de ekrana geliyor.
2.03.2024 Cadde
'Üç Kız Kardeş' düğün var! Sadık ve Müjgan evleniyor
'Üç Kız Kardeş' düğün var! Sadık ve Müjgan evleniyor Kanal D’nin üç sezondur ekrana gelen dizisi 'Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Diziye bu hafta; Sadık’ın (Reha Özcan), Müjgan'la (Aydan Şener) evlenmek istemesi damga vuracak.
24.02.2024 Cadde
Hayal kırıklığı
Hayal kırıklığı Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği ‘Üç Kız Kardeş’, yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.
17.02.2024 Cadde
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti!
'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'in yayın günü değişti. Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan 'Üç Kız Kardeş', 17 Şubat Cumartesi izleyici ile buluşacak.
8.02.2024 Cadde
'Üç Kız Kardeş'te Somer, Adnan'a yakalandı!
'Üç Kız Kardeş'te Somer, Adnan'a yakalandı! İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 73'üncü bölümünde; Adnan’ın beklenmedik gelişi Somer’i şoke etti.
7.02.2024 Cadde
'Üç Kız Kardeş'te Somer tamamen dağıldı! Türkan'ı geride bıraktı
'Üç Kız Kardeş'te Somer tamamen dağıldı! Türkan'ı geride bıraktı İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 72'nci bölümünde; Somer, ailesi için çırpınırken geride bıraktığı Türkan’ın biraz geç farkına varır.
31.01.2024 Cadde
'Üç Kız Kardeş'te yıllar sonra gelen itiraf: O kadın senin öz annen!
'Üç Kız Kardeş'te yıllar sonra gelen itiraf: O kadın senin öz annen! İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 71'inci bölümünde Kartal'dan bitmeyen öfkesinin hesabını soran Derya, yıllardır gizli kalan gerçeği bir çırpıda söyledi.
24.01.2024 Cadde
'Üç Kız Kardeş'te Kartal'a gelen telefon şoke etti!
'Üç Kız Kardeş'te Kartal'a gelen telefon şoke etti! İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 70'inci bölümünde tam evden çıkmak üzereyken gelen telefon Kartal'ın kafasındaki soru işaretlerini giderdi.
17.01.2024 Cadde
'Üç Kız Kardeş'te şaşırtan itiraf: Kartal senin abin Somer!
'Üç Kız Kardeş'te şaşırtan itiraf: Kartal senin abin Somer! İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' yeni bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D'nin iddialı dizileri arasında yerini alan; Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever, İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Emre Törün ve Melisa Berberoğlu'nu kadrosunda buluşturan dizinin 69. bölümüyle dikkat çekti...
10.01.2024 Cadde
'Üç Kız Kardeş'te Türkan'ı rehin alan Uzay, ne yapacak?
'Üç Kız Kardeş'te Türkan'ı rehin alan Uzay, ne yapacak? İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 68'inci bölümünde annesini kanlar içine bırakan Uzay, soluğu Kalender Ailesi’nin evinde aldı. Çalan kapıya bakan Türkan, ne olduğunu anlayamadan Uzay tarafından rehin alındı.
27.12.2023 Cadde
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer yeniden aile olabilecek mi?
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer yeniden aile olabilecek mi? İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 67'nci bölümünde Rüçhan, geçmişinin faturasını Türkan’a kesmeye çalışırken, kendisi için oldukça acı dolu anların yaşanmasına neden oluyor ve intiharın eşiğine geliyor.
20.12.2023 Cadde
Yeniden mutlu olabilecek mi?
Yeniden mutlu olabilecek mi? Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi ‘Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden tanıtım yayınlandı.
17.12.2023 Cadde
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer yeniden mutlu olabilecek mi?
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer yeniden mutlu olabilecek mi? Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisinin yeni bölümünden tanıtım yayınlandı.
15.12.2023 Cadde
'Üç Kız Kardeş'te Rüçhan, Türkan'ı zehirlemeye çalıştı!
'Üç Kız Kardeş'te Rüçhan, Türkan'ı zehirlemeye çalıştı! İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 66. bölümünde; yanına aldığı ilaçları Türkan’a götüren ve onu içmeye zorlayan Rüçhan’ın planı Somer’in beklenmedik gelişi ile yarım kaldı.
13.12.2023 Cadde
'Üç Kız Kardeş'te Somer'den şoke eden hareket! Türkan'ı cepoya kapattı
'Üç Kız Kardeş'te Somer'den şoke eden hareket! Türkan'ı cepoya kapattı İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 65'inci bölümünde Türkan’ın herkesten sır gibi sakladığı sır ortaya çıktı. Dizinin finalinde Somer'in Türkan'ı depoya götürmesi ekranlara damga vurdu İşte yaşananlar...
6.12.2023 Cadde
Bu aşk bitti mi?
Bu aşk bitti mi? Kanal D’nin salı akşamları sevenlerini ekran başına kilitleyen dizisi ‘Üç Kız Kardeş’in yeni bölümünden tanıtım yayınlandı.
30.11.2023 Cadde
'Üç Kız Kardeş'te Mustafa çalıştığı ofisi soydu, Türkan'ın mektubunu yakaladı!
'Üç Kız Kardeş'te Mustafa çalıştığı ofisi soydu, Türkan'ın mektubunu yakaladı! İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 64'üncü bölümünde Mustafa çalıştığı iş yerini soydu, karısı Derya'nın kapısına dayandı. Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizinin yeni bölümünden tanıtım da yayınlandı. İşte son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm tanıtımı...
29.11.2023 Cadde
'Çocuk istemiyorum! Kendime zor bakıyorum'
'Çocuk istemiyorum! Kendime zor bakıyorum' İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven, çekimleri Ayvalık'ta gerçekleşen Kanal D'nin sevilen dizisi hakkında konuştu. Meslektaşı Nihal Yalçın ile mutlu bir ilişkisi olan başarılı oyuncu, 'evlilik' ve 'çocuk' hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.
28.11.2023 Cadde
'Üç Kız Kardeş'te Rüçhan, başına gelenleri hatırlayacak mı?
'Üç Kız Kardeş'te Rüçhan, başına gelenleri hatırlayacak mı? İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 63'üncü bölümünde Türkan’ın çaresizliği damga vurdu. Hastaneden gelen güzel haber, Türkan’ı bambaşka bir kâbusun içine sürükledi.
22.11.2023 Cadde
"Benden sakladığın bir şey yok değil mi Türkan?'
"Benden sakladığın bir şey yok değil mi Türkan?' Türkan, Dönüş ve Derya... Biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı üç kız kardeş. Tüm yaşananlara rağmen tekrar aile olmak için her şeyi göze alan kardeşleri sıkıntılı günler bekliyor.
18.11.2023 Televizyon
'Benden sakladığın bir şey yok değil mi Türkan?'
'Benden sakladığın bir şey yok değil mi Türkan?' Türkan, Dönüş ve Derya... Biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı üç kız kardeş. Tüm yaşananlara rağmen tekrar aile olmak için her şeyi göze alan kardeşleri sıkıntılı günler bekliyor.
18.11.2023 Cadde
'Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünden tanıtım! 'Kim yaptı bu kötülüğü sana?'
'Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünden tanıtım! 'Kim yaptı bu kötülüğü sana?' Türkan, Dönüş ve Derya... Biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı üç kız kardeş. Tüm yaşananlara rağmen tekrar aile olmak için her şeyi göze alan kardeşleri sıkıntılı günler bekliyor.
15.11.2023 Cadde
'Üç Kız Kardeş'te Türkan, Somer'e gerçeği söyleyemiyor!
'Üç Kız Kardeş'te Türkan, Somer'e gerçeği söyleyemiyor! İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 62'inci bölümünde Türkan, kızını kaybetme korkusuyla Rüçhan hakkında gerçeği Somer'e söyleyemedi. Dönüş, son yıllarının belki de en mutlu gününde Serdar'ın evli olduğunu öğrendi. İşte yaşananlar...
18.11.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Berker Güven ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.