Berksan

Berksan

Son dakika Berksan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Berksan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Berksan haber sayfamızda...

Berksan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 241 berksan haberi bulunmuştur.
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz”
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz” Eskiden kaset veya CD satışlarının yön verdiği müzik pazarının belirleyicileri artık dijital platformlar… Spotify, Muud, YouTube, Fizy, Apple Music gibi platformların kullanıcıları da çoğunlukla gençler… O nedenle gençlerle eskiden genç olanların tanıdıkları ve dinledikleri müzikler, şarkılar ile şarkıcılar farklı…
16.03.2024 Pazar
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. B harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Lokal Ekspres 7: Esin İris, Şekersiz, Turaç Berkay
Lokal Ekspres 7: Esin İris, Şekersiz, Turaç Berkay Lokal Ekspres'in 7'nci konukları rap'ten pop'a, alaturka'dan elektronik'e her telden, her türden yaptığı üretimlerle kendi sınırlarını genişletmeye adeta ant içen Esin İris'in yeni single'ı 'N'olur Ağla', özellikle radyolarda rotasyona girmeyi başaran 'Peki Yasemin' şarkılarıyla isimlerini duyuran Şekersiz grubunun yeni şarkısı 'Unuturum Mükemmel Kokunu' ve bugüne kadar başka vokalistlerle yaptığı ortak işlerle adını duyursa da ilk defa kendi şarkısını kendi seslendiren prodüktör Turaç Berkay'tan 'bir ilk' olan 'Gece Gibi'... 'Lokal Ekspres'te yerel yıldızları son sürat keşfetme zamanı!
26.09.2023 Müzik
Seda Sayan: Millet yaptırıp yaptırıp 'bende hiçbir şey yok' diyor
Seda Sayan: Millet yaptırıp yaptırıp 'bende hiçbir şey yok' diyor Geçirdiği çok sayıda estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen 60 yaşındaki ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde güzellik uğruna yeniden bıçak altına yatmıştı. Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda "Lolita olacağım" açıklamasıyla herkesi şaşırtan ünlü şarkıcı, estetik yaptırıp da söylemeyenleri hedef aldı.
24.04.2023 Cadde
Seda Sayan bayramda da doktorun kapısını çaldı! 'Lolita olacağım'
Seda Sayan bayramda da doktorun kapısını çaldı! 'Lolita olacağım' Yıllara meydan okuyan Seda Sayan, yaptırdığı estetik operasyonların etkisiyle her geçen gün daha da genç bir görünüme kavuşuyor. Daha önce 'Fransız Askısı' adlı yüz germe işlemine başvuran, dudak liftingi yaptıran, silikonlarını yenileten ve gıdısını gerdiren ünlü isim; son olarak 'Lolita Lift' adı verilen bir işlem yaptırmak için harekete geçti. Sayan, o anları sosyal medyadan da paylaştı.
23.04.2023 Cadde
Seda Sayan bacaklarına estetik yaptırdı
Seda Sayan bacaklarına estetik yaptırdı Yıllara meydan okuyan Seda Sayan, yaptırdığı estetik operasyonların etkisiyle her geçen gün daha da genç bir görünüme kavuşuyor. Daha önce 'Fransız Askısı' adlı yüz germe işlemine başvuran, dudak liftingi yaptıran, silikonlarını yenileten ve gıdısını gerdiren 59 yaşındaki sanatçı, bir kez daha estetik doktorunun kapısını çaldı ve bacaklarına 'Barbie Bebek' estetiği yaptırdı.
14.03.2023 Cadde
BURAY KİMDİR? Şarkıcı Buray aslen nereli ilk albümünü kaç yılında çıkardı? Albümleri ve şarkıları...
BURAY KİMDİR? Şarkıcı Buray aslen nereli ilk albümünü kaç yılında çıkardı? Albümleri ve şarkıları... Buray, Şarkılar Bizi Söyler'in bu akşamki konukları arasında yer alıyor. İlk albümünü 2015 yılında çıkaran Buray, 1 Şişe Aşk albümünde ilk klibi 'İstersen adlı şarkıya çekmiştir. Kısa sürede Türkiye'de sevilen isimler arasında yer alan Buray'ın son albümü 26 Şubat 2021 yılında çıktı.
19.11.2022 Bilgi Rehberi
Bayram coşkusu devam ediyor!
Bayram coşkusu devam ediyor! Ünlü sanatçılar, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde de hayranlarıyla buluştu.
12.07.2022 Cadde
Berksan'ın ayağı çatladı!
Berksan'ın ayağı çatladı! Geçtiğimiz günlerde yayınladığı yeni projesi 'Dip'in ardından konser maratonuna başlayan Berksan, Kurban Bayramı'nın ikinci günü Bodrumlu sevenleriyle buluştu. Torbalı'da bir mekanda bayram coşkusu yaşatan şarkıcı, sahne öncesi nazara geldi.
11.07.2022 Cadde
Berksan bu yaz 'Dip'te değil en tepede!
Berksan bu yaz 'Dip'te değil en tepede! 'Çilek' dudaklarımıza yapışıp kalan Berksan şarkılarını aslında gayet iyi biliyoruz. 2000'ler Türkçe pop'unu hafızalarından silenler onun Hande Yener'e verdiği besteleri hatırlayabilir. Ancak aslında bu hatırlamalara hiç de gerek yok. Çünkü yepyeni Berksan şarkısı 'Dip' ise bu yaz en tepede olacak gibi gözüküyor...
30.06.2022 Müzik
Hande Yener 'Aklımda' ile her yerde '1 numara' olur mu?
Hande Yener 'Aklımda' ile her yerde '1 numara' olur mu? Hande Yener'in uzayla temas ettiği her noktanın sonucunda mutlaka iyi bir iş çıkıyor ortaya. Bunu son olarak 'Aşk Tohumu'nda çok net görmüştük. Hande Yener bu kez 'Aklımda' ile karşımızda. Peki Hande Yener 'Aklımda' ile her yerde '1 numara' olur mu?
28.06.2022 Müzik
Hande Yener'in üç saatlik yat keyfi
Hande Yener'in üç saatlik yat keyfi Yıllara meydan okuyan Hande Yener, önceki gün İzmir Alaçatı'da sahne almıştı. İddialı kostümü için yaptığı esprili yorumla gündem olan 49 yaşındaki şarkıcı, konser sonrası kısa bir tatil yapmayı da ihmal etmedi. Yat ile denize açılan popçu, güvertede yorgunluk attı. Yener, mayolu fotoğraflarıyla adından söz ettirdi.
19.06.2022 Cadde
Hande Yener: Artık bu ülkenin iki uzaylısı var!
Hande Yener: Artık bu ülkenin iki uzaylısı var! Almanya'da bir festivalde müzikseverlerle buluştuktan sonra Türkiye'ye döner dönmez önceki akşam İzmir Alaçatı'da sahne alan Hande Yener, hayranlarını coşturdu. Fit hali ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan, iddialı tarzı ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran 49 yaşındaki popçu, dikkat çeken sahne kostümü hakkında esprili bir açıklamaya imza attı.
18.06.2022 Cadde
Songül Karlı estetik yaptırdığı anları paylaştı!
Songül Karlı estetik yaptırdığı anları paylaştı! Ünlü sunucu ve şarkıcı Songül Karlı sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Daha önce 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren Karlı, gençleşmek için bir kez daha estetik doktorunun yolunu tuttu.
19.04.2022 Cadde
Hande Yener ödül törenine ayağı sargılı katıldı: Bacak nazarmış!
Hande Yener ödül törenine ayağı sargılı katıldı: Bacak nazarmış! Hande Yener, Best Of Europe Awards ödül törenine ayağı sargılı katıldı. Şarkıcı, Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı ve En İyi Feat Şarkısı ödülünü dünyaca ünlü Romanyalı genç pop yıldız Alexandra Stan’ın elinden aldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yener, "Bacak nazarmış, öyle diyorlar. Benim sürekli ayağımda sorunlar oluyor, parmağım kırılmıştı, kurşun döktürdüm şimdi bu oldu” dedi.
2.03.2022 Cadde
Berksan  Jeremy  oldu
Berksan Jeremy oldu Berksan, Fransız askısı yaptırdı.
15.01.2022 Cadde
Şarkıcı Berksan, Fransız Askısı yaptırdığı anları paylaştı!
Şarkıcı Berksan, Fransız Askısı yaptırdığı anları paylaştı! Seda Sayan, Hande Yener gibi ünlü isimlerin ardından şarkıcı Berksan da estetik yaptırdı. Fransız Askısı uygulamasını tercih eden Berksan, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.
11.07.2022 Cadde
Kapılarını açtı
Kapılarını açtı Kalamata, Akaretler’den sonra yeni yerinde misafirlerine kapısını açtı.
18.11.2021 Cadde
Sürpriz kutlama
Sürpriz kutlama Hande Yener ile Berksan, iş insanı Kayhan İskenderoğlu’na doğum günü süprizi yaptı...
1.11.2021 Cadde
Felekten bir gece!
Felekten bir gece! Uzun zamandır İzmir’de yaşayan Pınar Aylin, kızı Maya’nın üniversiteye kaydını yaptırmak için geldiği İstanbul’da soluğu Sortie’de aldı.
17.08.2021 Cadde
Şarkıcı Buray kimdir? Buray'ın soyadı ne, kaç yaşında?
Şarkıcı Buray kimdir? Buray'ın soyadı ne, kaç yaşında? Buray kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Kubat İle Müzik Sahnesi programına konuk olacak olan Şarkıcı Buray, Kıbrıs Türküdür. Avusturalya'da tanıştığı Gözde Ançel ile birçok şarkıya imza atan Buray İlk albümü 1 Şişe Aşk'ı 2015 yılında çıkarmış ve ilk çıkış şarkısı İstersen çok beğenilmiştir. İşte Şarkıcı Buray hakkında merak edilenler...
23.07.2021 Cadde
Berksan kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Berkan nereli? İşte biyografisi...
Berksan kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Berkan nereli? İşte biyografisi... Berksan'ın yaşamı ile ilgili detaylar araştırılan konular arasında bulunuyor. Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Berksan, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programının yeni bölüm konukları arasında yer alıyor. Peki Berksan kimdir?
16.07.2021 Cadde
Hande Yener: Daha açık ve cesurunu giyeceğim
Hande Yener: Daha açık ve cesurunu giyeceğim İzmir Alaçatı'da dinleyicileriyle bir araya gelen ve transparan tercihi ile çok konuşulan meslektaşı Gülşen'e destek veren popçu Hande Yener, kendisinin de sahnede iddialı kostümler giymesi hakkında konuştu.
16.07.2021 Cadde
Hande Yener'in 'Sahte' şarkısındaki en büyük hatası ne?
Hande Yener'in 'Sahte' şarkısındaki en büyük hatası ne? 'Carpe Diem' albümüyle bizlere şöyle hafiften bir retro rüzgârı estiren Hande Yener, bu kez 'Sahte' şarkısıyla karşımıza çıktı. Peki 'Sahte' nasıl bir şarkı? Hande Yener'in 'Sahte' şarkısındaki en büyük hatası ne?
14.09.2021 Müzik
Magazin Haberleri Bülteni (13 Temmuz 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (13 Temmuz 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan haber başlıkları;
13.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Berksan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.