Berrak Tüzünataç

Berrak Tüzünataç

Türk sinema ve dizi oyuncusu. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım atan Tüzünataç, Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat 'ta rol aldı. Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırmakta olan oyuncu dizinin 73. bölümünde, canlandırmış olduğu Vahide karakterinin öldürülmesiyle diziye veda etmiştir. Show TV'de yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur Mu adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. Ayrıca Serdar Ortaç'ın 2004 yapımı "Canıma Minnet" adlı klibinde oynamıştır.

Berrak Tüzünataç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.132 berrak tüzünataç haberi bulunmuştur.
Berrak Tüzünataç'tan 3 km'lik yürüyüş
Berrak Tüzünataç'tan 3 km'lik yürüyüş Oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki gün Arnavutköy'de objektiflere yansıdı. Tempolu adımlarla yürüyen ünlü oyuncu, spor giyim tarzıyla dikkat çekti.
14.03.2024 Cadde
Berrak Tüzünataç: Yıllarca aşk üstüne aşk yaşadım!
Berrak Tüzünataç: Yıllarca aşk üstüne aşk yaşadım! Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Tüzünataç, aşk hayatıyla ilgili soruları da yanıtladı. "Ben yıllarca aşk üstüne aşk yaşadım" diyen oyuncu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
29.02.2024 Cadde
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi Sosyal medya hesabından paylaştığı kalça dansı videosu ile çok konuşulan oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.
17.02.2024 Cadde
Berrak Tüzünataç'tan 'zayıflık' eleştirilerine yanıt: Bugün uzaya gidiliyor!
Berrak Tüzünataç'tan 'zayıflık' eleştirilerine yanıt: Bugün uzaya gidiliyor! Oyuncu Berrak Tüzünataç, dans ederken yayınladığı videosunda zayıflığıyla ilgili eleştirilere maruz kalmıştı. Tüzünataç, sosyal medyada paylaştığı dans videosuna gelen yorumlarla ilgili sorulara yanıt verirken "Bir Türk uzaya gidecek, onu da konuşalım" dedi.
19.01.2024 Cadde
Çanakkale Yolun Sonu filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Çanakkale Yolun Sonu filmi ne zaman çekildi?
Çanakkale Yolun Sonu filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Çanakkale Yolun Sonu filmi ne zaman çekildi? Çanakkale Yolun Sonu filmi oyuncuları ve konusu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Kemal Uzun, Serdar Akar ve Ahmet Karaman'ın oturduğu Çanakkale Yolun Sonu filmi, bu akşam TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Peki, Çanakkale Yolun Sonu filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Çanakkale Yolun Sonu filmi ne zaman çekildi?
9.01.2024 Bilgi Rehberi
Berrak Tüzünataç: Birisi olursa hayır da demem!
Berrak Tüzünataç: Birisi olursa hayır da demem! Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken görüntülenen Berrak Tüzünataç, aşk hayatıyla ilgili konuştu. .Ünlü oyuncu, Teoman'ın , "Yeni yılda biraz daha spor yapıp hayatıma önem vereceğim" cümlesini de değerlendirdi.
8.01.2024 Cadde
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Fazıl Say: İlginç ve uhrevi bir karakterdir Cem
Fazıl Say: İlginç ve uhrevi bir karakterdir Cem Ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından Cem Adrian ile tanışma anısını anlattı.
18.12.2023 Cadde
Berrak Tüzünataç: Yalnız olmaktan keyif alıyorum
Berrak Tüzünataç: Yalnız olmaktan keyif alıyorum Oyuncu Berrak Tüzünataç önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Tüzünataç, muhabirlerin, "Yakın arkadaşlarınız Umut Evirgen ve Alina Boz'un düğününde çok mutlu görünüyordunuz. Size ne zaman sıra gelecek?" sorusuna yanıt verdi.
17.12.2023 Cadde
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını Oyuncu Alina Boz ile yönetmen Umut Evirgen, dünyaevine girdi. Düğünden ilk görüntüler de sosyal medyadan paylaşıldı.
2.12.2023 Cadde
Özge Özpirinçci'den babasına veda! Oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı
Özge Özpirinçci'den babasına veda! Oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı Oyuncu Özge Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci, önceki hayatını kaybetmişti. Kadri Emrah Özpirinçci'nin cenazesi, Üsküdar Şakirin Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından toprağa verildi.
14.10.2023 Magazin
Özge Özpirinçci'den babasına veda! Oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı
Özge Özpirinçci'den babasına veda! Oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı Oyuncu Özge Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci, önceki hayatını kaybetmişti. Kadri Emrah Özpirinçci'nin cenazesi, Üsküdar Şakirin Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından toprağa verildi.
14.10.2023 Cadde
Özge Özpirinçci: Çocuğu giyinmeye nasıl ikna edeceğiz?
Özge Özpirinçci: Çocuğu giyinmeye nasıl ikna edeceğiz? Kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştiren ve evlendikten kısa bir süre sonra Mercan ismini verdiği kızını dünyaya getirerek ilk kez annelik heyecanı yaşayan Özge Özpirinçci, önceki gün eşiyle bir davete katıldı. Çift, kızları Mercan hakkında konuştu.
14.09.2023 Cadde
Berrak Tüzünataç'ın bitmeyen tatili! Denizde sohbet etti
Berrak Tüzünataç'ın bitmeyen tatili! Denizde sohbet etti Ünlüler dünyası, tatil bölgelerinde deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. Bu isimlerden biri de yaz sezonunu haziran ayında Bodrum'da açan Berrak Tüzünataç. Ünül oyuncu, bu kez Çeşme'de objektiflere yansıdı.
17.08.2023 Cadde
Özge Özpirinçci ve kızının tekne gezintisi!
Özge Özpirinçci ve kızının tekne gezintisi! Özge Özpirinçi eşi Burak Yamantürk ve kızları Mercan’la, önceki gün Bozburun’da görüntülendi. Piyade ismini verdikleri tekne ile dolaşan anne kıza dönüş vakti geldiğinde Burak Yamantürk yardım etti.
8.08.2023 Cadde
Nejat İşler'e Berrak Tüzünataç sorusu!
Nejat İşler'e Berrak Tüzünataç sorusu! Son olarak 'Aile' dizisinde rol olan Nejat İşler, önceki gece Beyoğlu'nda görüntülendi. Ünlü oyuncu, gazetecilerin bir dönem aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç ile ilgili sorusu üzerine ilginç bir yanıt verdi.
30.07.2023 Cadde
Berrak Tüzünataç ile Umut Eker arasında hararetli konuşma!
Berrak Tüzünataç ile Umut Eker arasında hararetli konuşma! Oyuncu Berrak Tüzünataç'ın Bodrum tatili devam ediyor. Önceki gün Yalıkavak Momo Beach’te objektiflere yansıyan 38 yaşındaki güzele, stil danışmanı Umut Eker de eşlik etti.
27.07.2023 Cadde
Berrak Tüzünataç'tan bikinili pozlar! 'Sen hiç makarna yemiyor musun?'
Berrak Tüzünataç'tan bikinili pozlar! 'Sen hiç makarna yemiyor musun?' Geçtiğimiz ay Bodrum'da sezonu açan oyuncu Berrak Tüzünataç, tatile devam ediyor. Ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarla adından söz ettirdi. Tüzünataç'ın paylaşımına, beğeni ve yorum yağdı.
25.07.2023 Cadde
Raisa&Vanessa tasarımını giydi
Raisa&Vanessa tasarımını giydi Beyonce, önceki akşam ‘Rönesans Dünya Turu 2023’ün Kentucky ayağında hayranlarının karşısına çıktı.
19.07.2023 Cadde
Sezonun yorgunluğunu atıyor
Sezonun yorgunluğunu atıyor Berrak Tüzünataç, önceki gün Yalıkavak’taki Momo Beach’te görüntülendi.
30.06.2023 Cadde
Berrak Tüzünataç, Bodrum tatilini sürdürüyor
Berrak Tüzünataç, Bodrum tatilini sürdürüyor Oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki gün Bodrum'daki bir plajda görüntülendi. Deniz ve güneşin tadını çıkartan 38 yaşındaki güzele, bir erkek arkadaşı da eşlik etti.
29.06.2023 Cadde
‘Üzücü bir şey’
‘Üzücü bir şey’ Denebunu Awards ödülleri, Berrak Tüzünataç sunumuyla sahiplerini buldu.
17.06.2023 Cadde
Ünlü isimler sezonu Bodrum'da açtı! Berrak Tüzünataç'ın fit görüntüsü dikkat çekti
Ünlü isimler sezonu Bodrum'da açtı! Berrak Tüzünataç'ın fit görüntüsü dikkat çekti Havaların ısınmasıyla birlikte magazin dünyasının ünlü isimleri de tatil sezonunu açmaya başladı. Tatil sezonunu Bodrum’da açan Özge Özpirinçci ve Berrak Tüzünataç’a arkadaşları Fırat Çelik ve Tanem Sivar eşlik etti. Yalnız başına denize giren Berrak Tüzünataç, fiziğiyle göz doldurdu.
6.06.2023 Cadde
Bodrum çıkarması
Bodrum çıkarması Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç ve Fırat Çelik, Bodrum sezonunu açtı. Özpirinçci, denizin ve güneşin keyfini doyasıya çıkarırken eşi Burak Yamantürk ise başka bir plajda kızları Mercan’la ilgilendi.
6.06.2023 Cadde
Berrak Tüzünataç tatil sezonunu açtı
Berrak Tüzünataç tatil sezonunu açtı Havalar iyice ısındı, ünlüler de rotalarını tatil bölgelerini çevirdi. Masmavi deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarmak için Ege'yi tercih eden isimlerden biri de oyuncu Berrak Tüzünataç oldu.
2.06.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Berrak Tüzünataç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.