Beş Kardeş

Beş Kardeş

Son dakika Beş Kardeş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Beş Kardeş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Beş Kardeş haber sayfamızda...

Beş Kardeş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.533 beş kardeş haberi bulunmuştur.
Hayali gerçeğe dönüştüren kadın
Hayali gerçeğe dönüştüren kadın Yakın dönemin en üretken ve yetenekli oyuncularının başında gelen Merve Dizdar, Türkiye’ye Cannes’dan En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü getirerek bir ilke imza attı.
29.05.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Köksal Engür hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Köksal Engür hayatını kaybetti Seslendirme sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu İsmail Köksal Engür, 77 yaşında böbrek yetmezliğine bağlı komplikasyonlar sebebiyle hayatını kaybetti. Oyuncu Cengiz Bozkurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi duyurdu. Usta oyuncu Engür, özellikle son dönemde "Leyla ile Mecnun" dizisinde oynadığı "Ak Sakallı Dede" rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştı.
27.03.2023 Cadde
Ülkeyi ayağa kaldıran aile dramı! 3 kardeşin katili aynı evden çıktı
Ülkeyi ayağa kaldıran aile dramı! 3 kardeşin katili aynı evden çıktı 14 yaşındaki erkek kardeşleri odasında müzik dinliyor, ablaları ise mutfakta bulaşıkları yıkıyordu. O esnada sessizce kapıdan içeri giren bir adam evde büyük bir dehşet saçacak, adamın kimliğinin ortaya çıkması sadece komşuların değil, olayı duyan herkesin ağzını açık bırakacaktı.
29.09.2022 Dünya
SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor yarı finale kim kaldı - kazandı, yarı final nerede, hangi yarışmacılarla yapılacak?
SURVİVOR KİM ELENDİ? Survivor yarı finale kim kaldı - kazandı, yarı final nerede, hangi yarışmacılarla yapılacak? Survivor 2022 All Star Ünlüler - Gönüllüler sezonu adım adım sona yaklaşıyor. Aylarca birbiriyle mücadele eden Survivor yarışmacıları arasından en iyiler yarı finale kaldı. Survivor yarı final bu akşam yayınlanacak. Peki Survivor'da en son kim elendi, yarı finale kim kaldı? Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Survivor yarı final nerede, hangi yarışmacılarla yapılacak? Survivor yarı finalden, büyük finale kalmak için yarışma var mı, SMS oylaması mı olacak?
29.06.2022 Cadde
Survivor Adem kimdir, sakatlandı mı? Survivor Adem kaç yaşında, nereli?
Survivor Adem kimdir, sakatlandı mı? Survivor Adem kaç yaşında, nereli? Survivor Adem, Ünlüler takımının yarışmacıları arasında yer alıyor. Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Adem'in bir sakatlık yaşadığı ekranlara geliyor. Peki Survivor Adem kimdir, kaç yaiında? Survivor Adem'in son durumu nedir?
15.04.2022 Cadde
Adem Kılıççı kimdir aslen nereli mesleği ne, nişanlısı kim? Survivor Adem Kılıççı hayatı ve kariyeri...
Adem Kılıççı kimdir aslen nereli mesleği ne, nişanlısı kim? Survivor Adem Kılıççı hayatı ve kariyeri... Survivor 2022 All Star kadrosunda Ünlüler takımında mücadele eden isimlerden olan Adem Kılıçcı Survivor'da uzun süredir sakatlığı nedeniyle parkurda mücadele edemiyordu. Uzun bir aranın ardından ekrana gelen son bölümde parkura çıkan ve ilk oyununu kazanan Adem Kılıçcı'nın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. İşte merak edilenler...
28.03.2022 Cadde
Uber ile evinden ayrılıp ortadan kayboldu! 5 saat sonra sır ölüm
Uber ile evinden ayrılıp ortadan kayboldu! 5 saat sonra sır ölüm Uber şoförüyle evinden ayrılıp ortadan kaybolan 21 yaşındaki genç kızın cansız bedeni sabahın erken saatlerinde bir hastane önünde bulundu. Ancak onu oraya kimin götürdüğü belli değildi. Şüpheli ölümün bir cinayet mi yoksa intihar mı olduğu hâlâ polisler tarafından araştırılıyor.
1.03.2022 Dünya
Devasa bir gökdelen büyüklüğünde! İstikamet Dünya...
Devasa bir gökdelen büyüklüğünde! İstikamet Dünya... Bir asteroidin hızla yaklaşarak korkunç bir çarpışmayla Dünya'daki hayata son vermesi Hollywood filmleri için "sıradan" olarak adlandırılabilecek bir senaryo. Ancak bilim insanları bunun, insanların hazırlıklı olması gereken bir duruma dönüşebileceği konusunda sık sık uyarıda bulunuyor. İsrail'de yayınlanan bir haber, tam da bunu kanıtlar nitelikte.
25.02.2022 Dünya
Havacılık tarihinin en gizemli kazasında yeni gelişme! Yayınlanmamış kayıtlar var
Havacılık tarihinin en gizemli kazasında yeni gelişme! Yayınlanmamış kayıtlar var Havacılık tarihinde yaşanan en gizemli kazalardan biri Malezya uçağı vakasıyla yaşandı. Bir anda ortadan kaybolan uçak ve mürettabatına dair hâlâ hiçbir iz bulunamadı. Komplo teorileri birbirini kovalarken asıl soru bu uçağa dair neden hiçbir izin bulunamaması oldu. Uçağın ortadan kaybolmasından biri veya birileri mi sorumluydu? Gerçek başkaysa bu uçak ve mürettebatı nerede? Malezya uçağının esrarengiz yok oluşuna dair yeni bir gelişme var.
20.03.2022 Dünya
Beş kardeş duman olup uçtu! Büyük sır
Beş kardeş duman olup uçtu! Büyük sır Batı Virginia'daki evleri alevler içinde kaldıktan sonra ortadan kaybolan Sodder çocuklarının tüyler ürpertici hikayesi, akıllarda cevaplardan çok soru işaretleri bırakıyor. Trajik Noel gizemi, 5 küçük kardeşin ortadan kaybolmasının üzerinden geçen zamana rağmen hâlâ çözülemedi.
22.02.2022 Dünya
Beş kardeş duman olup uçtu! Büyük sır
Beş kardeş duman olup uçtu! Büyük sır ABD’de Batı Virginia'daki evleri alevler içinde kaldıktan sonra ortadan kaybolan Sodder çocuklarının tüyler ürpertici hikayesi, akıllarda cevaplardan çok soru işaretleri bırakıyor.
19.02.2022 Haberler
Survivor Adem Kılıçcı kimdir, nereli, kaç yaşında? Adem Kılıçcı hangi yıl Survivor'da yarıştı, kaçıncı oldu?
Survivor Adem Kılıçcı kimdir, nereli, kaç yaşında? Adem Kılıçcı hangi yıl Survivor'da yarıştı, kaçıncı oldu? Survivor 2022 All Star sezonu başlıyor. Birbirinden hırslı ve yarışmacılar ise izleyicilerin dikkatini çekmeye şimdiden başladı. Survivor 2022 yarışmacıları arasında geçtiğimiz yıllarda mücadele eden Adem Kılıçcı da bulunuyor. Peki Survivor Adem Kılıçcı kimdir, kaç yaşında? Survivor 2022 Ünlüler yarışmacısı Adem Kılıçcı nereli, hangi yıl Survivor'da yarıştı, kaçıncı oldu? İşte Survivor 2022 yarışmacısı Adem Kılıçcı'nın biyografisi haberimizde...
17.01.2022 Cadde
Merve Dizdar film ve dizileri | Merve Dizdar kimdir kaç yaşında aslen nereli?
Merve Dizdar film ve dizileri | Merve Dizdar kimdir kaç yaşında aslen nereli? Merve Dizdar son dönemden adından fazlası ile söz ettiren isimler arasında yer almaya devam ediyor. Son olarak TRT 1 ekranında yayımlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat veren ve geniş kitlelerin beğenisini kazanan Merve Dizdar Tiyatro kökenli oyuncular arasında yer alıyor. İşte Merve Dizdar hayatı kariyeri hakkında merak edilenler...
1.01.2022 Cadde
Beş küçük ayıcık masalı
Beş küçük ayıcık masalı Zamanların birinde, ormanın dibinde bir ayıcık ailesi yaşarmış. Anne babalarıyla yaşayan beş tane minik ayıcık bahçelerinde neşeyle oynar, koşarlarmış.
2.12.2021 Masal Oku
Bir moda devinin arkasındaki savaşçı
Bir moda devinin arkasındaki savaşçı Ünlü Fransız modacı Christian Dior’un markasını kurmasına ve ikonik parfümüne ilham veren kardeşi Catherine Dior’un Nazilere karşı direnişi bir kitaba konu oldu
12.09.2021 Dünya
Kırmızı Oda Gülben kim? Kırmızı Oda Gülben hikayesi nedir?
Kırmızı Oda Gülben kim? Kırmızı Oda Gülben hikayesi nedir? Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayattan alınan hikayelerle yazdığı kitaplar televizyona dizi olarak yansıtıldı. Gerçek hayatta yaşanmış hikayeler izleyicileri ekrana bağladı. TRT 1 kanalında ekrana gelen Masumlar Apartmanı ve TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda birlikte heyecan dolu sahneleri ekrana taşıyacak. Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Kırmızı Oda'ya konuk oluyor. Peki Kırmızı Oda Gülben kim, konusu nedir?
18.06.2021 TV Rehberi
Kırmızı Oda Alya kimdir, diziden ayrılıyor mu, gerçek adı ne? Melisa Sözen kimdir, kaç yaşında?
Kırmızı Oda Alya kimdir, diziden ayrılıyor mu, gerçek adı ne? Melisa Sözen kimdir, kaç yaşında? Kırmızı Oda Alya karakterini ünlü oyuncu Melisa Sözen canlandırıyor. Alya hikayesi ile Kırmızı Oda'ya damga vurdu. Alya, küçük yaşlarda iken annesini kaybetti. Hukuk fakültesini birincilikle bitiren Alya'nın yeni bölümdeki değişimi ve veda sahnesi ile izleyicilerde merak uyandırdı. Peki Kırmızı Oda Alya kimdir, diziden ayrılıyor mu? İşte Kırmızı Oda Alya'nın yeni hali...
27.11.2020 Cadde
Kırmızı Oda Alya kimdir, hikayesi nedir? Melisa Sözen kimdir, kaç yaşında?
Kırmızı Oda Alya kimdir, hikayesi nedir? Melisa Sözen kimdir, kaç yaşında? Kırmızı Oda Alya karakterini Melisa Sözen canlandırıyor. Alya, Kırmızı Oda dizisine damga vuran karakterler arasında yer alıyor. Alya annesini küçük yaşlarda iken kaybetmiş ve babasıyla bir evde yaşamış. Peki Kırmızı Oda Alya kimdir, Melisa Sözen kaç yaşında?
20.11.2020 Cadde
Solmaz Çiros kimdir, kaç yaşında? Solmaz Çiros nereli, ne iş yapıyor?
Solmaz Çiros kimdir, kaç yaşında? Solmaz Çiros nereli, ne iş yapıyor? Solmaz Çiros bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olarak katılacak. Daha önce evlilik programında yer alan Solmaz Çiros'un yaşamı ise merak ediliyor. Peki Solmaz Çiros kimdir, kaç yaşında?
17.11.2020 Cadde
Kırmızı Oda oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Kırmızı Oda hangi kitaptan uyarlama, yazarı kim?
Kırmızı Oda oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Kırmızı Oda hangi kitaptan uyarlama, yazarı kim? Kırmızı Oda bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı dizi kısa sürede adından söz ettiren yapımlar arasında girdi. Alya, Meliha ve Melek karakterleri diziye damga vuruyor. Peki Kırmızı Oda oyuncuları kimler, nerede çekiliyor?
6.11.2020 Cadde
Kırmızı Oda Alya kimdir, gerçek adı nedir? Melisa Sözen kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Kırmızı Oda Alya kimdir, gerçek adı nedir? Melisa Sözen kimdir, hangi dizilerde oynadı? Kırmızı Oda dizisinde yer alan Alya karakteri hikayesi ile izleyiciler tarafından araştırılıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Alya karakterine ünlü oyuncu Melisa Sözen haya veriyor. Peki Kırmızı Oda Alya, Melisa Sözen kimdir?
23.10.2020 Cadde
Kırmızı Oda 8. bölüm ile bu akşam ekrana geliyor! Kırmızı Oda konusu, oyuncu kadrosu....
Kırmızı Oda 8. bölüm ile bu akşam ekrana geliyor! Kırmızı Oda konusu, oyuncu kadrosu.... Kırmızı Oda dizisi bu akşam yeni bölüm ekrana gelecek. Cuma akşamları ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinde bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Alya'nın hikayesinin yanı sıra Dr. Piraye tarafından Akif'in gerçek hikayesi irdelenmeye devam edecek. Genç Osman'ın yaşadığı zor süreç bir başka konu olurken dizinin yeni bölümünde bu akşam Galip karakteri ile Celil Nalçakan konuk olacak. İşte Kırmızı Oda dizisi konusu oyuncu kadrosu.... Kırmızı Oda hangi kitaptan uyarlandı?
23.10.2020 Cadde
Kırmızı Oda oyuncuları kimler? Kırmızı Oda nerede çekiliyor, konusu nedir?
Kırmızı Oda oyuncuları kimler? Kırmızı Oda nerede çekiliyor, konusu nedir? Kırmızı Oda 7. yeni bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. TV8 kanalının beğeniyle izlenilen dizisi Kırmızı Oda oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir? Gerçek hikayeleri anlatan Kırmızı Oda 7. yeni bölüm fragmanı haberimizde...
16.10.2020 Cadde
Kırmızı Oda Alya'nın hikayesi ve gerçek adı nedir? Kırmızı Oda Alya, Melisa Sözen kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Kırmızı Oda Alya'nın hikayesi ve gerçek adı nedir? Kırmızı Oda Alya, Melisa Sözen kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Alya, Kırmızı Oda dizisinde dikkat çeken karakterler arasında yer alıyor. Kırmızı Oda Alya karakterine ünlü oyuncu Melisa Sözen canlandırıyor. Alya, dizide hikayesini psikiyatriste anlattı. Peki Kırmızı Oda Alya, Melisa Sözen kimdir? İşte Alya'nın hikayesi...
16.10.2020 Cadde
Kırmızı Oda Alya gerçek adı ve hikayesi nedir? Kırmızı Oda Alya, Melisa Sözen kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Kırmızı Oda Alya gerçek adı ve hikayesi nedir? Kırmızı Oda Alya, Melisa Sözen kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kırmızı Oda dizisine damga vuran karakterlerden biri ise Alya oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Alya karakterini Melisa Sözen canlandırıyor. Alya babası ile ilk kez 7 yaşında babası hapishaneden çıkınca tanışıyor. İzleyiciler Alya'nın hikayesini merak ediyor. Peki Kırmızı Oda Alya'nın gerçek adı nedir? Melisa Sözen kimdir?
9.10.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Beş Kardeş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.