Beşikta

Beşikta

Son dakika Beşikta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Beşikta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Beşikta haber sayfamızda...

Beşikta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62 beşikta haberi bulunmuştur.
Hentbol Süper Ligleri 10 Eylül'de başlıyor!
Hentbol Süper Ligleri 10 Eylül'de başlıyor! 2022-2023 Hentbol Sezonu Erkekler ve Kadınlar Süper Lig müsabakaları 10 Eylül 2022 Cumartesi günü oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlıyor.
28.07.2022 Diğer
Medipol Başakşehir'den Michy Batshuayi bombası
Medipol Başakşehir'den Michy Batshuayi bombası Teknik direktör Emre Belözoğlu ile birlikte Süper Lig’e bu sezon da damga vurmak isteyen Başakşehir, transferde büyük oynuyor. Turuncu- Lacivertliler, Mesut Özil’den sonra Michy Batshuayi ile de büyük ölçüde anlaştı. Transferin birkaç gün içinde duyurulması bekleniyor.
18.07.2022 Basaksehir
Wesley Sneijder'den Beşiktaş - Ajax maçı öncesi olay iddia! Canlı yayında konuştu
Wesley Sneijder'den Beşiktaş - Ajax maçı öncesi olay iddia! Canlı yayında konuştu Şampiyonlar Ligi'inde Sporting'e mağlup olan Beşiktaş 4 hafta sonunda puan elde edemedi. Bir sonraki hafta lider Ajax ile karşı karşıya gelecek siyah-beyazlı takımla ilgili ilginç bir çıkış geldi. Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, yorumculuk yaptığı programda Beşiktaş - Ajax maçıyla ilgili önemli bir iddiada bulundu.
4.11.2021 Beşiktaş
EXXEN | Nasıl izlenir? Exxen ücreti (fiyatı) ne kadar, üye nasıl olunur?
EXXEN | Nasıl izlenir? Exxen ücreti (fiyatı) ne kadar, üye nasıl olunur? Bu akşam Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşikta, deplasmanda Borussia Dortmund'un konuğu oluyor. Karşılaşma dijital içerik platformu Exxen'den yayınlanacak. Maçı kaçırmak istemeyenler sıklıkla "Exxen nasıl izlenir? Exxen ücreti (fiyatı) ne kadar, üye nasıl olunur?" sorusunu yöneltiyor.
16.09.2021 Cadde
Beşiktaş'ta futbol takımının şort ve konç sponsoru Sompo Sigorta oldu
Beşiktaş'ta futbol takımının şort ve konç sponsoru Sompo Sigorta oldu Beşiktaş Kulübü, Sompo Sigorta ile futbol takımının şort ve konç sponsorluğu için anlaşma yaptıklarını duyurdu.
16.09.2021 Beşiktaş
Ünlü mankeni öldüresiye döven eski sevgilisi tutuklandı
Ünlü mankeni öldüresiye döven eski sevgilisi tutuklandı Beşiktaş'taki bir eğlence mekanında eski kız arkadaşı Gizem Akbaş'ı darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
22.07.2021 Haberler
Son dakika - Beşiktaş'ın gözdesi Alex Teixeira’nın gözü Avrupa’da
Son dakika - Beşiktaş'ın gözdesi Alex Teixeira’nın gözü Avrupa’da Bonservisi elinde olan Brezilyalı futbolcu, kariyerini Avrupa’da sürdürmenin planlarını yapıyor. Teixeira’nın, Beşiktaş’ın yaptığı ilk teklifi yükseltmesi halinde rotasını siyah-beyazlılara çevirebileceği ileri sürüldü.
2.07.2021 Beşiktaş
Beşiktaş - Sivasspor: 3-0
Beşiktaş - Sivasspor: 3-0 Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş kendi evinde Sivasspor'u konuk etti. Beşiktaş maçı 3-0 kazanarak ligde 2. sıraya yükseldi. Sivasspor'da Hakan Arslan kırmızı kart gördü. Beşiktaş, üst üste 3. galibiyetini aldı.
28.12.2020 Skorer
5. yaş kutlandı
5. yaş kutlandı Ege Beşiktaşlı İşadamları Derneği, 5. kuruluş yıldönümü ve yeni yıl dolayısıyla özel bir kokteyl düzenledi.
21.12.2019 Ege
Abdullah Avcı: "Ruiz hafta sonu oynayacak gibi duruyor"
Abdullah Avcı: "Ruiz hafta sonu oynayacak gibi duruyor" Abdullah Avcı, Hayat her gün sana yeni bir fırsat sunuyor, yarın da bu fırsatlardan bir tanesi. Önemli olan sonuca yansıtmak, şu ana kadar yansıtamadık. Alacağımız bir galibiyetle umarım bu enerji yeniden yukarı çıkar dedi.
2.10.2019 Futbol
Ali Ece: Talisca'dan esirgedin, haybeye maaş ödüyorsun!
Ali Ece: Talisca'dan esirgedin, haybeye maaş ödüyorsun! Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Genk ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Tivibuspor'da Ali Ece müsabakayı değerlendirdi. Ece, "Kadroya net ofansif olarak Adem Ljajic'i katman yetmez. Sayısal anlamda ofansif anlamda etkili futbolcu sayın fazla olmalı. Senin hangi golcün var ki? Hangi 10 numaran var ki? Talisca çok para istiyormuş. Bonservisi pahalıysa tamam ama maaşı hakkında konuşuyorsan, senin kadronda haybeye maaş alan çok futbolcu var. Adem Ljajic'e de para veriyorsun. Talisca'dan esirgediğin paraları yanlış harcadın." ifadelerini kullandı.
9.11.2018 Futbol
Beşiktaş Mertcan Çam'ı 40 gün önce transfer etmiş! Belgesi...
Beşiktaş Mertcan Çam'ı 40 gün önce transfer etmiş! Belgesi... Beşiktaş’ın, Trabzonspor’da 4 yılda sadece 3 dakika forma giyen Mertcan Çam’ı transfer etmek için 40 gün önce sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Kartal, 15 ay sonra serbest kalacak olan ve halen 2. Lig ekibi Bandırmaspor’da oynayan 23 yaşındaki futbolcu için 885 bin dolar fesih bedeli ödeyecek. Futbolcunun alacağı ücret ise ayrıca belirlenecek
30.06.2020 Beşiktaş
Vodafone Park'ta Mehmet Ekici'ye özel ilgi!
Vodafone Park'ta Mehmet Ekici'ye özel ilgi! Fenerbahçe taraftarları, Beşiktaş'a karşı ilk 11'de sahaya çıkan Mehmet Ekici'ye büyük ilgi gösterdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Rıdvan Dilmen'den derbi tahmini!
Rıdvan Dilmen'den derbi tahmini! Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanacak Beşikta-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. Dilmen: "Bu maç sadece Beşiktaş ve..."
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaşlı futbolcu Vida: "Bazı mutlulukların parasal karşılığı yoktur”
Beşiktaşlı futbolcu Vida: "Bazı mutlulukların parasal karşılığı yoktur” Beşiktaş'ın Hırvat defans futbolcusu Domagoj Vida, transfer döneminde daha fazla para teklif eden kulüplerin olduğunu fakat siyah-beyazlılara söz verdiğini açıkladı. Vida ayrıca Beşiktaş'ta mutlu olduğunu belirterek, "Bazı mutlulukların parasal karşılığı yoktur" dedi.
30.06.2020 Beşiktaş
Cenk Tosun sahaya çıktı!
Cenk Tosun sahaya çıktı! Everton'ın Beşikta'tan kadrosuna kattığı Cenk Tosun, takımla beraber sahadaki yerini ilk kez aldı.
12.01.2018 Futbol
Aras Özbiliz'e Vitesse talip oldu...
Aras Özbiliz'e Vitesse talip oldu... Beşikta'a geldiği günden beri forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakan Aras Özbiliz'e talip çıktı...
30.06.2020 Beşiktaş
Sevilla'dan inanılmaz geri dönüş!
Sevilla'dan inanılmaz geri dönüş! Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda Sevilla ilk yarıda 3-0 yenik duruma düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşe imza atarak Liverpool'la 3-3 berabere kaldı. Beşikta
Alvaro Negredo'yu şaşırtan sürpriz!
Alvaro Negredo'yu şaşırtan sürpriz! Beşikta'ın İspanyol golcüsü, Alvaro Negredo'ya sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.
22.08.2017 Futbol
Beşiktaş'ın yeni transferi Pepe, sağlık kontrolünden geçti
Beşiktaş'ın yeni transferi Pepe, sağlık kontrolünden geçti Beşikta'ın Real Madrid'den transfer ettiği Pepe, sağlık kontrolünden geçti. Kulüp televizyonu bu anları mini bir klip halinde yayınladı
5.07.2017 Futbol
Güntekin Onay: Çok sevimli bir oyuncu değil...
Güntekin Onay: Çok sevimli bir oyuncu değil... Ntvspor spikeri Güntekin Onay, Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Portekizli yıldız futbolcu Pepe hakkında konuştu.
26.06.2017 Futbol
Beşiktaş 'şampiyon' sloganıyla karşılandı!
Beşiktaş 'şampiyon' sloganıyla karşılandı! Gaziantepspor ile oynayacağı maç için Gaziantep havalimanına gelen Beşiktaş kafilesini taraftarlar ‘Şampiyon Beşiktaş’ sloganıyla karşıladı.
27.05.2017 Futbol
Ünlülerden Beşikta-Fenerbahçe maçı tahmini
Ünlülerden Beşikta-Fenerbahçe maçı tahmini Moda dünyasının ünlü ismi İvana Sert, Beşiktaş - Fenerbahçe maçı öncesi...
30.06.2020 Beşiktaş
Erman Toroğlu: "De Jong canlı bomba gibi"
Erman Toroğlu: "De Jong canlı bomba gibi" Aspor yorumcusu Ermen Toroğlu, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ilk yarısını değerlendirdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi Palabıyık'ın notu belli oldu
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi Palabıyık'ın notu belli oldu Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi Ali Palabıyık'ın notu belli oldu.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Beşikta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.