Beşiktaş Aygaz

Beşiktaş Aygaz

Son dakika Beşiktaş Aygaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Beşiktaş Aygaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Beşiktaş Aygaz haber sayfamızda...

Beşiktaş Aygaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41 beşiktaş aygaz haberi bulunmuştur.
Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'nda Mehmet Korer Koral başantrenör oldu
Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'nda Mehmet Korer Koral başantrenör oldu Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'nda başantrenörlük görevine Mehmet Korer Koral getirildi.
8.07.2021 Beşiktaş
Beşiktaş, Müfit Arın ve 7 oyuncuyla yollarını ayırdı
Beşiktaş, Müfit Arın ve 7 oyuncuyla yollarını ayırdı Beşiktaş Kulübü, erkek hentbol takımı antrenörü Müfit Arın, yardımcıları ve 7 oyuncuyla yollarını ayırdı.
7.06.2021 Beşiktaş
İzmir’in altın yılı
İzmir’in altın yılı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in hem İzmir kulüplerine verdiği destek hem de İzmir Büyükşehir Belediyespor’a kazandırdığı vizyon, sportif başarıların art arda gelmesini sağladı. Kent ekiplerinin ekonomik olarak rahatlamasını amaçladıklarını belirten Soyer, “İzmir’de sporun her branşı bu sene şahlandı. Elimizden gelen desteği her zaman vereceğiz” dedi
30.05.2021 Ege
Türkiye Hentbol Şampiyonu İzmir BŞB
Türkiye Hentbol Şampiyonu İzmir BŞB Beşiktaş Aygaz ile İzmir Büyükşehir Belediyesi, Erkekler Türkiye Kupası Finali’nde karşı karşıya geldi. Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Beşiktaş Aygaz 17-14 önde tamamladı.
29.05.2021 Ege
Büyükşehir’de çifte kupa heyecanı
Büyükşehir’de çifte kupa heyecanı İzmir Büyükşehir Belediyespor erkekler ve kadınlarda Türkiye Kupası’nda finale kaldı. Hentbol Türkiye Kupası’nda finale adını yazdıran İzmir Büyükşehir Belediyespor’un kadın ve erkek hentbol takımları kupaya bir adım daha yaklaştı.
25.05.2021 Ege
Son dakika - Beşiktaş Aygaz kupada finale yükseldi!
Son dakika - Beşiktaş Aygaz kupada finale yükseldi! Beşiktaş Aygaz Erkek Hentbol Takımı, Türkiye Kupası yarı final rövanşında Göztepe'yi 37-27 mağlup ederek finale yükseldi.
23.05.2021 Beşiktaş
Son dakika - Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'nda bir pozitif vaka daha!
Son dakika - Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'nda bir pozitif vaka daha! Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'nda bir oyuncunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.
3.05.2021 Beşiktaş
Son dakika - Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'nda pozitif vaka!
Son dakika - Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'nda pozitif vaka! Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'nda bir oyuncunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.
2.05.2021 Beşiktaş
Son dakika - Beşiktaş Aygaz'da iki kişinin daha Kovid-19 testi pozitif çıktı
Son dakika - Beşiktaş Aygaz'da iki kişinin daha Kovid-19 testi pozitif çıktı Beşiktaş Kulübü, hentbol takımına bugün yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinde iki kişinin sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.
2.04.2021 Beşiktaş
Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'nda bir pozitif vaka!
Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'nda bir pozitif vaka! Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı takımın hentbol takımında bir sporcunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını ve iki karşılaşmanın ileri tarihe ertelendiğini açıkladı.
27.03.2021 Beşiktaş
Beşiktaş Aygazlı hentbolcu Burak Turan ameliyat edildi
Beşiktaş Aygazlı hentbolcu Burak Turan ameliyat edildi Beşiktaş Aygaz Erkek Hentbol Takımı'nın oyuncusu Burak Turan, parmak kırığı nedeniyle operasyon geçirdi.
26.03.2021 Beşiktaş
Beşiktaş Aygaz, Alingsas'a konuk olacak
Beşiktaş Aygaz, Alingsas'a konuk olacak EHF Avrupa Ligi C Grubu'nda henüz galibiyeti bulunmayan siyah-beyazlı hentbol takımı, son maçında yarın İsveç ekibiyle karşı karşıya gelecek
1.03.2021 Diğer
Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'na yeni sponsor
Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'na yeni sponsor Beşiktaş Kulübü, GM Bilişim'in Beşiktaş Aygaz hentbol takımına forma sırt sponsoru olduğunu duyurdu.
27.02.2021 Diğer
Nexe - Beşiktaş Aygaz: 32-26
Nexe - Beşiktaş Aygaz: 32-26 Beşiktaş Aygaz Erkek Hentbol Takımı, EHF Avrupa Ligi C Grubu'nun ikinci hafta erteleme maçında Hırvatistan temsilcisi Nexe'ye 32-26 yenildi.
15.02.2021 Diğer
Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'nın ulaşım sponsoru TEMSA oldu
Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'nın ulaşım sponsoru TEMSA oldu Beşiktaş Kulübü, TEMSA ile Beşiktaş Aygaz hentbol takımı için sponsorluk anlaşması yapıldığını duyurdu.
8.01.2021 Diğer
Beşiktaş Aygaz'ın maçları ertelendi!
Beşiktaş Aygaz'ın maçları ertelendi! Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'nın iki maçı Kovid-19 yüzünden ertelendi
23.10.2020 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Çebi, Pınar Gültekin'in ailesini ağırladı
Beşiktaş Başkanı Çebi, Pınar Gültekin'in ailesini ağırladı Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı'nın Beykoz Belediyesi ile oynadığı maçta merhume Pınar Gültekin'in annesi Şefika Gültekin ile babası Sıddık Gültekin'i ağırladı.
16.10.2020 Beşiktaş
Hentbolda 2020-2021 sezonu yarın başlayacak
Hentbolda 2020-2021 sezonu yarın başlayacak Hentbolda 2020-2021 sezonu, Erkekler Süper Lig'de yarın oynanacak 5 maçla başlayacak.
25.09.2020 Diğer
Hentbolda 2020-2021 sezonunda liglerde mücadele edecek takımlar belli oldu
Hentbolda 2020-2021 sezonunda liglerde mücadele edecek takımlar belli oldu Türkiye Hentbol Federasyonu, 2020-2021 sezonunda Erkekler ve Kadınlar Süper Lig, 1. Lig ve 2. liglerde mücadele edecek takımların belli olduğunu açıkladı.
18.08.2020 Diğer
Beşiktaş Aygaz, Avrupa Ligi'ne doğrudan katılacak!
Beşiktaş Aygaz, Avrupa Ligi'ne doğrudan katılacak! Beşiktaş Aygaz Erkek Hentbol Takımı'nın Avrupa Ligi'ne doğrudan katılmaya hak kazandığı bildirildi. 
20.07.2020 Diğer
Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı, Josip Buljubasic ve Genco İlanç'ı transfer etti
Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı, Josip Buljubasic ve Genco İlanç'ı transfer etti Beşiktaş Aygaz Hentbol Takımı, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Josip Buljubasic ve Genco İlanç'ı renklerine kattı.
8.07.2020 Diğer
Beşiktaş Aygaz, EHF Şampiyonlar Ligi için "wildcard" başvurusu!
Beşiktaş Aygaz, EHF Şampiyonlar Ligi için "wildcard" başvurusu! Beşiktaş Aygaz Erkek Hentbol Takımı, 2020-2021 sezonunda Avrupa Hentbol Federasyonuna (EHF) Şampiyonlar Ligi'nde yer almak için "wildcard" başvurusunda bulundu. 
1.07.2020 Diğer
Son dakika | Beşiktaş: Kazanacağımız kupalar insan sağlığından önemli değildir
Son dakika | Beşiktaş: Kazanacağımız kupalar insan sağlığından önemli değildir Beşiktaş Kulübü, Türkiye Hentbol Federasyonunun aldığı kararı destekleyen bir açıklama yayınladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Urgancılar: 'VAR masasında Beşiktaş'a nasıl gol attırırız diye uğraşanlar var'
Urgancılar: 'VAR masasında Beşiktaş'a nasıl gol attırırız diye uğraşanlar var' Sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, "Eskiden saha içinde Beşiktaş'a gol atan hakem varken, şimdi saha dışında VAR masasında Beşiktaş'a nasıl gol attırırız diye uğraşanlar var. Ama şunu bilsinler ki, bardağı taşıran son damla misali, bizim bardaklarımız çoktan dolu. Hatta barajlar doldu" dedi.
9.11.2021 Beşiktaş
Futbola sponsor dopingi
Futbola sponsor dopingi Futbolda sponsorluk gelirlerinde artış yaşanıyor. Geçen yıl pandemi nedeniyle düşen gelirler bu yıl artışta. Süper Lig’de sponsorluk, medya ve reklam gelir pastasının yüzde 80’i dört büyük kulübe ait
27.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Beşiktaş Aygaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.