Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı

Son dakika Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı haber sayfamızda...

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.022 beşiktaş erkek basketbol takımı haberi bulunmuştur.
Alimpijevic: Hayatımda gördüğüm en çılgınca atmosfer Sinan Erdem'de
Alimpijevic: Hayatımda gördüğüm en çılgınca atmosfer Sinan Erdem'de Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörü Dusan Alimpijevic, Beinsports'a açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Eurocup
Beşiktaş Emlakjet'te Dusan Alimpijevic'in geleceği belli oldu! 'Birlikte devam edeceğiz'
Beşiktaş Emlakjet'te Dusan Alimpijevic'in geleceği belli oldu! 'Birlikte devam edeceğiz' Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven ve yönetici Ali Berke Tükenmez açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlılarda Dusan Alimpijevic'in geleceği netlik kazandı.
Beşiktaş final için parkeye çıkıyor
Beşiktaş final için parkeye çıkıyor Beşiktaş Basketbol Takımı, EuroCup yarı final üçüncü maçında yarın JL Bourg ile Fransa'da karşılaşacak. Serinin üçüncü maçını kazanan taraf finale yükselecek.
Leyton Hammonds, Beşiktaş'ta!
Leyton Hammonds, Beşiktaş'ta! Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, uzun forvet pozisyonunu Leyton Hammonds ile güçlendirdi.
Beşiktaş'tan gövde gösterisi! Yeni transferleri için imza töreni düzenlendi
Beşiktaş'tan gövde gösterisi! Yeni transferleri için imza töreni düzenlendi Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferleri için imza töreni yapıldı.
8.07.2023 Basketbol
Beşiktaş, Angel Delgado'yu kadrosuna kattı
Beşiktaş, Angel Delgado'yu kadrosuna kattı Dušan Alimpijević yönetimindeki Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Pınar Karşıyaka'dan ayrılan Angel Delgado ile sözleşme imzaladı.
6.07.2023 Basketbol
Beşiktaş, Matt Mitchell'ı kadrosuna dahil etti
Beşiktaş, Matt Mitchell'ı kadrosuna dahil etti Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş, Matt Mitchell'ı kadrosuna kattı.
Beşiktaş, Derek Needham'ı kadrosuna kattı
Beşiktaş, Derek Needham'ı kadrosuna kattı Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Frutti Extra Bursaspor'dan Derek Needham'ı transfer etti.
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Başantrenör Dusan Alimpijevic ile anlaştı
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Başantrenör Dusan Alimpijevic ile anlaştı Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, başantrenörlük görevine Dusan Alimpijevic'in getirildiğini açıkladı.
Beşiktaş, Berk Uğurlu'yu kadrosuna kattığını açıkladı
Beşiktaş, Berk Uğurlu'yu kadrosuna kattığını açıkladı Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, milli oyuncu Berk Uğurlu'yu renklerine bağladığını açıkladı.
27.06.2023 Basketbol
Beşiktaş, Yiğit Arslan'ı kadrosuna dahil etti
Beşiktaş, Yiğit Arslan'ı kadrosuna dahil etti Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, milli basketbolcu Yiğit Arslan'ı kadrosuna dahil etti.
Beşiktaş'tan Avrupa kupasına erken veda!
Beşiktaş'tan Avrupa kupasına erken veda! FIBA Erkekler Avrupa Kupası yarı finalinde Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Fransa'nın Cholet Basket takımına 93-62 yenildi.
29.09.2022 Eurocup
Beşiktaş, Bryce Brown transferini resmen açıkladı
Beşiktaş, Bryce Brown transferini resmen açıkladı Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Birleşik Amerikalı skorer basketbolcu Bryce Brown’u kadrosuna kattı.
Beşiktaş'ta futbol takımının şort ve konç sponsoru Sompo Sigorta oldu
Beşiktaş'ta futbol takımının şort ve konç sponsoru Sompo Sigorta oldu Beşiktaş Kulübü, Sompo Sigorta ile futbol takımının şort ve konç sponsorluğu için anlaşma yaptıklarını duyurdu.
16.09.2021 Beşiktaş
Şehmus Hazer NBA Yaz Ligi'nde forma giyecek
Şehmus Hazer NBA Yaz Ligi'nde forma giyecek Beşiktaş'ın milli basketbolcusu Şehmus Hazer, NBA Yaz Ligi'nde forma giyecek.
Son dakika - Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı'ndan hakem kararlarına tepki!
Son dakika - Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı'ndan hakem kararlarına tepki! Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı, ING Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisinde Anadolu Efes ile oynadıkları maçlardaki hakem kararlarına tepki gösterdi.
22.05.2021 Basketbol
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni isim sponsoru Icrypex oldu
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni isim sponsoru Icrypex oldu Beşiktaş Kulübü, erkek basketbol takımı için Icrypex Kripto Borsası ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.
22.01.2021 Basketbol
Kandemir: Basketbol devrimi yapmaya çalışıyoruz
Kandemir: Basketbol devrimi yapmaya çalışıyoruz Beşiktaş Basketbol Takımı'nın Başantrenörü Ahmet Kandemir, "Basketbol devrimi yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı gençleriyle yükseliyor
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı gençleriyle yükseliyor ING Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Türk Telekom'u evinde 94-60 yenen Beşiktaş, genç oyuncularıyla yükselişe geçti.
Son Dakika | Joel Berry Beşiktaş'ta
Son Dakika | Joel Berry Beşiktaş'ta Beşiktaş Erkek Basketbol takımı Birleşik Amerikalı point guard Joel Berry II ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Son dakika | Beşiktaş, Burak Bıyıktay ile yollarını ayırdı
Son dakika | Beşiktaş, Burak Bıyıktay ile yollarını ayırdı Beşiktaş, kötü sonuçların ardından erkek basketbol takımı başantrenörü Burak Bıyıktay ile yollarını ayırdı.
Son dakika - Beşiktaş, James Blackmon'u kadrosuna kattı
Son dakika - Beşiktaş, James Blackmon'u kadrosuna kattı Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, ABD'li şutör guard James Blackmon'u kadrosuna kattı. 
23.10.2020 Basketbol
Son dakika | Beşiktaşlı basketbolcu Furkan Haltalı'nın Kovid-19 testi pozitif
Son dakika | Beşiktaşlı basketbolcu Furkan Haltalı'nın Kovid-19 testi pozitif Beşiktaşlı basketbolcu Furkan Haltalı'nın Kovid-19 testi pozitif çıktı.
Bogdan Tanjevic: "Beşiktaş Türk Basketbolunu sırtında taşıyor"
Bogdan Tanjevic: "Beşiktaş Türk Basketbolunu sırtında taşıyor" Eski A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Bogdan Tanjevic, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın antrenmanını takip etti. Tanjevic, "Şu anda Beşiktaş Türk basketbolunu sırtında taşıyor. İtalya'da Fransa'da böyle bir proje yok. Çok zor ve riskli bir durum." dedi.
16.10.2020 Beşiktaş
Transfer Haberleri | Mehmet Yağmur Beşiktaş'ta!
Transfer Haberleri | Mehmet Yağmur Beşiktaş'ta! Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Mehmet Yağmur’u kadrosuna kattı
25.09.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.