Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Sompo Japan

Son dakika Beşiktaş Sompo Japan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Beşiktaş Sompo Japan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Beşiktaş Sompo Japan haber sayfamızda...

Beşiktaş Sompo Japan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.253 beşiktaş sompo japan haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Beko, Sertaç Şanlı transferini resmen açıkladı
Fenerbahçe Beko, Sertaç Şanlı transferini resmen açıkladı Fenerbahçe Beko, Barcelona'dan ayrılan milli pivot Sertaç Şanlı'yı kadrosuna kattığını açıkladı.
Galatasaray Nef, Samet Geyik'i kadrosuna kattı
Galatasaray Nef, Samet Geyik'i kadrosuna kattı Galatasaray Nef, son olarak Fenerbahçe Beko forması giyen Samet Geyik'i kadrosuna kattı.
Fenerbahçe Beko'dan ayrıldı Galatasaray Nef'e transfer oldu!
Fenerbahçe Beko'dan ayrıldı Galatasaray Nef'e transfer oldu! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Nef, Fenerbahçe Beko'dan ayrılan İsmet Akpınar'ı kadrosuna kattı.
Düdüğü astırılmıştı, hakemliğe dönüyor! Yeni karar çıktı
Düdüğü astırılmıştı, hakemliğe dönüyor! Yeni karar çıktı Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, maçta verdiği tartışmalı kararlar sonrası hakem Erşan Kartal'ın düdüğü astırılmıştı. Kartal ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.
Skandal sonrası düdüğü astırıldı! Erşan Kartal için resmi açıklama
Skandal sonrası düdüğü astırıldı! Erşan Kartal için resmi açıklama Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, maçta verdiği tartışmalı kararlar sonrası hakem Erşan Kartal'ın lisansını iptal etti. Daha öncesi Fenerbahçeli taraftar ile karakolluk olan Kartal, Efes - Banvit maçındaki yanlı yönetim nedeniyle daha önce ceza almıştı.
TOFAŞ - Beşiktaş Icrypex maçına ilişkin federasyonun kararı bekleniyor
TOFAŞ - Beşiktaş Icrypex maçına ilişkin federasyonun kararı bekleniyor ING Basketbol Süper Liginde TOFAŞ - Beşiktaş Icrypex maçının yankıları sürüyor. Her iki kulüpten de konu ile ilgili olarak açıklamalar gelirken, İstanbul ekibi tarafından yapılan kural hatası başvurusunun ardından Basketbol Federasyonu'nun (TBF) alacağı karar bekleniyor.
15.03.2021 Basketbol
Nemanja Djurisic kimdir, kaç yaşında? Nemanja Djurisic nereli?
Nemanja Djurisic kimdir, kaç yaşında? Nemanja Djurisic nereli? Nemanja Djurisic kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2013 yılında Miss Turkey Güzellik yarışmasında üçüncülük elde eden Ezgi Avcı ile dünya evine giren Nemanja Djurisic kimdir sorusu merak içerisinde araştırılan konular arasında yer aldı. Beşiktaş Sampo Japan forması giyen Nemanja Djurisic forvet olarak görev almaktadır. Peki Nemanja Djurisic aslen nereli?
1.07.2020 Basketbol
Beşiktaş Sompo Sigorta'nın rakibi Casademont Zaragoza
Beşiktaş Sompo Sigorta'nın rakibi Casademont Zaragoza FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda siyah-beyazlı takım, Casademont Zaragoza ile karşılaşıyor...
Beşiktaş Sompo Sigorta'nın konuğu PAOK
Beşiktaş Sompo Sigorta'nın konuğu PAOK Beşiktaş Sompo Sigorta Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu 8. hafta maçında yarın Yunanistan'ın PAOK takımıyla karşılaşacak.
Beşiktaş Sompo Sigorta'nın konuğu JDA Dijon
Beşiktaş Sompo Sigorta'nın konuğu JDA Dijon Beşiktaş Sompo Sigorta Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu 7. hafta maçında yarın Fransa'nın JDA Dijon takımıyla karşılaşacak.
Potada derbi günü: Galatasaray Doğa Sigorta-Beşiktaş Sompo Japan
Potada derbi günü: Galatasaray Doğa Sigorta-Beşiktaş Sompo Japan Ligin 3. haftasında yarın Galatasaray Doğa Sigorta ile Beşiktaş Sompo Sigorta, Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.  
Basketbol Süper Ligi 54 yaşına giriyor
Basketbol Süper Ligi 54 yaşına giriyor Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 54. sezon, yarın oynanacak üç maçla başlayacak.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe Beko, Stimac'a lisans çıkardı
Fenerbahçe Beko, Stimac'a lisans çıkardı Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, Sırbistanlı pivot  Vladimir Stimac'a lisans çıkardı.
1.07.2020 Basketbol
Almanya Erkek Basketbol Takımı'nı yakından tanıyalım
Almanya Erkek Basketbol Takımı'nı yakından tanıyalım Almanya Erkek Basketbol Takımı, Çin'in ev sahipliğinde 31 Ağustos-15 Eylül'de düzenlenecek FIBA Dünya Kupası'nda G Grubu'nda Fransa, Ürdün ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek.
1.07.2020 Milli Takım
Pınar Karşıyaka'dan ayrılan Birkan Batuk Beşiktaş yolunda
Pınar Karşıyaka'dan ayrılan Birkan Batuk Beşiktaş yolunda Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka'nın sözleşmesi bittikten sonra yeniden anlaşmadığı Birkan Batuk, Beşiktaş Sompo Japan'a transfer oluyor.
1.07.2020 Basketbol
James Michael McAdoo, Beşiktaş Sompo Sigorta'da
James Michael McAdoo, Beşiktaş Sompo Sigorta'da Beşiktaş Sompo Sigorta, James Michael McAdoo'yu transfer ettiğini açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp, ABD'li oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Basketbol
Beşiktaş'ın yeni transferi Douglas İstanbul'da
Beşiktaş'ın yeni transferi Douglas İstanbul'da Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Douglas İstanbul'a geldi. Yarın sağlık kontrollerinden geçecek olan Brezilyalı yıldız, sonrasında Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş Sompo Japan'da 3 imza birden...
Beşiktaş Sompo Japan'da 3 imza birden... Siyah-beyazlılar, 2000 doğumlu Çağdaş Kayabaşı, Ege Cem Sun ve Can Kaan Turgut 2+1 yıllık mukavele yaptı.
Jordan Theodore, Beşiktaş Sompo Sigorta'da
Jordan Theodore, Beşiktaş Sompo Sigorta'da Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Sompo Sigorta, daha önce de Türkiye'de forma giyen oyun kurucu Jordan Theodore ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Basketbol
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde fikstür belli oldu
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde fikstür belli oldu Basketbol Erkekler FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 2019-2020 sezonunun fikstürü belli oldu.
1.07.2020 Basketbol
Beşiktaş Sompo Japan, Jordan Theodore'u transfer etti
Beşiktaş Sompo Japan, Jordan Theodore'u transfer etti Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Beşiktaş Sompo Japan, bir dönem Banvit'te de forma giyen oyun kurucu Jordan Theodore ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Nemanja Djurisic, Beşiktaş Sompo Japan'da
Nemanja Djurisic, Beşiktaş Sompo Japan'da Beşiktaş Sompo Japan Erkek Basketbol Takımı, Karadağlı basketbolcu Nemanja Djurisic'i kadrosuna kattı.
Burak Can Yıldızlı 1 yıl daha Beşiktaş'ta
Burak Can Yıldızlı 1 yıl daha Beşiktaş'ta Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş Sompo Japan'da uzun forvet Burak Can Yıldızlı'nın sözleşmesi 1 yıl uzatıldı.
Shaquielle McKissic, Beşiktaş Sompo Japan'da
Shaquielle McKissic, Beşiktaş Sompo Japan'da Siyah-beyazlı kulüp, Shaquielle McKissic'i kadrosuna kattı.
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu FIBA Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerimiz belli oldu. Türk Telekom A Grubu'nda, Bandırma Basketbol İhtisas B Grubu'nda, Gaziantep Basketbol C Grubu'nda, Beşiktaş Sompo Japan ise D Grubu'nda mücadele edecek.

Benzer Haber Etiketleri

Beşiktaş Sompo Japan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.