Fernando Santos: “Haklı bir galibiyet aldık”
Fernando Santos: “Haklı bir galibiyet aldık” Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, İstanbulspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ancak topa sahip olma konusunda sıkıntılar yaşadıklarını ve bunu da çalışarak geliştireceklerini söyledi.
26.02.2024 Futbol
Fernando Santos: “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık”
Fernando Santos: “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Trabzonspor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.
5.02.2024 Futbol
Fernando Santos: "Pozisyon net penaltıydı"
Fernando Santos: "Pozisyon net penaltıydı" Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, iptal edilen pozisyonun net penaltı olduğunu belirterek, "Geçen hafta da penaltımız verilmedi. 2 haftadır penaltımız verilmiyor" dedi.
28.01.2024 Futbol
SON DAKİKA HABERİ: Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos oldu! Fernando Santos kimdir, nereli?
SON DAKİKA HABERİ: Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos oldu! Fernando Santos kimdir, nereli? Beşiktaş Kulübü, Portekiz ve Polonya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Fernando Santos'u takımın başına getirdi. Deneyimli teknik adamın yardımcı kadrosu da belli olurken "Fernando Santos kimdir, nereli ve kaç yaşında?" soruları gündeme geldi.
7.01.2024 Bilgi Rehberi
Şenol Güneş: "Yayıncı kuruluşun tarafsızlığına inanmıyorum"
Şenol Güneş: "Yayıncı kuruluşun tarafsızlığına inanmıyorum" Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yayıncı kuruluşun tarafsızlığına inanmadığını kaydederek, "İyi niyetli olduklarını düşünmüyorum. Çünkü onlar yok etmeye çalışıyorlar. Onun için taraftarın da bu konuda uyanması gerekiyor" dedi.
2.10.2023 Futbol
Şenol Güneş: Hak ettiğimiz bir mağlubiyet oldu
Şenol Güneş: Hak ettiğimiz bir mağlubiyet oldu Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor'a 3-0 mağlup oldukları maçı değerlendirdi.
18.09.2023 Futbol
Şenol Güneş: “Mantık dışı, hukuk dışı bir lig”
Şenol Güneş: “Mantık dışı, hukuk dışı bir lig” Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Adana Demirspor galibiyeti ardından, hakem kararlarını eleştirerek, ”Mantık dışı, hukuk dışı bir lig” dedi.
22.05.2023 Futbol
Şenol Güneş: “Doğru işler yaparsak daha iyi gidebileceğimizi gösterdik”
Şenol Güneş: “Doğru işler yaparsak daha iyi gidebileceğimizi gösterdik” Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray derbisinde 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, “Karanlıktan aydınlığa çıkmamız gerekiyor. Burada bu işareti bir kez daha gördük ama daha iyi olmalıyız. Doğru işler yaparsak daha iyi gidebileceğimizi gösterdik” dedi.
1.05.2023 Futbol
Şenol Güneş: “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık”
Şenol Güneş: “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Giresunspor maçının ardından, seyir zevki yüksek bir müsabaka olduğunu söyleyerek, “Hak ettiğimi bir galibiyet aldık” dedi. Güneş ayrıca Redmond'ın takımı ateşleyen bir performans sergilediğini de ifade etti.
10.04.2023 Futbol
Şenol Güneş: “Milli araya 3 puanla girdik”
Şenol Güneş: “Milli araya 3 puanla girdik” Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli takım arasına 3 puan ile girdiklerini söyledi. Güneş, milli aranın ardından oynayacakları Fenerbahçe derbisini iyi bir şekilde geçirmeleri durumunda daha farklı şeyler konuşabileceklerini dile getirdi.
19.03.2023 Futbol
Şenol Güneş: "Kritik maçı kazandığımız için mutluyuz"
Şenol Güneş: "Kritik maçı kazandığımız için mutluyuz" Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir galibiyeti ile ilgili, “Tamamına bakınca hak ettiğimiz maçı aldık. Kazanma isteği iyiydi. 3 puan önemliydi. Rakip bize ters gelen bir takımdı. Kazanma oranımız yok gibiydi. Kritik maçtı, kazandığımız için mutluyuz” dedi.
13.03.2023 Futbol
Şenol Güneş: "Beşiktaş'ın ismi şampiyonluğa oynar"
Şenol Güneş: "Beşiktaş'ın ismi şampiyonluğa oynar" Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Sahamızda kayıp aklıma gelecek bir şey değil. Beşiktaş’ın ismi şampiyonluğa oynar. Üzgünüz. Bu taraftara oyun ve sonuç borcumuz var. Takımı taşıyanı taşırız. Bu takımın başarıya, iyi oyun ihtiyacı var” dedi.
27.02.2023 Futbol
Şenol Güneş: “Beşiktaş’ın mağlubiyeti beni ilgilendirir”
Şenol Güneş: “Beşiktaş’ın mağlubiyeti beni ilgilendirir” Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor mağlubiyetinin ardından, “Son 2 maçtaki 5 puan kaybını kabul edilemez. Şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldık, bu bir gerçek” dedi.
4.02.2023 Futbol
Şenol Güneş: "İyi oyuncunun gitmesini istemem"
Şenol Güneş: "İyi oyuncunun gitmesini istemem" Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hollandalı futbolcu Wout Weghorst'un takımdan ayrılma durumunun sorulması üzerine, "Böyle bir gelişmeyi ben de duydum ama henüz net değil. Teknik olarak iyi oynayan bir oyuncunun gitmesini istemem" dedi.
8.01.2023 Futbol
Sergen Yalçın: "Batshuayi, Ajax karşısında oynamayacak"
Sergen Yalçın: "Batshuayi, Ajax karşısında oynamayacak" Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Ajax maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, Batshuayi''nin Ajax karşısında forma giymeyeceğini açıkladı.
24.11.2021 Futbol
Sergen Yalçın: Bu galibiyetle lig yarışının içine kendimizi attık
Sergen Yalçın: Bu galibiyetle lig yarışının içine kendimizi attık Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'de İttifak Holding Konyaspor karşısında on kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele vererek 1-0 kazanmasını bildiklerini söyledi.
8.02.2021 Futbol
Sergen Yalçın: "Yarım pozisyona girmeyen takımdan gol yedik"
Sergen Yalçın: "Yarım pozisyona girmeyen takımdan gol yedik" Süper Lig'in 23'üncü haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası iki takım teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. 
3.02.2021 Futbol
Sergen Yalçın: Sahada kendine güvenen bir Beşiktaş vardı
Sergen Yalçın: Sahada kendine güvenen bir Beşiktaş vardı Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 3 puanla ayrıldıkları Galatasaray derbisinde oyuncularının performansından memnun olduğunu belirterek, “Saha içinde gayet iyiydik. Kendine güvenen bir Beşiktaş vardı. Birlikte atak ve birlikte savunmaya yaptık” dedi.
18.01.2021 Futbol
Sergen Yalçın: "Beşiktaş'ın lider olmasıyla övünecek durumda değiliz"
Sergen Yalçın: "Beşiktaş'ın lider olmasıyla övünecek durumda değiliz" Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-0'lık Hes Kablo Kayserispor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 862 gündür lider olamamışız. Uzun süredir bu pozisyonu yakalamadığımız için tabii ki önemli. Ama maç kazanmak çok daha önemli. Beşiktaş'ın lider olmasıyla övünecek durumda değiliz" dedi.
3.01.2021 Futbol
Sergen Yalçın: Ben oyundan atılırsam, başınız göğe mi erecek
Sergen Yalçın: Ben oyundan atılırsam, başınız göğe mi erecek Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, BB Erzurumspor galibiyetinin ardından kendisi hakkında televizyonlarda yapılan yorumlar hakkında açıklama yaparak, “Benim hakkımda oyundan atılmamam konusunda algı yapıyorlar. Ben oyundan atılırsam başınız göğe mi erecek. Ama itirazım saygılı olacak ve atılmayacağım” dedi.
21.12.2020 Futbol
Sergen Yalçın: “Bu hafta için kazanmak mümkün olmadı”
Sergen Yalçın: “Bu hafta için kazanmak mümkün olmadı” Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor mağlubiyetinin ardından, “Kazanıp hedefe yaklaşmak isterdik ama bu hafta için mümkün olamadı” dedi.
13.12.2020 Futbol
Sergen Yalçın ve Aslı Turanlı aşkı belgelendi
Sergen Yalçın ve Aslı Turanlı aşkı belgelendi Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, önceki gün Avrupa Ligi’nden elendikleri maç öncesi Etiler’deki Papermoon’da sunucu Aslı Turanlı ile baş başa yemek yedi. Sergen Yalçın, mekanı arka kapıdan terk etti.
26.09.2020 Cadde
Şenol Güneş: “Biz kimseye namussuzluk yapmadık”
Şenol Güneş: “Biz kimseye namussuzluk yapmadık” Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, hakkında yapılan eleştiriler için, “Biz kimseye namussuzluk yapmadık. İşimizi yaptık. Bir beklentim yok ama bir algı yapılıyor. Ben şimdi gitmiyorum ama gitsem, bırakıp kaçtı diyecekler. Benim heyecanımda hiçbir azalma olmayacak” dedi. Güneş, tribündeki protestolar hakkında ise, "Taraftar tepkisini saygıyla karşılıyorum ama kişiliğime yapılanları şiddetle kınıyorum" yorumunu yaptı.
10.03.2019 Futbol
Şenol Güneş: “2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz”
Şenol Güneş: “2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz” Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz” dedi. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında konuk olduğu İ.M. Kayserispor ile 2-2 beraber kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Kazanmak için sahaya çıktık. Oyun içinde git geller oldu. Golü atarak avantaj bulduk ama bu avantajı kullanamadık. Yediğimiz golden sonra biraz dağıldık. Sevindiğimiz bir sonuç değil. Kayıp 2 puan verdik, üzgünüz. Skoru 3 puan alarak bitirememek üzüntü verici. Skor 2-2 bitti. 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz” ifadelerini kullandı.
2.03.2019 Futbol
Beşiktaş, derbi hazırlıklarını sürdürdü
Beşiktaş, derbi hazırlıklarını sürdürdü Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Beşiktaş, zorlu derbinin hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında 25 Şubat Pazartesi günü Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Beşiktaş, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından 2 gün izin yapan siyah-beyazlılar, antrenmanlarına dün başladı. Bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada gözündeki problem devam eden Oğuzhan Özyakup yer almadı. Golcü oyuncu Burak Yılmaz ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde düz koşu yaptı. İstasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, pas organizasyonlarıyla devam etti. İdmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı. İdmanın sonunda Larin, Güven, Quaresma, Kagawa ve Gökhan Gönül şut çalışması yaparak antrenmanı tamamladı. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
19.02.2019 Futbol