Bethesda

Bethesda

Son dakika bethesda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bethesda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bethesda haber sayfamızda...

Bethesda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105 bethesda haberi bulunmuştur.
Biden sağlık kontrolünden geçti
Biden sağlık kontrolünden geçti ABD Başkanı Joe Biden, Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi'nde rutin sağlık kontrolünden geçti.
28.02.2024 Dünya
Trump'ın doktorundan açıklama! Koronavirüs...
Trump'ın doktorundan açıklama! Koronavirüs... ABD Başkanı Donald Trump’ın doktoru Sean Conley, koronavirüse yakalanan Trump’ın iyileştiğini ve artık hastalığı bulaştırma riskinin bulunmadığını açıkladı.
11.10.2020 Dünya
Beyaz Saray’ın balkonundan destekçilerine seslendi.
Beyaz Saray’ın balkonundan destekçilerine seslendi. ABD Başkanı Donald Trump, Covid-19'a yakalandığından bu yana ilk kez destekçileri ile bir araya geldi.
10.10.2020 Haberler
7.5 milyar dolarlık oyun
7.5 milyar dolarlık oyun ABD’li teknoloji devi Microsoft, oyun alanında rekor bir satın almaya imza attı. Oyun firması Bethesda’yı 7.5 milyar dolara alıyor.
23.09.2020 Ekonomi
Microsoft'tan dev satın alma! 7.5 milyar dolar...
Microsoft'tan dev satın alma! 7.5 milyar dolar... ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft Bethesda’yı 7.5 milyar dolar karşılığında satın aldı. Satın alma sonrası şirketin bünyesinde bulunan eski ve yeni tüm oyunların Game Pass’e geleceği açıklandı.
22.09.2020 Teknoloji
Sony, PlayStation 5’in desteklemeyeceği oyunları açıkladı
Sony, PlayStation 5’in desteklemeyeceği oyunları açıkladı Üretici firma Sony, önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülecek PlayStation 5'in (PS5) desteklemeyeceği oyunları açıkladı.
19.09.2020 Teknoloji
Skyrim sistem gereksinimleri neler?
Skyrim sistem gereksinimleri neler? Skyrim sistem gereksinimleri neler? Bethesda tarafından geliştirilen ve dağıtımı üstlenen tüm zamanların en sevilen oyunlarından biri olan The Elder Scrolls V: Skyrim'in sistem gereksinimleri bu haberde...
7.07.2020 Oyun
Amazon ve Bethesda duyurdu! Fallout dizisi geliyor...
Amazon ve Bethesda duyurdu! Fallout dizisi geliyor... Dünyanın en sevilen açık dünya ve post apokaliptik dünyaya sahip olan oyunlarından biri olan Fallout, Bethesda ve Amazon'un anlaşması sonucunda dizi olarak karşımıza gelecek.
3.07.2020 Oyun
Doom Eternal 20 Mart'ta satışa çıkıyor!
Doom Eternal 20 Mart'ta satışa çıkıyor! Büyük ilgi gören FPS korku-aksiyon serisinin finali olan ‘Doom Eternal’, Playstore’da satışa sunuluyor. 20 Mart’ta yayınlanacak devam oyununda, Mars’ta yaratıklarla başlayan savaş bu defa dünyada yaşanıyor.
18.03.2020 Oyun
El Razi: İlk kızamık ve çiçek hastalıkları uzmanı
El Razi: İlk kızamık ve çiçek hastalıkları uzmanı Tıp tarihinde çok önemli bir yeri olan Ebu Bekir Muammed bin Zekeriya el Razi, kızamık ve çiçek hastalıkları hakkında dünyanın ilk kitabını yazan doktordur...
29.11.2019 Eğitim
Bethesda, kanser hastası çocuğa Fallout 76 hediye etti
Bethesda, kanser hastası çocuğa Fallout 76 hediye etti The Elder Scrolls ve Fallout serilerinin yapımcısı Bethesda, kanser hastası olan bir çocuğa henüz piyasaya sürmediği Fallout 76 adlı oyunu hediye etti.
24.09.2018 Teknoloji
F35’lerin fiyatı yüzde 6 ucuzladı
F35’lerin fiyatı yüzde 6 ucuzladı Türkiye’nin de program ortağı olduğu Lockheed F-35 jet uçağının fiyatı yüzde 6 ucuzlayarak 90 milyon doların altına indi. ABD ile 141 uçak satışı için anlaşma imzalayan Lockheed Martin hayalet uçağın en yaygın modeli olan F-35A'nin fiyatını Şubat 2017'deki anlaşmaya göre yaklaşık yüzde 6 düşürerek 94,3 milyon dolardan 89 milyon dolara geri çekti.
19.07.2018 Ekonomi
Starfield sonunda duyuruldu! Peki Starfield ne zaman piyasaya çıkacak?
Starfield sonunda duyuruldu! Peki Starfield ne zaman piyasaya çıkacak? Starfield, E3 2018'de Bethesda tarafından resmen açıklandı. Etkinlik sırasında oyun hakkında çok az ayrıntı verildi. Sadece kısa bir fragman ve dünya çapındaki hayranlarına bir logo gösterildi. Peki Starfield nedir ve ne zaman piyasaya çıkacak?
11.06.2018 Oyun
E3 2018'in ilk gününde hangi oyunlar tanıtıldı?
E3 2018'in ilk gününde hangi oyunlar tanıtıldı? Dünyadaki bütün oyuncuların her yıl merakla beklediği E3 oyun fuarının birinci günü geride kaldı. EA, Microsoft ve Bethesda’nın konferansları ile başlayan birinci günde birbirinden sürpriz oyunlar ilk kez tanıtıldı. İşte E3 2018'in ilk gününde öne çıkan duyurular ve oyunlar...
11.06.2018 Oyun
Efsane seri Fallout'un yeni oyunu Fallout 76 duyuruldu
Efsane seri Fallout'un yeni oyunu Fallout 76 duyuruldu Dünyaca ünlü bir oyun şirketi olan Bethesda, Fallout oyun serisinin yeni oyunu Fallout 76'nın duyurusunu yaptı. Oyun severler tarafından büyük bir heyecanla karşılanan bu oyuna dair detayların ise ilerleyen günlerde ilan edeceği açıklandı
31.05.2018 Gündem
Tekken'in mobil versiyonu oyunculara sunuldu
Tekken'in mobil versiyonu oyunculara sunuldu Tekken'in mobil versiyonu indirilmeye sunuldu. Bandai Namco tarafından geliştirilen ve sevilen dövüş oyunu Tekken'in mobil oyunu kullanıma sunuldu.
1.02.2018 Oyun
Yeni Game of Thrones oyunu geliyor
Yeni Game of Thrones oyunu geliyor Game of Thrones heyecanı mobile taşınmaya hazırlanıyor. HBO ve Warner Bros işbirliğinde Turbine tarafından geliştiren Game of Thrones: Conquest adlı mobil oyun bu yıl sonunda piyasa sürülecek.
6.09.2017 Oyun
Bethesda yeni bir Game of Thrones oyunu üzerinde çalışıyor olabilir
Bethesda yeni bir Game of Thrones oyunu üzerinde çalışıyor olabilir Büyük RPG'lerin yaratıcısı Bethesda, Game of Thrones evreninde geçen bir oyun veya proje üzerinde çalışıyor olabilir.
28.08.2017 Oyun
The Evil Within 2'nin yeni fragmanı kötü karakteri ortaya çıkarıyor
The Evil Within 2'nin yeni fragmanı kötü karakteri ortaya çıkarıyor Bethesda Softworks yapımı olan hayatta kalma türündeki korku oyunu The Evil Within 2'nin yeni fragmanı cinayet işleyen bir fotoğrafçı olan Stefano Valentini'yi ayrıntılarıyla anlatıyor.
17.08.2017 Oyun
The Elder Scrolls: Legends artık akıllı telefonlarda da oynanabilecek
The Elder Scrolls: Legends artık akıllı telefonlarda da oynanabilecek Uzun süreden beri beklenen ve Hearhstone'a rakip olarak geliştirilen kart oyunu The Elder Scrolls: Legends, sonunda iOS ve Android için piyasaya sürüldü.
28.07.2017 Oyun
Wolfenstein 2 resmi olarak duyuruldu
Wolfenstein 2 resmi olarak duyuruldu Bethesda, E3 2017 fuarında serinin yeni oyunu Wolfenstein 2: The New Colossus'u duyurdu. FPS türündeki oyunun videosu oynanıştan görüntüler, hikaye ipuçları ve nostaljik dizi tadında sinematik sahneler içeriyor.
12.06.2017 Oyun
Bir oyuncu Prey adlı oyunu 44 dakikada bitirdi
Bir oyuncu Prey adlı oyunu 44 dakikada bitirdi Prey için ilk Speedrun denemesi geldi. Bethesda'nın yeni oyunun Prey'i yalnızca bir oyuncu yalnızca 44 dakika 6 saniyede bitirmeyi başardı.
8.05.2017 Teknoloji
Prey'in PC için sistem gereksinimleri belli oldu
Prey'in PC için sistem gereksinimleri belli oldu Kısa bir süre sonra Bethesda ve Arkane Studios tarafından piyasaya sürülecek Prey'in PC platformu için sistem gereksinimlerini resmi olarak açıklandı.
29.04.2017 Teknoloji
Dishonored 2 Oynanış Videosu Yayınlandı
Dishonored 2 Oynanış Videosu Yayınlandı Bethesda Softworks, Almanya’da düzenlenmekte olan Gamescom 2016 fuarı kapsamında Dishonored 2 oyununun yeni oynanış videosunu yayınladı.
22.08.2016 Teknoloji
Daha Fazla DOOM Oynamak İçin Bahane
Daha Fazla DOOM Oynamak İçin Bahane Bethesda DooM için E3 süresi boyunca oynanabilecek bir demo (Deneme Sürümü) yayımlamıştı. Ancak yeni gelen bilgilere göre demo için ayrılan süre uzatılmış. Eğer halen oyunu oynamadıysanız, denemeniz için güzel bir fırsat. Hemen buradan demoya ulaşabilirsiniz. Demoyu bir deneyin, tadı damağınızda kalacak. Bence uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz. Demo içerisinde tek kişilik kısımdan ilk bölümü sonuna kadar […]
24.06.2016 Oyun Dunyasi

Benzer Haber Etiketleri

Bethesda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.