Beto

Beto

Son dakika beto haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan beto gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan beto haber sayfamızda...

Beto

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.104 beto haberi bulunmuştur.
Fabiola Yazmin Ortega doğum yaparken hayatını kaybetti
Fabiola Yazmin Ortega doğum yaparken hayatını kaybetti Bely y Beto adlı yapımla tanınan Fabiola Yazmín Ortega, hamileliğin son haftalarında nadir bir komplikasyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yedi litre kan kaybettiği belirtilen talihsiz oyuncunun bebeği doktorların çabasıyla hayata tutundu ancak kendisi hayatını kaybetti.
7.02.2024 Cadde
Beto'nun otobüsteki kaçak yolculuğu
Beto'nun otobüsteki kaçak yolculuğu Bursa'da, yol kenarında yaralı bulunup Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne getirilen, 2 aylık tedavisinin ardından yaşama tutunan ve 'Beto' adı verilen 10 yaşındaki Saint Bernard cinsi dişi köpek, maskotu olduğu hastanenin bahçesinden kaçıp 500 metre ilerideki duraktan belediye otobüsüne girdi. Kendisini tanıyan veterinerlik fakültesi öğrencisinin otobüste bulup hastaneye geri getirdiği Beto'nun seyahati, araç içi kameraya yansıdı.
11.12.2023 Yaşam
Everton, Newcastle United'ı farklı mağlup etti!
Everton, Newcastle United'ı farklı mağlup etti! Premier Lig'in 15'inci haftasında Everton, Newcastle United engelini 3-0'lık skorla geçti.
Ölümü yenen 'Beto', hastane bahçesinde sahiplendirilmeyi bekliyor
Ölümü yenen 'Beto', hastane bahçesinde sahiplendirilmeyi bekliyor Bursa’da bir hayvansever tarafından yol kenarında yaralı bulunarak, Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne getirilen Saint Bernard cinsi köpeğin, ağaç dalının başına düşmesi sonucu kafa travması geçirdiği ve karaciğer yetmezliği rahatsızlığı olduğu belirlendi. 2 aylık tedavisinin ardından yaşama tutunan ve ‘Beto’ adı verilen 10 yaşındaki dişi köpek, koşup oynadığı hastane bahçesinde sahiplendirilmeyi bekliyor. Veteriner Hekim Elif Ünlü, “Beto'nun genel durumu çok kötüydü. Çok ümitli değildik. Şu an çok daha iyi, toparladı. Tek eksiğimiz ona sıcak bir yuva. Özellikle de bahçeli bir yuva arıyoruz” dedi.
23.04.2023 Haberler
70 kilo olması gerekirken, 29 kiloydu! 'Beto' ölümü yendi
70 kilo olması gerekirken, 29 kiloydu! 'Beto' ölümü yendi Bursa’da bir hayvansever tarafından yol kenarında yaralı bulunarak, Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne getirilen Saint Bernard cinsi köpeğin, ağaç dalının başına düşmesi sonucu kafa travması geçirdiği ve karaciğer yetmezliği rahatsızlığı olduğu belirlendi. 2 aylık tedavisinin ardından yaşama tutunan ve ‘Beto’ adı verilen 10 yaşındaki dişi köpek, koşup oynadığı hastane bahçesinde sahiplendirilmeyi bekliyor.
23.04.2023 Gündem
Gary Neville'den Wout Weghorst yorumu: 'Manchester United kalitesinde değil'
Gary Neville'den Wout Weghorst yorumu: 'Manchester United kalitesinde değil' Premier Lig devi Manchester United'ın yeni transferi Wout Weghorst hakkında çok konuşulacak bir açıklama geldi. Ada temsilcisinin efsane isimlerinden Gary Neville, Hollandalı santrfor hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
Tek yürek oldular! Futbolculardan anlamlı mesajlar ve destekler
Tek yürek oldular! Futbolculardan anlamlı mesajlar ve destekler Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrası futbol camiasının önemli isimleri tek yürek oldu.
9.02.2023 Futbol
Joao Pedro için Fenerbahçe'nin istediği bonservis belli oldu! Temsilcisinden transfer mesajı
Joao Pedro için Fenerbahçe'nin istediği bonservis belli oldu! Temsilcisinden transfer mesajı Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Joao Pedro, bu sezon sakatlıklar nedeni ile fazla süre alamadı. Brezilya asıllı futbolcunun temsilcisi, sarı-lacivertli kulübün oyuncu için istediği bonservis bedelini açıkladı ve çıkan transfer haberleri hakkında konuştu.
28.01.2023 Fenerbahçe
Fiorentina Fenerbahçeli yıldızın transferini askıya aldı!
Fiorentina Fenerbahçeli yıldızın transferini askıya aldı! Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin sezon başında kadrosuna kattığı yıldız futbolcuyu gündemine alan İtalyan ekibi Fiorentina, transferi askıya aldı.
25.01.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe sezon başında transfer etmişti, bekleneni veremedi! Serie A ekibi peşinde
Fenerbahçe sezon başında transfer etmişti, bekleneni veremedi! Serie A ekibi peşinde Süper Lig'de zirve yarışında Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin sezon başında kadrosuna kattığı yıldız futbolcuya Serie A ekibinin talip olduğu iddia edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...
19.01.2023 Fenerbahçe
Canlı Blog : ABD seçimlerinde fırtına koptu! Rakip adaya oy verdiler
Canlı Blog : ABD seçimlerinde fırtına koptu! Rakip adaya oy verdiler Erken zafer ilan eden Trump, yine hezimet yaşadı. Dr. Mehmet Öz Pennsylvania'daki yarıştan mağlup ayrıldı. Kilit eyaletten gelen haberler ise, gündemi değiştirdi.
9.11.2022 Dünya
Fenerbahçe'de Valencia, Avrupa'nın zirvesinde
Fenerbahçe'de Valencia, Avrupa'nın zirvesinde Bu sezon Süper Lig’de rakip ağları 7 kez sarsan Fenerbahçeli Enner Valencia girdiği pozisyonların yüzde 53,8’ini gole çevirerek Avrupa’nın 10 büyük liginde zirveye çıkmayı başardı.
25.09.2022 Fenerbahçe
Kader diyemezsin sen kendin ettin!
Kader diyemezsin sen kendin ettin! Küme düşen Göztepe, sezonun son iç saha maçında Beşiktaş’a kaybedip taraftarına buruk veda etti. Sarı kırmızılıları değerlendiren yazarlarımız, “Gelecek yıl kadroda yer alması olası gençlerin bütünüyle oyuna başlasanız, yaşadıklarınızdan daha fazlasını mı kaybedersiniz? Daha kaybedecek neyiniz kaldı ki?” dedi.
17.05.2022 Ege
Nereden nereye!
Nereden nereye! Aytemiz Alanyaspor’a da kaybedip son düzlüğe girilirken umutlarını tüketen Göztepe’de maç sonrası tribünlerden tepkiler yükseldi. Sarı kırmızılı taraftarlar kaleci İrfan Can’ın reaksiyon göstermesini eleştirdi, Portekizli eldiven Beto’nun maç kaybettikten sonraki hüznünü hatırlattı
21.03.2022 Ege
Eski Göztepeli Beto 39 yaşında Helsinki'ye transfer oldu
Eski Göztepeli Beto 39 yaşında Helsinki'ye transfer oldu Sarı-kırmızılı takımın eski Portekizli kalecisi, Finlandiya 1. Lig takımlarından Helsinki'ye transfer oldu. Deneyimli eldiven 1.5 yıl aradan sahalara döndü.
9.03.2022 Göztepe
Tolgay Arslan fırtınası! 90+9 mucizesi
Tolgay Arslan fırtınası! 90+9 mucizesi İtalya Serie A'nın 15'inci haftasında Lazio ile Udinese karşı karşıya geldi. Kritik mücadelede 8 gol sesi çıkarken, bir dönem ülkemizde Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları da giyen Tolgay Ali Arslan maça damga vuran isim oldu.
3.12.2021 İtalya Serie A
7 popüler domates çeşidi ve yemeklerde kullanım alanları
7 popüler domates çeşidi ve yemeklerde kullanım alanları Domates, sağlığa birçok yararı olan beto karoten ve likopen gibi antioksidanlar açısından zengindir. Tüm domatesler 'Solanum lycopersicum' bitkisinin meyvesidir ancak günümüzde yemeklerde sebze olarak kullanılır. Birçok kişi genellikle yemeklerde veya kahvaltıda kırmızı domates tercih etse de, sarı, turuncu ve mor gibi renklere sahip çeşitleri de bulunur. Dünyada binlerce domates çeşidi olsa da, bunlar genel olarak herkesin neredeyse bildiği ve satın aldığı 7 popüler türe ayrılıyor. Peki bu 7 domates çeşidi neler? Nasıl yenir? Yemeklerde nasıl kullanılır? Bu soruların cevabını öğrendikten sonra domatesi daha doğru tüketecek ve yemeklerde daha doğru kullanacaksınız! İşte detaylar... MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
19.08.2021 Bilgi
Kentte aidiyet duygusu yok!
Kentte aidiyet duygusu yok! Hayatının en zor kararlarından birisine imza attığını belirten Sepil, “İzmir’in dinamikleri bu süreçte beni yalnız bıraktı. Maalesef enerjimi tükettim. Tek derdim, Göztepe’yi güvenilir kişilere emanet etmek” dedi
2.06.2021 Ege
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil yeni transferi resmen açıkladı
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil yeni transferi resmen açıkladı Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de önceki hafta şok bir kararla görevini bırakacağını açıklayan Başkan Mehmet Sepil, kararının arkasında durduğunu söyledi. Sosyal medyada Gürsel Aksel Stadı'ndan katılıp taraftar temsilcilerinin sorularını yanıtladığı canlı yayında camiaya bilgilendirmede bulunan Sepil, "Benim başkanlığı bırakma kararım kesin. Hayatımda aldığım en zor karar. Kendi ayakları üzerinde duran bir Göztepe hayalim var. Ben bu kulüp için elimden gelen her şeyi yapacağım. Hiçbir Göztepeli'nin bundan şüphesi olmasın" dedi.
2.06.2021 Göztepe
Zulj, Göztepe'nin ilk Avusturyalı futbolcusu
Zulj, Göztepe'nin ilk Avusturyalı futbolcusu Süper Lig'de şu ana kadar 30 ülkeden 51 yabancı oyuncuya şans veren Göztepe'de en fazla forma giyen futbolcu 96 maçla Andre Castro oldu. Sarı-kırmızılı ekipte en golcü yabancı futbolcu unvanı ise 14 golle Adis Jahovic'e ait.  
12.01.2021 Göztepe
Göztepe'nin 1 numarası İrfan Can
Göztepe'nin 1 numarası İrfan Can Süper Lig'de geçen sezon sonunda yıldız file bekçisi Beto'nun ayrıldığı Göztepe'nin TFF 1'inci Lig ekibi Adanaspor'dan alıp, teknik direktör İlhan Palut'un kaleyi gözü kapalı teslim ettiği 22 yaşındaki İrfan Can Eğribayat, geride kalan 7 haftada takımın değişilmezi oldu.
11.11.2020 Göztepe
Alkışlar İrfan Can’a
Alkışlar İrfan Can’a Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalan ve 5 haftadır galibiyete hasret olan Göztepe’de kaleci İrfan Can Eğribayat, gösterdiği performansla sarı kırmızılıların yüzünü güldürdü. Son haftalarda yaptığı kurtarışlarla adından sıkça söz ettiren İrfan Can, haftanın en iyi 11’ine seçildi
28.10.2020 Göztepe
UEFA Avrupa Ligi'nde en çok kupa kaldıran futbolcu Reyes
UEFA Avrupa Ligi'nde en çok kupa kaldıran futbolcu Reyes Geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden İspanyol Reyes, 5 kezle Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı kupasını en fazla kazanan oyuncu oldu.
21.10.2020 Süper Lig
Göztepe kalecisi İrfan Can farkı engelledi!
Göztepe kalecisi İrfan Can farkı engelledi! Göztepe’ye bu sezon transfer olan 22 yaşındaki file bekçisi, özellikle ikinci yarıda yaptığı kurtarışlarla tüm dikkatleri üzerine çekti.
19.10.2020 Göztepe
Göztepe-Fenerbahçe maçında tartışmalı kararlar!
Göztepe-Fenerbahçe maçında tartışmalı kararlar! Süper Lig'deki Göztepe-Fenerbahçe maçında hakem Atilla Karaoğlan dün akşam tartışmalı bir yönetime imza attı.
19.10.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Beto ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.