Beton Zemin

Beton Zemin

Son dakika beton zemin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan beton zemin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan beton zemin haber sayfamızda...

Beton Zemin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 729 beton zemin haberi bulunmuştur.
İstanbul'da inanılmaz olay: Oyun oynarken kendini çukurda buldu
İstanbul'da inanılmaz olay: Oyun oynarken kendini çukurda buldu Güngören'de beton zemin çöktü, apartmanın önünde oynayan 8 yaşındaki çocuk ve onu kurtarmaya çalışan kişi çukura düştü.
2.09.2023 Haberler
İstanbul'da inanılmaz olay: Oyun oynarken kendini çukurda buldu
İstanbul'da inanılmaz olay: Oyun oynarken kendini çukurda buldu Güngören'de beton zemin çöktü, apartmanın önünde oynayan 8 yaşındaki çocuk ve onu kurtarmaya çalışan kişi çukura düştü.
2.09.2023 Gündem
Fay geçtiği her yeri savaş alanına çevirdi
Fay geçtiği her yeri savaş alanına çevirdi Gaziantep’in İslahiye ilçesinden geçen fay hattı, geçtiği 12 kilometrelik güzergâh boyunca çevresini savaş alanına çevirdi.
15.02.2023 Gündem
Fay hattı geçtiği yeri savaş alanına çevirdi
Fay hattı geçtiği yeri savaş alanına çevirdi Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen 10 ilden biri olan Gaziantep’te fay hattı geçtiği yerleri savaş alanına çevirdi. Fay hattın geçtiği güzergahtaki görüntüler, dehşetin boyunu gözler önüne serdi.
14.02.2023 Haberler
İzmir'de balkonun çökme anı kamerada
İzmir'de balkonun çökme anı kamerada İzmir'in Konak ilçesinde 17 yaşında bir kız çocuğunun yaralandığı balkonun çökme anı, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Tedavi altına alınan genç kızın hastanedeki tedavisini sürdüğü öğrenildi.
26.12.2022 Haberler
Şanlıurfa'da 5 katlı apartmanda kalorifer kazanı patladı: 6 yaralı
Şanlıurfa'da 5 katlı apartmanda kalorifer kazanı patladı: 6 yaralı Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde apartmanın ısıtma sistemindeki kalorifer kazanının patlaması sonucu 6 kişi yaralandı.
4.12.2022 Gündem
Selimiye’ye modern pazar
Selimiye’ye modern pazar Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Selimiye Mahallesi’ne gitti. İlk olarak muhtarlarla bir araya gelen Başkan Tokat, Milas Zeytin Hasat Şenliği hakkında bilgi verdi, taleplerini dinledi. 
8.11.2022 Ege
Feci olay! Genç kız ikinci kattan beton zemine düştü
Feci olay! Genç kız ikinci kattan beton zemine düştü Adıyaman’da, dengesini kaybetmesi sonucu evlerinin ikinci katından beton zemine düşen genç kız, yaralandı.
9.07.2022 Gündem
Korkunç olay! 4'üncü kattan düşen Bahar, kurtarılamadı
Korkunç olay! 4'üncü kattan düşen Bahar, kurtarılamadı Trabzon’da, 4'üncü kattaki evlerinin balkonundan dengesini kaybederek zemine düşen Bahar Berber (16), ağır yaralı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
8.07.2022 Gündem
Polisten kaçmak istedi! Çatıdan inmeye çalışırken beton zemine çakıldı
Polisten kaçmak istedi! Çatıdan inmeye çalışırken beton zemine çakıldı Yalova’da polisten kaçarken çıktığı binanın çatısından sarkarak aşağı inmeye çalışan şüpheli beton zemine çakıldı. Korku dolu anlar vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi.
8.06.2022 Gündem
Ölüme davetiye çıkarmışlardı! 6 metreden beton zemine çakıldı
Ölüme davetiye çıkarmışlardı! 6 metreden beton zemine çakıldı Bursa'da geçtiğimiz gün sosyal medyadan görüntüleri paylaşılan ve yürekleri ağızlara getiren işçilerden biri beton zemine çakıldı. Diğer işçi ise işyeri tabelasına tutunarak hafif sıyrıklarla kurtuldu.
23.05.2022 Haberler
Trabzonspor'un Altay maçı tehlikede! Atatürk Olimpiyat Stadı ihtimali
Trabzonspor'un Altay maçı tehlikede! Atatürk Olimpiyat Stadı ihtimali Şampiyonluk kutlamaları sırasında on binlerce taraftarın sahaya inmesi zemine büyük zarar verdi. Sulama sistemi bozuldu. Kale direklerinin bağlı olduğu beton zemin dağıldı. Led ekranların yarısı kullanılamaz hale geldi.
3.05.2022 Trabzonspor
Dikkatsiz işçi, inşaatın ikinci katından bastığı kalasla birlikte aşağı düştü
Dikkatsiz işçi, inşaatın ikinci katından bastığı kalasla birlikte aşağı düştü Hatay’ın Dörtyol ilçesinde çalıştığı inşaatın ikinci katından yapı malzemesi ile birlikte düşen işçi yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.
18.03.2022 Haberler
Terastan düşen Beydun’un annesine sitem ettiği mektup ortaya çıktı
Terastan düşen Beydun’un annesine sitem ettiği mektup ortaya çıktı Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, 3 katlı binanın terasından düşüp hayatını kaybeden Beydun E.’nin (15) geride bıraktığı mektupta Mersin’de olan annesine sitem ettiği belirtildi. Polis, Beydun’un intihar ettiği üzerinde duruyor.
2.02.2022 Gündem
Acı olay...  Yerde yatanın kızı olduğunu görünce fenalık geçirdi
Acı olay... Yerde yatanın kızı olduğunu görünce fenalık geçirdi Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, 3 katlı binanın terasından düşen Beydun E. (15), yaşamını yitirdi. Pazardan dönen baba, beton zeminde kanlar içerisinde yatan kişinin kızı olduğunu görünce fenalık geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
1.02.2022 Gündem
Aşık Taşı (Parke Taşı) Nedir? Ölçüleri Ve Ortalama Ağırlıkları
Aşık Taşı (Parke Taşı) Nedir? Ölçüleri Ve Ortalama Ağırlıkları Aşık taşı günlük hayatta bilenen adıyla parke taşı yada kilit taşı da denen bir yer taşıdır. Park, bahçe, otopark gibi alanlarda sıkça kullanılan bir zemin kaplama malzemesidir. Hemen hemen her gün bir örneği ile karşılaştığımız aşık taşı nedir? Ölçüleri ve ortalama ağırlıkları ne kadardır tüm detayları ile derledik.
3.01.2022 Eğitim
Milyoner ebeveynlerini Noel günü vurdu!
Milyoner ebeveynlerini Noel günü vurdu! Geçmişte bu ailenin işletmesi hakkında, New York’taki mafya faaliyetleriyle bağlantı şüphesiyle iddianame hazırlanmıştı.
28.12.2021 Dünya
ABD'de ebeveynlerini silahla yaralayan vücut geliştirici tutuklandı
ABD'de ebeveynlerini silahla yaralayan vücut geliştirici tutuklandı Mafya bağlantısı olduğu öne sürülen New Yorklu milyoner bir ailenin oğlu, iddialara göre Noel sabahı ebeveynlerini vurduğu için tutuklandı. Geçmişte bu ailenin işletmesi hakkında, New York'taki mafya faaliyetleriyle bağlantı şüphesiyle iddianame hazırlanmıştı.
28.12.2021 Dünya
Sığacık sahilin keyfi katlandı
Sığacık sahilin keyfi katlandı İzmir Büyükşehir, kıyı düzenleme projesini tamamladı. Olası tsunamiye karşı önlemler alındı. Sırada 5 bin metrekarelik park var.
6.12.2021 Ege
Prefabrik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Prefabrik Ev Nasıl Yapılır?
Prefabrik Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Prefabrik Ev Nasıl Yapılır? Türkçeye yabancı dillerden birçok kelime geçmiştir. Yabancı dillerden geçen kelimelerin anlamları tam olarak bilinmemektedir. Bu kelimelerden bir tanesi de prefabrik kelimesidir. Prefabrik ne demek? Prefabrik kelimesinin TDK sözlüğündeki anlamı nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır? Sizler için prefabrik kelimesinin anlamını ve prefabrik evin nasıl yapıldığını detayları ile derledik.
1.12.2021 Sözlük
Fırat Nehri ve Keban Barajı manzaralı salıncak ilgi odağı oldu
Fırat Nehri ve Keban Barajı manzaralı salıncak ilgi odağı oldu Elazığ'da turistik özellikleriyle her yıl çok sayıda ziyaretçi ağırlayan Keban ilçesinde Fırat Nehri ile Keban Barajı ve Hidroelektrik Santrali (HES) manzaralı bir tepede kurulan salıncak, adrenalin tutkunlarının ilgi odağı oldu.
5.09.2021 Yaşam
Yaz trendi!
Yaz trendi! Yazlıklar pandemi döneminde adeta kurtarıcı oldu. Kıyı bölgelerde yazlık satışları artarken, mevcut yazlığı olanlar da buralarda uzun süreli yaşamlar kurdu. İç mimarlar sizler için yazlık evlerinizde uygun dekorasyon tüyoları verdi.
20.07.2021 Dekorasyon
Hatuniye Meydanı’nı tanıyamayacaksınız!
Hatuniye Meydanı’nı tanıyamayacaksınız! İzmir Büyükşehir Belediyesi, Basmane’nin kalbinde düzenleme çalışmalarına başladı. Tarihi dokunun korunacağı projeyle, bölge cazibe merkezi olacak
5.06.2021 Ege
Fuhuş çetesinden kurtarılan Iraklı genç kız: İşkence yapıp, boğazımı kesmekle tehdit ettiler
Fuhuş çetesinden kurtarılan Iraklı genç kız: İşkence yapıp, boğazımı kesmekle tehdit ettiler KONYA'da, sosyal medyadan tanıştığı S.K. (35) tarafından evlenme vaadiyle kandırılarak, götürüldüğü Bursa ve Yalova'da fuhşa zorlanan B.A. (22), polis operasyonuyla kurtarıldı. Serbest bırakılması için babasından da 7 bin dolar fidye istenen B.A., yaşadığı korku dolu günleri anlattı. Sosyal medya üzerinden tanıştığı kişinin resim atölyesi kuracağı ve ailesine villa alacağı sözünü verdiğini belirten B.A., "Şehirler arasında seyahat ederken, yüzümü kapatacak şekilde peçe taktılar. 'Dediklerimizi yapmazsan senin boğazını keseriz' diye tehdit ettiler. Günlerce kaldığım o bodrumda psikolojim bozuldu' dedi.
3.02.2021 Haberler
Fuhuş çetesinden kurtarılan Iraklı genç kız yaşadığı dehşeti anlattı!
Fuhuş çetesinden kurtarılan Iraklı genç kız yaşadığı dehşeti anlattı! Konya’da, sosyal medyadan tanıştığı S.K. (35) tarafından evlenme vaadiyle kandırılarak, Bursa ve Yalova'da fuhşa zorlanan B.A. (22), operasyonla kurtarıldı. Serbest bırakılması için babasından 7 bin dolar fidye istenen B.A., yaşadığı korku dolu günleri anlattı. Tanıştığı kişinin resim atölyesi kuracağı ve ailesine villa alacağı sözünü verdiğini belirterek., "Şehirler arasında seyahat ederken, yüzümü kapatacak şekilde peçe taktılar. 'Dediklerimizi yapmazsan senin boğazını keseriz' diye tehdit ettiler dedi.
3.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beton Zemin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.