Beyaz

Beyaz

Son dakika Beyaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Beyaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Beyaz haber sayfamızda...

Beyaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 73.439 beyaz haberi bulunmuştur.
Elti kıskandıran çamaşırların sırrı! Leke bırakmıyor, 1 paketi bile yeterli
Elti kıskandıran çamaşırların sırrı! Leke bırakmıyor, 1 paketi bile yeterli Beyaz kıyafetlerde ve çamaşırlarda geçmeyen lekeler can sıkıcı olabiliyor. Ancak bu yöntemle geçmeyen lekelerden kolayca kurtulabileceksiniz. İşte hiçbir lekeye acımayan o yöntem.
23.04.2024 Püf Noktası
Yer: İstanbul! Kiracısına kızdı, eşyaları balkondan attı
Yer: İstanbul! Kiracısına kızdı, eşyaları balkondan attı İstanbul Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, emlakçı ile birlikte kullanılamayacak hale getirilen eşyaları 4'üncü kattaki balkondan attı.
23.04.2024 Haberler
Yer: İstanbul! Kiracısına kızdı, eşyaları balkondan attı
Yer: İstanbul! Kiracısına kızdı, eşyaları balkondan attı İstanbul Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, emlakçı ile birlikte kullanılamayacak hale getirilen eşyaları 4'üncü kattaki balkondan attı.
23.04.2024 Gündem
Sosyal medyadaki mutluluk pozları gerçek mi yoksa gerçeklikten kaçış mı?
Sosyal medyadaki mutluluk pozları gerçek mi yoksa gerçeklikten kaçış mı? Mutluluk pozları özgüveni de artırıyor, yapay bir imaja da neden olabiliyor. Mutluluk pozlarıyla insanların kendilerini diğerleriyle kıyasladığı bir ortam bulabildiklerini ifade eden uzmanlar, sosyal medyayı kullanırken insanların kendilerini sürekli olarak başkalarıyla karşılaştırmasının mükemmeliyetçilik duygusunu körüklediğini de söylüyor. Uzman Klinik Psikolog Uluğ Çağrı Beyaz, sosyal medyada mutluluk pozlarına olan ilgi ve ‘sanal mutluluk’ konusunu değerlendirdi.
22.04.2024 Genel Sağlık
Kurutulmuş ve beyaz olanı en etkilisiymiş! Pul pul dökülen egzamayı işte böyle bitiriyor
Kurutulmuş ve beyaz olanı en etkilisiymiş! Pul pul dökülen egzamayı işte böyle bitiriyor Meyvesiyle hem çiğ hem de kurutulmuş haliyle tüketilen dut birçok farklı kullanım alanına sahip.Uzmanlar dut kurusunun el ve ayakta oluşan egzama rahatsızlığına iyi geldiğini belirtiyor. Beyaz dut kurusunun cilt sorunlarına etki edebilmesi için bu şekilde kullanmanız gerekiyor.
22.04.2024 Genel Sağlık
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu
Darbettiği doktoru tehdit edince tutuklanmıştı! Yeniden tahliye oldu Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde annesinin ölümü sonrası doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktor B.B.Ö.'yü yumruklayan Volkan Kuşçu, ikinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
İzmir'de olay! Hakem, yaralanmasına rağmen maça devam etti
İzmir'de olay! Hakem, yaralanmasına rağmen maça devam etti Bucaspor 1928-Esenler Erokspor maçında yardımcı hakem Hasan Erdoğan tribünden atılan yabancı maddeyle yere yığıldı. Hasan Erdoğan tedavisinin ardından maça devam etti.
22.04.2024 2.Lig
Gazze'deki bir hastane bahçesinde 50 kişiye ait toplu mezar bulundu
Gazze'deki bir hastane bahçesinde 50 kişiye ait toplu mezar bulundu İsrail, toplu mezarla ilgili haberleri incelediğini iddia etti.
22.04.2024 Dünya
Bu yöntemi uygulayın, çamaşır makinesi 30 yıl dayanıyor! İşin sırrı kapısında saklı
Bu yöntemi uygulayın, çamaşır makinesi 30 yıl dayanıyor! İşin sırrı kapısında saklı Çamaşır makinesi kullanımı ev içerisindeki çoğu iş yükünü ortadan kaldırabilir. Ancak bu makineleri kullanırken dikkatli olunmadığında hızlıca bozulmaya veya çamaşırları temizlememeye başlayabilirler. İşte çamaşır makinesinin uzun yıllar dayanması için dikkat edilmesi gerekenler.
22.04.2024 Püf Noktası
Songül Karlı: Uzun süredir hayatımda kimse yok!
Songül Karlı: Uzun süredir hayatımda kimse yok! Şarkıcı Songül Karlı, arkadaşı Mehtap Abacı'nın Konya'daki kıyafet mağazasının açılışına katıldı. Açılış kurdelesini kesen şarkıcı, bir de mini konser verdi.
22.04.2024 Cadde
Harper Beckham annesinin doğum gününde görüntülendi!
Harper Beckham annesinin doğum gününde görüntülendi! Ünlülerin akın ettiği eski futbolcu David Beckham'ın moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham'ın 50'nci doğum günü partisinde kızları Harper Beckham dikkatleri üzerine çekti. 12 yaşındaki Harper, stili ile annesini hatırlattı.
22.04.2024 Cadde
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor?
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor? Meksika'da üretim yapmak, Çin şirketi Man Wah'nın ABD'nin gümrük duvarlarını aşmasını sağlıyor.
22.04.2024 Dünya
Galata’dan Drama’ya kurulan köprü
Galata’dan Drama’ya kurulan köprü Sadece geçmişe bir bakış değil, geleceğe dair bir umut ışığı da sunan “Drama - Bir Dostluk Köprüsü” sergisi, Türk ve Yunan halkları arasındaki dostluğun gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
22.04.2024 Kültür Sanat
Sergen Yalçın: Aşağı bölgeyle tamamen alakamızı kestik!
Sergen Yalçın: Aşağı bölgeyle tamamen alakamızı kestik! Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Hatayspor maçının ardından konuştu.
21.04.2024 Antalyaspor
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü!
Antalyaspor, Hatayspor karşısında geri döndü! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Antalyaspor, Hatayspor'u 2-1 mağlup etti.
21.04.2024 Antalyaspor
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane'de düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalanmıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı.
21.04.2024 Haberler
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane'de düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalanmıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı.
21.04.2024 Gündem
Savaşa vizörden bakmak
Savaşa vizörden bakmak Alex Garland’ın yazıp yönettiği “Civil War/İç Savaş”, ABD’yi yüzyıllar sonra bölündüğü bir savaşa sokarken temelde gazeteciliğin ne olduğunu sorguluyor
21.04.2024 Kültür Sanat
Yenilenebilir enerji rekoru
Yenilenebilir enerji rekoru Son dönemde sanayicilerin yenilenebilir enerjiye yönelmesiyle kullanımda ciddi artış yaşandı. TÜREB Başkanı Erden, “Bayram elektriğini yeşil enerji tek başına karşılayabilir” dedi.
21.04.2024 Ekonomi
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.
20.04.2024 Kayserispor
Fondötenin kıyafete bulaşmasına son! Meğer herkes bu hatayı yapıyormuş, işte yolu
Fondötenin kıyafete bulaşmasına son! Meğer herkes bu hatayı yapıyormuş, işte yolu Hiç deneme odasına güzel beyaz bir bluz alıp yakasında fondöten lekeleri buldunuz mu? Normalde fondöteninizin yüzünüze oturması ve kıyafetlerinize bulaşmaması gerekiyor. Ancak pek çok kadın bu konudan şikayetçi. Fondöteninizin yüzünüze oturması ve bulaşmaması için işinize yarayacak birkaç ipucu haberimizde.
20.04.2024 Makyaj
Beyazlar artık sapsarı kalmayacak! 'Güneş yöntemi'yle hepsi eski haline dönüyor
Beyazlar artık sapsarı kalmayacak! 'Güneş yöntemi'yle hepsi eski haline dönüyor Yepyeni, yeni yıkanmış çarşafları yatağınızın üzerine örtmek ve ardından onların rahat yumuşaklığına bürünmek birçok kişi için muhteşem bir zevktir. Ancak zamanla beyaz çarşaflar canlılığını kaybedip soluk, gri ve sarı bir renk alabilir. Peki onları eski haline getirmek için neler yapmak gerekir?
20.04.2024 Püf Noktası
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme
İsrail’den İran’a kısıtlı misilleme İsrail’in İran’a yönelik beklenen misilleme saldırısı oldukça ‘kısıtlı’ biçimde gerçekleşti. Nükleer tesislerin de yer aldığı İsfahan bölgesi hedef alınırken, İran’ın yeniden karşılık vermesi beklenmiyor.
20.04.2024 Dünya
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.
19.04.2024 Gündem
İran Dışişleri Bakanı İsrail'i uyardı: Bir sonrakinde yanıtımız en yüksek düzeyde olacak!
İran Dışişleri Bakanı İsrail'i uyardı: Bir sonrakinde yanıtımız en yüksek düzeyde olacak! İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emirabdullahiyan tam da İsrail saldırısının öncesinde CNN International'a konuştu. İsrail'e uyarı yapan İranlı Bakan Emirabdullahiyan, Tahran'ın bir sonraki misillemesinde en yüksek düzeyde uyarı verileceğini söyledi.
19.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Beyaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.