Beyaz Futbol

Beyaz Futbol

Son dakika beyaz futbol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan beyaz futbol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan beyaz futbol haber sayfamızda...

Beyaz Futbol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.484 beyaz futbol haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe maçı sonrası Acun Ilıcalı isyan etti: Böylesini görmedim
Fenerbahçe maçı sonrası Acun Ilıcalı isyan etti: Böylesini görmedim Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği mücadelenin ardından ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Etik Kurulu'na cevap! Erden Timur'un iddialarını yanıtladı
Ali Koç'tan Etik Kurulu'na cevap! Erden Timur'un iddialarını yanıtladı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Erden Timur'un iddiaları sonrası Etik Kurulu'ndan gelen sorular yanıt verdi. Ali Koç, Erden Timur'un cezalandırılmasını talep etti.
8.11.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Kulübü, Erden Timur'un açıklamaları sonrası TFF'ye başvuruda bulundu
Fenerbahçe Kulübü, Erden Timur'un açıklamaları sonrası TFF'ye başvuruda bulundu Sarı-lacivertli kulüp, Galatasaray Sportif AŞ Vekili Erden Timur'un açıklamalarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yaptı.
20.10.2023 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı'dan Galatasaray'ın yıldızına: Gözüm kapalı alırdım
Acun Ilıcalı'dan Galatasaray'ın yıldızına: Gözüm kapalı alırdım İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, katıldığı televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Süper Lig'den Hull City'ye almak isteyeceği oyuncuları da dile getirdi. İşte detaylar...
1.10.2023 Galatasaray
Şansal Büyüka'dan övgü: İki maçta 'şipşak' milli formayı kaptı, adalet yerini buldu
Şansal Büyüka'dan övgü: İki maçta 'şipşak' milli formayı kaptı, adalet yerini buldu A Milli Futbol Takımımız EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan'ı 2-1 mağlup etmeyi başarırken Hırvatistan maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Milliyet Gazetesi yazarı Şansal Büyüka da geride bıraktığımız haftanın değerlendirmesini yaptı ve Milli Takım'a Arda Güler eleştirisinde bulundu.
27.03.2023 Milli Takım
Torrent, Pep Guardiola'nın beğendiği milli oyuncuyu açıkladı
Torrent, Pep Guardiola'nın beğendiği milli oyuncuyu açıkladı Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından Galatasaray'ı kısa bir süre çalıştıran eski teknik direktör Domenec Torrent, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
9.03.2023 Galatasaray
Ahmet Çakar'dan olay iddia: "Hakemi sonradan değiştirdiler! Aslında bu maçı yönetecek isim..."
Ahmet Çakar'dan olay iddia: "Hakemi sonradan değiştirdiler! Aslında bu maçı yönetecek isim..." Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzonspor'un 1-1 berabere kaldığı maçı eski hakem Ahmet Çakar değerlendirdi.
7.03.2022 Fenerbahçe
Son dakika haberi: Sergen Yalçın'dan olay sözler! 'Beşiktaşlı yöneticiler altımı oydu'
Son dakika haberi: Sergen Yalçın'dan olay sözler! 'Beşiktaşlı yöneticiler altımı oydu' Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra uzun süredir basın karşısına çıkmayan Sergen Yalçın suskunluğunu bozdu. Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin, dün gece yapılan yayın öncesi Sergen Yalçın ile bir araya geldiğini belirtti. Sinan Engin, Beşiktaş'tan ayrılan teknik adamın kullandığı ifadeleri duyurdu.
3.03.2022 Beşiktaş
MedyaNet'ten Haberler
MedyaNet'ten Haberler Türkiye'nin en büyük markalı içerik stüdyosu Brand Studio'yu, 495+ segmentten oluşan en büyük data havuzunu yöneten MedyaNet Audience'ı ve en büyük influencer ajansı Boomads'i barındıran dijital reklam networkü MedyaNet, yeni işbirlikleri ile büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor.
22.10.2021 Vitrin
Süleyman Hurma: 'Fenerbahçe'den teşvik aldı' diyecekler
Süleyman Hurma: 'Fenerbahçe'den teşvik aldı' diyecekler Süper Lig’in 41. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak Fatih Karagümrük’ün başkanı Süleyman Hurma, maçla ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
10.05.2021 Karagümrükspor
Son dakika - Yılmaz Vural: "Beşiktaş, Sergen Yalçın'la 5 yıllık sözleşme yapmalı"
Son dakika - Yılmaz Vural: "Beşiktaş, Sergen Yalçın'la 5 yıllık sözleşme yapmalı" Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beyaz Futbol'a yaptığı açıklamada Beşiktaş Kulübü'nün Sergen Yalçın'la 5 yıllık sözleşme yapması gerektiğini söyledi.
26.04.2021 Beşiktaş
Son dakika haberleri: Ahmet Çakar'dan canlı yayında olay iddia: Hayırlı olsun!
Son dakika haberleri: Ahmet Çakar'dan canlı yayında olay iddia: Hayırlı olsun! Eski FIFA kokartlı hakem Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu.
5.04.2021 Galatasaray
Rasim Ozan Kütahyalı'nın yargılandığı davada karar çıktı!
Rasim Ozan Kütahyalı'nın yargılandığı davada karar çıktı! Bir televizyon kanalındaki spor programında Boşnaklara hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan sanık Rasim Ozan Kütahyalı, "halkın bir kesimini alenen aşağılama" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
13.09.2019 Gündem
Rasim Ozan Kütahyalı, "Boşnaklara hakaret" davasında hakim karşısına çıktı
Rasim Ozan Kütahyalı, "Boşnaklara hakaret" davasında hakim karşısına çıktı Bir televizyon kanalındaki spor programında Boşnaklara hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hakkında çıkarılan yakalama kararı gereği mahkemeye getirilen Rasim Ozan Kütahyalı, "Türkiye'de 'nefret suçu' sözünü popülerleştirmiş bir gazeteciyim, benim hakkımda olmadık bir yerden suçlama olduğu için çok tepkiliyim, bana her şey söylenebilir ama 'ırkçılık' suçlaması yapılamaz. Benim sözlerimde kasıt olmadığını her adaletli insan görecektir, benim ki sadece bir ekran kazasıdır." dedi.
30.07.2019 Gündem
'Program seneye de devam ediyor'
'Program seneye de devam ediyor' 'Beyaz Futbol' programında yorumculuk yapan eski hakem Ahmet Çakar, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
21.07.2019 Cadde
Son dakika... Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yakalama kararı
Son dakika... Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yakalama kararı Bir televizyon kanalındaki spor programında Boşnaklara hakaret ettiği gerekçesiyle "halkın bir kesimini sosyal sınıf, din, mezhep, cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması istemiyle yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
13.06.2019 Gündem
Herkes kendi adaletini istiyor
Herkes kendi adaletini istiyor “Bir konuşursam, bir söylersem...” Söyle kardeşim, ne biliyorsan söyle... Konuş arkadaş, ne biliyorsan konuş... Yeter artık, millet sizlerden bıktı. Ya konuşun ya da artık susun. “Adil bir yarış, hakça bir yarış istiyoruz” diyorsunuz ya, hepsi yalan... Herkes kendi adaletini istiyor
1.07.2020 Futbol
Ertem Şener: Yoğun ilgiden memnunuz
Ertem Şener: Yoğun ilgiden memnunuz Spiker Ertem Şener, önceki gün bir AVM'deydi.
27.03.2019 Cadde
Düşme tahlikesi atlattı
Düşme tahlikesi atlattı Ümit Öner ile Göktürk dergisi tarafından düzenlenen ödül töreni, 27 Şubat Çarşamba akşamı Esra Sönmezer'in sunumuyla gerçekleşti. Törende; Gülben Ergen, Demet Akalın, Nadide Sultan, Mustafa Keser, Özgün, Eli Türkoğlu, Çağla, Umut Akyürek, Ertem Şener ve Nilay Dorsa ödül aldı. Geceye AK Parti Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katılım gerçekleştirdi.  Şarkıcı Nadide Sultan, '20. Sanat Yılı Özel Ödülü'nü aldığı gecede bir de ödül verdi.
1.03.2019 Cadde
Sinan Engin: 'Diagne'de IQ sorunu var!'
Sinan Engin: 'Diagne'de IQ sorunu var!' Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray'da henüz beklentileri karşılayamayan Mbaye Diagne ile ilgili flaş ifadeler kullandı. Engin, 'Diagne'de IQ sorunu var, şu an Fatih hoca bile acaba mı diyordur.' dedi.
18.02.2019 Futbol
Sinan Engin'den Adem Ljajic için hem eleştiri hem tavsiye!
Sinan Engin'den Adem Ljajic için hem eleştiri hem tavsiye! Sinan Engin, Beyaz Futbol programında kart cezası sebebiyle Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak Beşiktaşlı Adem Ljajic ile ilgili dikkat çekici yorumda bulundu. Engin, 'Ljajic'e yazık, yapmış olduğu hatayı pazar günü derbide anlayacak. Ancak buna karşın Beşiktaş Ljajic'i alabiliyorsa hemen alsın' değerlendirmesinde bulundu.
17.02.2019 Futbol
Sinan Engin: 'Galatasaray şampiyonluğun yüzde 60 favorisi!'
Sinan Engin: 'Galatasaray şampiyonluğun yüzde 60 favorisi!' Sinan Engin, Beyaz Futbol programında Fatih Terim'in açıklamalarıyla ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı. Engin, 'Hoca, yönetimin kucağına el bombasının pimini çekti verdi ama yönetim bence o bombayı püskürtecek ve transfer yapacak.' dedi.
27.01.2019 Futbol
"Serdar Aziz ile Ersun Yanal telefonda görüştü"
"Serdar Aziz ile Ersun Yanal telefonda görüştü" Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, tecrübeli futbolcunun durumu ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
30.06.2020 Galatasaray
Aziz Yıldırım: Konuşma ya da demeç planım yok
Aziz Yıldırım: Konuşma ya da demeç planım yok Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Beyaz Futbol programında hakkında ortaya atılan 'Açıklama yapacak' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Bafetimbi Gomis'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması!
Bafetimbi Gomis'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması! Bafetimbi Gomis'in menajeri Patrick Mendy, Beyaz Futbol'dan Onur Yıldız'a geniş çaplı bir röportaj verdi.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Beyaz Futbol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.