Beyaz Saray Sözcüsü

Beyaz Saray Sözcüsü

Son dakika beyaz saray sözcüsü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan beyaz saray sözcüsü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan beyaz saray sözcüsü haber sayfamızda...

Beyaz Saray Sözcüsü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.864 beyaz saray sözcüsü haberi bulunmuştur.
Gazze'de insani felaket: Can kaybı 32 bine dayandı
Gazze'de insani felaket: Can kaybı 32 bine dayandı İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 104 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 31 bin 923’e yükseldi.
20.03.2024 Dünya
Putin'den cenaze için 2 ültimatom! Ajanlıkla suçlanmıştı: 'Hayal kırıklığı yaratabilir'
Putin'den cenaze için 2 ültimatom! Ajanlıkla suçlanmıştı: 'Hayal kırıklığı yaratabilir' Rus muhalif lider Aleksey Navalni'nin cezaevinde hayatını kaybetmesinin yankıları sürüyor. Devam eden tartışmalara Ukrayna Askeri İstihbarat Servisi Başkanı Kirilo Budanov da dahil oldu. Budanov, Navalni’nin ölümüne ilişkin Ukrayna’nın sahip olduğunu iddia ettiği bilgileri paylaştı. Putin'in ise cenazenin teslim edilmesi için 2 ültimatom verdiği ortaya çıktı.
27.02.2024 Dünya
ABD'den son dakika F-35 açıklaması! Türkiye programa geri mi dönecek?
ABD'den son dakika F-35 açıklaması! Türkiye programa geri mi dönecek? Beyaz Saray Sözcüsü Kirby, "Türkiye S-400 konusundaki kaygılarımızı çözebilirse o zaman F-35 programına yeniden dönme hareketi olabilir ama biz bu noktadayız." açıklamasında bulundu.
31.01.2024 Haberler
ABD'den son dakika F-35 açıklaması! Türkiye programa geri mi dönecek?
ABD'den son dakika F-35 açıklaması! Türkiye programa geri mi dönecek? Beyaz Saray Sözcüsü Kirby, "Türkiye S-400 konusundaki kaygılarımızı çözebilirse o zaman F-35 programına yeniden dönme hareketi olabilir." açıklamasında bulundu.
31.01.2024 Dünya
Beyaz Saray'dan F-16 açıklaması: Türkiye'ye satışını destekliyoruz
Beyaz Saray'dan F-16 açıklaması: Türkiye'ye satışını destekliyoruz Beyaz Saray Sözcüsü Kirby Türkiye'ye F-16 satışını desteklediklerini belirterek, 'Biden bu konuda oldukça tutarlı' açıklamasında bulundu.
17.01.2024 Haberler
Beyaz Saray'dan F-16 açıklaması: Türkiye'ye satışını destekliyoruz
Beyaz Saray'dan F-16 açıklaması: Türkiye'ye satışını destekliyoruz Beyaz Saray Sözcüsü Kirby Türkiye'ye F-16 satışını desteklediklerini belirterek, 'Biden bu konuda oldukça tutarlı' açıklamasında bulundu.
17.01.2024 Dünya
ABD bitsin istiyor, AB ülkelerinden yerleşimci baskısı
ABD bitsin istiyor, AB ülkelerinden yerleşimci baskısı Savaşın kısa süre içerisinde bitirilmesini isteyen ABD, İsrail ordusunun bundan sonra yoğun saldırılar yerine, daha ‘istihbarat odaklı operasyonlar’ yapmasını talep ediyor.
16.12.2023 Dünya
Erdoğan ile Biden'dan kritik görüşme! İşte masadaki konular...
Erdoğan ile Biden'dan kritik görüşme! İşte masadaki konular... Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, İsrail’in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarına yönelik saldırıları, Türkiye-ABD ikili ilişkileri, İsveç’in NATO’ya üyelik süreci ile küresel ve bölgesel meseleler ele alındı.
15.12.2023 Gündem
Gazze'de insanlık ölüyor! BM de isyan etti
Gazze'de insanlık ölüyor! BM de isyan etti Gazze’nin kuzeyinde bulunan Cibaliye’deki kalabalık BM sığınakları ve bir okula yapılan saldırıda ölenlerin sayısı 100’e yaklaşırken, son günlerde yaşananlar BM yetkililerini de isyan ettirdi.
20.11.2023 Dünya
Dünya ateşkese karar veremiyor!
Dünya ateşkese karar veremiyor! İsrail’in Gazze’ye saldırılarını durdurması ve ateşkes ilan edilmesine yönelik kamuoyunda oluşan istek, hükümetler bazında sınırlı destek görüyor. ABD ile AB, önce Hamas’ın saldırıları durdurması ve rehineleri bırakması gerektiğini savunuyor.
26.10.2023 Dünya
Son dakika: Irak’ta ABD askerlerinin bulunduğu üsse roket saldırısı!
Son dakika: Irak’ta ABD askerlerinin bulunduğu üsse roket saldırısı! Irak’ta ABD askerlerinin bulunduğu Ayn el-Esad Hava Üssü’ne roketli saldırı düzenlendiği açıklandı.
24.10.2023 Dünya
Beyaz Saray: ABD üslerine saldırının nedeni İran
Beyaz Saray: ABD üslerine saldırının nedeni İran Beyaz Saray Sözcüsü John Kirby, saldırıların son bir hafta ve özellikle de son birkaç gün içinde arttığını ancak Washington'ın bölgedeki çıkarlarına yönelik tehditlerin "karşılıksız kalmasına" izin verilmeyeceğini söyledi.
24.10.2023 Dünya
ABD-İran gizli nükleer anlaşması
ABD-İran gizli nükleer anlaşması ABD Başkanı Joe Biden’ın bu hafta, Tahran’da rehin tutulan 5 ABD’linin serbest bırakılması karşılığında, ülkeye uygulanan yaptırımlardan 6 milyar dolarlık fonun verilmesini onaylamasının ardında, İran ile yaptığı gizli bir anlaşma olduğu öne sürüldü.
14.09.2023 Dünya
ABD Temsilciler Meclisi Başkanı'ndan Biden hakkında azil soruşturması talebi
ABD Temsilciler Meclisi Başkanı'ndan Biden hakkında azil soruşturması talebi Cumhuriyetçi Başkan McCarthy gazetecilere verdiği demeçte "Temsilciler Meclisi komitelerimizi Başkan Joe Biden hakkında resmi bir görevden alma soruşturması açmaya yönlendiriyorum. Kanıtların bizi nereye götürdüğüne bakacağız" dedi.
13.09.2023 Dünya
ABD gündemine bomba gibi düştü! Biden'a soruşturma açılmasını istedi
ABD gündemine bomba gibi düştü! Biden'a soruşturma açılmasını istedi ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy, ABD Başkanı Joe Biden'a ailesinin iş anlaşmaları nedeniyle resmi bir azil soruşturması açılması çağrısında bulundu. Peki bu ne anlama geliyor? İşte detaylar...
12.09.2023 Dünya
İttifak hamlesi
İttifak hamlesi ABD’nin Hint-Pasifik bölgesinde ittifak arayışı sürüyor. Son olarak Çin’in komşusu Vietnam ile bir ‘stratejik ortaklık’ anlaşması imzalayan ABD, bölgede Çin’in varlığını dengelemeye çalışıyor.
12.09.2023 Dünya
ABD'li amiral kendi ülkesini suçladı! Washington Post'a itiraf
ABD'li amiral kendi ülkesini suçladı! Washington Post'a itiraf Ukrayna'nın karşı saldırısının istenildiği gibi gittiği şu günlerde, ABD'li Tuğamiral Mark Arnold savaşın gidişatına yönelik yaptığı açıklamalarda kendi ülkesini suçladı. Arnold'un söz konusu ifadeleri kısa sürede hem yerel hem de ulusal basında ses getirdi.
4.09.2023 Dünya
Zelenskiy Savunma Bakanı Oleksii Reznikov'u görevden aldı
Zelenskiy Savunma Bakanı Oleksii Reznikov'u görevden aldı Ukraynalı generaller Rusya’nın Ukrayna’da işgal altında tuttuğu topraklara kurduğu savunma hatlarından ilkinin Zaporijya yakınlarındaki Robotyne köyü civarında aşıldığını söyledi. Öte yandan dün akşam Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov görevden alındı.
4.09.2023 Dünya
Beyaz Saray'dan 3 siyahinin öldürülmesine ilişkin açıklama
Beyaz Saray'dan 3 siyahinin öldürülmesine ilişkin açıklama Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, 26 Ağustos’ta Florida’da 3 siyahinin öldürülmesi hakkında, “Beyaz üstünlüğünün ABD’de yeri yok” dedi.
28.08.2023 Dünya
Kronstadt'ın şifreleri çözüldü! Putin konuğunu adaya götürdü
Kronstadt'ın şifreleri çözüldü! Putin konuğunu adaya götürdü Rusya lideri ve Avrupalı müttefikinin St. Petersburg açıklarındaki ada ziyareti, birçok gizli sinyali ortaya koyuyor. Kremlin'in internet sitesinde yayımlanan fotoğraflarda yer alan insanlar kadar, özellikle 1921 tarihi dikkat çekici.
25.07.2023 Dünya
Anlaşma sonlandı, gıda krizi kapıda
Anlaşma sonlandı, gıda krizi kapıda Rusya’nın Tahıl Koridoru Anlaşması’ndan çekilmesi ve bölgedeki gemileri ‘olası askeri hedef’ olarak görmesi dünyada buğday ve mısır fiyatlarını yükseltti.
21.07.2023 Dünya
Biden’ın oğlu suçlamaları kabul etti! Beyaz Saray'dan destek, Trump'tan sert tepki
Biden’ın oğlu suçlamaları kabul etti! Beyaz Saray'dan destek, Trump'tan sert tepki ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, ABD’nin Delaware Bölge Mahkemesi’ndeki duruşmada, gelir vergilerini kasten ödememekle ilgili iki suçlamayı kabul etti ve yasadışı silah bulundurma suçlamasıyla ilgili ise mahkemeyle anlaşmaya vardı.
20.06.2023 Dünya
Yolun ortasına balistik füze düştü! Korkunç anlar kamerada
Yolun ortasına balistik füze düştü! Korkunç anlar kamerada Rusya'nın Kiev'e yönelik bombardıman saldırıları devam ederken bir füze işlek bir yolun tam ortasına düştü. Dehşet anları ise füzenin hemen yanında olan aracın kamerasına takıldı.
1.06.2023 Haberler
Yolun ortasına balistik füze düştü!
Yolun ortasına balistik füze düştü! Rusya'nın Kiev'e yönelik bombardıman saldırıları devam ederken bir füze işlek bir yolun tam ortasına düştü. Dehşet anları ise füzenin hemen yanında olan aracın kamerasına takıldı.
2.06.2023 Dünya
F-16 satışına destek sürüyor
F-16 satışına destek sürüyor ABD’nin Türkiye’ye F-16 satışına ilişkin gelişmeler merak edilirken, açıklamalar da peş peşe geldi.
1.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Beyaz Saray Sözcüsü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.