Beyaz Sirke

Beyaz Sirke

Son dakika beyaz sirke haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan beyaz sirke gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan beyaz sirke haber sayfamızda...

Beyaz Sirke

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 445 beyaz sirke haberi bulunmuştur.
Bulaşık makinesinden bağırsaklara geçiyormuş! Kimse bilmiyor, işte en iyi deterjan
Bulaşık makinesinden bağırsaklara geçiyormuş! Kimse bilmiyor, işte en iyi deterjan Son günlerde yapılan yeni bir çalışma bulaşık makinesi deterjanlarının bağırsak sağlığına olan olumsuz etkilerini ortaya koydu. Bu araştırmaya göre bilmeden yediğimiz deterjanlar kanser sebebi. Peki ne yapmalı?
4.04.2024 Genel Sağlık
İkiye bölüp üzerine tuz dökün! Ne tel ne de sünger gerekli, pas lekeleri su gibi akıyor
İkiye bölüp üzerine tuz dökün! Ne tel ne de sünger gerekli, pas lekeleri su gibi akıyor Ev içerisinde mikroplardan arındırılması gereken en temel yer tuvalet ve banyodur. Zamanla banyoda oluşan pas lekeleri hem görüntü hem de hijyen açısından olumsuz etkiler verir. İşte pas lekelerini yok eden yöntemler.
1.04.2024 Püf Noktası
Temizlik ürünlerini rafa kaldırıyor! Beyaz sirkeyle karışınca ne kireç ne mikrop bırakıyor
Temizlik ürünlerini rafa kaldırıyor! Beyaz sirkeyle karışınca ne kireç ne mikrop bırakıyor Kokusu ve lezzetiyle en sevilen kış meyvelerinden olan portakal, lezzetli olmasının yanı sıra size tasarruf ettirebilir. Peki nasıl? İşte C deposu portakalla tasarruf etmenin yolları.
14.03.2024 Püf Noktası
Parkelerinizin rengi soluksa temizleme suyuna 1 çay bardağı ekleyin! Mat görüntüyü ortadan kaldırıyor
Parkelerinizin rengi soluksa temizleme suyuna 1 çay bardağı ekleyin! Mat görüntüyü ortadan kaldırıyor Parkeler, evimizin atmosferini belirleyen önemli unsurlardan biridir. Doğal ve sıcak bir görünüm sunmalarıyla bilinirler. Ancak zamanla, parkelerde solgunluk veya matlık gibi sorunlar ortaya çıkabilir. Bu durum, genellikle yanlış temizlik yöntemleri veya yetersiz bakım nedeniyle oluşur. Neyse ki, bir çözüm var!
21.02.2024 Püf Noktası
Araba camı buz tuttuysa sakın sıcak su dökmeyin! Zarar vermeden buz eritmenin yöntemleri
Araba camı buz tuttuysa sakın sıcak su dökmeyin! Zarar vermeden buz eritmenin yöntemleri Araba camının buz tutması sürücüler için kışın sıkça karşılaşılan bir sorundur. Bu durumda sıcak su dökmek cazip görünebilir ancak camda çatlaklar oluşturabilir veya iç mekanın soğumasına neden olabilir. Bu nedenle, araba camının buzunu zarar vermeden eritmenin çeşitli yöntemleri vardır.
21.02.2024 Püf Noktası
Halıdan çay lekesi nasıl çıkar? 1 çay bardağı lekeyi kökünden kazıyor
Halıdan çay lekesi nasıl çıkar? 1 çay bardağı lekeyi kökünden kazıyor Günün her saatinde çay tüketebilen bir milletiz. Bu sebeple bir yerlere çay dökülme olasılığı da yüksek. Halıya veya kumaş üstüne dökülen çaylar ise en büyük kabusumuz. Hele ki çay bir de şekerliyse. Ancak 1 çay bardağı çay lekesini halınızdan söküp atıyor.
13.02.2024 Püf Noktası
Mutfaktaki gizli tehlike! 362 farklı türde bakteri barındırıyor
Mutfaktaki gizli tehlike! 362 farklı türde bakteri barındırıyor Mutfakta sık sık kullandığımız bulaşık süngeri aslında bakteri yuvasıymış. Yıllardır tartışma konusu olan bu bulaşık süngerini doğru temizlemek görünmeyen bakterilerden kurtulmamızı sağlıyor.
6.02.2024 Püf Noktası
Faydalı sanıyorduk ama aksi çıktı! Sirkeyi asla sürmemeniz gereken 7 şey
Faydalı sanıyorduk ama aksi çıktı! Sirkeyi asla sürmemeniz gereken 7 şey Sirke, doğru şekilde kullanıldığında mutfakta, temizlikte ve hatta sağlıkta birçok fayda sağlayabilen doğal bir malzemedir. Ancak, bazı durumlarda sirkenin kullanılması uygun olmayabilir ve hatta zararlı olabilir. İşte sirkenin asla kullanılmaması gereken yerler…
6.02.2024 Püf Noktası
Sirke kullanılmaması gereken 5 yer! Mutfak aletlerini delip geçiyor
Sirke kullanılmaması gereken 5 yer! Mutfak aletlerini delip geçiyor Temizlik sirkesi, evdeki birçok eşyayı ve yüzeyi temizlemek için kullanılabilen doğal bir maddedir. Yemek pişirmek ve salata sosları için kullanılan pek çok sirke türü olmasına rağmen temizlik sirkesi, özellikle ev temizliği için üretilmiş ve asla bazı bölgelerde kullanılmaması gereken tamamen farklı bir sirke türüdür.
4.02.2024 Püf Noktası
Çamaşır makinesindeki kötü kokudan anında kurtaran tüyo! 1 çay bardağı ekleyin
Çamaşır makinesindeki kötü kokudan anında kurtaran tüyo! 1 çay bardağı ekleyin Çamaşır makinesi her evin olmazsa olmazı beyaz eşyaları arasında. Ancak pek çok ev hanımı makinenin kötü kokmasından yakınıyor. Kötü kokudan kurtulmak için yapmanız gereken 1 çay bardağı eklemek…
27.01.2024 Püf Noktası
Tavaları çöpe atmaktan kurtaran teknik! Zahmetsizce lekeleri çıkarıyor
Tavaları çöpe atmaktan kurtaran teknik! Zahmetsizce lekeleri çıkarıyor Mutfakta kullanılan tavalar, zaman içinde çeşitli lekelerle karşılaşabilir. Ancak, bu lekelerle savaşmak için başvurulan ilk çözüm genellikle tavanın tamamen değiştirilmesidir. Oysa, basit ve etkili bir yöntemle tavalarınızı kurtarabilir ve lekeleri kolayca çıkarabilirsiniz.
25.01.2024 Püf Noktası
Bulaşıklarınız ayna gibi parlayacak! Bir fincan ekleyince leke ve izden eser kalmıyor
Bulaşıklarınız ayna gibi parlayacak! Bir fincan ekleyince leke ve izden eser kalmıyor Bulaşık makinesi her evin vazgeçilmezi beyaz eşyalardan birisi. Ancak bulaşıklarınızın parlamasını istiyorsanız içine bir fincan sirke ve karbonat ekleyin. Sonucuna inanamayacaksınız.
18.01.2024 Yaşam
Silikon kararmalarına derman olan teknik! Pamukla 2-3 saat bekletince lekeleri söküyor
Silikon kararmalarına derman olan teknik! Pamukla 2-3 saat bekletince lekeleri söküyor Suyla sık temas edilen alanlarda sıklıkla kullanılan silikon zamanla kararabiliyor. Bu gibi durumlarda silikonu kazıyıp sökmenize gerek yok. Pamuk yardımıyla 2-3 saat bekletince bembeyaz oluyor.
25.12.2023 Püf Noktası
Aynalarda su lekesi, parmak izi derdine son! Böyle silince leke ve iz tutmuyor
Aynalarda su lekesi, parmak izi derdine son! Böyle silince leke ve iz tutmuyor ‘Aynamı sürekli siliyorum ama leke tutuyor’ diyorsanız bu yöntem size göre. Parmaklarınızı bassanız bile leke ve iz bırakmıyor ve sizi sürekli ayna silme derdinden kurtarıyor.
15.12.2023 Püf Noktası
Çekmiş kıyafetleri eski haline getiren tüyo! Yarım saat bekletmek yetiyor
Çekmiş kıyafetleri eski haline getiren tüyo! Yarım saat bekletmek yetiyor Kıyafetinizi yepyeni aldınız ve hatta hiç giymeden yıkamaya attınız. Daha giymediğiniz kıyafetinizin çektiğini gördüyseniz üzülmeyin. Çözümü çok basit. Çekmiş kıyafetleri eski haline getiren bu tüyo ile kıyafetlerinizi kurtarabilirsiniz.
14.12.2023 Püf Noktası
Sararan kalorifer peteklerini bembeyaz yapıyor! Sürdüğünüz anda temizleniyor
Sararan kalorifer peteklerini bembeyaz yapıyor! Sürdüğünüz anda temizleniyor Sararmış kalorifer petekleri can sıkan bir durumdur. Görünüş açısından petekleri pis gösteren bu duruma çözüm ise oldukça basit. Evde bulunan malzemeler ile sararan kalorifer petekleriniz bembeyaz olacak.
12.12.2023 Püf Noktası
Fırında kurumuş yağ ve yanık lekesine pratik çözüm! Sadece iki malzeme yeterli
Fırında kurumuş yağ ve yanık lekesine pratik çözüm! Sadece iki malzeme yeterli Fırında kurumuş ve yanmış yağ ve yanık lekesi her ev hanımının korkulu rüyası. Kimyasal maddelere rağmen çıkmayan bazı lekeleri yok etmenin ise yöntemi çok basit. Evde bulunan iki malzeme ile fırındaki yanık ve kurumuş yağ lekelerinden kurtulun.
8.12.2023 Püf Noktası
Sararmış kıyafetleri kar beyazı yapıyor! Tek kaşık yetiyor
Sararmış kıyafetleri kar beyazı yapıyor! Tek kaşık yetiyor Deodorant, parfüm ya da ter beyaz kıyafetlerde sararmalara neden olabiliyor. Her ne kadar çamaşır makinesinde yıkasam da çıkmıyor diyorsanız bu yöntem size göre. Tek kaşığı lekenin üzerine döküp bekletince sararmış bölgeyi kar beyazı yapıyor.
6.12.2023 Püf Noktası
Çaydanlıkta kireç derdine son! Kireci resmen söküp atıyor
Çaydanlıkta kireç derdine son! Kireci resmen söküp atıyor Çaydanlık evimizin en çok kullanılan eşyalarından birisi. Sürekli kullanıma bağlı olarak kireçlenebiliyor. Bu durum hem  hijyen hem de görünüş açısından hoş değildir. Ancak kimyasallara ihtiyaç duymadan kireci söküp atabileceğimiz bazı doğal yollar mevcut.
5.12.2023 Püf Noktası
Sararan bardakları parlatıyor! Bardaklar bu yöntemle yeni gibi oluyor
Sararan bardakları parlatıyor! Bardaklar bu yöntemle yeni gibi oluyor Bardaklar sürekli kullanıma bağlı olarak sararabiliyor. Ne kadar temizleseniz bulaşık makinesine de atsanız beyazlamıyorsa bu yöntemi deneyin. Sararan bardakları bembeyaz yapıyor.
5.12.2023 Püf Noktası
Temizlikte zaman kazandıran yöntem! Tozu engelliyor, sürekli toz almanıza gerek kalmıyor
Temizlikte zaman kazandıran yöntem! Tozu engelliyor, sürekli toz almanıza gerek kalmıyor Sürekli toz almaktan bıkanlar için bir önerimiz var. Bu öneri hem temizlikten zaman kazandırıyor hem de sürekli toz oluşumunu engelliyor. Bu yöntemle sürekli toz almanıza gerek yok.
30.11.2023 Püf Noktası
Çamaşır suyunun bile geçirmediği o leke! Sadece iki malzeme ile 10 dakikada temizleniyor
Çamaşır suyunun bile geçirmediği o leke! Sadece iki malzeme ile 10 dakikada temizleniyor Tuvaletlerimizdeki sarı lekeler her ne kadar temizlesek de bazen çıkmıyor. Hem hijyenik hem de hoş gözükmeyen bu durum can sıkıcı. Çamaşır suyunun bile etkilemediği sarı lekeleri sadece iki malzeme ile çıkarmak mümkün.
27.11.2023 Püf Noktası
Halı ve koltuklarda çay lekesini hemen çıkarıyor! Kurumuş ve inatçı lekeden eser bırakmıyor
Halı ve koltuklarda çay lekesini hemen çıkarıyor! Kurumuş ve inatçı lekeden eser bırakmıyor Kahvaltıda akşam yemeğinden sonra sık sık tükettiğimiz çayın yeri ayrı. Ancak bazen çay içerken ufak da olsa kazalar yaşanabiliyor. Koltuk, halı ve giysilerimizin üstüne yanlışlıkla dökülebiliyor. Evde uygulayabileceğiniz bazı basit yöntemlerle lekeleri çıkarabilirsiniz. İşte çay lekesini çıkarmanın en basit ve doğal yöntemleri…
23.11.2023 Püf Noktası
Optikçiler sır gibi saklıyordu! Gözlük camındaki çizikleri yok ediyor
Optikçiler sır gibi saklıyordu! Gözlük camındaki çizikleri yok ediyor Aksesuar veya ihtiyaç olarak kullandığımız gözlükler zamanla çizilebiliyor. Evde uygulayabileceğiniz birkaç basit yöntemle gözlüklerinizdeki çizik görünümünü azaltabilirsiniz.
22.11.2023 Püf Noktası
Kış ayında küflü duvar derdine son veren yöntem! Tek fıs küf kokusu ve lekesini yok ediyor
Kış ayında küflü duvar derdine son veren yöntem! Tek fıs küf kokusu ve lekesini yok ediyor Kış ayında duvarlarda küf oluşumu neme bağlı olarak ortaya çıkabilir. Gittikçe duvarlara yayılan küfün hem kokusu hem de görüntüsü rahatsız edicidir. Kış ayında küf duvarlardan kurtulmak ise tek fıs uzaklığında.
21.11.2023 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Beyaz Sirke ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.