Beylerbeyi

Beylerbeyi

Son dakika beylerbeyi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan beylerbeyi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan beylerbeyi haber sayfamızda...

Beylerbeyi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.015 beylerbeyi haberi bulunmuştur.
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliğinden 21 Nisan Pazar günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve BTC TÜRK Boğa Koşusu etkinliği kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyurdu.
19.04.2024 Gündem
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları Deniz hamamları ahşap iskeleler üzerine kurulmuş kapalı mekanlardı. Kadınların bu mekanlardan dışarı çıkması kesinlikle yasaktı. Tarabya’da açılan plajlarda kadın ve erkeklerin bir arada denize girmeleriyle beraber deniz hamamları şehrin hafızasında detay olarak kaldı.
7.04.2024 Gündem
İstanbul'da yoğun sis! Bazı vapur seferleri iptal edildi
İstanbul'da yoğun sis! Bazı vapur seferleri iptal edildi İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.
29.02.2024 Haberler
İstanbul'da hava ve deniz ulaşımına sis engeli!
İstanbul'da hava ve deniz ulaşımına sis engeli! İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi. Öte yandan Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçakların iniş yapamaması nedeniyle seferlerde gecikmeler yaşanıyor.
29.02.2024 Gündem
‘Sade bir semtini sevmek bile bir ömre değer’
‘Sade bir semtini sevmek bile bir ömre değer’ Demiş ki şair “Dün sana dün bir tepeden baktım Aziz İstanbul. /Görmedim gezmediğim, sevmediğim hiç bir yer./ Ömrüm oldukça gönül tahtıma keyfince kurul/Sade bir semtini sevmek bile bir ömre değer”...
27.02.2024 Kültür Sanat
TFF Tahkim Kurulu'ndan Feyyaz Uçar ve Ertuğrul Doğan kararı!
TFF Tahkim Kurulu'ndan Feyyaz Uçar ve Ertuğrul Doğan kararı! TFF Tahkim Kurulu, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar'a verilen para cezasını kaldırdı. Öte yandan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a verilen para cezası ise onandı.
16.02.2024 Süper Lig
Teşkilât...
Teşkilât... Devletler arasında geçici çıkar ilişkileri bulunuyor. Türkiye’nin günümüzde olduğu gibi geçmişinde de bu ilişkilerin derinliğini devlet için araştıran saklı kahramanları vardı.
4.02.2024 Gündem
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Haberler
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
Boğaz'da hep aynı şey oluyor! 55 yıl arayla can aldı, zararı milyonlarca lira
Boğaz'da hep aynı şey oluyor! 55 yıl arayla can aldı, zararı milyonlarca lira İstanbul yalıları paha biçilmez değerleri, muhteşem manzaralarıyla milyonlarca kişinin kalbinde taht kuruyor. Ancak Boğaz’ın incilerinin mükemmel görüntüsü ve sunduğu manzara, atlattıkları tehlikeleri geri planda bırakıyor. 55 yıl arayla gemi kurbanı olan iki yalının hikaye ise son derece hüzünlü.
16.01.2024 Yaşam
Piyale Mehmet Paşa...
Piyale Mehmet Paşa... Kanuni Sultan Süleyman “İşte tüm bunlar karşısında insan kibre kapılmamalı ve bunların Allah’ın dilemesiyle  gerçekleştiğini unutmamalı’’ der.  Ardından Piyale Mehmet Paşa’yı onurlandırmak için oğlu Şehzade II.Selim’in kızıyla evlendirir.
14.01.2024 Gündem
CHP Genel Başkan Yardımcısı'nın iddialarına Haluk Bayraktar'dan sert yanıt: Birazcık yüzleri kızarır mı acaba?
CHP Genel Başkan Yardımcısı'nın iddialarına Haluk Bayraktar'dan sert yanıt: Birazcık yüzleri kızarır mı acaba? CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın'ın Baykar'la ilgili olarak ortaya attığı 'teşvik' iddialarına Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan cevap geldi. Bayraktar açıklamasında "Bugüne kadar defalarca açıkladık. Baykar olarak ne bir lira nakit ve hibe desteği aldık ne de bir kuruş banka kredisi kullandık. Savunma sektörüne sunulan proje bazlı teşviklerde nakit ve hibe desteği almayan tek firmayız." ifadelerine yer verdi.
4.01.2024 Gündem
2023'te 7 milyon 261 bin turist Milli Saraylar'ı ziyaret etti
2023'te 7 milyon 261 bin turist Milli Saraylar'ı ziyaret etti Milli Saraylar Başkanlığı'na bağlı saray, köşk, kasır ve müzeler 2023 yılında da yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası oldu.
2.01.2024 Haberler
2023'te 7 milyon 261 bin turist Milli Saraylar'ı ziyaret etti
2023'te 7 milyon 261 bin turist Milli Saraylar'ı ziyaret etti Milli Saraylar Başkanlığı'na bağlı saray, köşk, kasır ve müzeler 2023 yılında da yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası oldu.
2.01.2024 Kültür Sanat
Macaristan Parlamento Binası’nı gezdi
Macaristan Parlamento Binası’nı gezdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Budapeşte’nin en önemli simge binalarından biri olan ve gözde turistik mekanları arasında yer alan Macaristan Parlamento Binası’nı ziyaret etti.
19.12.2023 Gündem
Emine Erdoğan, Macaristan Parlamento Binası’nı ziyaret etti
Emine Erdoğan, Macaristan Parlamento Binası’nı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak'ın eşi Istvan Atilla Veres ile Budapeşte'nin en önemli simge binalarından biri olan ve gözde turistik mekanları arasında yer alan Macaristan Parlamento Binası'nı ziyaret etti.
18.12.2023 Gündem
Yıldız Sarayı’nda büyük keşif! 5 kat boya raspasının altından çıktı
Yıldız Sarayı’nda büyük keşif! 5 kat boya raspasının altından çıktı Restorasyon çalışmalarının sürdüğü Yıldız Sarayı’nda büyük keşif. 19. yüzyıla ait süsleme ve resimler ortaya çıkarıldı. Konuya ilişkin Milli Saraylar Başkanı Yasin Yıldız açıklamalarda bulundu.
14.12.2023 Gündem
ÖZEL | Metin Ülgen'in hayali Ali Sami Yen'de Şampiyonlar Ligi!
ÖZEL | Metin Ülgen'in hayali Ali Sami Yen'de Şampiyonlar Ligi! İki şampiyonluk favorisi Fenerbahçe ve Fomget’i yenerek kadın futbol liginde liderliğe yükselen Galatasaray’ın teknik direktörü Metin Ülgen, “Takımda hava çok iyi, oyuncularımız şampiyonluğa inanıyor. Ali Sami Yen’de Şampiyonlar Ligi maçına çıkmanın hayalini kuruyoruz” diyor.
Yağmur Uraz: Gol kraliçesi olarak, kupayı kaldırmak neden olmasın
Yağmur Uraz: Gol kraliçesi olarak, kupayı kaldırmak neden olmasın A Milli Kadın Futbol Takımı ve Fenerbahçe Petrol Ofisi'nin golcü oyuncusu Yağmur Uraz, "Bunu bana soruyorlar. Arkadaşlarım da soruyor. '3 büyük takımda forma giydin; fark ne, ne hissediyorsun' diye. Hepsi birbirinden büyük kulüpler. Ama Fenerbahçe'de gerçekten değerli olduğunuzu hissettiriyorlar. Burada oynadığım için çok mutluyum" dedi.
Tahir Kıran'dan skandal paylaşım! Kadın futbolcuya hakaret
Tahir Kıran'dan skandal paylaşım! Kadın futbolcuya hakaret Kadın Futbol Süper Ligi'nin 11. haftasında ABB Fomget, Beylerbeyi'ni 1-0 mağlup etti. Mücadele sonrasında Başkan Tahir Kıran'ın yaptığı skandal paylaşım gündeme oturdu.
2 KISIM KIRMIZI ET VE BEYAZ ET
2 KISIM KIRMIZI ET VE BEYAZ ET 2 KISIM KIRMIZI ET VE BEYAZ ET İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ POLİSEVİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ POLİSEVLERİ2 Kısım Kırmızı Et ve Beyaz Et mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
18.11.2023 Resmi İlanlar
ORHAN BEY HAYATI: Orhan Bey tarihte kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? Orhan Gazi eşleri ve çocukları
ORHAN BEY HAYATI: Orhan Bey tarihte kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? Orhan Gazi eşleri ve çocukları Osmanlı İmparatorluğu'nun ikinci padişahı olan Orhan Gazi'nin hayatına dair detaylar tarih meraklılarının gündeminde. Orhan Bey, Söğüt'te Malhun Hatun'un oğlu olarak doğdu.Kendisinden sonra ise yerine oğlu I. Murad gelmiştir. Peki, Orhan Gazi nasıl öldü?
15.11.2023 Cadde
İntihar yöntemini doktora bile danıştı! 'Allah'ım ya Atatürk'ü kurtar ya canımı al'
İntihar yöntemini doktora bile danıştı! 'Allah'ım ya Atatürk'ü kurtar ya canımı al' Yan yana oldukları onca yıl boyunca defalarca feleğin çemberinden geçtikleri zamanları hatırladı. Çocukluk arkadaşı ve yaveri olarak hayatının büyük bölümünde Mustafa Kemal’in yanındaydı. Vefat haberini aldığında ise günler önce karar verdiği şeyi yapmak için odasına gitti. Salih Bozok'un Atatürk’ün ölümü üzerine intihar etmeye hazırlandığında kafasından geçenler işte bunlardı.
10.11.2023 Gündem
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı! Düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu nedeniyle bugün İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatıldı.
5.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beylerbeyi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.