Evi yanan Çılgın Sedat: Belediyenin ayırdığı otelde kalıyoruz
Evi yanan Çılgın Sedat: Belediyenin ayırdığı otelde kalıyoruz 'Çılgın Sedat' olarak bilinen şarkıcı Sedat Kapurtu'nun üç katlı evinde dün yangın çıkmıştı. Ünlü şarkıcının evinin yangın sonrasında kullanılmaz hale geldiği görüldü. Sedat Kapurtu, "Şu anda Büyükşehir Belediyesi'nin ayırdığı bir otelde kalıyoruz" dedi.
24.02.2021 Cadde
Son dakika... İstanbul'da sevgililerin manzara keyfi böyle bitti!
Son dakika... İstanbul'da sevgililerin manzara keyfi böyle bitti! Gelen son dakika haberine göre; Beylikdüzü'ndeki Gürpınar Sahili'ni hakim bir noktadan kız arkadaşı ile manzarayı izledikten sonra yağan yağmurun etkisi ile çamura dönen yolda araçları mahsur kaldı. Çift, itfaiyenin de uçurumdan kayma riski bulunduğu için müdahale edemediği aracı bırakıp bölgeden ayrılmak zorunda kaldı.
4.10.2020 Gündem
'Botoks' sonrası ölüm iddiasında genç kadının son görüntüleri ortaya çıktı
'Botoks' sonrası ölüm iddiasında genç kadının son görüntüleri ortaya çıktı Beylikdüzü’nde güzellik merkezinde kalça botoksu olduktan sonra eve götürülen ve fenalaşan kadının güzellik merkezinden çıkarılmasına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Yürüyerek güzellik merkezine giren genç kızın botoks sonrası yarı baygın şekilde 2 kişinin kollarında çıkabildiği kameralara yansıdı.
24.09.2020 Haberler
Yasak yerden dönüş yapan tıra motosiklet çarptı: 1 yaralı
Yasak yerden dönüş yapan tıra motosiklet çarptı: 1 yaralı Beylikdüzü’nde dönüş yasağı olan bölgeden kural ihlali yapan tırla motosiklet çarpıştı. Kazada bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırılırken, vatandaşlar yaralı motosikletliyi bir an olsun yalnız bırakmadı.
11.11.2019 Haberler
Beylikdüzü’nde plastik fabrikasında yangın!
Beylikdüzü’nde plastik fabrikasında yangın! Beylikdüzü’nde plastik malzemelerin üretildiği 4 katlı bir fabrikanın giriş katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alev alev yanan fabrika itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, yangın sonrası fabrikada maddi hasar meydana geldi.
29.03.2019 Gündem
Manouche A La Turca dinleyicileri mest etti
Manouche A La Turca dinleyicileri mest etti 3. Beylikdüzü Caz Festivali, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde (BAKSM) devam ediyor. Festivalin üçüncü günkü konuğu dünyaca ünlü gitarist Bilal Karaman ve grubu Manouche A La Turca'ydı.
29.09.2018 Cadde
Nişanlı çifte kapkaç şoku
Nişanlı çifte kapkaç şoku Beylikdüzü'nde bankadan para çeken nişanlı çiftin aracına yaklaşan bir kişi otomobil içinde oturan kadının kucağından çantayı alarak kaçtı. O anlar saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay Cumhuriyet Mahallesi'nde geçtiğimiz ay meydana geldi. Alışveriş yapmak için bankadan para çeken nişanlı çift otomobilleriyle bankaya yakın bir noktadaki börekçinin önünde durdu. Nişanlısı börekçiden içeri girerken kadın otomobil içerisine beklemeye başladı. Bu sırada yüzünü kapişonuyla gizleyen kapkaççı otomobilin kapısını açarak kadının kucağında bulunan ve içerisinde yaklaşık 3 bin lira olan çantayı alıp kaçtı. Nişanlı çift kapkaççının bir süre peşinden koştu ancak kaçan hırsız izini kaybettirdi. Kapkaç anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Yaşam
Beylikdüzü'nde Buray konseri
Beylikdüzü'nde Buray konseri Beylikdüzü Belediyesi'nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında şarkıcı Buray sahne aldı.
1.09.2017 Cadde
Tarihçi İlber Ortaylı: Kanal İstanbul projesi gerekli
Tarihçi İlber Ortaylı: Kanal İstanbul projesi gerekli Tarihçi Prof.Dr. İlber Ortaylı, Beylikdüzü’nde katıldığı söyleşide, Kanal İstanbul projesinin gerekli olduğunu söyleyerek, “İstanbul Boğazı’ndan bu kadar şilep geçemez. Aksi taktirde her gün deniz kazaları olur” dedi. Beylikdüzü Belediyesinin düzenlediği ramazan etkinliklerinin dün akşamki konuğu tarihçi İlber Ortaylı’ydı. Beylikdüzü’nde yaşayan vatandaşlarla Yaşam Vadisi’nde söyleşide bir araya gelen Ortaylı, tarihi konularda merak edilen konulara değindi. Söyleşiye Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.İlber Ortaylı düzenlenen söyleşide Kanal İstanbul’un gerekli olduğunu söyleyerek, "Zaten Lozan değişti ve daha çok değişecek. Montrö Lozan’ın tashihi demektir. Daha da tashihi edilecek çünkü İstanbul Boğazı’ndan bu kadar şilep geçemez. Aksi takdirde her gün deniz kazaları olur haberiniz olsun. Yani bundan sonra ciddi bir hükümetin programı o çılgın kanal denen kanalın yapılmasıdır. Onu aklı başında jeologlar Celal Şengör gibileri evet diyorlar, bu iş lazım diyorlar. Çünkü İstanbul boğazları milletler arası bir trafiğe müsait değildir. Lozan ve Montrö zamanında buradan geçen gemilerin yoğunluğu yüzde 1’in de altında. Bu hacmi kaldıramaz. İstanbul’un nüfusu 1 milyondu boğaz işlemiyordu zaten. Şimdi bizim okuldan bile motor kalkıyor sabah akşam karşıya. Servisle taşıyacak halimiz yok. Her yakada 10’ar milyon adam yaşıyor” dedi.
11.09.2019 Yaşam
Kaçan şüphelinin peşine düştü, uçurumdan atladı
Kaçan şüphelinin peşine düştü, uçurumdan atladı İstanbul'da polis uygulaması sırasında araçtan inerek kaçmaya başlayan cezaevi firarisi Serdar Aydemir, 20 metrelik uçurumdan atladı. Zanlının peşine düşen polis memuru Oğuz Gündüz de gözünü kırpmadan uçurumdan atlayıp Aydemir'i yakaladı. Olayda polis memuru ve cezaevi firarisinin kolları kırıldı
8.06.2017 Gündem