18 bebek hayata ‘Merhaba’ dedi
18 bebek hayata ‘Merhaba’ dedi Ülke genelinde yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen 18 bebek ailelerine büyük mutluluk yaşattı.
2.01.2024 Gündem
Fenerbahçe ve Galatasaray derken ters köşe transfer! Avrupa devi, Haji Wright ile temaslara başladı
Fenerbahçe ve Galatasaray derken ters köşe transfer! Avrupa devi, Haji Wright ile temaslara başladı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un yıldızı Haji Wright ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Ara transfer ve tescil döneminde Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan ABD'li golcünün sezon sonunda Avrupa devine imza atabileceği gündeme geldi.
31.03.2023 Antalyaspor
Spor dünyası el ele verdi! Yardımlar çığ gibi büyüyor
Spor dünyası el ele verdi! Yardımlar çığ gibi büyüyor Spor camiası dün de depremzedeler için tek yürek oldu. Kulüplerde hazırlanan yardım kolileri Hatay ve Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimize doğru yola çıkarken sporcular, teknik direktörler ve yöneticiler hazırlıklarda bizzat bulundu.
9.02.2023 Süper Lig
Antalyaspor, 4 tesisini depremzedelere açtı
Antalyaspor, 4 tesisini depremzedelere açtı Antalyaspor Kulübü, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde mağdur olan vatandaşların konaklaması ve barınması amacıyla 4 tesisini depremzedeler için açtı.
7.02.2023 Antalyaspor
Fenerbahçe'ye Premier Lig'den sol bek! Menajeri haber gönderdi
Fenerbahçe'ye Premier Lig'den sol bek! Menajeri haber gönderdi Transfer çalışmalarını sürdüren Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi. Yıldız futbolcunun menajeri savunmanın solu için arayışlarda olan sarı-lacivertli ekibe haber gönderdi. İşte detaylar...
19.01.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da forvet transferi için sıcak gelişme! Yıldız isim gemileri yaktı
Galatasaray'da forvet transferi için sıcak gelişme! Yıldız isim gemileri yaktı Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda üst üste 11. galibiyetini elde Galatasaray'da transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar forvet transferi için girişimlerine hız verirken yıldız futbolcu Galatasaray için gemileri yaktı.
18.01.2023 Galatasaray
Antalyaspor'dan Haji Wright için resmi açıklama: Fenerbahçe ile görüştük!
Antalyaspor'dan Haji Wright için resmi açıklama: Fenerbahçe ile görüştük! Fraport TAV Antalyaspor Asbaşkanı Emrah Çelik, transferin gözde ismi olan ABD'li Haji Wright'a 3 ülkeden 7 takımın çok büyük ilgisi olduğunu söyledi.
18.01.2023 Antalyaspor
Fenerbahçe, Jorge Jesus'un gözdesi için şartları zorluyor! İşte son teklif
Fenerbahçe, Jorge Jesus'un gözdesi için şartları zorluyor! İşte son teklif Galatasaray derbisindeki mağlubiyet sonrası Gaziantep FK maçını kayıpsız geçmek isteyen Fenerbahçe bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ara transfer döneminde forvet hattına bir takviye yapmayı planlayan sarı-lacivertli ekip, Jorge Jesus’un talebi doğrultusunda şartları zorlamaya hazırlanıyor.
15.01.2023 Fenerbahçe
Doğukan Sinik, Antalyaspor'a imzayı attı
Doğukan Sinik, Antalyaspor'a imzayı attı Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, sezon başında Hull City'e bonservisi ile transfer olan Doğukan Sinik'i sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.
13.01.2023 Antalyaspor
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye ceza
PFDK'dan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye ceza Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Ümraniyespor futbolcusu Allyson'a 2 maç cezası verdi.
10.01.2023 Süper Lig
Antalyaspor’da Aziz Çetin yeniden başkan seçildi
Antalyaspor’da Aziz Çetin yeniden başkan seçildi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor’un olağan genel kurulunda tek liste ile yapılan seçimde Aziz Çetin yeniden başkanlığa seçildi.
30.09.2022 Antalyaspor
Galatasaray, sol bek Bayramov'u radarına aldı
Galatasaray, sol bek Bayramov'u radarına aldı Azerbaycan temsilcisi Karabağ'da Qara Qarayev ve Toral Bayramov Türk futbol takımlarının radarına girdi.
20.08.2022 Galatasaray
Karabağ zoru başardı! Devler Ligi Play-Off turuna kaldılar
Karabağ zoru başardı! Devler Ligi Play-Off turuna kaldılar UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3'üncü Ön Eleme Turu'nda Azerbaycan temsilcisi Karabağ, sahasında 1-1 berabere kaldığı Ferencvaros'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek Play-Off turuna adını yazdırdı.
10.08.2022 Şampiyonlar Ligi
FT Antalyaspor 4 Temmuz'da Burdur'da top başı yapıyor
FT Antalyaspor 4 Temmuz'da Burdur'da top başı yapıyor Süper Lig ekiplerinden FT Antalyaspor, 2022-2023 sezonunu 4 Temmuz’da Burdur’da açacak.
29.06.2022 Antalyaspor
Sinan Gümüş'ten Fenerbahçe açıklaması: 'Mutsuzdum'
Sinan Gümüş'ten Fenerbahçe açıklaması: 'Mutsuzdum' Fraport TAV Antalyaspor, Fenerbahçe'den kadrosuna dahil ettiği Sinan Gümüş için imza töreni düzenledi. Gümüş, Fenerbahçe'ye transfer olduğu için pişmanlık duymadığını söyledi.
10.02.2022 Antalyaspor
Antalyaspor'da yeni transferler için imza töreni düzenlendi
Antalyaspor'da yeni transferler için imza töreni düzenlendi Fraport TAV Antalyaspor, ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Luiz Adriano, Fernando Martins, Ndao ve Admir Mehmedi için imza töreni düzenledi.
4.02.2022 Antalyaspor
17 martı türü var, 13'ü İstanbul'da! Bir tanesi var ki saldırıyor
17 martı türü var, 13'ü İstanbul'da! Bir tanesi var ki saldırıyor Türkiye'de görülen 17 martı türünden 13'ü İstanbul'da yaşıyor. Ancak genel olarak 'dost canlısı' bilinen bu martılar içerisinde bir tür var ki saldırgan davranışlarıyla dikkat çekiyor. İşte Boğaz'ın simgesi olan martıların pek bilinmeyen dünyası!
4.02.2022 Gündem
Türkiye için çanlar çalıyor! Bu kuşları artık hiç göremeyebiliriz...
Türkiye için çanlar çalıyor! Bu kuşları artık hiç göremeyebiliriz... Yapılan araştırmalara göre, Avrupa'daki her 5 kuş türünden 1'i yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Türkiye'de de durum pek farklı değil! Türkiye'de yaşayan 491 kuş türünden 52'si yok olma tehlikesi yaşıyor. Üstelik bunların arasında şehir yaşamında görmeye alışkın olduğumuz kuş türleri de var...
20.10.2021 Gündem
Gökyüzünden ölü kuşlar yağdı! Korkutan uyarı: Türkiye'ye hastalık taşıyabilir
Gökyüzünden ölü kuşlar yağdı! Korkutan uyarı: Türkiye'ye hastalık taşıyabilir Rusya'da son bir haftada ikinci kez gizemli bir şekilde gökyüzünden ölü kuşlar yağdı! Bu olay başta Türkiye olmak üzere Karadeniz'e komşu olan ülkelerde korku yarattı. Sosyal medyada yeni bir 'kuş gribi' salgını iddiası bile ortaya atıldı. Iğdır Üniversitesi Kuş Merkezi Müdürü Emrah Çelik, "Bu durumun virüs kaynaklı olabileceği düşüncesi göz ardı edilmemeli" derken, Prof. Dr. Çağan Şekercioğlu ise "Bir hastalıktan oluyorsa kuşların Türkiye’ye taşıma durumu olabilir" uyarısında bulundu. İşte dikkat çeken olayın ayrıntıları...
16.10.2021 Gündem
Antalyaspor, Kudriashov ile yeni sözleşme imzaladı
Antalyaspor, Kudriashov ile yeni sözleşme imzaladı Süper Lig takımlarından Fraport TAV Antalyaspor, 1,5 sezondur kırmızı beyazlı formayı giyen 34 yaşındaki Fedor Kudriashov ile yeniden anlaşma sağladı.
22.07.2021 Antalyaspor
Afyonkarahisar'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Afyonkarahisar'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var Afyonkarahisar'da zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 1'i çocuk 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, itfaiye ekibi sevk edildi.
14.07.2021 Gündem
Antalyaspor'da iki imza
Antalyaspor'da iki imza Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Hollandalı sağ bek Sherel Floranus 3 yıllık ve Portekizli kaleci Diogo Sousa ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
30.06.2021 Antalyaspor
Dijital atak
Dijital atak Tunacan Tuna, 18 Haziran’da yayınlanacak üçüncü single çalışması ‘Fena Karıştım’ için TikTok’un başarılı içerik üreticileriyle kamera karşısına geçti.
8.06.2021 Cadde
Antalyaspor'dan polis ve sağlık çalışanlarına jest
Antalyaspor'dan polis ve sağlık çalışanlarına jest Süper Lig ekibi Antalyaspor'dan, bayram mesaisindeki polis ve sağlık çalışanlarına forma hediyesi.
15.05.2021 Antalyaspor
Antalyaspor Kulübünün yeni yönetim kurulu, görev dağılımı yaptı
Antalyaspor Kulübünün yeni yönetim kurulu, görev dağılımı yaptı Antalyaspor AŞ'de yeni göreve gelen yönetim kurulunda görev dağılımı gerçekleştirildi. 
5.03.2021 Antalyaspor