Eczacıbaşı yeni sezona iddialı giriyor
Eczacıbaşı yeni sezona iddialı giriyor Lige Fenerbahçe maçıyla başlayacak olan Eczacıbaşı Kadın Voleybol Takımı'nın orta oyuncuları Beyza Arıcı ve Yasemin Güveli, yeni sezon öncesinde özel açıklamalarda bulundular.
1.11.2022 Voleybol
Beyza Arıcı, Eczacıbaşı Dynavit'te kaldı
Beyza Arıcı, Eczacıbaşı Dynavit'te kaldı Eczacıbaşı Dynavit, başarılı voleybolcusu Beyza Arıcı'nın sözleşmesini uzattı. İmza sonrası konuşan Arıcı, "Beşinci sezonumu tamamladığım kulübüm ile üç sezon daha devam edecek olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum" dedi.
20.06.2022 Voleybol
Beyza Arıcı: Kupayı Almanya'da kaldırmak istiyoruz
Beyza Arıcı: Kupayı Almanya'da kaldırmak istiyoruz Eczacıbaşı Dynavit'in yıldız oyuncusu Beyza Arıcı, "Kupayı Almanya'da kaldırmak istiyoruz. Salon doluydu ve taraftarın oyunu etkilediğini düşünüyorum" dedi.
16.03.2022 Voleybol
Eczacıbaşı VitrA'da Beyza Arıcı'nın sözleşmesi uzatıldı
Eczacıbaşı VitrA'da Beyza Arıcı'nın sözleşmesi uzatıldı Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı'nda orta oyuncu Beyza Arıcı'nın sözleşmesi yenilendi.
13.02.2021 Voleybol
Hande Baladın, Tijana Boskovic, Beyza Arıcı ve Sladjana Mirkovic aralarında top sektirdi...
Hande Baladın, Tijana Boskovic, Beyza Arıcı ve Sladjana Mirkovic aralarında top sektirdi... Eczacıbaşı Vitra'nın başarılı voleybolcuları Hande Baladın, Tijana Boskovic, Beyza Arıcı ve Sladjana Mirkovic'in futbolculara taş çıkartan performansını izliyoruz.
16.10.2020 Diğer Sporlar
Hande Baladın, Tijana Boskovic, Beyza Arıcı ve Sladjana Mirkovic futbola merak sardı...
Hande Baladın, Tijana Boskovic, Beyza Arıcı ve Sladjana Mirkovic futbola merak sardı... Eczacıbaşı Vitra'nın başarılı voleybolcuları Hande Baladın, Tijana Boskovic, Beyza Arıcı ve Sladjana Mirkovic idmanda yere düşürmeden top sektirmeye çalıştı.
14.10.2020 Futbol