Bil Bakalım

Bil Bakalım

Son dakika Bil Bakalım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bil Bakalım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bil Bakalım haber sayfamızda...

Bil Bakalım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 235 bil bakalım haberi bulunmuştur.
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu!  Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı Survivor All Star'da Yaman Keleş, 'Bil Bakalım' oyununda Yasin'le yaşadığı tartışma hakkında konuştu. Batuhan Karacakaya konseyde adının çıkmasından ötürü takım arkadaşlarından bazılarına yine sitem dolu ifadelerde bulundu. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İlk eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı. İşte detaylar...
23.03.2024 Cadde
Altın ve doları olanlar dikkat: Faiz artışının ardından vatandaşa dikkat çeken uyarı
Altın ve doları olanlar dikkat: Faiz artışının ardından vatandaşa dikkat çeken uyarı Merkez Bankası’nın sürpriz faiz kararı sonrasında gözler altın ve dolar fiyatlarına çevrildi. Dolar/TL 32 TL seviyelerinin altını gördü. Peki yeni adımla birlikte dövizde beklentiler neler? İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
BDDK'dan kredi düzenlemesi! Piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar...
BDDK'dan kredi düzenlemesi! Piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), araç kredilerine ilişkin sınırları güncelledi. Peki bu durum piyasa nasıl yansır? İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
'Bil Bakalım' oyununda ödülü kazanan takım belli oldu! 'Survivor'ın en zayıf 3 erkeği takımda'
'Bil Bakalım' oyununda ödülü kazanan takım belli oldu! 'Survivor'ın en zayıf 3 erkeği takımda' Survivor All Star'da düelloda Bozok Gören elenmişti. Kırmızı takımdan ve Mavi takımdan yarışmacılar düelloyu değerlendirdi. 'Bil Bakalım' oyununda havuçlu kek ödülünü kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...
23.03.2024 Cadde
Brain Test Cevapları Nelerdir? Brain Test Nasıl Oynanır?
Brain Test Cevapları Nelerdir? Brain Test Nasıl Oynanır? Eğlenceli zeka bulmaca oyunlarından bir tanesi olan Brain Test Türkiye’de en çok sevilen oyunlar arasında yer alıyor. Zorlayıcı bölümleri ile hem zeka geliştiren oyun aynı zamanda eğlendiriyor. Ekranda verilen soru ne nesnelere göre cevapları bulmak gerekiyor. Şaşırtıcı cevapları bulunan oyunda seviye atladıkça Brain Test cevapları da bir o kadar zor olmaya başlıyor. Oyunun 200’den fazla seviyesi bulunuyor. Brain test nasıl oynanır? “Brain Test Cevapları Nelerdir?” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Eski zamanların unutulmayan bilmeceleri: Hafızanıza güveniyorsanız cevapları hatırlarsınız!
Eski zamanların unutulmayan bilmeceleri: Hafızanıza güveniyorsanız cevapları hatırlarsınız! Eski bilmeceler, merak edilen konular arasındadır. Kullanım anlamı bakımından eski bilmeceleri öğrenmekbve buna göre cevaplama imkanına sahip olmak isteyenlerin sayısı çoktur. Eski Bilmeceler arasından komik, kolay ve en bilinenleri sizler için derledik.
22.08.2023 Oyun
Survivor'da Asena ile Nefise arasında büyük gerilim!
Survivor'da Asena ile Nefise arasında büyük gerilim! Survivor 2023'ün bu akşam ekrana gelen bölümünde, Mavi takım ile Kırmızı takım, Bil Bakalım, Sor Bakalım, Anlat Bakalım ve Salla Bakalım oyunlarında mücadele verdi. Renkli görüntülere sahne olan dört oyunda da büyük performans sergileyen Kırmızı takım ödülün sahibi oldu. Survivor'ın yayınlanan 112. yeni bölüm fragmanında ise Asena ile Nefise arasında gerilimin yükseldiği görüldü.
26.05.2023 Cadde
Survivor'da 'Sizi Buradan Alıyoruz!' ödül oyununu hangi takım kazandı? 23 Mayıs Survivor Bil Bakalım'ı kazanan...
Survivor'da 'Sizi Buradan Alıyoruz!' ödül oyununu hangi takım kazandı? 23 Mayıs Survivor Bil Bakalım'ı kazanan... Survivor'da kırmızı ve mavi takım olarak yarışmacılar, adrenalin ve eğlencenin en üst noktada olduğu ödül için oyunu çıktı. Nefes kesen ödül parkurunda yarışmacılar zor anlar yaşasalar da bir takım ödülün sahibi oldu. Ardından Bil Bakalım yarışı ile sıcak görüntüler ekrana geldi. Peki, 23 Mayıs Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?
23.05.2023 Bilgi Rehberi
Survivor'da Anlat Bakalım ve Bil Bakalım'ı kim kazandı? Survivor 2023 yarışmacıları, eski Survivor'larla karşı karşıya...
Survivor'da Anlat Bakalım ve Bil Bakalım'ı kim kazandı? Survivor 2023 yarışmacıları, eski Survivor'larla karşı karşıya... Survivor'larla Anlat Bakalım/Bil Bakalım oyununda karşılaştı. 2023 sezonu yarımacıları, eski sezonlarda mücadele eden isimlerle takım oldu ve en çok kelimeyi bilmeye gayret etti. Peki, 19 Mayıs Survivor'da Bil Bakalım/Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı?
19.05.2023 Bilgi Rehberi
Survivor'da eski yarışmacılardan 'Anlat Bakalım' performansı
Survivor'da eski yarışmacılardan 'Anlat Bakalım' performansı TV8'de ekrana gelen yarışma programı 'Survivor 2023', hız kesmeden devam ediyor. Survivor'ın yeni bölümünde Anlat Bakalım ve Bil Bakalım oyunu oynandı. Yarışmacılar, daha önce Survivor'da mücadele eden eski yarışmacılarla eşleşti. Keyifli anların yaşandığı oyunda renkli görüntüler ortaya çıktı.
20.05.2023 Cadde
Survivor'da gelmiş geçmiş en büyük ödül! Acun Ilıcalı açıkladı
Survivor'da gelmiş geçmiş en büyük ödül! Acun Ilıcalı açıkladı TV8'de ekranlara gelen yarışma programı Survivor, 11 Mayıs Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Sunucu Acun Ilıcalı'nın duyurduğu beş araba ödülü, yarışmaya damga vurdu. Mini erzak oyunu ve Anlat Bakalım yarışmasının da oynandığı bölüm, heyecan dolu dakikalara sahne oldu.
12.05.2023 Cadde
Survivor Erzak Ödül Oyununu hangi takım kazandı? 10 Mayıs Survivor Bil Bakalım/Anlat Bakalım oyununun kazananı...
Survivor Erzak Ödül Oyununu hangi takım kazandı? 10 Mayıs Survivor Bil Bakalım/Anlat Bakalım oyununun kazananı... Survivor'da haftanın gerilim dolu dokunulmazlık yarışları geride kaldı ve kırmızı ile mavi takım ödüller için parkura çıktı. İki takım yarışmacıları erzak ödülü için ilk olarak mini ancak zorlayıcı bir parkurda performans sergiledi. Ardından Bil Bakalım/Anlat Bakalım/Salla Bakalım oyunu gerçekleşti. Peki, Survivor'da ödülü kim, hangi takım kazandı?
10.05.2023 Bilgi Rehberi
50 yıldır cepteler
50 yıldır cepteler Cep telefonuyla ilk “Alo” denildiğinde tarih 1973’tü. O zamandan itibaren hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan cep telefonları, artık dünyamızı elimizin içinden yönetmemizi sağlayan birer cihaz haline geldiler.
9.04.2023 Dünya
Survivor Seda Ocak: 'Abi' derken eşim oldu!
Survivor Seda Ocak: 'Abi' derken eşim oldu! 2019 yılında 'Survivor Türkiye-Yunanistan' ve Nisa Bölükbaşı'nın mutlu sona ulaştığı 2022'de 'Survivor All Star' yarışmalarında mücadele eden, kendisi gibi eski atlet Sema Aydemir'in ikizi olan Seda Ocak, katıldığı programda hakkında bilinmmeyenleri anlattı. İki çocuk annesi Seda Ocak, 19 yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Yasin Ocak ile tanışma hikayesini de ilk kez paylaştı.
5.11.2022 Cadde
Pınar Deniz imaj değiştirdi! İşte son hali
Pınar Deniz imaj değiştirdi! İşte son hali Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Yargı' dizisinin 'Ceylin Erguvan'ı Pınar Deniz, dijital platformda yayınlanacak yeni projesi için imaj değiştirdi. Saçlarını kızıla boyatan güzel oyuncunun yeni hali hayranlarını ikiye böldü. 28 yaşındaki Deniz'i beğenenlerin yanı sıra “Eski rengine dön, bütün havan gitmiş” diyenler de oldu.
4.08.2022 Cadde
Survivor ikinci dokunulmazlığı kim kazandı, hangi isim dokunulmaz oldu? 20 Haziran Survivor 2. eleme adayı...
Survivor ikinci dokunulmazlığı kim kazandı, hangi isim dokunulmaz oldu? 20 Haziran Survivor 2. eleme adayı... Survivor All Star yarışmasında haftanın ikinci dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Kıran kırana geçen dokunulmazlık yarışının kazananı aynı zamanda ödülün de sahibi oldu. Ardından dokunulmaz olan isim, ada konseyinde ikinci eleme adayını çıkardı. Peki, 20 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu, dokunulmazlık kimin oldu?
21.06.2022 Cadde
Survivor’da ikinci eleme adayını dokunulmazlığı kazanan isim belirledi!
Survivor’da ikinci eleme adayını dokunulmazlığı kazanan isim belirledi! Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, dün akşam 140’ıncı bölümüyle ekranlara geldi. Bireysel dönemin başladığı Survivor'da son elenen isim Ogeday olmuştu. Dokunulmazlıkta kolyenin sahibi olan isim, haftanın ikinci eleme adayını belirledi. Potaya giren yarışmacının "Bir tane kolye sahibi oldun diye şampiyon olmuyorsun" sözleri dikkat çekti.
21.06.2022 Cadde
Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı: Ogeday'ın kuracağı takımdan bu kadar olur
Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı: Ogeday'ın kuracağı takımdan bu kadar olur TV8'in sevilen programı Survivor 2022 All Star'da sona doğru, takımlar üst üste dokunulmazlık oyunlarına çıkıyor. Yarışmanın, dün akşam yayınlanan 133'üncü bölümünde, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı da belli oldu.
14.06.2022 Cadde
Survivor ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 13 Haziran Survivor eleme adayları
Survivor ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 13 Haziran Survivor eleme adayları Survivor dokunulmazlık yarışı heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. İlk eleme adayı gönüllülerden çıkmıştı. Seyircinin gözü ise ikinci eleme adayının belirlendiği ada konseyinde! Peki, 13 Haziran Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu?
13.06.2022 Cadde
Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu: Arkama bile bakmak istemiyorum!
Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu: Arkama bile bakmak istemiyorum! Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor, 9 Haziran Perşembe akşamı 129’uncu bölümüyle ekranlara geldi. Dün akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. 10 kişi kalan Survivor'da ilk eleme adayı belirlenmişti. İkinci eleme adayı seçilen yarışmacının iddialı sözleri dikkat çekti.
10.06.2022 Cadde
Survivor'da ikinci dokunulmazlığı, Bil Bakalım'ı hangi takım kazandı? Survivor eleme adayları 9 Haziran
Survivor'da ikinci dokunulmazlığı, Bil Bakalım'ı hangi takım kazandı? Survivor eleme adayları 9 Haziran Survivor dokunulmazlık heyecanı sürüyor! Ünlüler ve gönüllüler takımları haftanın ikinci dokunulmazlığında nefes kesen mücadeleye imza attı. 10 kişi kalan Survivor'da ilk eleme adayı belirlenmişti. İkinci gitme adayı ise perşembe akşamı netleşti. Dokunulmazlığı kazanan aynı zamanda ödülün de sahibi oldu. İşte, Survivor eleme adayları...
9.06.2022 Cadde
Survivor All Star'da yeni takımlar belli oldu! Hikmet'ten Adem'i kızdıran sözler
Survivor All Star'da yeni takımlar belli oldu! Hikmet'ten Adem'i kızdıran sözler Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor, 2 Haziran Perşembe akşamı 122'nci bölümüyle ekranlara geldi. Sema'nın elenmesinin ardından takımlarda dengeyi oluşturmak için yeni sisteme geçildi. Acun Ilıcalı, yeni takımları ada konseyinde açıkladı. Ardından ödül oyununda mücadele eden yarışmacılardan Hikmet ve Adem arasında tansiyon yükseldi. İşte detaylar...
3.06.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bil Bakalım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.