Bilal Sonses

Bilal Sonses

Son dakika Bilal Sonses haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bilal Sonses gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bilal Sonses haber sayfamızda...

Bilal Sonses

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 91 bilal sonses haberi bulunmuştur.
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
Sevgililere hediye
Sevgililere hediye Bilal Sonses, Zehra’yla birlikte seslendirdiği yeni teklisi ‘Sevdam’ı müzikseverlerle buluşturdu.
14.02.2024 Cadde
‘Yapma’ya sürpriz düet
‘Yapma’ya sürpriz düet Bilal Sonses, Şehzade’yle birlikte seslendirdiği yeni teklisi ‘Yapma’yı müzikseverlerin beğenisine sundu.
16.01.2024 Cadde
2023’ün müzik panoraması
2023’ün müzik panoraması Popüler müzikten yeni nesil arabeske, klasik poptan alternatif rocka, saygı albümlerinden yeniden hit olan eskilere, ‘rap-trap-hip hop’ ve türevlerine kadar rengârenk bir tablo olarak yer edindi müzik hafızamızda.
30.12.2023 Pazar
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
Eğlenceli gece
Eğlenceli gece Bilal Sonses, önceki akşam Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında, AKM Türk Telekom Açık Hava sahnesinde konser verdi.
10.10.2023 Cadde
Anne-kız tatilde! Deniz ve güneşin tadını çıkardılar
Anne-kız tatilde! Deniz ve güneşin tadını çıkardılar Arabesk müziğin dikkat çeken yorumcularından Derya Bedavacı, Murat Bedavacı ile evliliğinden dünyaya gelen kızı ile birlikte tatile çıktı. Bodrum'u tercih eden anne-kızın keyifli anları kameralara yansıdı.
3.08.2023 Cadde
Bilal Sonses kaç yaşında, kimdir? Bilal Sonses albümleri ve şarkıları
Bilal Sonses kaç yaşında, kimdir? Bilal Sonses albümleri ve şarkıları Bilal Sonses kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları arasında yer alan Bilal Sonses, arabesk şarkıları kendi tarzı ile yorumlayacak. İşte Bilal Sonses albümleri, şarkıları ve merak edilenler...
20.05.2023 Bilgi Rehberi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Eski eşe gönderme Miley Cyrus, yeni single’ı ‘Flowers’ı, eski eşi Liam Hemsworth’un doğum günü olan 13 Ocak’ta yayınlayacak...
6.01.2023 Cadde
Derya Bedavacı sahnesinde Bilal Sonses sürprizi
Derya Bedavacı sahnesinde Bilal Sonses sürprizi Derya Bedavacı, Ataşehir'de bir mekanda müzikseverlerle buluştu, geçtiğimiz gün çıkardığı 'Hüzün Maskesi' şarkısını ilk kez sahnede okudu. Performansıyla alkış alan Bedavacı'ya, meslektaşı Bilal Sonses sürpriz yaptı.
16.12.2022 Cadde
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! Gecenin yıldızları...
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! Gecenin yıldızları... Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreninde şıklık yarışı da yaşandı. İşte Altın Kelebek'te gece boyu yaşananlar...
5.12.2022 Cadde
Bilal Sonses: Şaka maka yaşlandık
Bilal Sonses: Şaka maka yaşlandık Bengü ile 'İçimden Gelmiyor' düeti ile ünlenen Bilal Sonses, kısa sürede adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başardı. 29 yaşına basan genç şarkıcı, sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.
28.10.2022 Cadde
Beyoğlu Kültür Yolu Festivali 1 Ekim’de başladı
Beyoğlu Kültür Yolu Festivali 1 Ekim’de başladı Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali bugün 2500 kişinin katılacağı fotomaraton etkinliğiyle başladı. 23 Ekim’e kadar sürecek festivalde 51 ayrı mekânda, 88 salon ve 5 açık hava sahnesinde, 6000’den fazla sanatçı ve 1000’den fazla etkinlik yer alıyor.
1.10.2022 Kültür Sanat
Konuk Bilal Sonses
Konuk Bilal Sonses Radyo D ve Dream Türk her çarşamba müzik dünyasının başarılı isimlerini ağırlamaya devam ediyor.
28.09.2022 Cadde
Bodrum ve Çeşme'den renkli görüntüler! Ünlü oyuncu tek başına tatilde
Bodrum ve Çeşme'den renkli görüntüler! Ünlü oyuncu tek başına tatilde Yoğun geçen sezonun ardından rotalarını İstangul'dan Ege'ye çeviren magazin dünyasının ünlü isimleri, Türkiye'nin popüler turizm bölgelerinde deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. Hepsinin ortak noktası ise sezonun yorgunluğunu atması...İşte Ebru Şahin-Cedi Osman, Feryal Gülman, Bestemsu Özdemir ve Ardahan'ın tatilinden renkli görüntüler...
11.08.2022 Cadde
Barış Yurtçu: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz!
Barış Yurtçu: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz! Aydın Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kültür-Sanat ve Taze İncir Festivali'nde Bedia Akartürk, Bilal Sonses ve Kolpa grubu konser verdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ve iki gün süren festivalde sahneye çıkan Kolpa, hareketli ve duygusal şarkılarıyla katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Ünlü müzisyen Barış Yurtçu, konser öncesi açıklamalarda bulundu.
9.08.2022 Cadde
Aydın'da taze incirde hasat sezonu başladı
Aydın'da taze incirde hasat sezonu başladı Aydın’ın Buharkent ilçesinde taze incir sezonu başladı. Dünyaca ünlü erkenci taze incirin başkenti olarak bilinen Buharken’te diğer bölgelere göre 2 hafta önce olgunlaşan taze incirin hasat edilmeye başlaması ilçeyi de hareketlendirdi. İhracat hazırlığı yapan üreticiler şimdi de taze incir festivali için gün sayıyor.
31.07.2022 Haberler
Aydın'da taze incirde hasat sezonu başladı
Aydın'da taze incirde hasat sezonu başladı Aydın’ın Buharkent ilçesinde taze incir sezonu başladı. Dünyaca ünlü erkenci taze incirin başkenti olarak bilinen Buharken’te diğer bölgelere göre 2 hafta önce olgunlaşan taze incirin hasat edilmeye başlaması ilçeyi de hareketlendirdi. İhracat hazırlığı yapan üreticiler şimdi de taze incir festivali için gün sayıyor.
31.07.2022 Ekonomi
Çorum'da Kolpa rüzgarı
Çorum'da Kolpa rüzgarı Çorum Belediyesi tarafından 37'ncisi düzenlenen Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle iki yıldır aradan sonra Hürriyet Meydanı'ndaki kortej geçişi ile başladı. Festival kapsamında Kolpa grubu sahneye çıktı.
26.07.2022 Cadde
Alişan’dan ‘Dön Hadi’
Alişan’dan ‘Dön Hadi’ Alişan, sözü ve müziği Bilal Sonses imzalı yeni şarkısını Avrupa Müzik markasıyla yayınladı. Çalışmanın düzenlemesi de Sonses’e ait, mix&mastering’i ise Buğra Kunt tarafından yapıldı.
18.06.2022 Cadde
İrem Derici yakaladığı dengeyi 'Ara Sıra' değil hep devam ettirmeli
İrem Derici yakaladığı dengeyi 'Ara Sıra' değil hep devam ettirmeli Türkçe pop'un yüz güldüreni İrem Derici, müzik yolculuğunun 10'uncu yıl marşı olarak kabul edebileceğimiz 'Ara Sıra' ile hem dijitalde hem de radyolarda tırmanışa geçti. İrem Derici 'Ara Sıra'da yakaladığı tadı ve dengeyi 'Ara Sıra' değil hep devam ettirmeli...
6.06.2022 Müzik
Ünlüler geçidi
Ünlüler geçidi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin ve CSC Organizasyon-Alp Ajans’ın katkılarıyla düzenlenen Gaziantep Gençlik ve Spor Festivali, sanatçıların konserleriyle taçlandı.
28.05.2022 Cadde
Balıkesirli gençlerin her isteği yerine geldi
Balıkesirli gençlerin her isteği yerine geldi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı festival ile kutladı.
23.05.2022 Ege
Kirazla şenlendi!
Kirazla şenlendi! 27. Sancaklıbozköy Kiraz Festivali, renkli etkinlikler, konserlerle coşkuyla kutlandı.
23.05.2022 Ege
Balıkesir, 19 Mayıs’ı festivalle kutlayacak
Balıkesir, 19 Mayıs’ı festivalle kutlayacak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı 4 gün sürecek Gençlik Festivali ile kutlayacak.
17.05.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Bilal Sonses ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.