Biletler

Biletler

Son dakika biletler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan biletler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan biletler haber sayfamızda...

Biletler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.841 biletler haberi bulunmuştur.
Başkent’te 23 Nisan coşkusu
Başkent’te 23 Nisan coşkusu CSO Ada Ankara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çeşitli etkinliklerle kutluyor.
22.04.2024 Kültür Sanat
Mecnun Otyakmaz'dan TFF başkanlığı için flaş adaylık açıklaması
Mecnun Otyakmaz'dan TFF başkanlığı için flaş adaylık açıklaması EMS Yapı Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, TFF başkanlığına aday olmadığını açıkladı.
21.04.2024 Sivasspor
Biletler tükeniyor
Biletler tükeniyor Ajda Pekkan’ın, 12 Haziran’da Beşiktaş Stadyumu’nda vereceği konserin biletleri tükeniyor.
17.04.2024 Gündem
THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili ücretsiz rezervasyon değişikliği kararı
THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili ücretsiz rezervasyon değişikliği kararı THY, İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik nedeniyle iptal edilen Irak, Ürdün ve Lübnan seferleriyle ilgili yaptığı açıklama ile yolcuların ücretsiz rezervasyon değişikliği yapabileceğini açıkladı.
14.04.2024 Gündem
Ordu'da kaza sonrası teleferiğe yoğun ilgi! Saat 14.00'e kadar 1900 bilet satıldı
Ordu'da kaza sonrası teleferiğe yoğun ilgi! Saat 14.00'e kadar 1900 bilet satıldı Antalya’daki teleferik kazasının ardından İzmir'de teleferiğe ilgi azaldığı belirtilirken, Ordu'nun Altınordu ilçesindeki teleferik tesislerindeki ziyaretçi sayısına ise etki etmediği bildirildi.
13.04.2024 Gündem
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
Fenerbahçe turu rövanşa bıraktı! 5 gollü maçı Olympiakos kazandı
Fenerbahçe turu rövanşa bıraktı! 5 gollü maçı Olympiakos kazandı UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos, Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti.
11.04.2024 Konferans Ligi
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira!
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira! Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketlilik başladı.
4.04.2024 Haberler
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira!
Otogarda bayram öncesi hareketlilik başladı: Tek bilet 1600 lira! Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketlilik başladı.
4.04.2024 Ekonomi
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda seçim hareketliliği
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda seçim hareketliliği 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda 31 Mart Yerel Seçimleri'nde oy kullanmak için memleketlerine gidenlerin hareketliliği başladı.
30.03.2024 Haberler
Seçmenden ‘sandık’ göçü
Seçmenden ‘sandık’ göçü Ülke genelinde yarın gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimleri için memleketlerinde oy kullanmak isteyen vatandaşlar otogarda yoğunluk oluştururken, otobüs firmalarının yetkilileri talepleri karşılamak için ek seferler koduklarını kaydetti.
30.03.2024 Gündem
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
29.03.2024 Futbol
Hasan Can Kaya: Hayranımla birlikte olurum!
Hasan Can Kaya: Hayranımla birlikte olurum! 'Konuşanlar' programıyla büyük çıkış yakalayan, şimdilerde dijital platformda sevenlerinin karşısına çıkan Hasan Can Kaya, "Özel hayatımı sizden kaçarak yaşamaya çalışıyorum" diyerek, basın mensuplarına esprili bir sitemde bulundu. Ünlü komedyen, 'hayran' sorusuna ise dikkat çeken bir cevap verdi.
29.03.2024 Cadde
THY'den bilet değişikliği ve iade hakkı
THY'den bilet değişikliği ve iade hakkı 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) belirtilen şartlara uygun olan yolcuların biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler için ise ücretsiz iade hakkı tanındığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Opera ve bale festivali için yerinizi ayırtın!
Opera ve bale festivali için yerinizi ayırtın! 15. Uluslararası İstanbul Opera ve Bale Festivali’nin biletleri satışa çıktı.
28.03.2024 Kültür Sanat
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi İstanbul’da baharın habercisi olan İstanbul Film Festivali’nin programı açıklandı. 17-28 Nisan tarihleri arasında 43’üncü kez düzenlenecek festivale usta yönetmen Wim Wenders konuk olacak.
27.03.2024 Kültür Sanat
Moskova'da Burak Özçivit'e sevgi seli yaşanmıştı! Bir ay önce saldırı yapılan konser salonundaydı
Moskova'da Burak Özçivit'e sevgi seli yaşanmıştı! Bir ay önce saldırı yapılan konser salonundaydı Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, çok sayıda ölü ve yaralının olduğu Rusya'daki saldırının gerçekleştiği konser salonunda 20 Şubat'ta sevenleriyle buluşmuştu. Ünlü oyuncunun Crocus City Hall'deki görüntüleri ve videosu sosyal medyada gündem olmuştu.
23.03.2024 Magazin
Moskova'da Burak Özçivit'e sevgi seli yaşanmıştı! Bir ay önce saldırı yapılan konser salonundaydı
Moskova'da Burak Özçivit'e sevgi seli yaşanmıştı! Bir ay önce saldırı yapılan konser salonundaydı Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, çok sayıda ölü ve yaralının olduğu Rusya'daki saldırının gerçekleştiği konser salonunda 20 Şubat'ta sevenleriyle buluşmuştu. Ünlü oyuncunun Crocus City Hall'deki görüntüleri ve videosu sosyal medyada gündem olmuştu.
23.03.2024 Cadde
Yurt dışına 1 dolara uçurup 1 euro’ya geri getiriyor!
Yurt dışına 1 dolara uçurup 1 euro’ya geri getiriyor! Türk Hava Yolları’nın (THY) yüzde yüz iştiraki AJet yurt dışı uçuşları için bir kampanya başlattığını duyurdu.
23.03.2024 Ekonomi
450 liradan başlıyor
450 liradan başlıyor Yıldız Tilbe’nin 9 Haziran’da Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda vereceği konserin bilet fiyatları dikkat çekti. Sanatçıyı herkes izleyebilsin diye biletler 450 liradan başlıyor.
22.03.2024 Cadde
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak!
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak! 14 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alacak son 3 takım, bugün başlayacak olan Play-off müsabakaları sonrasında belli olacak.
21.03.2024 Futbol
İYİ Partili iyi insanlar ittifakımızda
İYİ Partili iyi insanlar ittifakımızda CHP Genel Başkanı Özel, “Ötekileştirenlere inat kucaklaştırıyoruz. Ülkücü kardeşlerimiz bu ittifakın içinde var. İYİ Partili güzel insanlar var. Haramdan korkan muhafazakar demokratlar var” dedi.
21.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'a geldi.
20.03.2024 Gündem
Tilbe’den stadyum konseri
Tilbe’den stadyum konseri Yıldız Tilbe, kariyerinin 30’uncu yılı kutlamalarını bir stadyum konseriyle taçlandırıyor.
16.03.2024 Cadde
30’uncu yılını kutluyor
30’uncu yılını kutluyor Tüm zamanların en ünlü ve en sevilen animasyon filmi ‘The Lion King’ (Live Action), 30’uncu yılını İstanbul Film Orkestrası eşliğinde Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde kutlayacak.
16.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Biletler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.