Bilinçaltı temizliği ile panik atağı kontrol etmek mümkün mü?
Bilinçaltı temizliği ile panik atağı kontrol etmek mümkün mü? Bir sebep yokken aniden ortaya çıkan; göğüste sıkışma, çarpıntı, nefes daralması gibi belirtiler gösteren aşırı korku ve kaygı durumu olan panik atak, kadınlarda erkeklere oranla çok daha fazla görülüyor. 10 ile 30 dakika arasında süren bu ataklar kişinin ‘’kalp krizi’’ geçirdiğinin düşüncesine kapılmasına neden oluyor. Oysa ki yaşanılan durum tamamen kişinin oluşturduğu panik halidir. Peki, panik atak krizlerinin önüne nasıl geçebiliriz? Bilinçaltı Uzmanı Lily Lale Yılmaz açıkladı.
29.09.2020 Ruh Sağlığı
Bilinçaltı temizliği doğru mu?
Bilinçaltı temizliği doğru mu? Ayrılıklar, ölümler, işten ayrılmalar veya bir bağımlılığı bırakma sürecinde zihnimizi nasıl yönlendirmeliyiz? Bilinçaltı temizliği doğru mu? Geçmişimize yaklaşımımız nasıl olmalı? Mentalist Betül Yergök açıkladı.
21.01.2019 Yaşam
Olumlamaları  rutin haline getirmenin yolu nedir?
Olumlamaları rutin haline getirmenin yolu nedir? Olumlamaları rutin haline getirmenin yolu nedir? NLP Uzmanı ve Yaşam Koçu Arzu Bıyıklıoğlu cevaplıyor.
22.05.2017 Yaşam
Bilinçaltı temizliğinin 5 yolu
Bilinçaltı temizliğinin 5 yolu Hipnoz ve Bilinçaltı Değişim Uzmanı Mehmet Başkak’a göre otomatik hale gelmiş davranış kalıplarından kurtulmak her zaman mümkün.
23.02.2015 Ruh Sağlığı