Bill De Blasio

Bill De Blasio

Son dakika Bill de Blasio haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bill de Blasio gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bill de Blasio haber sayfamızda...

Bill De Blasio

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 198 bill de blasio haberi bulunmuştur.
Evsiz adama palto verdi, dayak yedi!
Evsiz adama palto verdi, dayak yedi! Çarşamba günü bir hayırsever, ABD'nin New York kentinde kendisine palto verdiği evsiz bir adam tarafından dövüldü ve gasp edildi. Bu olayın, saldırganın iki hafta içinde üçüncü saldırısı olduğu bildirildi.
13.01.2022 Dünya
ABD'liler Omicron'a rağmen yılbaşında sokaklardaydı
ABD'liler Omicron'a rağmen yılbaşında sokaklardaydı New York'taki ünlü Times Meydanı'ndan Chicago'ya, San Francisco'dan Atlanta'ya birçok şehirde sokak partileri vardı.
1.01.2022 Dünya
New York’un anahtarı artık Patti Smith’in
New York’un anahtarı artık Patti Smith’in Patti Smith… İster yazsın, ister söylesin ya da çizsin insana dokunmak onun işiydi...
30.12.2021 Kültür Sanat
New York'ta yeni binalara doğalgaz bağlanmayacak
New York'ta yeni binalara doğalgaz bağlanmayacak New York Şehri, yakın gelecekte yeni inşaatlarda doğalgaz bağlantılarını yasaklamaya hazırlanıyor.
10.12.2021 Dünya
New York'ta 5 Omicron vakası saptandı
New York'ta 5 Omicron vakası saptandı ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nin (CDC) ülkede ilk Omicron varyantı vakasının California’da tespit edildiğini açıklamasının bir gün sonrasında New York'ta beş ayrı vaka belirlendi.
3.12.2021 Dünya
New York’ta Şükran Günü Geçit Töreni renkli görüntülere sahne oldu
New York’ta Şükran Günü Geçit Töreni renkli görüntülere sahne oldu ABD’nin New York kentinde düzenlenen Şükran Günü Geçit Töreni’nde onlarca dizi, film ve çizgi karakterin devasa balonları renkli görüntülere sahne oldu.
25.11.2021 Haberler
New York Belediye Başkanı duyurdu! Yılbaşı kutlamalarına aşı şartı
New York Belediye Başkanı duyurdu! Yılbaşı kutlamalarına aşı şartı ABD'de yeni yıl kutlamalarının merkezi olan New York'un Times Meydanı’nda düzenlenen yılbaşı etkinliğine aşı yaptıran herkes iştirak edebilecek.
17.11.2021 Dünya
Göçmen olarak geldi, ABD'nin taksi kralı oldu!
Göçmen olarak geldi, ABD'nin taksi kralı oldu! Lakabı "Taksi Kralı" olan Gene Freidman, kısa hayatında zirveyi de dibi de gördü. İşte plakaların efendisinin filmleri aratmayan yaşam serüveni...
10.11.2021 Dünya
New York Belediye Başkanlığına Eric Adams seçildi
New York Belediye Başkanlığına Eric Adams seçildi New York kentinde yapılan belediye başkanlığı seçimini Demokrat aday Eric Adams kazandı.
3.11.2021 Dünya
29 Ekim'de başladı! 2 binden fazla kişi 'sağlık izni'ne çıktı
29 Ekim'de başladı! 2 binden fazla kişi 'sağlık izni'ne çıktı ABD’nin New York şehrinde, kamu çalışanlarının yeni tip koronavirüs (kovid-19) aşısı yaptırma zorunluluğunun devreye girdiği bu hafta 2 binden fazla itfaiyecinin sağlık iznine ayrıldığı bildirildi.
1.11.2021 Dünya
Donald Trump'tan yeni adaylık açıklaması geldi
Donald Trump'tan yeni adaylık açıklaması geldi Donald Trump, 11 Eylül saldırılarının 20. yıl dönümünde New York belediye başkanlığına aday olmayı "çok isteyeceğine" dair espri yaptı.
16.09.2021 Dünya
İda Kasırgası 48 can aldı!
İda Kasırgası 48 can aldı! ABD’nin kuzeydoğusunu vuran Ida Kasırgası’nın neden olduğu şiddetli yağış ve sellerde en az 48 kişi hayatını kaybetti
4.09.2021 Dünya
ABD'de yaşanan sellerde en az 45 kişi hayatını kaybetti
ABD'de yaşanan sellerde en az 45 kişi hayatını kaybetti ABD'nin kuzeydoğusunda da etkisini gösteren Ida Kasırgası'nın neden olduğu şiddetli yağış ve sel sonucu en az 45 kişinin öldüğü bildirildi.
2.09.2021 Dünya
ABD'deki sel felaketinde can kayıpları artıyor
ABD'deki sel felaketinde can kayıpları artıyor ABD'nin kuzeydoğusunda da etkisini gösteren İda Kasırgası'nın neden olduğu şiddetli yağış ve sel sonucu New York ve New Jersey'de hayatını kaybedenlerin sayısı 14'e yükseldi.
2.09.2021 Dünya
ABD Teksas'ta tartışmalı kürtaj yasağı yürürlüğe girdi
ABD Teksas'ta tartışmalı kürtaj yasağı yürürlüğe girdi ABD Yüksek Mahkemesi, Texas eyaletinde çoğu kadının kürtaj yapmasını engelleyen yasanın yürütmesini durdurmayı reddetti.
2.09.2021 Dünya
New York'ta kıyamet!
New York'ta kıyamet! Ida Kasırgası'nın şehre ulaşmasıyla ortaya çıkan görüntüler sosyal medyayı yıktı, metro hatlarından evlere kadar her yer felaketi yaşıyor. Göle dönmüş bir sokaktaki deniz yatağının üstünde keyif çatan bir New Yorklu, en çok kunuşulan isimlerden biri.
2.09.2021 Haberler
New York ve New Jersey'de sel nedeniyle acil durum ilan edildi
New York ve New Jersey'de sel nedeniyle acil durum ilan edildi Tropikal Ida Fırtınası sebebiyle kuvvetli sağanak yağış ve su baskınlarının yaşandığı New York ve New Jersey'de acil durum ilan edildi.
2.09.2021 Dünya
ABD Açık'ta gözler Djokovic'in üstünde olacak
ABD Açık'ta gözler Djokovic'in üstünde olacak Novak Djokovic, 2021 ABD Açık'a, "En fazla grand slam turnuvası kazanan erkek tenisçi" rekorunu kırmak ve aynı yıl içinde dört büyük turnuvada da şampiyonluğa ulaşan 3. erkek tenisçi olmak için çıkacak.
29.08.2021 Tenis
Aşı onayından sonra duyurdular! Zorunlu oldu
Aşı onayından sonra duyurdular! Zorunlu oldu ABD'nin New York şehrinde okullarda öğretmenlere ve diğer çalışanlara yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı zorunlu hale getirildi.
23.08.2021 Dünya
Son dakika... ABD felaketi yaşıyor! Çok sert vurdu, onlarca ölü
Son dakika... ABD felaketi yaşıyor! Çok sert vurdu, onlarca ölü Son dakika haberlere göre, ABD'nin kalbini vuran kasırgaya karşı hiçbir şey yapılamıyor. Onlarca kişinin öldüğü, en az 50 kişinin kaybolduğu olaylarda, bir babanın ikiz kızlarını kollarının arasından sele kaptırması tüm dünyayı yasa boğdu.
23.08.2021 Dünya
ABD'de flaş korona kararı! Aşı zorunluluğu getirildi
ABD'de flaş korona kararı! Aşı zorunluluğu getirildi New York eyaleti çalışanlarına Kovid-19 aşısı veya haftalık test zorunluluğu getirildi. New York Valisi Andrew Cuomo, yaptığı duyuruda, eyalet genelindeki yaklaşık 250 bin çalışana, Kovid-19 vakalarında görülen artışları önlemek için aşı veya haftalık test zorunluluğunu getirmeye mecbur olduklarını belirtti.
28.07.2021 Dünya
Son Dakika... Maç sırasında silahlı saldırı! Ülke şokta, yaralılar var
Son Dakika... Maç sırasında silahlı saldırı! Ülke şokta, yaralılar var Son dakika haberlere göre, ABD'de beyzbol maçı esnasında bir anda silah sesleri duyuldu. Taraftarlar büyük bir korkuyla kaçışmaya başladı. Kendilerine siper arayan taraftarların görüntüleri bir anda dünya medyasının ilk sırasına oturdu.
18.07.2021 Dünya
Son dakika... Kan gölüne döndü! Ülkede katliam gibi kutlama haftası
Son dakika... Kan gölüne döndü! Ülkede katliam gibi kutlama haftası Son dakika haberlere göre, ABD'nin Bağımsızlık Günü haftasında silahlı saldırı olayları ülkeyi kana buladı. 400'den fazla saldırının gerçekleştiği ülkede can kayıplarının ulaştığı seviyeler dudak uçuklattı. Haber kaynakları yaralı ve ölü sayısının resmi açıklamalardan daha yüksek olduğu görüşünde.
6.07.2021 Dünya
Son dakika: Güpegündüz sokak ortasında saldırdı! Arkasından gelip...
Son dakika: Güpegündüz sokak ortasında saldırdı! Arkasından gelip... Kentte suç oranları ciddi bir şekilde artık gösterirken, sokaktaki güvenlik kamerasının çektiği görüntüler tam anlamıyla kan dondurdu. Siyah tişört ve kamuflaj pantolon giymiş olan adam, önünde yürüyen kadına arkadan saldırdı. İşte son dakika haberinin detayları...
5.07.2021 Dünya
New York'taki George Floyd heykeli aşırı sağcı bir grubun saldırısına uğradı
New York'taki George Floyd heykeli aşırı sağcı bir grubun saldırısına uğradı ABD'de New York'un Brooklyn bölgesinde 19 Haziran'da açılışı yapılan George Floyd heykeli, beyaz üstünlüğünü savunan aşırı sağcı bir grup tarafından hedef alındı.
25.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bill De Blasio ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.