Billur Kalkavan

Billur Kalkavan

Son dakika Billur Kalkavan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Billur Kalkavan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Billur Kalkavan haber sayfamızda...

Billur Kalkavan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 221 billur kalkavan haberi bulunmuştur.
Ayşenur Parlak'ın eşine yazdığı son mesaj ortaya çıktı: Sen benim bu dünyadaki cennetimsin
Ayşenur Parlak'ın eşine yazdığı son mesaj ortaya çıktı: Sen benim bu dünyadaki cennetimsin Dördüncü evre kolon kanseriyle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, 37 yaşında hayatını kaybetti. Evli ve bir çocuk annesi Parlak'ın, eşi Savaş Parlak'a yazdığı son mesaj ortaya çıktı. 12 yaşından beri kanserle savaşan Ayşenur Parlak'ın sözleri yürek sızlattı.
14.11.2023 Cadde
Kapitalizmin zirvesinde... Cesur sıra dışı moda
Kapitalizmin zirvesinde... Cesur sıra dışı moda Bugünden geriye dönüp bakıldığında 1980’lerin modasının aşırılıkları zevksizlik olarak nitelendirilse de o yılların modası birçok yenilikçi trendi de beraberinde getirdi. Moda, sadece giyim değil aynı zamanda bir dönemin sosyal, kültürel ve politik yansımasıydı...
23.10.2023 Gündem
Buğra Bahadırlı ölümünün birinci yılında Billur Kalkavan'ı andı: Seninle geçirdiğim her güne şükrediyorum
Buğra Bahadırlı ölümünün birinci yılında Billur Kalkavan'ı andı: Seninle geçirdiğim her güne şükrediyorum Oyuncu Billur Kalkavan, 15 Ekim 2022 tarihinde İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede akciğer kanseri sebebiyle 59 yaşında hayata veda etmişti. Kalkavan'ın 14 yıllık hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı, sevgilisini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla andı.
16.10.2023 Cadde
Billur Kalkavan’ın mezarı düzenleniyor
Billur Kalkavan’ın mezarı düzenleniyor Ekim ayında vefat eden Billur Kalkavan’ın mezarının bakımsız ve taşının kırık hali gündem oldu. Hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı’nın eleştiri oklarına hedef olmasının ardından sunucunun ailesinin iki hafta önce mezarın düzenlenmesi için mermer ve granit siparişi verdiği öğrenildi.
23.07.2023 Cadde
İstanbul'da başladı, Kocaeli'de bitti! Her şeyi çaldı ama işçinin parasına dokunmadı
İstanbul'da başladı, Kocaeli'de bitti! Her şeyi çaldı ama işçinin parasına dokunmadı Konya'da hayata gözlerini açtığında ailesi yokluk içinde yaşıyordu. Necdet de hep zenginliğin ve şatafatın hayalini kuruyordu. 12 yaşında evden kaçıp İstanbul'a geldiğinde ise onu Türkiye'de bir yapacak hikayesi başladı. Tarih 18 Ağustos 1961'i gösterirken elinde silahla bir banka şubesine girdi ve "Bu bir soygundur" dedi. Türkiye'nin ilk gangsteri işte o gün bir efsane oldu! Son durağı ise Kocaeli’ydi.
21.07.2023 Gündem
Billur Kalkavan'ın mezarının son hali sevenlerini yıktı!
Billur Kalkavan'ın mezarının son hali sevenlerini yıktı! Oyuncu Billur Kalkavan, 15 Ekim 2022 tarihinde İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede akciğer kanseri sebebiyle 59 yaşında hayata veda etti. Ünlü isim, 17 Ekim'de düzenlenen cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Kalkavan'ın vefatından dokuz ay sonra ortaya çıkan bakımsız mezarlık görüntüsü gündem oldu.
22.07.2023 Cadde
Bin Ali'yi 'deviren' rapçi! Başına gelmeyen kalmadı, 13 yıl sonra her şeyi anlattı
Bin Ali'yi 'deviren' rapçi! Başına gelmeyen kalmadı, 13 yıl sonra her şeyi anlattı Tunus’ta başlayan, sonrasında Orta Doğu ve Kuzey Afrika'daki birçok ülkeye yayılan Arap Baharı gösterilerinde sembol haline gelen olaylar, kişiler oldu. Bunlardan biri de Tunus'ta adını duyuran ve sonrasında birçok protestoda şarkıları kullanılan 'El General' lakaplı rap şarkıcısı Hamada Ben Amor. Kendisini TIME dergisine kapak yapacak kadar artan ünü yüzünden başına gelmedik kalmayan şarkıcı, 13 yıl sonra tekrar ortaya çıktı.
21.07.2023 Dünya
Buğra Bahadırlı: 'Hayatımda birileri olmayacak' dersem yalan söylemiş olurum!
Buğra Bahadırlı: 'Hayatımda birileri olmayacak' dersem yalan söylemiş olurum! Geçtiğimiz sene mayıs ayında akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan Billur Kalkavan, 15 Ekim'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Ünlü ismin 14 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, kaybettiği sevgilisiyle ilgili konuştu.
19.07.2023 Cadde
‘Billur Kalkavan’ı yaşatmamız lazım’
‘Billur Kalkavan’ı yaşatmamız lazım’ Buğra Bahadırlı, geçtiğimiz ekim ayında hayatını kaybeden sevgilisi Billur Kalkavan için projeler yapabileceğini söyledi. Oyuncu, “Onu yaşatmamız lazım” dedi.
19.07.2023 Cadde
Tansiyon hiç düşmedi
Tansiyon hiç düşmedi 2022 yılı, pandemi nedeniyle kısıtlamalarla geçen iki yılın ardından Kovid-19 önlemlerinin kaldırıldığı yıl oldu.
31.12.2022 Gündem
Armağan Çağlayan: İki kişi beni aramadı, insan kırılıyor
Armağan Çağlayan: İki kişi beni aramadı, insan kırılıyor YouTube'da yayınlanan yapımcısı ve sunucusu olduğu programlarla dikkat çeken Armağan Çağlayan, yıllık sağlık taraması sonucu akciğer kanserine yakalandığını öğrenmişti. İşlerini azaltıp sakin bir hayat yaşayacağını açıklayan sunucu, geçtiğimiz günlerde hakkında yapılan 'öldü' haberlerine isyan etmesinin ardından, bir başka paylaşımıyla daha gündeme geldi. Çağlayan, hastalığı süresince kendisini aramayan iki ünlü ismi açıklayarak, kırgınlığını belirtti.
31.12.2022 Cadde
Armağan Çağlayan: Herkes öldüm zannediyor, telefonlar susmuyor!
Armağan Çağlayan: Herkes öldüm zannediyor, telefonlar susmuyor! YouTube'da yayınlanan yapımcısı ve sunucusu olduğu programlarla dikkat çeken Armağan Çağlayan, yıllık sağlık taraması sonucu akciğer kanserine yakalandığını öğrenmişti. Ünlü isim, üç hafta önce 4.5 saat süren ameliyat geçirmiş, kitle ciğerinden alınmıştı. İşlerini azaltıp sakin bir hayat yaşayacağını açıklayan ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından hakkında yapılan haberlere verdiği tepkiyle gündeme geldi.
27.12.2022 Cadde
Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan'dan haber var!
Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan'dan haber var! YouTube'da yayınlanan yapımcısı ve sunucusu olduğu programlarla dikkat çeken Armağan Çağlayan, yıllık sağlık taraması sonucu akciğer kanserine yakalandığını öğrenmişti. 56 yaşındaki ünlü isim, üç hafta önce 4.5 saat süren ameliyat geçirmiş, kitle ciğerinden alınmıştı. Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yaşayan Çağlayan, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.
24.12.2022 Cadde
48. Pantene Altın Kelebek Ödülü Kazananlar Listesi : 2022 Altın Kelebek Ödülleri Kategoriler
48. Pantene Altın Kelebek Ödülü Kazananlar Listesi : 2022 Altın Kelebek Ödülleri Kategoriler Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni gerçekleşti. Bu sene 48.'si düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2022 adayları da kısa süre önce belli olmuştu. Her sene geniş katılım ile düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ile ödüller sahiplerini buludu. Peki, Pantene Altın Kelebek Ödüllerini kimler kazandı, kategoriler neler?
5.12.2022 Bilgi Rehberi
Armağan Çağlayan: 4.5 saat süren bir operasyon geçirdim
Armağan Çağlayan: 4.5 saat süren bir operasyon geçirdim Yapımcı Armağan Çağlayan (56), akciğerinde kitle tespit edildiğini ve yapılan ilk tetkikler sonucunda kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğunu duyurmuştu. Son olarak 4.5 saat süren bir ameliyat geçirdiğini açıklayan Çağlayan, "Patoloji sonucunda kitle kanser çıktı" derken, sağlık durumuyla ilgili son durumu da paylaştı.
1.12.2022 Cadde
Buğra Bahadırlı, Billur Kalkavan'ı anlattı: Aşkın dünyadaki yansımasıydı benim için
Buğra Bahadırlı, Billur Kalkavan'ı anlattı: Aşkın dünyadaki yansımasıydı benim için Geçtiğimiz mayıs ayında akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan Billur Kalkavan, 15 Ekim'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Ünlü ismin 14 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı, Armağan Çağlayan'ın programına konuk olarak, ünlü oyuncu ile ilişkisi ve kanserle mücadeleleri hakkında izleyenleri duygulandıran açıklamalarda bulundu.
26.11.2022 Cadde
Beyoğlu'nda arkadaşlarını kaçırıp ailesinden fidye istediler
Beyoğlu'nda arkadaşlarını kaçırıp ailesinden fidye istediler Beyoğlu'nda İranlı garsonu kaçırıp ailesine işkence videoları göndererek 10 bin dolar fidye isteyen İranlı 4 şüpheli polisin operasyonuyla yakalandı. Bir dairede kelepçelenerek zorla tutulan garson Mostafa P.(30) polis tarafından kurtarılırken, kaçıranların Mostafa P.'nin arkadaşları olduğu ortaya çıktı.
2.11.2022 Gündem
Billur Kalkavan'ın çocukluk elbiseleri hastalara umut ışığı olacak
Billur Kalkavan'ın çocukluk elbiseleri hastalara umut ışığı olacak Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan’ın çerçevelettirdiği çocukluk giysileri, 13 yıllık hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı tarafından Türk Kanser Derneği yararına bağışlandı. Kalkavan'ın sağlığında "Bunları da çerçevelettirdim ne işime yarayacak" dediğini belirten Bahadırlı, Osmanlı hanedan üyesi annesinin sakladığı nadide aile kumaşlarından özel terzisine yaptırılmış kıyafeti teslim etti.
25.10.2022 Cadde
Hastalara umut olacak
Hastalara umut olacak Buğra Bahadırlı, geçtiğimiz hafta akciğer kanseri sebebiyle vefat eden sevgilisi Billur Kalkavan’ın çocukluk giysilerini Türk Kanser Derneği yararına Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’ndeki ‘Ünlü Objeler Sergisi’ne bağışladı.
25.10.2022 Cadde
Buğra Bahadırlı: Billur hayatla olan kontratını bu sözlerle tamamladı!
Buğra Bahadırlı: Billur hayatla olan kontratını bu sözlerle tamamladı! Ocak ayında koronavirüsü atlatan, kısa süre sonra akciğer kanseri teşhisi konuşan Billur Kalkavan, 15 Ekim'de yaşamını yitirip, sevenlerini üzüntüye boğdu. Kemoterapi hortumun içine yerleşen bir mantar enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybeden oyuncunun sevgilisi Buğra Bahadırlı, tarifsiz acı sonrası konuştu. Bahadırlı'nın, "Billur 'Canım pizza istiyor' dedi. Pizza getirdim ama yemek nasip olmadı" itirafı yürek yaktı. Kalkavan'ın hastalığa yakalanmadan kısa süre önceki sözleri de dikkat çekti. İşte detaylar...
21.10.2022 Cadde
BİLLUR KALKAVAN'IN SEVGİLİSİ BUĞRA BAHADIRLI kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Buğra Bahadırlı ne iş yapıyor, nereli?
BİLLUR KALKAVAN'IN SEVGİLİSİ BUĞRA BAHADIRLI kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Buğra Bahadırlı ne iş yapıyor, nereli? Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, ünlü oyuncu yaşamını yitirmeden önce Kalkavan'ın sağlık durumu hakkında bilgileri paylaşmıştı. Kalkavan'ın ölümü sonrasında Buğra Bahadırlı'nın yaşamı ise araştırılmaya başlandı. Peki Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında?
19.10.2022 Bilgi Rehberi
Son yolculuğuna uğurlandı
Son yolculuğuna uğurlandı Ocak ayından beri kanser tedavisi gören ve cumartesi günü hayatını kaybeden Billur Kalkavan, son yolculuğuna uğurlandı.
18.10.2022 Cadde
Billur Kalkavan son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı
Billur Kalkavan son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı Uzun süredir kanser tedavisi gören oyuncu Billur Kalkavan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu Zincirlikuyu Camii’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğrandı.
17.10.2022 Haberler
BİLLUR KALKAVAN KİMDİR, ne kanseriydi, kaç yaşında öldü? Ünlü oyuncu Billur Kalkavan vefat etti! Billur Kalkavan kimin kızıydı, hangi dizilerde oynadı?
BİLLUR KALKAVAN KİMDİR, ne kanseriydi, kaç yaşında öldü? Ünlü oyuncu Billur Kalkavan vefat etti! Billur Kalkavan kimin kızıydı, hangi dizilerde oynadı? Billur Kalkavan bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun ölüm haberi sanat dünyasını ve sevenlerini yasa boğdu. Billur Kalkavan'ın cenaze programı belli oldu. Peki Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında öldü? Billur Kalkavan hangi dizilerde oynadı, annesi ve babası kim?
17.10.2022 Bilgi Rehberi
Billur Kalkavan'a veda! Gerçek ölüm nedeni ortaya çıktı
Billur Kalkavan'a veda! Gerçek ölüm nedeni ortaya çıktı Geçtiğimiz mayıs ayında akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan Billur Kalkavan (59), 15 Ekim'de hayata veda etmişti. Acı haberi yönetmen Hamdi Alkan sosyal medyadan duyurmuştu. Kalkavan, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi. Sanatçının yakınları son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Bahadırlı, "Squat yapıp dambıl çalışıyordu, hayata hazırlıyordu kendisini" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Öte yandan Kalkavan'ın olumlu yönde ilerleyen kanser tedavisini tamamen tersine çeviren acı gerçeği sevgilisi açıkladı.
18.10.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Billur Kalkavan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.