Yok artık! Ünlü boksör 'Karantinada karınızı nasıl dövmelisiniz' diye video çekti
Yok artık! Ünlü boksör 'Karantinada karınızı nasıl dövmelisiniz' diye video çekti WBO Süper ortasiklet şampiyonu, ünlü boksör Billy Joe Saunders'in şok eden bir videosu gündeme bomba gibi düştü.
1.07.2020 Diğer
Saunders'ın oğlu Monroe'ya saldırdı!
Saunders'ın oğlu Monroe'ya saldırdı! İngiliz boksör Billy Joe Saunders'ın oğlu, dev maç öncesi Willie Monroe Jr'a yumruk ve tekmeyle saldırdı. Monroe, Saunders'ın oğlunun bu hareketi karşısında neye uğradığını şaşırdı. İşte o anlar...
17.09.2017 Diğer Sporlar
İngiliz boksör Billy Joe Saunders'tan skandal hareket!
İngiliz boksör Billy Joe Saunders'tan skandal hareket! Dünya şampiyonu İngiliz boksör Billy Joe Saunders inanılmaz bir harekete imza attı. Boş bir arazide küçük oğluna 4x4 arabasını veren Saunders, az kalsın başına büyük bir bela alıyordu. Oğlunun arabayı kendisine doğru sürdüğünü gören İngiliz boksöz ne yapacağını şaşırarak aracın önünden telaşla uzaklaştı. Neyse ki arabanın direksiyon hakimiyetini son anda yakalayan küçük çocuk bir faciaya neden olmadı. Bu görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşan Saunders'e ise bir çok kişi yanlış tavrından dolayı tepki gösterdi.
21.06.2017 Diğer Sporlar