Binek Araç

Binek Araç

Son dakika binek araç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan binek araç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan binek araç haber sayfamızda...

Binek Araç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.866 binek araç haberi bulunmuştur.
Araç alacaklar dikkat: Taşıt kredisi sınırları değişti
Araç alacaklar dikkat: Taşıt kredisi sınırları değişti Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, taşıt kredilerine ilişkin sınırları değiştirdi. Buna göre değeri 1 milyon 600 bin TL ve altında olan taşıt kredilerinde vade sınırı 48 ay olarak belirlendi.
22.03.2024 Ekonomi
Elektrikli otomobil alacaklar dikkat! ÖTV matrahı değişti
Elektrikli otomobil alacaklar dikkat! ÖTV matrahı değişti Elektrikli otomobil sektörü için beklenen ÖTV matrah güncellemesi yapıldı. Hal böyle olunca bazı elektrikli araç modellerinde fiyat düşüşleri bekleniyor. Peki yeni fiyat sınırı ne kadar oldu? İşte detaylar...
18.11.2023 Ekonomi
Sivas'ta işsizliği azaltacak yatırım!
Sivas'ta işsizliği azaltacak yatırım! Sivas merkeze 25 kilometre mesafede bulunan Sivas Demirağ Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımlar yüzleri güldürdü. Demir Çelik Fabrikası Körtuzla mevkiinde 814 hektar alanı kapsayan ve kamulaştırma ile altyapı çalışmaları, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteğiyle gerçekleşen Demirağ OSB’de sanayi parsellerinin büyük bir kısmı doldu.
7.09.2023 Ekonomi
Tuzla’da narkotik operasyonu! 5 kişi gözaltında
Tuzla’da narkotik operasyonu! 5 kişi gözaltında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Tuzla’da ikisi TIR biri binek araca operasyon düzenlendi. Valilik konuyla ilgili açıklama yaptı.
20.08.2023 Gündem
Feci ölüm! U dönüşü yapan otomobil motosiklete çarptı
Feci ölüm! U dönüşü yapan otomobil motosiklete çarptı İstanbul Beylikdüzü'nde bir genç motosikleti ile seyir halindeyken ‘U' dönüşü yapan araca çarpıp metrelerce havaya savruldu. Motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.
2.08.2023 Haberler
Feci ölüm! U dönüşü yapan otomobil motosiklete çarptı
Feci ölüm! U dönüşü yapan otomobil motosiklete çarptı İstanbul Beylikdüzü'nde bir genç motosikleti ile seyir halindeyken ‘U' dönüşü yapan araca çarpıp metrelerce havaya savruldu. Motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.
2.08.2023 Gündem
BDDK'dan kredi kartlarına taksit kararı
BDDK'dan kredi kartlarına taksit kararı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) kredi kartıyla yurt dışı harcamalarına taksit yapılmayacağını duyurdu.
1.08.2023 Uzmanpara
Yurt dışı seyahatlerinde kredi kartına taksit yapılmayacak
Yurt dışı seyahatlerinde kredi kartına taksit yapılmayacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), havayolu, seyahat, konaklama gibi yurt dışı kredi kartı harcamalarında taksit yapılmayacağını açıkladı.
1.08.2023 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! BDDK'dan kritik 'taksit' kararı
Kredi kartı kullananlar dikkat! BDDK'dan kritik 'taksit' kararı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK), kredi kartıyla yurt dışı harcamalarına taksit yapılmayacağını duyurdu.
31.07.2023 Ekonomi
Aliağa’da dere taştı, sokaklar savaş alanına döndü
Aliağa’da dere taştı, sokaklar savaş alanına döndü İzmir’in Aliağa ilçesinde sağanak sonrası taşan dere eski köprüyü yıktı. Bir evi su basarken, sokaklar adeta savaş alanına döndü. Olay yerine gelen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Yoğun yağış sonrası Yunt Dağları’ndan aşağıya doğru gelen su, dereyi paylatıyor. Vatandaşlarımızda herhangi bir yaralanma durumu yok. Allah beterinden korusun inşallah” dedi.
17.06.2023 Haberler
Aliağa’da dere taştı, sokaklar savaş alanına döndü
Aliağa’da dere taştı, sokaklar savaş alanına döndü İzmir’in Aliağa ilçesinde sağanak sonrası taşan dere eski köprüyü yıktı. Bir evi su basarken, sokaklar adeta savaş alanına döndü. Olay yerine gelen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Yoğun yağış sonrası Yunt Dağları’ndan aşağıya doğru gelen su, dereyi paylatıyor. Vatandaşlarımızda herhangi bir yaralanma durumu yok. Allah beterinden korusun inşallah” dedi.
17.06.2023 Gündem
Otomobil ile minibüs kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı
Otomobil ile minibüs kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı Sancaktepe’de kontrolden çıkarak refüje çıkan otomobilin karşı yönden gelen minibüs ile kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
7.06.2023 Gündem
Sancaktepe’de otomobil ile minibüs kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı
Sancaktepe’de otomobil ile minibüs kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı Sancaktepe’de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü orta refüjü aşarak yolun karşısından gelen minibüs ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
7.06.2023 Haberler
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Max Speur- Sabancı Holding / Dijital Grup Başkanı Küresel büyüme stratejisinde ‘yeni ekonomi’yi odağına alan Sabancı Holding, organizasyon yapısında da bu yönde bir değişikliğe gitti...
9.04.2023 Milliyet Executive
Minik Beşir hayata tutundu
Minik Beşir hayata tutundu Diyarbakır’da depremden 81 saat sonra ekiplerin yoğun çalışması sonucu kurtarılan 8 yaşındaki Mehmet Beşir Yıldız umut oldu.
10.02.2023 Gündem
İkinci el araç satış sitelerine soruşturma
İkinci el araç satış sitelerine soruşturma Arabam Com İnternet ve Bilgi Hizmetleri A.Ş., Vava Cars Turkey Otomotiv A.Ş., Araba Sepeti Otomotiv Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Letgo Mobil İnternet Servisleri ve Ticaret A.Ş. hakkında soruşturma açıldı.
31.01.2023 Milliyet Rekabet
‘Vizyonumuz hizmet’
‘Vizyonumuz hizmet’ Karabağlar Belediye Meclisi’nin 2023 yılı ilk toplantısı yapıldı.
4.01.2023 Ege
Başkentte okul servisi devrildi, faciadan dönüldü
Başkentte okul servisi devrildi, faciadan dönüldü Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Cemre Parkı kavşağında binek araç ile okul servisi çarpıştı.
10.12.2022 Haberler
Kış lastiği uygulaması başladı
Kış lastiği uygulaması başladı LEVENT KÖPRÜLÜ - Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kararıyla şehirlerarası karayollarında yolcu ve eşya taşımasında kullanılan taşıtlarda kış lastiği takılmasını zorunlu kılan “kış lastiği uygulaması” 1 Aralık’tan itibaren başladı...
2.12.2022 Ekonomi
86 adet binek ve ticari araç açık artırma ile satılacak
86 adet binek ve ticari araç açık artırma ile satılacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre 86 adet binek ve ticari araç açık artırma ile satılacak.
14.10.2022 Ekonomi
Eyüpsultan'da servisten inen 7 kişi, tartıştıkları sürücüye saldırdı
Eyüpsultan'da servisten inen 7 kişi, tartıştıkları sürücüye saldırdı Eyüpsultan'da servisten bir anda inen 7 kişi, yol meselesi yüzünden tartıştıkları sürücüye saldırdı. "Otomobilde aile var, terbiyeli olun" uyarısına aldırmayan grup, hem sürücüyü hem de otomobili tekmeledi.
4.10.2022 Gündem
Otomobiline gelen motosiklet cezasıyla neye uğradığını şaşırdı
Otomobiline gelen motosiklet cezasıyla neye uğradığını şaşırdı Muğla’da bir motosiklet sürücüsüne ait olan trafik cezası, plakanın sisteme yanlış girilmesi sonucu Ankara’da yaşayan Özcan Ataş’ın otomobiline yazıldı. Konunun kendisiyle ilgili olmadığını belirten Ataş, yetkililerden yardım talep etti.
27.09.2022 Haberler
Otomobiline gelen motosiklet cezasıyla şoke oldu
Otomobiline gelen motosiklet cezasıyla şoke oldu Muğla’da bir motosiklet sürücüsüne ait olan trafik cezası, plakanın sisteme yanlış girilmesi sonucu Ankara’da yaşayan Özcan Ataş’ın otomobiline yazıldı.400 liralık trafik cezasına maruz kalan Ataş, mağdur olduğunu belirtti.
27.09.2022 Gündem
Araç alacaklar dikkat: Sadece 2 model kaldı! ÖTV indirimi gelir mi?
Araç alacaklar dikkat: Sadece 2 model kaldı! ÖTV indirimi gelir mi? İkinci el otomobil satışlarına ilişkin 6 ay 6 bin kilometre sınırının getirilmesinin ardından piyasada ÖTV indirimi beklentisi oluştu. Peki ÖTV indirimi gelir mi? Hangi modeller ÖTV indiriminden yararlanıyor? İşte cevabı...
21.09.2022 Ekonomi
Fayton Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Fayton İsmi Nereden Gelir?
Fayton Nedir, Tdk Sözlük Anlamı Ne Demek? Fayton İsmi Nereden Gelir? Fayton, at ile kullanılabilen bir binek aracıdır. Arabanın olmadığı zamanlarda insanlar ulaşım için fayton kullanırken günümüzde pek sık görülmemektedir. Günümüzde faytonlar daha çok turistik amaçlı, kısa gezintiler için tercih edilmektedir. Turistik bölgelerde daha fazla fayton görmek mümkündür. Fayton ismi, aslında yabancı bir sözcükten gelmektedir. Dilimize de yabancı kökenden yerleşmiştir. İşte, tüm detaylar.
9.09.2022 Sözlük

Benzer Haber Etiketleri

Binek Araç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.