Binek Otomobil

Binek Otomobil

Son dakika binek otomobil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan binek otomobil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan binek otomobil haber sayfamızda...

Binek Otomobil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.523 binek otomobil haberi bulunmuştur.
‘Yazın enflasyon 20-25 puan düşecek’
‘Yazın enflasyon 20-25 puan düşecek’ Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yazın enflasyonun 20-25 puan düşeceğini belirtti.
8.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomideki yol haritasını CNN Türk ekranlarında Gece Görüşü’nde anlattı. Bakan Şimşek Türkiye'nin kaynak erişimiyle ilgili bir sorununun olmadığını vurgulayarak "Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek" ifadelerini kullandı.
7.03.2024 Ekonomi
Otomotiv sektörü en yüksek ocak ayı ihracatına imza attı
Otomotiv sektörü en yüksek ocak ayı ihracatına imza attı OİB verilerine göre Türkiye otomotiv endüstrisi ocakta yüzde 2,5 artışla 2,8 milyar dolar ihracata imza attı.
6.02.2024 Ekonomi
Tesla ünvanını BYD'ye kaptırdı
Tesla ünvanını BYD'ye kaptırdı Tesla, dördüncü çeyrekte beklenenden daha fazla araç teslim etmesine rağmen en çok elektrikli otomobil satan üretici ünvanını Çin'den BYD Co.'ya kaptırdı.
3.01.2024 Uzmanpara
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler!
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler! Son yıllarda motorsporlarında gururumuz olan Türk sporcularımız 2023’te de kupalar kazandı, podyuma çıktı. Genç yetenekler ise sporun geleceğine güvenle bakmamızı sağladı. Gelin sporcularımızın başarılarına bir de yakından bakalım.
31.12.2023 Motor Sporları
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım Güçlü ortağı OYAK ile 50 yıldan uzun süredir Türkiye’de faaliyet gösteren dünya devi Renault, Türkiye’yi markanın ihracat üssü yapacak bir adım atıyor. Türkiye için 2027 oyun planını İstanbul’dan dünyaya duyuran Renault ve OYAK 400 milyon Euro’nun üzerinde yatırım yapacaklarını açıkladı. 2027’den önce 4 yeni Renault modeli Bursa’daki Oyak Renault fabrikalarında üretilecek.
11.12.2023 Ekonomi
Tesla'nın Çin üretimi araç satışları azaldı
Tesla'nın Çin üretimi araç satışları azaldı Tesla'nın Çin üretimi araç satışları ekim ayında, eylüle göre azaldı.
2.11.2023 Uzmanpara
Ayhancan Güven, “Platinum Sürücü” statüsüne yükseldi
Ayhancan Güven, “Platinum Sürücü” statüsüne yükseldi Ayhancan Güven, FIA tarafından belirlenen 2023 Sürücü Sınıflandırması’nda en üst kategori olan “Platinum Sürücü” statüsüne yükseldi. Ayhancan Güven, bu unvana sahip ilk Türk pilot oldu.
5.10.2023 Diğer
Mardin'de yol verme tartışması kavgaya dönüştü
Mardin'de yol verme tartışması kavgaya dönüştü Mardin'de trafikte seyreden tanker sürücüsü ve bir binek otomobil sürücüsü arasında sözlü yol verme tartışması taşlı ve yumruklu kavga dönüştü.
22.09.2023 Gündem
Ucuzluğun simgesi oldu, binlerce sattı! 'El arabası' Yugo'nun tehlikeli gerçeği
Ucuzluğun simgesi oldu, binlerce sattı! 'El arabası' Yugo'nun tehlikeli gerçeği Otomobilin icat edilmesinin üzerinden bir asırdan fazla zaman geçti. Bu süre zarfında birbirinden farklı özellik ve tasarımlara sahip araçlar, otomobil tutkunlarında derin izler bıraksa da bazıları sahip oldukları kusurlarla tarihe geçti. Bunlardan biri de Yugoslav otomotiv üreticisi Zastava’nın ürettiği, 'el arabası' olarak anılan Yugo 45.
16.09.2023 Dünya
DTM serisinde Türkiye'yi Ayhancan Güven temsil edecek!
DTM serisinde Türkiye'yi Ayhancan Güven temsil edecek! Dünyanın en prestijli otomobil yarışlarından Almanya Binek Otomobil Şampiyonası’nda Türkiye'yi Ayhancan Güven temsil edecek. DTM yeni sezonunda ilk yarış, 27 Mayıs’ta yapılacak.
26.05.2023 Motor Sporları
2 araç çarpıştı, en büyük hasarı park halindeki otomobil aldı
2 araç çarpıştı, en büyük hasarı park halindeki otomobil aldı Eskişehir’de seyir halindeyken bir başka bir otomobilin çarpmasıyla savrulmaya başlayan SUV araç, park halindeki bir başka binek araca çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan ilginç olayda, en çok hasarı park halindeki araç aldı.
23.05.2023 Haberler
ABD’deki kum fırtınasında 40’dan fazla araç birbirine girdi
ABD’deki kum fırtınasında 40’dan fazla araç birbirine girdi ABD’nin Illinois eyaletinde etkili olan kum fırtınası nedeniyle 40’dan fazla aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada, çok sayıda kişinin hayatını kaybederken, yaklaşık 30 kişi yaralandı.
1.05.2023 Dünya
Araç piyasasında ÖTV etkisi! İkinci el otomobil alacaklara 'fiyat' uyarısı
Araç piyasasında ÖTV etkisi! İkinci el otomobil alacaklara 'fiyat' uyarısı Son günlerde ikinci el araç fiyatları adeta dudak uçuklatan seviyelere çıktı. Özellikle son birkaç yılda yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve otomobil sektöründeki talebin artışı, ikinci el araç piyasasını yeniden şekillendiriyor. Peki ticari araçlardaki ÖTV değişikliği piyasayı nasıl etkileyecek? İşte detaylar...
27.04.2023 Ekonomi
‘Togg AB’deki tüm testleri geçti’
‘Togg AB’deki tüm testleri geçti’ Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Togg, Avrupa Birliği (AB) mevzuatıyla uyumlu tüm testlerden başarıyla geçti. Hatta elektrikli araçların en önemli testi olan, ‘Elektrikli Araç Güvenlik Testi’nden tek seferde geçti. Öyle ki Türkiye’de ilk defa bir binek otomobil, ‘Araç Tip Onay Belgesi’ almaya hak kazandı” dedi.
6.04.2023 Ekonomi
Bakan Varank: TOGG Avrupa’ya uyumlu testlerden başarıyla geçti
Bakan Varank: TOGG Avrupa’ya uyumlu testlerden başarıyla geçti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Togg, Avrupa Birliği (AB) mevzuatıyla uyumlu tüm testlerden başarıyla geçti. Hatta elektrikli araçların en önemli testi olan, 'Elektrikli Araç Güvenlik Testi'nden tek seferde geçti. Öyle ki Türkiye'de ilk defa bir binek otomobil, 'Araç Tip Onay Belgesi' almaya hak kazandı" dedi.
5.04.2023 Ekonomi
Otomotiv ihracatı iyi başladı
Otomotiv ihracatı iyi başladı Türkiye otomotiv endüstrisi, 2023’e yine ihracat lideri olarak başladı. Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) verilerine göre, otomotiv endüstrisinin Ocak ayı ihracatı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 21.9 artışla 2.7 milyar dolar oldu. Böylece otomotiv tarihindeki en yüksek Ocak ayı ihracatına ulaşan endüstrinin, ülke ihracatından aldığı pay da yüzde 14 oldu.
6.02.2023 Otomobil
Otomotiv endüstrisi yüzde 22 artışla bu yıla lider başladı
Otomotiv endüstrisi yüzde 22 artışla bu yıla lider başladı Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) verilerine göre, otomotiv endüstrisinin ocak ayı ihracatı geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 22 artışla 2,7 milyar dolar oldu. Otomotiv tarihindeki en yüksek ocak ayı ihracatına ulaşan ve yine lider olan sektör, ülke ihracatından da yüzde 14 pay aldı.
5.02.2023 Ekonomi
Otomotiv ihracatı arttı
Otomotiv ihracatı arttı Otomotiv endüstrisinin eylül ayı ihracatı geçen yılın aynı ayına oranla yaklaşık yüzde 12 artarak 2 milyar 753 milyon dolara ulaştı. Toplam ihracattan aldığı payı yüzde 13,9’a yükselten otomotiv endüstrisi, Türkiye ihracatında ikinci sıradaki yerini korudu.
9.10.2022 Ekonomi
ÖTV muafiyetli araçlar için bilinmesi gerekenler
ÖTV muafiyetli araçlar için bilinmesi gerekenler ÖTV muafiyetli araçlara ilginin arttığını belirten Satış Müdürü Dinçer Kılıç, ancak bazı hususlarda bilgilerin eksik olduğunu söyledi.
6.09.2022 Ekonomi
Arnavutköy’de kaza anı güvenlik kamerasında: 10 yaralı
Arnavutköy’de kaza anı güvenlik kamerasında: 10 yaralı Arnavutköy’de hatalı sollama yaptığı iddia edilen bir servis aracı nedeniyle karşı yönden gelen binek otomobil başka bir servis aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan kaza anı araç içi güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken kazada ikisi ağır on kişinin yaralandığı öğrenildi.
20.08.2022 Haberler
Arnavutköy’de kaza anı güvenlik kamerasında: 10 yaralı
Arnavutköy’de kaza anı güvenlik kamerasında: 10 yaralı Arnavutköy’de hatalı sollama yaptığı iddia edilen bir servis aracı nedeniyle karşı yönden gelen binek otomobil başka bir servis aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan kaza anı araç içi güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken kazada ikisi ağır on kişinin yaralandığı öğrenildi.
20.08.2022 Gündem
Otomotiv ihracatı haziranda yüzde 18 artışla 2,8 milyar dolar oldu
Otomotiv ihracatı haziranda yüzde 18 artışla 2,8 milyar dolar oldu Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) verilerine göre otomotiv endüstrisinin haziran ayı ihracatı yüzde 17,9 artış ile 2,8 milyar dolar oldu. Yılın ilk altı ayında ihracat yüzde 6,1 artarak 15,3 milyar dolara ulaştı.
5.07.2022 Ekonomi
Otomotiv ihracatı arttı
Otomotiv ihracatı arttı Otomotiv endüstrisinin mayıs ayı ihracatı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 22 artış ile 2,3 milyar dolar oldu.
5.06.2022 Ekonomi
Otomotiv ihracatı nisanda arttı
Otomotiv ihracatı nisanda arttı Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) verilerine göre otomotiv endüstrisinin nisan ayı ihracatı yüzde 11,5 artış ile 2,7 milyar dolar oldu. Aylık bazda bu yılki en yüksek ihracat rakamına ulaşan sektörde, eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar ve otobüs-midibüs-minibüs ürün gruplarında çift haneli artış kaydedildi. Ülkeler arasında ise ABD, Slovenya ve İsrail’e yüksek oranlı ihracat artışları dikkat çekti.
8.05.2022 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Binek Otomobil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.