Bing

Bing

Son dakika bing haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bing gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bing haber sayfamızda...

Bing

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 370 bing haberi bulunmuştur.
‘Uzaylılar CERN’den Dünya’ya sızıyor’
‘Uzaylılar CERN’den Dünya’ya sızıyor’ Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) İsviçre - Fransa sınırında bulunuyor.
14.04.2024 Dünya
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok Google haritalarda dahi gözükmeyen Çin'in gizli üssü basına sızdı. Yakın zamanda Pasifik'te çıkması beklenen savaş kapsamında Tayvan başkentini birebir kopyaladı, söz konusu olay dünyada ses getirdi.
27.03.2024 Dünya
Teknoloji devleri savaşmayı bıraktı! Ortak yatırımlar
Teknoloji devleri savaşmayı bıraktı! Ortak yatırımlar Birbirleriyle kıyasıya mücadele eden hatta aile içinde rakip firmaların ürünlerini yasaklayan teknoloji devleri artık birbiri ile alışveriş yapmaya başladı. Apple yapay zeka için Google’ın Geminisi ile görüşüyor, Microsoft, Bing arama motoru için ezeli rakibi Google’a reklam veriyor.
26.03.2024 Ekonomi
Şoke eden iddialar! 'Çevresinin tanıdığı adam ile dünyanın gördüğü adam birbirinden çok farklıydı'
Şoke eden iddialar! 'Çevresinin tanıdığı adam ile dünyanın gördüğü adam birbirinden çok farklıydı' Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim 2023'te hayatını kaybetti. Ölümünün ardından, ünlü ismin hayatındaki kadınlara duygusal ve fiziksel şiddet uyguladığı ve flört uygulamalarından tanıştığı genç kadınları uyuşturucu madde almak için kullandığı öne sürüldü. İşte detaylar...
13.01.2024 Cadde
‘Üç vakte kadar kişiye özel tedavi’
‘Üç vakte kadar kişiye özel tedavi’  Bard ve Claude adlı yapay zekâ robotlarının 2024’ten beklentileri arasında, hastalara DNA’larına göre özel tedavi uygulanacağı tahmini de var.
7.01.2024 Dünya
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi Televizyon kanallarında gösterime girdiği andan bu yana izlenme rekorları kıran pek çok yerli ve yabancı diziler yer alıyor. Konuları, oyunculukları ile seyircileri ekran başına kilitleyen bu dizilerden bazıları eski olsa da günümüzde hala izlememiş olanlar da. Gelmiş geçmiş en diziler arasında yer alan bu içeriklerin bazıları Netflix’te de izlenebilir. İzlenmesi gereken diziler için "Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler Listesi 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler Bir yılı daha geride bırakırken 2023'te aramızdan ayrılan unutulmaz isimleri tekrar hatırlayalım
28.12.2023 Dünya
2023’te dünya bunları konuştu
2023’te dünya bunları konuştu Dünyaca ünlü isimler, 2023 yılında skandallar ve yasak aşklarla gündeme geldi. Senenin başarılı kadını ise yıl boyunca konuşulan Taylor Swift oldu.
28.12.2023 Cadde
Hava Saldırısı (Aır Strıke) filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Hava Saldırısı ne zaman çekildi?
Hava Saldırısı (Aır Strıke) filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Hava Saldırısı ne zaman çekildi? Hava Saldırısı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Hava Saldırısı filminin yönetmen koltuğunda Xiao Feng oturuyor. Tarihi savaş film türündeki 2018 yapımı filmin başrollerini Liu Ye, Bruce Willis, Adrien Brody'nin paylaşıyor. Peki, Hava Saldırısı (Aır Strıke) filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Hava Saldırısı ne zaman çekildi? İşte detaylar…
25.12.2023 Bilgi Rehberi
Matthew Perry'nin eski sevgilisi anlattı: Uyuşturucu kullanmamak için ellerini dizlerine yapıştırdı!
Matthew Perry'nin eski sevgilisi anlattı: Uyuşturucu kullanmamak için ellerini dizlerine yapıştırdı! Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin eski sevgilisi Kayti Edwards, bağımlılığının 'zirvesinde' olduğu dönemde ünlü ismi ziyaret ettiğinden bahsederek; aktörü içinde bulduğu 'korkunç' durumu anlattı.
25.12.2023 Cadde
George Clooney'den Matthew Perry itirafı: 'Friends'de oynarken mutlu değildi!
George Clooney'den Matthew Perry itirafı: 'Friends'de oynarken mutlu değildi! Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin yakın arkadaşlarından biri olan ünlü aktör George Clooney, cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan meslektaşı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
21.12.2023 Cadde
Matthew Perry'nin arkadaşı konuştu: Hep yalan söyledi, uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı!
Matthew Perry'nin arkadaşı konuştu: Hep yalan söyledi, uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı! Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan Perry'nin ölüm sebebinin ise ketamin (at uyuşturucusu) olduğu ortaya çıktı. Basına konuşan bir arkadaşı ünlü oyuncunun aslında uzun süredir yalan söylediğini iddia etti.
19.12.2023 Cadde
Friends yıldızı Matthew Perry'nin ölüm sebebi kesinleşti
Friends yıldızı Matthew Perry'nin ölüm sebebi kesinleşti Friends dizisinin unutulmaz oyuncusu Matthew Perry'nin otopsi raporunda 'ketaminin akut etkileri' sebebiyle yaşamını yitirdiği açıklandı.
16.12.2023 Dünya
Cansız bedeni jakuzide bulunmuştu! 'Friends' yıldızı Matthew Perry'nin ölüm sebebi belli oldu
Cansız bedeni jakuzide bulunmuştu! 'Friends' yıldızı Matthew Perry'nin ölüm sebebi belli oldu Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan Perry'nin ölüm sebebi, yaklaşık iki ay sonra ortaya çıktı.
16.12.2023 Cadde
Jennifer Aniston: Öldüğü günün sabahı Matthew Perry ile mesajlaşıyordum
Jennifer Aniston: Öldüğü günün sabahı Matthew Perry ile mesajlaşıyordum Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin dizideki rol arkadaşı Jennifer Aniston, gözyaşlarını tutamadığı bir röportajda arkadaşının son günleriyle ilgili konuştu.
12.12.2023 Cadde
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin bir dönem aşk yaşadığı ünlü oyuncu Julia Roberts, eski sevgilisinin vefatıyla ilgili sessizliğini bozdu.
5.12.2023 Cadde
Jennifer Aniston, Matthew Perry'nin mesajını paylaştı! 'Sonsuza kadar saklayacağım'
Jennifer Aniston, Matthew Perry'nin mesajını paylaştı! 'Sonsuza kadar saklayacağım' Amerikan yapımı sitcom dizisi 'Friends'te canlandırdığı 'Chandler Bing' rolüyle tanınan Matthew Perry, 28 Ekim'de evindeki jakuzide yaşamını yitirmişti. Perry'nin bir döneme damga vuran yapımdaki rol arkadaşı Jennifer Aniston'dan duygu yüklü bir açıklama daha geldi. ABD'li aktris, yakın dostunun kendisine gönderdiği bir mesajı da yayınladı.
16.11.2023 Cadde
10 yıllık rol arkadaşına veda etti! 'Seninle aynı sahneyi paylaşmak bir onurdu'
10 yıllık rol arkadaşına veda etti! 'Seninle aynı sahneyi paylaşmak bir onurdu' Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Dizide Bing'in en yakın arkadaşı Joey Tribbiani'yi canlandıran Matt LeBlanc, duygusal bir paylaşımla 10 yıllık rol arkadaşına veda etti. LeBlanc'ın paylaşımının ardından, 'Friends'de Chandler'ın eşi Monica Geller karakterini canlandıran Courteney Cox'tan da açıklama geldi.
16.11.2023 Cadde
Ünlü oyuncu jakuzisinde ölü bulunmuştu! Eski sevgilisi son paylaşımındaki sırrı ortaya çıkardı
Ünlü oyuncu jakuzisinde ölü bulunmuştu! Eski sevgilisi son paylaşımındaki sırrı ortaya çıkardı Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Cansız bedeni jakuzisinde bulunan ve boğulmuş olduğu aktarılan aktörün eski sevgilisi Kayti Edwards, ünlü ismin şüphe uyandıran ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
14.11.2023 Cadde
Çılgın yarışta son durum
Çılgın yarışta son durum Yapay zekâda rekabet devam ediyor. Yarışa katılan son isim yapay zekâyı insanlık için en büyük tehdit olarak gören Elon Musk!
11.11.2023 Pazar
THY'den Çin hedefi!
THY'den Çin hedefi! Türkiye tanıtım etkinleri kapsamında Çin'de bir etkinlik düzenleyen Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, "Bu sene ülkemize gelen Çinli turist sayısı geçen yıla nazaran iki katına çıktı. Önümüzdeki dönemde hedefimiz 2 milyon turisti Türkiye'ye getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
7.11.2023 Ekonomi
Matthew Perry son yolculuğuna uğurlandı! 'Friends' kadrosu mezarlıkta bir araya geldi
Matthew Perry son yolculuğuna uğurlandı! 'Friends' kadrosu mezarlıkta bir araya geldi Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Ünlü ismin ailesi ve arkadaşları, aktörü son yolculuğuna uğurlamak için Los Angeles'taki Forest Lawn Memorial Park'ta bir araya geldi.
4.11.2023 Cadde
'Friends'te en çok 'Chandler Bing' güldürdü, hayata ilk o veda etti
'Friends'te en çok 'Chandler Bing' güldürdü, hayata ilk o veda etti Matthew'lüğünü 'Chandler Bing'e dönüştüren Matthew Perry'nin vedasından sonra 'Friends'i bir daha içimiz acımadan izlemek mümkün değil. 90'ların en efsanevi dizilerinden birinin gizli gücü olan 'Chandler Bing'i canlandıran Matthew Perry, 'Friends'in yıldızı, en çok güldüreni ve tam da bu yüzden hayata ilk veda edeni oldu...
2.11.2023 Ekran
Friends'in Chandler'i MATTHEW PERRY kimdir, neden öldü? Matthew Perry kaç yaşındaydı, hangi dizilerde oynadı?
Friends'in Chandler'i MATTHEW PERRY kimdir, neden öldü? Matthew Perry kaç yaşındaydı, hangi dizilerde oynadı? Matthew Perry, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitirdi. Matthew Perry, sevilen diziler arasında bulunan Friends'de Chandler Bing karakterini canlandırmıştı. Perry'nin ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Peki Matthew Perry kimdir, kaç yaşındaydı? Friends'in Chandler'i Matthew Perry neden öldü?
31.10.2023 Bilgi Rehberi
'Friends' yıldızlarından Matthew Perry açıklaması!
'Friends' yıldızlarından Matthew Perry açıklaması! Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Aktörün rol arkadaşları Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow ve Matt LeBlanc ortak bir açıklama yaparak, kaybettikleri arkadaşları hakkında konuştu.
31.10.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bing ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.