Prens William ve Kate'den bakımevindeki yaşlılara bingo sürprizi
Prens William ve Kate'den bakımevindeki yaşlılara bingo sürprizi İngiltere Kraliyet Ailesi mensubu veliaht Prens William ve Cambridge Düşesi Kate Middleton, internet üzerinden görüntülü olarak yaşlıların kaldığı bakımevine bağlandı. Prens William ve Kate, bakımevindeki yaşlılarla bingo oynadı.
22.05.2020 Haberler
Disney Channel bayramda eğlence dolu
Disney Channel bayramda eğlence dolu Aile boyu eğlencenin adresi Disney Channel, Ramazan Bayramı’nda Haziran ayının yepyeni sürprizleri ve devam eden en sevilen içerikleri ile tüm aileyi bir araya getiren bir bayram ekranı sunuyor. Disney Channel’ın yeni çizgi dizileri DuckTales, Bingo ve Roli’nin maceraları, Vampirina ekranlara gelirken, bayram hafta sonu ayrıca birbirinden eğlenceli filmlerle dolu!
14.06.2018 TV-Rehberi
Bingöl'de "Teröre lanet" mitingi
Bingöl'de "Teröre lanet" mitingi BİNGÖL'ün Genç İlçesi'nde yaşanan ve 2 polisin şehit olduğu, 19 kişinin de yaralandığı terör saldırısının ardından, Genç İlçesi'nde teröre lanet mitingi düzenlendi. Ellerinde Türk Bayrakları ile mitinge katılan vatandaşlar, PKK'ya lanet getirdi.
11.09.2019 Haberler
Ivana 'Bingo' dedi
Ivana 'Bingo' dedi Bingo’nun, “Şimdi yenilik zamanı, şimdi Bingo zamanı” sloganıyla kurguladığı reklam kampanyasının yeni konuğu stil ve moda ikonu Ivana Sert oldu. Stil sahibi kişiliği, göz dolduran tarzının yanı sıra aksanlı repliğiyle yeni reklam filminde dikkatleri üzerine çeken Ivana Sert, Binnur ve Gonca’nın sunduğu “Binnur’la Gonca, Bir De Bingo Olunca” isimli televizyon programına konuk oluyor.
12.07.2013 Cadde